داده پردازي ايران ( مداران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پروژه امضاء ديجيتالي در شرکت داده پردازي ايران
    خبرگزاري موج - گروه بورس

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سيد عليرضا چراغي مديرعامل شرکت داده پردازي ايران در خصوص امضاي ديجيتالي اظهارداشت: در اين زمينه مذاکراتي با طرف مقابل انجام شده است که تاکنون به نتيجه قطعي منجر نشده است.
    وي در خصوص آخرين وضعيت عملياتي و سود و زيان پيش بيني شده براي سال مالي 90، گفت: با توجه به آخرين وضعيت پيشرفت پروژه هاي در دست اجراء، به نظر مي رسد که ارقام پيش بيني شده براي سال 90، قابل دستيابي باشد.
    چراغي ادامه داد: براين اساس نيازي به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم شرکت براي سال جاري نمي باشد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

تا به امروز اينگونه بوده كه نامه شفاف سازي توي كدال يعني فعلا در كوتاه مدت بالايي نداره حالا بايد ديد كه ايا داده پردازي اين رسمه بازار رو ميشكونه يا نه ولي با توجه به صحبت مدير عامل كه گفته امضائ ديجيتال تا كنون به نتيجه قطعي نرسيده و بازار روي اين امضائ ديجيتال حساب ويژه اي باز كرده بود يعني فعلا سهم بالا نداره
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با این شفاف سازی هم شایعات در خصوص تعدیل منفی را پایان داد
        و هم اینکه نشان داد که از افت سهم ناراحت هستند و شفاف سازی که هنگام صف خرید و رشد سهم میاد یعنی سهم افت کند ولی این شفاف سازی که هنگام صف فروش است یعنی مدیر عامل از صف فروش ناراحت است.
        روز قبل بهم گفتند که بزودی شفاف سازی به کدال خواهد امد که ناشی از همین ناراحتی است.
        در خصوص امضای دیجیتال حتی اگر 99 درصد راه را رفته باشند و فقط امضای قرارداد مانده باشد باید بگوید که فعلا نهایی نشده چرا که اگر بگوید قطعی شد نماد سهم باید برای بررسی اثار این پروژه بسته شود.
        همین که عنوان کرده مذاکرات در حال انجام است یعنی خبر مثبت.
        منتها اینکه الان افت کند یا رشد کند بستگی به حقوقیهایی دارد که برای حق های استفاده نشده برنامه دارند.
        با توجه به پوشش کم شرکت در گزارش اخیر شایعاتی در خصوص عدم پوشش سود سال جاری وجود داشت که شرکت عنوان کرده که میتواند ان سود را پوشش دهد.
        --------
        همانطور که در چند پست قبل تر هم گفتم ممکن است این لجبازی با حقوقی ها باعث صف فروش بیشتر سهم شود.
        البته مداران در یک سال گذشته بازدهی عالی داشته و سال پیش همین موقع 250 تومان بود
        الان با افزایش سرمایه 100درصدی قیمت سهم 380 تومانه
        کلا روند سهم صعودیه و من با اینکه خودم این سهم رو دارم ولی از افتش خوشحال هستم چون میتونم در قیمت پایین بازهم بخرم.
        پروژه های شرکت هم فقط محدود به امضای دیجیتال نمیشه و حتی در صورتی که این نشه مشکل خاصی در روند بلند مدت سهم ایجاد نمیشه.

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، مدیرعامل شرکت 9.3 میلیارد تومانی داده پردازی ایران که مجوز افزایش سرمایه 100 درصدی را دریافت کرده و برنده یک مناقصه 16.7 میلیارد تومانی شده، با ارسال نامه ای به سازمان بورس اعلام کرد پیش بینی سود 332 ریالی هر سهم قابل دستیابی بوده و نیازی به تعدیل پیشبینی درآمد برای سال جاری نیست.

علیرضا چراغی مدیرعامل با اشاره به نامه ۱۶ بهمن ۹۰ سازمان عنوان داشت:آخرین وضعت برنامه عملیاتی و سود و زیان پیشبینی شده برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۰ مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به آخرین وضعیت پیشرفت پروژههای در دست اجراء، به نظر میرسد ارقام پیش بینی شده برای سال ۱۳۹۰ قابل دستیابی بوده و نیازی به تعدیل پیشبینی درآمد هر سهم شرکت برای سال جاری نیست.

