نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    ببخشید
    ولی این گفته شما نشون میده شما کارت را بلد نیستی!
    روحانی که اولش اومد حدود 150%بازدهی داد،باید استفاده میکردی(مضاف بر اینکه مثل دوره محمود دلار و سکه هر روز گران نمیشد!پس بازدهی واقعی بود)
    بعد از اون خودرویی ها و به دنبال اون کل بازار حدود 200 %تا 300%بازدهی دادند چرا استفاده نکردی؟

به قول خودت رکود هم هست و ارزش سودها حفظ شده!

البته من در دوره محمود شبندر و شراز خریدم و سود زیادی هم بردم.بخاطر رشد دلار و تسعیر ارز شرکتها
    ولی از اون طرف تورم وحشتناک ارزش سود های من را از بین برد،و به نقطه سر به سر رسیدم
    دوست عزیز من کارم را بلد نیستم اما خداوکیلی خیلی از رشد خودرویی ها سال ۹۴ سود گرفتم و سودمو حفظ کردم و امروز هم در ضرر نیستم ببلکه در سودم اما حال همه سهامداران یکی هست؟
    اما شما هم کارت رو بلد نیستی که با سود وحشتناک یا بالایی که از پالایشی بردی به فرمایش خودتون از دست دادی
    صحبت سر اصول گرا و اصلاح طلب نیست ملت به هر کسی که میخوان رای میدن
    صحبت سر این هست که روحانی این ۴ سال تا تونسته دروغ گفته و هر برنامه ای هم که گفته به سرانجام نرسونده
    بازار رو که فلج کرده
    منکر رکود که هست منکر دروغ و بی اخلاقی که هست ولی داره همشو قشنگ پیاده میکنه
    دروغ و بی صداقتی
    یعنی ملت واقعا این همه دروغ و بی صداقتی نمیبینن

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      دوست عزیز من کارم را بلد نیستم اما خداوکیلی خیلی از رشد خودرویی ها سال ۹۴ سود گرفتم و سودمو حفظ کردم و امروز هم در ضرر نیستم ببلکه در سودم اما حال همه سهامداران یکی هست؟
      اما شما هم کارت رو بلد نیستی که با سود وحشتناک یا بالایی که از پالایشی بردی به فرمایش خودتون از دست دادی
      صحبت سر اصول گرا و اصلاح طلب نیست ملت به هر کسی که میخوان رای میدن
      صحبت سر این هست که روحانی این ۴ سال تا تونسته دروغ گفته و هر برنامه ای هم که گفته به سرانجام نرسونده
      بازار رو که فلج کرده
      منکر رکود که هست منکر دروغ و بی اخلاقی که هست ولی داره همشو قشنگ پیاده میکنه
      دروغ و بی صداقتی
      یعنی ملت واقعا این همه دروغ و بی صداقتی نمیبینن
      اصولگراها به همه حرفها و قول هاشون عمل کردند یا میکنند؟
      از خدا میخام که من و شما هم انصاف را یاد بگیریم،اگر بدی را میگیم خوبی ها را هم بگیم!
      موفق باشی

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

این هم از میراث چاوز ( همان رفیق احمدی نژاد خودمان )

غارت و خالی کردن فروشگاهها در ونزوئلا امروز نیز مردم خشمگین مجسمه هوگو چاورز را پایین کشیدند صندوق بین المللی پول پیشبینی کرده نرخ تورم از 800 درصد به 1100 درصد تا سال 2018 جهش کنه

تا کنون بیش از 30 کشته از ابتدای اعتراض ها

حالا قدر روحانی و اعتدال را بدانیم
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/06, 11:32.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

