داده پردازي ايران ( مداران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : داده پردازي ايران ( مداران )

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
    واقعا جای پیگرد قانونی دارد / سهم صف خریده و تقدم را در منفی 4 برای فروش حراج کردهاند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
    قطعا بدون هماهنگی ناظر نیست
    جالبتر اینکه وقتی دیدند سهم صف خرید شد بجای اینکه قیمت حق هارو بالاتر ببرند دو تومان هم پایینتر اوردند(از 132 به 130)
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

به شرکت زنگ زدم از ترسشون میگن اقای فرهانی در جلسه است/ نزدیک 10 روز است این بنده خدا در جلسه است / خانوم کشمیری ناظر معاملات هم جواب نمیدهد

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

درد دل سهامداران «مداران» درباره فروش حق تقدم ها

سهامداران شرکت بورسی داده پردازی ایران در نامه ای خطاب به وزیر اقتصاد خواستار رسیدگی به وضعیت این شرکت در بازار سهام شدند.
        به گزارش خبرنگار بورس 24،در نامه سهامداران مداران آمده است:همانطور که جنابعالی مستحضرید بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد کشور نقش قابل توجهی در توسعه داشته و با توجه به رویکرد دولت محترم به آن و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص اصل 44 قانون اساسی، جایگاه ویژه ای در اقتصاد ایران خواهد داشت. در این میان نقش شرکتهای معظم شبه دولتی و عمومی و بانکها برای نهادینه کردن این جایگاه بسیار تاثیرگذار می باشد. متاسفانه بنا به دلایل مختلف و علی رغم مصاحبه های فراوان مدیران ارشد دولت تدبیر و امید به جلب مشارکت مردم در بازار سرمایه، طی ماههای اخیر شاهد افت قابل توجه بازار و از بین رفتن سرمایه سهامداران بیشماری بودیم. اگرچه به دلیل نحوه محاسبه شاخص کل، افت این شاخص تنها حدود 14 درصد بوده است اما افت قیمت اغلب سهام شرکتهای بورسی بیش از 35 درصد بوده است.
        در ادامه این نامه آمده است: در بوجود آمدن این فضا شاید سهامداران غیر دولتی را نتوان مورد بازخواست قرار داد چرا که به دلایل مختلف می خواهند پول خود را از بازار خارج کنند. اما تعجب اینجاست که چرا شرکتهای دولتی به این فضا دامن می زنند. نمونه بارز این دامن زدن را می توان شرکت داده پردازی ایران را مثال زد که از شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی انفورماتیک و بانک مرکزی است. این شرکت طی ماه های اخیر اقدام به افزایش سرمایه 270 درصدی نموده و مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام آن حدود 3 ماه است به پایان رسیده است. متاسفانه با هماهنگی شرکت مادر، یعنی شرکت ملی انفورماتیک ایران ، عرضه حق تقدم های استفاده نشده که می بایست حداکثر 20 روز پس از پایان مهلت عرضه می شد، پس از حدود 3 ماه و در فضای کاملا منفی بورس عرضه شده است و با توجه به اینکه تعهد خرید آنها را دارند اقدام به گذاشتن این سهام در صف فروش نموده اند و همین امر سبب شده که قیمت سهام از حدود 3800 ریال به کمتر از 2800 ریال(بیش از 27 درصد کاهش) برسد و قیمت حق تقدم استفاده نشده هم از حدود 2700 ریال به کمتر از 1470 ریال(بیش از 45 درصد کاهش) برسد.
        سهامداران مداران خاطر نشان کرده اند:مهلت عرضه حق تقدم های استفاده نشده یک ماه می باشد و مشخص نیست که شرکت ملی انفورماتیک ایران علی رغم تاکید صریح وزیر محترم اقتصاد، رییس کل محترم بانک مرکزی و ریاست محترم سازمان بورس، چه اصراری به این اقدام دارد. شرکت ملی انفورماتیک ایران(به نیابت از بانک مرکزی) و شرکت داده پردازی ایران امین سهامدارانی هستند که از حق تقدم خود استفاده نکرده اند، آیا این موضوع شرعی و اخلاقی است.لازم به ذکر است که بخش قابل توجهی از سهام این شرکت را اخیرا و در قیمت های حدود 3600 ریال شرکتی متعلق به کمیته امداد امام خمینی خریده است که متعلق به مستمندان و نیازمندان این جامعه است.
        سهامداران در پایان علی طیب نیا خواسته اند که به داد ما سهامداران جزء شرکت داده پردازی ایران برسید که در صورت عدم حمایت سرمایه ما و کمیته امداد که با سختی و مشقت جمع آوری شده از بین خواهد رفت. شرکت ملی انفورماتیک موظف است حق تقدم های استفاده نشده را در قیمتی نزدیک به زمان عرضه اول(حدود 2700 ریال) حمایت و خریداری نماید. قبلا از مساعدت جنابعالی قدردانی می شود. باشد که جامعه سهامداران بازار سرمایه که این روزها چشم امیدشان به حمایت مسئولانه شما می باشد، با صدور دستور قاطع در خصوص شرکت داده پردازی ایران، نسبت به وعده حمایتهای آتی شما از بازار سرمایه امیدوار باشند.
        گفتنی است،رونوشت این نامه برای رییس کل بانک مرکزی ،رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک ایران نیز ارسال شده است