همچنین عطف به مذاکرات تلفنی کارشناس آن سازمان در خصوص پروژه امضای دیجیتال به استحضار میرساند در این زمینه مذاکراتی با طرف مقابل در حال انجام است که تا کنون منجر به نتیجه قطعی نشده است. از این رو در حال حاضر هیچ نوع اطلاعات افشاء نشدهای که بر قیمت اوراق بهادار شرکت یا تصمیمات سرمایهگذاران اثرگذار باشد نیز وجود نداشته و اطلاعات قبلی ارایه شده به آن سازمان بورس کماکان مورد تایید و بدیهی است هرگونه اطلاعاتی که بر قیمت اوراق بهادار اثرگذار باشد جهت شفافیت بازار و به موقع به آن سازمان اعلام خواهد شد.

شرکت داده پردازی ایران که دارای سهامداران حقوقی ملی انفورماتیک با 52 درصد و سرمایه گذاری ایرانیان با 14 درصد است، در زمینه طراحی و ساخت نرم افزار و سخت افزار رایانه و تجهیزات مخابراتی، اجاره تجهیزات رایانه ای و مخابراتی، خدمات پشتیبانی و فنی در زمینه رایانه و شبکه های رایانه ای، انجام خدمات مشاوره و مطالعه و بررسی سامانه های رایانه ای، ارائه خدمات اینترنت فعالیت می کند.

با همین قرارداد 16.7میلیاردی یعنی حدود 85-90 تومان سود میتونه بسازه

نظر

• boursbazan
            Banned
            • Dec 2011
            • 30

مداران را نزدیکای 330 دریابید

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

من که این هفته فقط دنبال مداران هستم احتمالا تا اخر هفته از قندی ها خارج بشم ;) اگه قشکر پایین نیاد و اذیت نکنه :d تا ببینیم چی میشه;)
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/11, 19:45.
              ///

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

كسي خبر نداره اين حقهاي استفاده نشده كي ميخواد بياد
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  ایت شخص حقیقی مداران هم رو سوده دیگه داره از رو شکم سیری معامله میکنه .
                  قبلا هر روز روزی 2002 تا سهم میخرید الان داره روزی 4004 تا میخره =))
                  فک کنم روزهایی که 2002 تا میخره یعنی سهم پایین میاد و روزهایی که 4004 تا میخره یعنی سهم داره میره بالا =))
                  ///

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

به خاطر سیستم امضای دیجیتال این سهم آینده خوبی خواهد داشت
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با نزدیکی عرضه رکیش جو گروه خوب شده
                      من که در حال حاضر فقط قندی+مداران دارم
                      یه مقدار هم سمگا که خیلی وقته متوقفه

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

مقداري خريداري شد ناكس نذاشت بياد پايين

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

من که این هفته فقط دنبال مداران هستم احتمالا تا اخر هفته از قندی ها خارج بشم ;) اگه قشکر پایین نیاد و اذیت نکنه :d تا ببینیم چی میشه;)
                          ای بابا باز مداران از چنگ ما فرار کرد دفعه بعد انشالله :d
                          ///

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

ای بابا باز مداران از چنگ ما فرار کرد دفعه بعد انشالله :d

میثم جان امروز وقتش بود یا ؟؟
                            تو صف خرید برداشتم بهم کامل نداد...دوستان از بانک.م بهم زنگ زدن گفتن بردار ...خودمم یادم رفته بود..مثل خودت ;)
                            هدف اولش کجاست بگو سودش نصف نصف
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              میثم جان امروز وقتش بود یا ؟؟
                              تو صف خرید برداشتم بهم کامل نداد...دوستان از بانک.م بهم زنگ زدن گفتن بردار ...خودمم یادم رفته بود..مثل خودت ;)
                              هدف اولش کجاست بگو سودش نصف نصف
                              وقت خرید که هست چون نباید از دستش داد من رو همون محدوده 350 منتظرش بودم که امروز منفی بشه ولی نشد و 4 تا رفت بالاتر ;) هدفش فعلا همون 450 تومنه ولی باید حق تقدم ها بیاد ;) یکی از دلیل هایی که دیروز نحریدمش گفتم صبر کنم تا حق ها بیاد ولی باید یه پله رو میخردم که جا نمونم فعلا فک نکنم بالای 410 بره تا حق ها نیاد البته بستگی به صف خریدش داره اگه سنگین باشه 410 رو هم ممکنه رد کنه ;)
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/13, 13:49.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

مداران منتظر خبر قطعی قرداد امضای دیجیتاله که اون خبر بیاد ...
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X