کاظم نادرعلی

چند بار راجع رشد نامتعارف قیمت برخی سهام هشدار دادم از یکسو کاهش قیمتهای جهانی از سوی دیگر ریسک انتخابات و افزایش ریسک به ریوارد بعضی سهام باعث شده تا در روزهای اخیر فشار فروش بیشتر شود. اینکه چه دولتی روی کار خواهد آمد برای اقتصاد و آینده بازار سرمایه حایز اهمیت است. خصوصا کابینه پیشنهادی این نامزدها مثلا اطرافیان رییسی همان کابینه قبلی احمدی نژاد و افراد نالایقی هستند که بعث ایجاد خرابیهای اقتصادی طی آن 8 سال شده اند مثل میرکاظمی - نیکزاد بذرپاش-رستم قاسمی و امثالهم که اگر در کابینه رییسی حضور داشته باشند فاتحه اقتصاد و کشور خونده میشه با توجه به حمایت نظام از رییسی انتخاب وی باعث حمایت کامل از دولت وی خواهد شد ولی با این تیمی که در اطراف خود جمع کرده بعید است بتواند در بلند مدت کارنامه مثبتی از خود ارایه هد. قالیباف در شهرداری از مداحان و اراذل اوباش و چماقداران و...استفاده کرده -اجازه تحقیق و تحفص را نداد -فسادهای مالی زیادی در شهرداری داشت-انعقاد قراردادهای مختلف با قرارگاه خاتم و...بدون ضوابط و...اگر در کابینه وی نیز بجای شایسته سالاری شاهد امیتاز دادن به مداحان و صاحبان تریبونها و دادن قراردادها به حامیان وی در سپاه و...باشیم که با این روند چشم انداز مناسبی برای اقتصاد و سیاست خارجه و بخش خصوصی وجود نخواهد داشت. شخصا معتقدم شاهد بی انضباطی گسترده مالی و بریزو بپاشهای فراوانی خواهیم بود و تورم در این دولت نیز جهش خواهد کرد . ممکن است با حمایت کلیت نظام در سال اول به رشد اقتصادی 5-6 درصدی برسد ولی ادامه پیدا نخواهد کرد و عمر این دولت بیش از 4 سال نخواهد بود . دولت روحانی هم اگر دوباره انتخاب شود باید تغییرات زیادی در کابینه ایجاد کند و تیم اقتصادی وی در صورت پیروزی در انتخابات تغییر کند. با تیم قبلی تغییر چندانی در وضعیت اقتصادی رخ نخواهد داد.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            کاظم نادرعلی

چند بار راجع رشد نامتعارف قیمت برخی سهام هشدار دادم از یکسو کاهش قیمتهای جهانی از سوی دیگر ریسک انتخابات و افزایش ریسک به ریوارد بعضی سهام باعث شده تا در روزهای اخیر فشار فروش بیشتر شود. اینکه چه دولتی روی کار خواهد آمد برای اقتصاد و آینده بازار سرمایه حایز اهمیت است. خصوصا کابینه پیشنهادی این نامزدها مثلا اطرافیان رییسی همان کابینه قبلی احمدی نژاد و افراد نالایقی هستند که بعث ایجاد خرابیهای اقتصادی طی آن 8 سال شده اند مثل میرکاظمی - نیکزاد بذرپاش-رستم قاسمی و امثالهم که اگر در کابینه رییسی حضور داشته باشند فاتحه اقتصاد و کشور خونده میشه با توجه به حمایت نظام از رییسی انتخاب وی باعث حمایت کامل از دولت وی خواهد شد ولی با این تیمی که در اطراف خود جمع کرده بعید است بتواند در بلند مدت کارنامه مثبتی از خود ارایه هد. قالیباف در شهرداری از مداحان و اراذل اوباش و چماقداران و...استفاده کرده -اجازه تحقیق و تحفص را نداد -فسادهای مالی زیادی در شهرداری داشت-انعقاد قراردادهای مختلف با قرارگاه خاتم و...بدون ضوابط و...اگر در کابینه وی نیز بجای شایسته سالاری شاهد امیتاز دادن به مداحان و صاحبان تریبونها و دادن قراردادها به حامیان وی در سپاه و...باشیم که با این روند چشم انداز مناسبی برای اقتصاد و سیاست خارجه و بخش خصوصی وجود نخواهد داشت. شخصا معتقدم شاهد بی انضباطی گسترده مالی و بریزو بپاشهای فراوانی خواهیم بود و تورم در این دولت نیز جهش خواهد کرد . ممکن است با حمایت کلیت نظام در سال اول به رشد اقتصادی 5-6 درصدی برسد ولی ادامه پیدا نخواهد کرد و عمر این دولت بیش از 4 سال نخواهد بود . دولت روحانی هم اگر دوباره انتخاب شود باید تغییرات زیادی در کابینه ایجاد کند و تیم اقتصادی وی در صورت پیروزی در انتخابات تغییر کند. با تیم قبلی تغییر چندانی در وضعیت اقتصادی رخ نخواهد داد.

