سخنی با مسئولین بورس ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سخنی با سازمان بورس

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
    اگر قرار باشد دامنه نوسان را بردارند با این وضعیتی که سهامداران عمده دارند که همیشه و در حالتی مثل ... فقط می فروشند در عرض یک روز کاری بیشتر سهام 500 درصد افت می کنند.
    نه اتفاقا. برعکس.
    یکی از عواملی که حقوقی‌ها به آسانی می‌توانند مقادیر زیادی بفروشند با استفاده از همین مکانیزم صف و ایجاد هیجان کاذب است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اگر قرار باشد دامنه نوسان را بردارند با این وضعیتی که سهامداران عمده دارند که همیشه و در حالتی مثل ... فقط می فروشند در عرض یک روز کاری بیشتر سهام 500 درصد افت می کنند.
      از سوی دیگر حقوقی تا کجا و در کدام نماد می‌تواند بفروشد؟؟؟
      اگر نماد بنیادی باشد که مردم از خدایشان است حقوقی بیاید سهامی که بیشتر از سود بانکی دارد سود می‌دهد و هر سال هم EPSاش بیشتر می‌شود را حقوقی در قیمت پایین به آنها تقدیم کند.
      نماد دوزاری هم که...
      اصلا نباید قیمتش برود بالا و حباب بشود.

این طبیعت بازار است.
      بازار دستوری اصلا بازار نیست.
      آزاد بودن عرضه و تقاضا و خرید و فروش اصل اولیه بازار است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

باز هم از سوی دیگر:
        اگر مکانیزم پایه و اصلی بازارها را از آنها بگیریم و در طبیعت آنها دست ببریم، از یک جای دیگر بلکه صد جای دیگر لطماتش و صدماتش گریبان خودمان را می‌گیرد.
        یکی از این صدمات همین هیجان کاذب در صف فروش و صف خرید و فکر نکردن مردم و هیجان‌زدگی است. و همین عامل باعث می‌شود در افت‌ها قیمت‌ها قفل شود و دودش در چشم خودمان برود. و در رشدها هم باز قفل شود و نتوانیم از نماد دلخواهمان خرید کنیم.
        مفسده‌ی دیگری که ایجاد می‌شود رانت و پارتی بازی و کثافت‌کاری عده‌ای است که بتوانند با سازمان بورس و کارگزاری‌ها و شرکت‌های رایانه‌ای واسط ارتباط برقرار کنند! یکی‌اش که لو رفت آن هشتصد هزارتایی های‌وب بود و آنهایی که لو نرفته‌اند را چه کسی می‌تواند بشمارد؟ (این پول‌هایی است که از جیب من و شما رفته است عملا. از ما دزدی شده.)

با یک کار اشتباه مفسده‌های بسیار زیادی ایجاد شده.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وزیر اقتصاد گفته به ما فشار وارد می‌کردند که در زمان بحران (جنگ ایران-آمریکا) بورس را تعطیل کنیم! و ما نکردیم!
          طرف گمان می‌کند اکنون قهرمان ملی است!
          خوب مرد مومن... بورس را تعطیل نکردی از آن ور هم سهام آزاد نبود که بفروشیم که! عین همان سه چهار روز کاری تمام نمادها اگر نگوییم نود درصدشان قفل بودند در صف فروش!
          تو داری به این افتخار می‌کنی؟ این چه جور باز بودنی بود آخر؟ این که از صدتا بسته بودن هم بدتر بود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            با سلام و صبح بخیر .
            امیدوارم روز خوبی برای همه باشه .