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

دوستان الان حق و بخريم چند روز وقت داريم 100 تومنش و واريز كنيم؟
          آدم از اينها مي ترسه بخره بعد با اين قانون من دراوردي بخورن بره پي كارش
          ديگه اينها خيلي راحت دارن رو تابلو آشكارا همه كار مي كنن از هيچ كسي هم نمي ترسن
          www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک قدیمی
            عضو جدید
            • Jan 2014
            • 7

من امروز زنگ زدم به امور سهام مداران.هر چی از ذهنم اومد بهشون گفتم.
            گفتم نامردتر از حقوقی مداران ندیدم.
            گفت چرا؟!
            گفتم بخاطر اینکه مداران خودش صف خرید شده بعد اون وقت اومدین حق تقدمش رو حتی پایینتر از قیمت پایانی روز چهارشنبه قبل گذاشتین برای فروش.
            بهشون گفتم به اون آقایون نامرد بگین که پول ما مردم خوردن نداره با هر جور بیماری که شده از حلقومتون میاد بیرون.
            گفتم الان هر چی میخواین جیبتون رو با پول ما بدبخت بیچاره ها پر کنین ببینم کجا رو می گیرین گفتم سپردم شما و کارهاتون رو به خدا.
            بعد مردک گفت باشه باشه پیگری می کنیم.
            راست هم گفت مردک نامرد پیگری کرد.
            نتیجه اش چی شد قیمت رو از 132 تومن آورد به 126 تومن.
            این هم پیگیری این نامردا.
            خدا لعنت کنه همشون رو .تو بازار مثبت تنها حقی که منفی معامله شد همین بود.
            نمیدونم مسببش کیه اما از گلوش ان شاللله خون بزنه بیرون.
            من کل سرمایمو تو حق تقدمش خالی کردم اما فکر میکنم از آخر فقط پول خودم رو پس از چندماه بهم برگردونن.
            خدا لعنت کنه پس فطرت ها رو.
            حروم بشه بهشون.

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
              دوستان الان حق و بخريم چند روز وقت داريم 100 تومنش و واريز كنيم؟
              آدم از اينها مي ترسه بخره بعد با اين قانون من دراوردي بخورن بره پي كارش
              ديگه اينها خيلي راحت دارن رو تابلو آشكارا همه كار مي كنن از هيچ كسي هم نمي ترسن
              هر روزی بخری باید همان روز 100 تومان رابه حساب کارگزارت بریزی امیر جان

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

و اما دزدی حقوقی مداران در روز روشن ((((((( انفورماتیک )))))))

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

پازل کلاه برداری و دستکاری قیمت درست شد / حقوقی (( گویا کمیته امداد )) خریدار سهم است اما تقدم را نمیخرد تا در قیمت پایین تر انفورماتیک همه تقدمها را مفت بخرد/

نظر

• زيمنس
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 147

نه بابا اگه حقوقي اين 500 تا سهم رو نميخريد كه خيلي تابلو ميشد ، حالا اومده بگه مثلا داره سهم رو حمايت ميكنه و از اون ور ...

نظر

• hamedsh
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 160

دوستان من دیروز از حرفای امور سهامش فهمیدم که دستای کثیف کمیته و انفورماتیک تو یه کاسه هست بخرید که این قیمتها نیست من امروز سهمشو فروختم حقشو خریدم چون سهمش 290 ولی حقش 220 هست

نظر

• hamedsh
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 160

کمیته امداد کل امور رایانه ای خودش رو قراره بسپره به مداران یه پروژه هم الان تعریف کرده ببینید کی گفتم

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

دوستان فقط یه نکته رو بهش توجه داشته باشن که با احتساب معاملات امروز چیزی در حدود 80م حق استفاده نشده رو دارن و فکر می کنم تو 115 ت خریداشون رو کامل کنن.
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در 120تومان بیست میلیون برای خرید نشستند

جالبه تا امروز اجازه رقابت در خرید ندادند و فقط صف فروش قرار میداد

نظر

• arashsefid
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 205

من با مفید نمیتونم مدارنح بخرم بقیه دوستان هم همین مشکل دارند؟

نظر

• زيمنس
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 147

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                                من با مفید نمیتونم مدارنح بخرم بقیه دوستان هم همین مشکل دارند؟
                                بايد به كارگزارت بگي برات بگيره

نظر

در حال کار...
                                X