این جملات را همه تقریبا میدانند !!!
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              دوست عزیز من کارم را بلد نیستم اما خداوکیلی خیلی از رشد خودرویی ها سال ۹۴ سود گرفتم و ....
              درست می فرمایید... خدا وکیلی من خودم شاهدش بودم دوست قدیمی @};- .

من را پیاده کردند نامردها.... :( بعد گازش را گرفتند و رفتند... :(( (البته من هم بعدا از خودرویی ها استفاده کردم... خوب هم استفاده کردم... :) ولی روی یکی دیگر... :( )
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

من از چند چیز تعجب می کنم:

چرا آقای جهانگیری و روحانی حرفی از دزدی های درون شهرداری نمی زنند؟ کاملا مشهود، گروههای تلگرامی و شبکه های وابسته به اصلاح طلبان از این موارد حرف می زنند ولی چرا خودشان در مناظره در نیامدند این را مطرح کنند؟ به خصوص وقتی آقای قالیباف قاچاق وزیر را رو کرد، دقیقا وقتش بود که آنها هم یک چیزی می گفتند... ولی چرا نگفتند؟
                (پاسخ خودم: 1- گذاشته اند به وقتش! مثلا در مناظره ی سوم یا در دور دوم انتخابات. 2- حرف ها الکی است. 3- پای خودشان هم وسط است.)

چرا حرفی از بانک و بورس نمی شود؟ بانک ها الان کاملا ورشکسته هستند... این وضع بورس ما است که ما خودمان خوب می دانیم چه خبر است... چرا اینها را مطرح نمی کنند؟ چرا از اختلاف شاخص بورس با وضع واقعی بورس حرفی نمی زنند؟
                (احتمالات خودم: 1- شاید اینها به درد عموم مردم نمی خورد... رای جمع کن نیست!!! 2- شاید گذاشته اند مناظره ی سوم.)

چرا دولت این دقیقه آخری هم که شده نمی زند زیر بورس؟
                گفتیم از تابستان... نشد... گفتیم از زمستان... نشد... گفتیم از ابتدای سال... نشد... گفتیم از ابتدای ماه... نشد... کلا انگار دولت نمی خواهد بورس را ولو شده به صورت موقت شارژ کند... چرا؟
                (احتمالات خودم: 1- شاید دولت درست کار است و نمی خواهد بورس را دست کاری کند!!! که فکر نکنم کسی این احتمال را قبول داشته باشد. 2- شاید پولش تمام شده. که نشده... حتی همین خرید های حقوقی در خساپا/خودرو اگر به نوعی بهتر انجام می گرفت تا الان کل بازار تو اوج بود... پس این هم، از نظر من، هیچ... 3- شاید مطمئن است رئیس جمهور بعدی هم خودش است! و این گونه می خواهد شرایط را در کنترل خودش داشته باشد... که این هم به نظر من احتمال خیلی ضعیفی است. 4- شاید معتقد است از تو بورس رای خاصی در نمی آید! این هم به نظر من احتمال ضعیفی است... پس چه؟)
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  من از چند چیز تعجب می کنم:

چرا آقای جهانگیری و روحانی حرفی از دزدی های درون شهرداری نمی زنند؟ کاملا مشهود، گروههای تلگرامی و شبکه های وابسته به اصلاح طلبان از این موارد حرف می زنند ولی چرا خودشان در مناظره در نیامدند این را مطرح کنند؟ به خصوص وقتی آقای قالیباف قاچاق وزیر را رو کرد، دقیقا وقتش بود که آنها هم یک چیزی می گفتند... ولی چرا نگفتند؟
                  (پاسخ خودم: 1- گذاشته اند به وقتش! مثلا در مناظره ی سوم یا در دور دوم انتخابات. 2- حرف ها الکی است. 3- پای خودشان هم وسط است.)

