گروه صنعتي سديد ( وسديد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : گروه صنعتي سديد ( وسديد )

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    سهم اول سال ۳۵۰بود الان ۶۰۰درصد سود داده حقوقی داره خالی میکنه مواظب باشید تو قله بهتون نندازن
    این حقیقی هایی که میخریدن بعید به نظر میاد اشخاص معمولی باشن
    حالا شنبه معلوم میشه اگر صف خرید شد نشون میده حقوقی داشته کدهای خودش پر میکرده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

بقیه 40000وسدید فروختم هرچند قصد مجمع داشتم ولی دیگه یهویی تصمیم برعکس شد وسودشم خوب بود ونشد گذشت هرچندبعد مجمعشم بازی داره

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• farhad1353
          ستاره‌دار(11)
          • Nov 2018
          • 488

[QUOTE=تمام;765548][هنوز سازمان بورس افزايش سرمايه رو تاييد نكرده.مگه ميتونه بدون تاييديه سازمان افزايش سرمايه رو تصويب كنن؟

نظر

• farhad1353
            ستاره‌دار(11)
            • Nov 2018
            • 488

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            اگر امروز تعداد سهامش در 10 میلیون برگه رند کرد بدونید دیگه فروشی نخواهد داشت

دقيقا 10 ميليون

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

[QUOTE=farhad1353;765549]
              [هنوز سازمان بورس افزايش سرمايه رو تاييد نكرده.مگه ميتونه بدون تاييديه سازمان افزايش سرمايه رو تصويب كنن؟
              من دیروز زنگ زدم سازمان پیگیر صدور مجوز افزایش سرمایه شدم
              سازمان گفت خود شرکت به اندازه کافی پیگیر هست
              و گفت یه سری مدارک خواستیم ازشون این هفته بدن مجوز صادر میکنیم
              02142150320
              میتونید شنبه اول صبح تماس بگیرید و پیگیری کنید
              به نظر من شرکت از اخذ مجوز افزایش سرمایه از سازمان اطمینان حاصل کرده که میخواد مجمع برگزار کنه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• farhad1353
                ستاره‌دار(11)
                • Nov 2018
                • 488

[QUOTE=تمام;765551]
                در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post

من دیروز زنگ زدم سازمان پیگیر صدور مجوز افزایش سرمایه شدم
                سازمان گفت خود شرکت به اندازه کافی پیگیر هست
                و گفت یه سری مدارک خواستیم ازشون این هفته بدن مجوز صادر میکنیم
                02142150320
                میتونید شنبه اول صبح تماس بگیرید و پیگیری کنید
                به نظر من شرکت از اخذ مجوز افزایش سرمایه از سازمان اطمینان حاصل کرده که میخواد مجمع برگزار کنه
                با اين تفاسير افزايش سرمايه اش در مجمع تصويب ميشه وقبل از مجمع مجوز سازمان بورس هم صادر ميشه..
                سهم شنبه هفته آينده يعني 18 اسفند بسته ميشه
                حقوقي هم ديگر فروشنده نخواهد بود به احتمال قوي
                شش روز كاري داريم تا مجمع
                انشالله سهم طي اين شش روز قفل خواهد شد در صف خريد
                توكل بر خدا

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

درود وارد شدیم ب قصد افزایش ببینیم چنددرصدمیده تا بازگشایی بعد مجمع
                  بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• farhad1353
                    ستاره‌دار(11)
                    • Nov 2018
                    • 488

[QUOTE=مجتبی مصلحMTM;765558]درود وارد شدیم ب قصد افزایش ببینیم چنددرصدمیده تا بازگشایی بعد مجمع[/QUOT
                    انشالله خيره
                    اگر فرض بگيريم كه قيمت سهم تا قبل از مجمع هيچ تغييري نكنه وبا همين قيمت22785 ريال معامله بشه وبا توجه به اينكه هر سهم تبديل به 59.5 سهم ميشه قيمت تئوريك سهم382 ريال خواهد بود
                    پيش بيني من اينه كه حداقل 100 درصد بازدهي خواهد داشت