امروز به این فکر می کردم که سازمان بورس چرا اخذ مجوز کد بورسی را برای افراد جدید کمی سخت کرده است در صورتی که باید استقبال هم بکنند! به این نتیجه رسیدم چون سیستم آنلاین معاملات سازمان بورس جوابگوی حجم بالای کاربران و تراکنش های متعدد خرید و فروش نیست ناچارا در حال سنگ اندازی است تا افراد جدید وارد نشوند چون اگر به همین منوال پیش برود احتمالا اطلاعات هسته معاملات با تاخیر چندساعته به سهامداران خواهد رسید!/.:blinksmiley.:/ در روزهای گذشته تقریبا هر روز با مشکل کندی سیستم مواجه بوده ایم و این نشون می ده که به این زودیها این مشکل رفع نخواهد شد . برای همین ورودی کاربران جدید را محدود کرده اند .
            سلام رادین گرامی،
            گمان کنم بیشتر یک دلیل دیگر داشته باشد.
            چرا که ۱- اگر بخواهد از این کارها بکند روش‌های دیگر هم هست. مانند به تعویق انداختن نمادهایی که داد و ستدهای سنگین دارند تا بعد از ساعت ۱۲:۳۰ یا هزار تا کار دیگر که کرده‌اند و می‌کنند...
            و ۲- از مجموعه قوانینی که سازمان بورس وضع می‌کند، حتی در همین مورد اخیر، که در کنار همین قانون به تاخیر انداختن ورودی‌های جدید قانون حجم مبنا را هم دست‌کاری کرده بودند، می‌توان دریافت منظور سازمان بورس چیز دیگری است. چیز دیگری می‌خواهد. برای هدف دیگری این قوانین من‌درآوردی را وضع می‌کند.
            اگر خوب نگاه کنیم می‌بینیم سازمان بورس بیشتر در این قوانین دنبال یک منافعی است گویا. دنبال منافع که؟ دنبال بهبود وضع سهام یک دست از نمادها... کدام نمادها؟ نمادهایی که بیشتر کارگزاری‌ها از آنها خرید کرده‌اند!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سازمان بورس احتمالا با این دو قانون من‌درآوردی‌ جدیدی که ابداع کرده می‌خواسته (خیر سرش) بازار را ببرد روی نمادهایی که کارگزاری‌ها و صندوق‌هایشان در آنها خرید انجام داده‌اند. نمادهای بزرگ بنیادی.
              ولی یک احتمال این است که دوباره مانند چند بار گذشته که روی بازار پایه خراب کرد، دوباره خراب کرده باشد!

یک احتمال این است که نمادهای دارای صف خرید کوچک (که خوش‌آیند سازمان نیستند احتمالا) به خاطر پر نکردن حجم مبنا همین جور هر روز پنج درصد مثبت صف خرید باشند و یکی دو درصد رشد کنند!
              این نه تنها برای سفته‌بازان و عوام صف‌نشین بد نیست بلکه احتمالا مانند بارهای گذشته سازمان بورس گند زده و ممکن است دوباره مانند بارهای گذشته قوانینش را پس بگیرد و مجبور به اصلاحش شود!
              با خودمان فکر کنیم... برای سفته‌باز و عوام، چه چیز بهتر از نمادی که هر روز صف خرید سنگین دارد و روزی یکی دو درصد بالا می‌رود؟

هر چقدر محدودیت دامنه‌ی نوسان بیشتر شود سفته‌باز بیشتر می‌تواند استفاده ببرد!!! این را هنوز سازمان انگار نفهمیده.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در مورد تلاش سازمان بورس برای بستن دهان کانال‌ها:
                در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                همین‌جور یکی یکی سازمان بورس دارد جلوی این کانال‌ها را می‌گیرد.
                پی‌نوشت‌ها:
                ۱- بعدا ای بسا سراغ ما هم دانه دانه بیایند و بگویند کلا تا زمانی که نیایید در دوره‌های ما ثبت نام نکنید نباید حرف بزنید!
                ۲- مانند همیشه سازمان بورس می‌خواهد یک کار را درست کند که احتمالا مانند همیشه گند می‌زند. (یا مردم می‌روند در فیس‌بوک و جاهای دیگر یا اینکه شبکه‌های زیرزمینی فروش پیشنهاد (Signal) تشکیل می‌شود یا اینکه مسخره‌بازی‌ای راه می‌افتد که طرف هر جور شده پیشنهادش را می‌دهد بدون اینکه از لفظ «سیگنال» استفاده کند! مثلا یکی می‌نویسد فلان چیز مثلا فاراک هم بد نیست‌ها... laughingsmiley یکی بنویسد من اصلا سیگنال نمی‌دهم ولی تازگی‌ها خساپا را هیچ دیده‌اید؟؟؟؟ /:.winksmiley02.:/ یکی کلمه‌ی رمز سوسمار پرنده استفاده کند... یکی دیگر... خلاصه اینکه پیوسته شاپور دانا و تیم همراه قوانین و کارهای من‌درآوردی و عاقلانه انجام می‌دهند و می‌دهند و می‌دهند...)
                ۳- چه کاری است آخر؟ آخرش چه؟ آخرش سازمان بورس بیاید اصلا برای تک تک نمادها قیمت تعیین کند و بگوید به این قیمتی که من می‌گویم خرید و فروش کنید! اصلا از این هم جالب‌تر و کنترل‌شده‌تر: بیاید دانه دانه بگوید هرکسی را شایسته‌ی داشتن چقدر ثروت می‌داند و خودش سرمایه‌های مردم را تعیین کند!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1589