چرا حرفی از بانک و بورس نمی شود؟ بانک ها الان کاملا ورشکسته هستند... این وضع بورس ما است که ما خودمان خوب می دانیم چه خبر است... چرا اینها را مطرح نمی کنند؟ چرا از اختلاف شاخص بورس با وضع واقعی بورس حرفی نمی زنند؟
                  (احتمالات خودم: 1- شاید اینها به درد عموم مردم نمی خورد... رای جمع کن نیست!!! 2- شاید گذاشته اند مناظره ی سوم.)

چرا دولت این دقیقه آخری هم که شده نمی زند زیر بورس؟
                  گفتیم از تابستان... نشد... گفتیم از زمستان... نشد... گفتیم از ابتدای سال... نشد... گفتیم از ابتدای ماه... نشد... کلا انگار دولت نمی خواهد بورس را ولو شده به صورت موقت شارژ کند... چرا؟
                  (احتمالات خودم: 1- شاید دولت درست کار است و نمی خواهد بورس را دست کاری کند!!! که فکر نکنم کسی این احتمال را قبول داشته باشد. 2- شاید پولش تمام شده. که نشده... حتی همین خرید های حقوقی در خساپا/خودرو اگر به نوعی بهتر انجام می گرفت تا الان کل بازار تو اوج بود... پس این هم، از نظر من، هیچ... 3- شاید مطمئن است رئیس جمهور بعدی هم خودش است! و این گونه می خواهد شرایط را در کنترل خودش داشته باشد... که این هم به نظر من احتمال خیلی ضعیفی است. 4- شاید معتقد است از تو بورس رای خاصی در نمی آید! این هم به نظر من احتمال ضعیفی است... پس چه؟)
                  در مورد سئوال اول به نظرم موارد دزدی توی شهرداری مطرح کردنش رو به همون گروه های تلگرامی سپردن چون یک دعوای بی خودی است در مناظره و مشخصه از بالا به همشون هشدار دادند که زیاده روی نکنند.

در مورد سئوال دوم خودتون بهتر متوجه شدید بحث های مناظرات این قدر کلی و بی محتوا و کلیشه گویی است که بحث هایی مثل بورس و بانک مطرح هم نشده و قطعا این 6 نفر در این مورد حرفی هم برای گفتن ندارند حالا شاید وضع بانکها در جلسه بعد مطرح بشه ولی بورس رو بعید میدونم

در مورد سئوال سوم هم برای من هم سئواله فکر می کردم دولت میزنه زیر بورس تا الان که هیچ نشانه ای از این حرکت دیده نمیشه قطعا از بورس هم رای خاصی در نمیاد چون تعداد سهام دارا نسبت به جمعیت خیلی پایینه و دولت هم این قدر بی شعور نیست دست به همچین عوام فریبی بزنه این شاپور محمدی هم رویه رو کمی تغییر داده به نظرم و خیلی عقلانی تر از قبلی ها کار می کنه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

عقل میگه همیشه زمان اصولگراها فساد بیشتر بوده و رشد اقتصادی کمتر
                    عقل میگه قالیباف به اذعان اعضای شورای شهر 20 هزار میلیارد تومن بدهی بالا آورده
                    این که هر کی مخالف من بوده، وقتی سر کار بوده فسادش بیشتر بوده !!! از عقل به نظر شما سرچشمه میگیره !

یا از جانبداری بدون حساب و کتاب !

اینکه شهرداری 20 هزار میلیارد تومان بدهی بالا آورده رو می بینی ! اما 20 هزار میلیارد تومان بدهی فقط از طرح نظام سلامت بالا آمده را نمی بینی ! از عقل سرچشمه گرفته !؟

طرفداری میخوای بکنی باشه ! اشکال نداره !

اما خودتو فریب نده که اینا رو عقل میگه !

و اینکه احیانا کسی که مثل شما فکر نمیکنه رو بی عقل جلوه بدی !

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

شما که از دولت رشد اقتصادی منفی 6.8 درصدی دفاع می کنی رو چطور با عقل قانع کنم؟!!

دولتی که دلار 900 تومنی رو 4000 کرد

بربری 50 تومنی رو 800!