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

...سازمان در جواب افزایش سرمایه..لکما نامه ایی زد.....بدین شرح
                      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2019/02/28, 21:08.
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

تقربا تمام..تجدید دارایی شرکت از لوله..ماهشهره...و از سال 92...تا کنون..هیچ..صورت مالی ارائه...نشده..چه..حسابرسی شده..چه..نشده..................
                        با توجه به بند ج...نامه بالا ..که سازمان به لکما زده.......قطعا..وسدید هم....شامل این..موضوع...میشه...مو را از ماست..میکشند...........
                        سال 92 به همین زمینهای سفاسی..مجوز دادن بدون..کم..کاست.....الان رفتن..به ارتفافاع زمینها...و متعاقب ان حق ارتفاع هم..گیر دادن...و..مجوزی به سفاسی دادن..بعد 6 سال ..که تقربا تفاوتی..معنا دار با سال 92..نداره...یعنی این همه رشد..ملک..کشک....
                        وسدیدی..که دارید..میخرید این قیمتها....با توجه به..نامه خود سازمان ...که در کداله....بسیار بسیار...پر ریسک..و..خطرناکه...خودتان..می� �انید..
                        بنده با توجه به..مواد بالا....لفظ خرید..وسدید هم..مو به تنم...سیخ..میشه........
                        مو را از ماست..میکشند....ثنوسایی..را سر اینکه چرا ونوین را 30 درصد بالا تابلو.....قیمت..گذاری کردی...رب ربش را یکی کردند....تا مجوز بدهند.....
                        با تفاسیزر بالا....به دشمنم..هم...توصیه...خرید وسدید..نمیکنم.....
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

اگه اینطوری باشه که
                          تپکو هم شامل این قانون میشه.
                          شرکتی که هیچگونه فعالیتی نداره برای چی افزایش سرمایه بده
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                            اگه اینطوری باشه که
                            تپکو هم شامل این قانون میشه.
                            شرکتی که هیچگونه فعالیتی نداره برای چی افزایش سرمایه بده
                            ...ربطی..به هم..ندارند...هیچ..رقمه.......وسدید رفته از سرمایه..گذاری بلند..مدت...یعنی لوله..ماهشهر تجدید دارایی ..اعلام..کرده...شرکتی که از سال 92 هیچ..صورت...مالی ارائه..نکرده...چه برسه به حسابرسی شده....دقیقا همان..نکته ایی که سازمان در بند ج...نامه ایی که به لکما زده دست..گذاشته روش..................

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              تقربا تمام..تجدید دارایی شرکت از لوله..ماهشهره...و از سال 92...تا کنون..هیچ..صورت مالی ارائه...نشده..چه..حسابرسی شده..چه..نشده..................
                              با توجه به بند ج...نامه بالا ..که سازمان به لکما زده.......قطعا..وسدید هم....شامل این..موضوع...میشه...مو را از ماست..میکشند...........
                              سال 92 به همین زمینهای سفاسی..مجوز دادن بدون..کم..کاست.....الان رفتن..به ارتفافاع زمینها...و متعاقب ان حق ارتفاع هم..گیر دادن...و..مجوزی به سفاسی دادن..بعد 6 سال ..که تقربا تفاوتی..معنا دار با سال 92..نداره...یعنی این همه رشد..ملک..کشک....
                              وسدیدی..که دارید..میخرید این قیمتها....با توجه به..نامه خود سازمان ...که در کداله....بسیار بسیار...پر ریسک..و..خطرناکه...خودتان..می� �انید..
                              بنده با توجه به..مواد بالا....لفظ خرید..وسدید هم..مو به تنم...سیخ..میشه........
                              مو را از ماست..میکشند....ثنوسایی..را سر اینکه چرا ونوین را 30 درصد بالا تابلو.....قیمت..گذاری کردی...رب ربش را یکی کردند....تا مجوز بدهند.....
                              با تفاسیزر بالا....به دشمنم..هم...توصیه...خرید وسدید..نمیکنم.....
                              شما بجای دلسوزی برای وسدید برو فکری به حال سفاسی خودت بکن
                              فکر میکنی با تخریب این سهم سفاسی شما رشد میکنه(هرچند که میگی سفاسی نداری)
                              جای تاسف داره...
                              این رفتار شما حرفه ای نیست و از شما بعید است
                              که یک مطلب را در تمام سایتها تکرار میکنی
                              این روش تخریب کردن سهم به نظرت جواب میده؟؟
                              حالا با وجودی که خودم با بچه های سازمان صحبت کردم و میدونم چیه خبره ولی ترجیح میدم جزئیات نگم تا این جوری به واسطه تخریبهای امثال شما فروشنده برای شنبه پیدا بشه
                              موفق باشید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