سازمان بورس احتمالا با این دو قانون من‌درآوردی‌ جدیدی که ابداع کرده می‌خواسته (خیر سرش) بازار را ببرد روی نمادهایی که کارگزاری‌ها و صندوق‌هایشان در آنها خرید انجام داده‌اند. نمادهای بزرگ بنیادی.
                  ولی یک احتمال این است که دوباره مانند چند بار گذشته که روی بازار پایه خراب کرد، دوباره خراب کرده باشد!

یک احتمال این است که نمادهای دارای صف خرید کوچک (که خوش‌آیند سازمان نیستند احتمالا) به خاطر پر نکردن حجم مبنا همین جور هر روز پنج درصد مثبت صف خرید باشند و یکی دو درصد رشد کنند!
                  این نه تنها برای سفته‌بازان و عوام صف‌نشین بد نیست بلکه احتمالا مانند بارهای گذشته سازمان بورس گند زده و ممکن است دوباره مانند بارهای گذشته قوانینش را پس بگیرد و مجبور به اصلاحش شود!
                  با خودمان فکر کنیم... برای سفته‌باز و عوام، چه چیز بهتر از نمادی که هر روز صف خرید سنگین دارد و روزی یکی دو درصد بالا می‌رود؟

هر چقدر محدودیت دامنه‌ی نوسان بیشتر شود سفته‌باز بیشتر می‌تواند استفاده ببرد!!! این را هنوز سازمان انگار نفهمیده.

با عرض معذرت
                  اتفاقا به نظرم مسئولین سازمان بهتر از همه می فهمند که دارند چه می کنند.
                  در واقع اینها استاد مهندسی مالی هستند .
                  باید دید پشت پرده و انگیزه این اقدامات چیست؟

به نظرم دستور و همچنین تصمیم گرفته اند بورس را از جذابیب بیاندازند.
                  به احتمال بسیار زیاد قرار است شتاب رشد بازار بورس گرفته و بخشی از پول به بازار مسکن هدایت شود.
                  بنابراین دوستانی که هنوز ملک خریداری نکرده اند بهتر است هر چه سریعتر از رکود استفاده و معامله خود را انجام دهند.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

باز دوباره هسته خراب شد.
                    #:-S
                    خوب آخر عزیز من مگر مجبوری دو تا عرضه اولیه را با هم می‌گذاری اول صبح؟
                    از ساعت ۱۲ و نیم که بازار تمام می‌شود تا صبح روز بعد وقت داری؟ چرا می‌گذاری زمان بازار؟
                    دیگر انگار خراب شدن هسته و دیر قرار دادن داده‌های TseTmc و خراب بودن داده‌ها عادی شده.
                    نکن عزیز من. نکن.
                    /:.zzzzzz.:/
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در مورد تلاش سازمان بورس برای بستن دهان کانال‌ها:
                      حالا معلوم شد چرا سازمان بورس دوره افتاده بوده و دانه دانه دهان مخالفین را می‌بسته!