عقل؟

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در مورد سئوال سوم هم برای من هم سئواله فکر می کردم دولت میزنه زیر بورس تا الان که هیچ نشانه ای از این حرکت دیده نمیشه قطعا از بورس هم رای خاصی در نمیاد چون تعداد سهام دارا نسبت به جمعیت خیلی پایینه و دولت هم این قدر بی شعور نیست دست به همچین عوام فریبی بزنه این شاپور محمدی هم رویه رو کمی تغییر داده به نظرم و خیلی عقلانی تر از قبلی ها کار می کنه
                        خوب... بورس از دو جهت مد نظر است... یکی تعداد سهامداران به عنوان رای دهنده... (که برخی دوستان می گویند 3 میلیون نفر با خانواده هایشان... حالا من این تعداد را نمی دانم، ولی گمان می کنم یک جمعیت حدود 400 هزار نفری هر هفته یک سراغی از بورس می گیرند و یک مقدار پولی در بورس سرمایه گذاری کرده اند...) و مهمتر از آن، بورس به عنوان یک شاخص اقتصادی!
                        اگر آقای روحانی می خواهد رو به دوربین بتواند بگوید ما کمر تحریم را شکستیم و از رکود بیرون آمدیم و... چند تا پشتوانه باید پشت حرفش داشته باشد...
                        راحت ترین کار ممکن و در عین حال یک کار بسیار بسیار ملموس همین بورس است.
                        کافی بود این حجمی که هر روز سرمایه گذاری ملی در خودرو می خرد را می گذاشت و یک روزه سفارش می گذاشت! همین طور رنا و س.سمند.

الان همین را منتقدان آقای روحانی می توانند راحت استفاده کنند... یعنی اگر بخواهد بگوید ما از رکود گذشتیم همین وضع بورس را می توانند چماق کنند بر سر آقای روحانی.

================

اگر منظور شما از عوام فریبی این است که دولت آقای روحانی عوام فریب نیست که من کاملا با شما مخالفم. کم ندیدم. خودم با چشمان خودم! از مسئولین بگیر، بیا تا وزرا... تا خود آقای روحانی!

اگر منظور شما این است که دولتی ها بی شعور نیستند که یک شبه این کار را بکنند... خوب درست است... ولی چرا از تابستان این کار را نکردند؟ خرد خرد؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          امروز شیخ حسن و جهانگیری خوب درخشیدند
                          مخصوصا جهانگیری
                          در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          درخشش جهانگیری که در حد المپیک بود !!!

مخصوصا آنجایی که گفت وزیر مظلوم ! آموزش پرورش ! یه دختری داره فوق لیسانس !

افسردگی گرفته بود از بیکاری ! رفت یه کار شرافتمندانه پیدا کرد برای خودش ! واردات لباس !

اونم یه مبلغ ناچیز ! کلا 200 میلیون تومان !!!

واقعا که !!!
                          جهانگیری چند جای دیگه هم خوب درخشید !

اونجا که گفت ای مردم به کشورها همسایه نگاهی بیندازید ! ببینید در سوریه در عراق و .... چه خبر است !

سوریه شد کشور همسایه ما !

یا آنجایی که گفت یه جلسه ای بودیم با رهبری ! ایشون گفت این جهانگیری .... !!!

ظاهرا صحبت هایش از روی نوشته هایی بود ! که برایش نوشته بودند !

یا آنجا که گفت ای مردم ایران ! آزموده را آزمودن خطاست !!!! که حرف مخالفان دولت روحانی در نه به روحانی همین عبارت بوده دقیقا در این روزها !!!

روحانی هم دوباره از ربنای شجریان گفت ! یک بار در سال 92 از این راه کاسبی کردی ! یعنی فکر می کند بازهم کسی به خاطر ربنای شجریان به او رای می دهد ؟؟؟

جهانگیری با توییتی که گذاشته ! خودشم قبول کرده که دیروز در مناظره درخشیده !!!

یکی دیگر از درخشش های جهانگیری در مناظره دیروز این بود که وقتی موضوع دختر وزیر آموزش پرورش مطرح شد !

در توضیحش گفت من تا چهارشنبه فکر میکردم ماجرا مربوط به دختر یه وزیره دیگه هست !!!

حالا مردم از هم میپرسن ببین اوضاع وزرای دولت و فرزندانشون چیه که این فکر میکرده ماجرا مر بوط به دختر اون یکی وزیر بوده !

خودشان با زبان خودشان اعتراف کردند که دولت بی تدبیر ! دولت واردات و آقازاده ها !!! هست !