شما بجای دلسوزی برای وسدید برو فکری به حال سفاسی خودت بکن
                                فکر میکنی با تخریب این سهم سفاسی شما رشد میکنه(هرچند که میگی سفاسی نداری)
                                جای تاسف داره...
                                این رفتار شما حرفه ای نیست و از شما بعید است
                                که یک مطلب را در تمام سایتها تکرار میکنی
                                این روش تخریب کردن سهم به نظرت جواب میده؟؟
                                حالا با وجودی که خودم با بچه های سازمان صحبت کردم و میدونم چیه خبره ولی ترجیح میدم جزئیات نگم تا این جوری به واسطه تخریبهای امثال شما فروشنده برای شنبه پیدا بشه
                                موفق باشید
                                همه..میدانند..من 2450 تا 230..فروختم...در همان تاپیک..سفاسی در تالار بورس وجود داره..... سهم ها تا بالا 2800 رفت.....روحم..هم از این...حرکت سازمان خبر نداشت...
                                شما با بچه سازمان صحبت..کردید...نه عزیز ..رفتی با ناشران صحبت//کردی..این را همه میتوانند.... ناشران هم..جواب میده داره..پیگیری..میشه..
                                چرا بت زور ..میاد...مگه...پست بنده دروغ بوده...یا مستند نبوده.....چطور..تاریخ..مجمع را با مجوز کامل سازمان..یکی..میدانند....مشکلی...نیست....
                                بنده...مستند...و طبق نامه سازمان در کدال...ریسک..سهم را برای خریدار و سهامدار روشن..کردم...وظیفم بوده...بسیار هم...وجدان اسوده ایی دارم.....
                                شرکت با 500 درصد تجدید دارایی از 141 در میاد..پس فردا سازمان رکب سفاسی را زد...شما جواب ضرر مردم..را میدی...
                                سفاسی که...به چیزی ..گیر دادن..که تا حالا ..کسی نشنیده بود...این تیم سازمان..خدا را بنده..نیست...مو را از ماست..میکشه....
                                جوابی اگر برای بند ج..نامه سازمان به لکما دارید...مرقوم..کنید....
                                ...........وقتی به بنده ایراد وارده..که حرفی غیر ..مستند بزنم...مثلا بگم..من با سازمان صحبت..کردم..گفته..فلان..میشه...
                                این سهم با مواردی که ذکر کردم..بسیار پر ریسکه...و البته فروش های سنگین..صدر تامین..13...14....میلیارد سهم فروختن در این 2 روزه...
                                ..پست بنده ..فقط ..ریسک سهم را نشان..میده..هر کی جیگرش را داره..و این ریسک..مستند را به جان..میخره....عواقب سود و زیانیش را هم...دریافت خواهد..کرد.........این..نه غیر عادلانه..و نه غیر..منصفانه..است.......
                                تخریب....تعریفش بسیار متفاوت..با روشن نمودن مستند شرایط یک سهمه...

نظر

در حال کار...
                                X