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

شما که از دولت رشد اقتصادی منفی 6.8 درصدی دفاع می کنی رو چطور با عقل قانع کنم؟!!

دولتی که دلار 900 تومنی رو 4000 کرد

بربری 50 تومنی رو 800!

عقل؟

گفتم که میخوای طرفداری کنی منعی نیست !

من هیچوقت ننوشتم عقل میگه رشد منفی بهتر از رشد مثبت هست !

اینجوری میگفتم میشد عین جمله شما که عقلت 20 هزار میلیارد اینورو میبینه ! 20 هزار میلیارد اونورو نمیبینه !!!

بنده از لحاظ اقتصادی رشد اقتصادی منفی ناشی از فروش کمتر نفت رو به رشد اقتصادی مثبت صرفا با فروش نفت بیشتر و با قیمت کمتر ! ترجیح میدم !

آثار هر دو رشد اقتصادی هم در کشور موجوده !

قبلا هم در این مورد نظراتمو نوشتم !

شما هم طرفداریتو انجام بده ! اما عقل رو بدنام نکن !

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                              /بررسی وعده‌های اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری/

جمعه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۳
                              وعده‌های تورم‌زای کاندیداهای ریاست‌جمهوری

یک اقتصاددان می‌گوید: تحقق وعده‌های یارانه‌ای کاندیداهای ریاست‌جمهوری کشور را به همان مسیری باز می‌گرداند که از سال ۸۸ آغاز شد و نتیجه آن وارد شدن شوک اقتصادی به کشور و ایجاد تورم بود.
                              محمود جامساز در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تفکر پرداخت یارانه‌های نقدی اظهار کرد: به طور کلی تفکر پرداخت یارانه‌های نقدی بر اقشار آسیب‌پذیر در راستای جبران تورم

بوده است. زیرا تورم قدرت خرید اقشار مردم به خصوص حقوق‌بگیران و دستمزدبگیران و طبقات آسیب‌پذیر را کاهش داده و معیشت آنان را با مشکلات عدیده‌ای روبرو

می‌کند و از آنجایی که در ایران نیز در سال‌های گذشته چنین اتفاقی افتاد و مسئولان امر نیز با علم به اینکه عدم تامین معیشت خانوار توسط نان‌آور خانواده تبعات

اجتماعی ناهنجاری به دنبال خواهد داشت، قانون پرداخت یارانه‌های نقدی را مصوب کرد. به این ترتیب که از محل مابه‌التفاوت افزایش فروش انرژی به مقدار ۵۰ درصد

یارانه نقدی به طبقات آسیب‌پذیر اختصاص یابد. ۳۰ درصد در جهت جبران هزینه انرژی تولید به کار رود و ۲۰ درصد هم در اختیار دولت قرار گیرد. او افزود: با این حال دولت

دهم قانون یارانه‌ها را در جهت اهداف پوپولیستی خود به اجرا گذاشت و در همه آحاد جامعه مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان پرداخت کرد که به این ترتیب به جبران تورم ایجاد

شده برای طبقات آسیب‌پذیر کمک نکرد چرا که همه آحاد جامعه مشمول پرداخت یارانه شدند و تورم نیز همچنان راه خود را در جهت افزایش پیش گرفت. در نتیجه پروژه

پرداخت یارانه‌های نقدی را می‌توان یک پروژه شکست‌خورده قلمداد کرد که متاسفانه دولت یازدهم هم به پرداخت یارانه‌های نقدی ادامه داد گرچه در مقطعی تلاش کرد

که بخشی از جامعه مرفه را از پرداخت یارانه مستثنی کند، ولی تلاشش نتیجه‌ مطلوبی به دنبال نداشت. این اقتصاددان ادامه داد: متاسفانه علی‌رغم اینکه مسئله

پرداخت یارانه‌های نقدی از ابتدا مورد انتقاد کارشناسان اقتصادی بود، اکنون به عنوان یک برگ برنده در دستان برخی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری قرار گرفته است تا با

شعارهایی مبنی بر افزودن به مبالغ آن به جمع‌آوری آرا به نفع خود اقدام کنند. البته لازم به ذکر است که پرداخت یارانه‌های نقدی در هیچ نقطه‌ای از جهان به صورتی که

در ایران عمل شد به حوزه اقدام نیامده است و همواره شکلی که در ایران اجرا شد مورد انتقاد محافل کارشناسان اقتصادی بود. او افزود: معمولا بخش کوچکی از جامعه

که واقعا مستحق دریافت کمک‌های رفاهی حکومتی هستند، مشمول پرداخت یارانه‌ای به صورت غیرنقدی یا بعضا بهداشتی و در موارد معدودی به صورت نقدی

می‌شوند. با این همه در کشورهای توسعه یافته با تلاش در جهت سامان سازی اقتصادی و ایجاد اشتغال به تدریج یارانه نقدی را حتی کالایی حذف شده و حتی در

سازمان تجارت جهانی نیز پرداخت هر گونه یارانه ممنوع شده است. جامساز اضافه کرد: در سازمان تجارت جهانی پرداخت هر نوع یارانه‌ای ممنوع اعلام شده است. فقط

در هر سه سال اول پیوستن کشورها به WTO مدت معدودی امکان پرداخت یارانه و تعرفه تعیین شده است البته در یکی دو مورد کشورهای عضو WTO مثل آمریکا و

فرانسه هنوز یارانه‌های کشاورزی پرداخت می‌کنند که مورد اعتراض WTO و اعضای آن هستند و آن را مخالف اصل دولت‌های کامله‌الوداد می‌دانند. این اقتصاددان

همچنین با تاکید بر اینکه پرداخت یارانه‌های نقدی نباید دستاویزی برای شعارهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری شود، گفت: تلاش آنها باید در جهت

تقویت تولید و ایجاد اشتغال هر چه بیشتر و به کار گماشتن افراد بیکار جامعه باشد. به این ترتیب که با افزایش شغل و درآمد به تدریج یارانه‌ها کاهش یابد، اما از آنجایی

که این فرآیند در کوتاه‌مدت عملی نیست، لازم است که دولت جدید به سرعت تعداد کثیری از یارانه‌بگیران را حذف کند بدون آنکه رئیس‌جهوری بعدی از نارضایتی آنها دچار

هراس شود. او افزود: تعداد فقرایی که نیازمند دریافت یارانه تشخیص داده شده‌اند در ایران معادل ۳۰ میلیون تومان تخمین زده شده‌اند و باید مازاد ۳۰ میلیون تومان از

دریافت یارانه حذف شود. با این حال در حال حاضر حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی سالانه پرداخت می‌شود این در حالی است که اگر فقط به ۳۰ میلیون نفر یارانه

پرداخت شود، فقط حدود ۱۶ یا ۱۷ هزار میلیارد تومان هزینه به دولت تحمیل خواهد شد و مابه‌التفاوت این میزان که رقم قابل توجهی است می‌تواند به عنوان یارانه

تسهیلات تولیدی به شرکت‌های کوچک و متوسط بخش خصوصی پرداخت شود. در حال حاضر شرکت‌های کوچک و متوسط از کمبود نقدینگی رنج می‌برند زیر ظرفیت

خود فعالیت می‌کنند و حتی بعضا متوقف هستند. پرداخت تسهیلات به این بنگاه‌ها از محل منابع در نظر گرفته شده برای یارانه‌های نقدی که به غیر ثروتمندان داده

می‌شود، به رشد اقتصادی و درآمد ملی کمک خواهد کرد و این امکان را به دولت می‌دهد تا پس از ۳ یا ۴ سال یارانه‌های نقدی را حذف کند چرا که نرخ بیکاری کاهش

پیدا کرده و معیشت شهروندان توسط خود آنها از طریق کار و فعالیت تامین می‌شود. وی تصریح کرد: عملی شدن وعده انتخاباتی درباره پرداخت یارانه‌ها ما را به سال

۱۳۸۸ برمی‌گرداند و مجبوریم همان فرآیندی را طی کنیم که منجر به وارد شدن شوک اقتصادی به کشور و ایجاد تورم شد.

اگر روحانی یک ماه مانده به انتخابات ، یارانه بخشی را چند برابر کند ! نه اشکال قانونی دارد ! نه به مجلس ربطی دارد ! نه منابع کم دارد ! نه پوپولیستی است !!! نه اقتصاد به پرتگاه می رود !!!

اما اگر فرد دیگری درباره یارانه و افزایش آن بگوید ! می شود وعده پوپولیستی ! می گویند منابع ندارد ! می گویند دست دولت نیست اصلا ! دست مجلس است ! اصلا اشکال قانونی دارد ! اقتصاد را به پرتگاه می برد !!!!

رفراندوم که برگزار کردید و 97% گفتند یارانه را می خواهند ! نقدی هم می خواهند !!! یعنی حتی طرفداران دولت بی تدبیر ! و آنها که می گفتند ما بی شماریم !!! هم یارانه شان را می خواهند !

حتی دولت بی تدبیر ! که اصرار به سبد کالا و یارانه غیر نقدی داشت، یک ماه مانده به انتخابات یارانه نقدی را برای برخی دهکها تا 3 برابر ! بصورت نقدی ! بدون مصوبه مجلس ! بدون تامین منابع ! افزایش داد !!!

نامزدهای دیگر که فقط دارند وعده می دهند ! اشکال قانونی دارد !!! دولت بی تدبیر که عملا انجام داد اشکال ندارد !

نامزدهای دیگر که فقط دارند وعده می دهند !!! وعده شان خسر برای اقتصاد محسوب می شود ! اما دولت روحانی که همین وعده نامزدها را عملیاتی کرده ! هیچ خطری برای اقتصاد ایجاد نمی شود !!!

عاقبت دروغ !!!

مرحوم هاشمی ! سال 84 علاوه بر دادن 10 میلیون تومان سهام ! وعده داده بود به هر بیکاری 80 تا 120 هزار تومان ماهیانه میده !!!

سال 1384 !!! تازه !

دوستانی که اهل حساب و کتاب هستند و این روزها وعده نامزدها را حساب و کتاب می کنند ! یه حسابی بکنند ببینیم وعده مرحوم ! به قیمت الان چقدر می شود !!!

تا بعد ببینیم اینم مصداق پوپولیسم بوده یا نه ! منابع داشته یا نه ! اقتصاد رو به پرتگاه میبرده یا نه !!!؟؟

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                درست می فرمایید... خدا وکیلی من خودم شاهدش بودم دوست قدیمی @};- .

من را پیاده کردند نامردها.... :( بعد گازش را گرفتند و رفتند... :(( (البته من هم بعدا از خودرویی ها استفاده کردم... خوب هم استفاده کردم... :) ولی روی یکی دیگر... :( )
                                سلام درود به محمد حسین عزیز
                                فکر کنم اون زمان همه تمرکزت رو دوتا سهم بود یکیش خگستر بودیکیش هم خنصیر بود البته رو وقوام هم نطر مثبتی داشتی
                                که خودم روی ۱۳۸ تومن نشسته بودم گدا بازی درآوردم خگستر نخریدم روی ۱۴۰ عدش رفت تا نزدیگ ۶۰۰ تومن
                                عجب سواری داد
                                حقیقت من از وساپا و رنا سواری عالی گرفتم
                                یادمه میگفتم وساپا که رسید به ۳۰۰ دیگه قیمت صد رو نمیبینه
                                منم تا ۳۰۰ باهاش رفتم همینطور با رنا پرتفومو کامل خالی نکردم اما سبکش کردم توی نزول رو ۲۱۷ تومن هر جفتش زیاد کردم توی مجمع ۱۴ تومن سود گرفتم ۷۵ درصد سهم جایزه
                                وساپام یه عدد دو رقمی حدود ۳۰ تومنی در امده
                                سایپا هم ورودم خیلی پایینه زامیادم همین طور
                                ولی پالایشی هام شتران شبندر همچین سود تعریفی ندادن
                                همه چشم امید بستیم به این دولت بی تدبیر دم انتخابات ما رو به جرگه میلیاردها اضافه کنه هنوز نشده
                                ببینیم مشتی حسن این چند روزو چکار میکنه
                                ولی نظر شخصی ام اینه رای نمیاره بازار برای کوتاه مدت خراب میشه برای همین قصدم این هست تا ۷۵ درصد شب انتخابات نقد بشم
                                آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2017/05/06, 16:26.

نظر

در حال کار...
                                X