می‌خواسته این سه قانون من‌درآوردی جدید را تصویب کند و بعد بگوید با مشورت کارشناسان (!) و به نفع سهامداران (!) این کار را کردیم. و کسی هم دیگر وجود نداشته باشد که اعتراض کند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اکنون وضع ما به گونه‌ای شده که نمی‌دانیم باید بخندیم یا باید گریه کنیم.
                        هر روز یک قانون از خودشان در می‌آورند و می‌گویند فلانی گفته...
                        فلانی می‌گوید به خدا من نبودم و اینها دارند دروغ می‌گویند...
                        یک روز می‌اندازند گردن اداره مالیات...
                        اداره مالیات می‌گوید اصلا من این‌جوری برایم بهتر هم بوده!
                        یک روز می‌اندازند گردن عبده تبریزی...
                        عبده می‌گوید اصلا من خیلی وقت است هیچ کدام از اینها را نه دیده‌ام و نه چیزی به اینها گفته‌ام.
                        می‌گویند مسئولین بالادستی به ما گفته‌اند!
                        رییس کل بانک مرکزی می‌گوید من اصلا مخالف بودم...
                        وزیر اقتصاد می‌آید کلا منتفی می‌کند...

عجب بازی‌ای شده به خدا...
                        چرا نصف شب قانون می‌گذارید؟
                        چرا نمی‌گویید ذهن کدام عزیزی است که این همه قانون‌های زیبا از خودش دارد در می‌آورد؟
                        چرا این همه تایید و تکذیب می‌کنید؟
                        چرا با اعصاب این همه مردم بازی می‌کنید؟
                        بابا، شعور هم خوب چیزی است والا.
                        دست کم کسی که این قوانین من‌درآوردی را از خودش ابداع می‌کند مرد باشد و بگوید من کردم و اشتباه کردم و استعفاء می‌دهم.
                        حالا توانایی استعفا دادن هم ندارید دست کم «مرد» باشید.

/:.sadsmiley.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.:/X-(
                        حتی اگر مرد هم نبودید دست کم این همه قانون یک شبه از خودتان ایجاد نکنید. اینها باعث ترس و فرار سرمایه‌ می‌شود.
                        اگر عرضه ندارید... این همه کشور با اقتصاد بهتر از ما در جهان وجود دارد... بروید از یکی از آنها قوانین را کپی پیست کنید. شرف دارد به خدا.
                        به این حالت که قوانین عجیب و خلق‌الساعه از خودتان در بیاورید و فردایش تکذیب کنید خیلی شرف دارد به خدا.
                        /:.sadsmiley.:/X-(
                        اکنون اعصابم حسابی خرد است. این چه وضعی است؟ این چه مدیریتی است؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2939

سلام

از دیروز داشتم به این فکر میکردم که راهی بیابم تا در بازار فارکس یا اگر بشود در بازار سهام اروپا ادامه کار دهم.
                          از دیرور هر چی شورت میکنم میروم توی سود فوق العاده.

بی خودی موضوع را با خانواده هم در میان گذاشتم و آنها هم نگران کردم.

اصلا درک نمیکنم فضای ذهنی اینها چیست؟
                          اخر مگر میشود کسی در این کسوت و منصب باشد و اینقدر دمدمی مزاج و بی فکر و تامل هر چه دلش خواست انجام دهد.
                          مگر میشود گروهی مشاور در کنارت نباشند. و برای چند میلیون به این راحتی تصمیم بگیری؟!
                          هر جوری میخواهم خودم را جای آن بگذارم و ببینم با کدام ورودی میشود این خروجی افتضاح را به بار آورد. نمیشود
                          به جان خودم نمیشود.
                          یکی دو نفر از همین سایت خودمان مسئولیت بورس قبول کنند، بی شک و تردید، بهتر تصمیم میگیرند.

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

میگن بنا به درخواست همتی و تایید وزیر اقتصاد،محدودیت دامنه دو درصدی اجرایی نخواهد شد/:.wacsmiley.:/

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              سلام

از دیروز داشتم به این فکر میکردم که راهی بیابم تا در بازار فارکس یا اگر بشود در بازار سهام اروپا ادامه کار دهم.

اخر مگر میشود کسی در این کسوت و منصب باشد و اینقدر دمدمی مزاج و بی فکر و تامل هر چه دلش خواست انجام دهد.
                              مگر میشود گروهی مشاور در کنارت نباشند. و برای چند میلیون به این راحتی تصمیم بگیری؟!
                              هر جوری میخواهم خودم را جای آن بگذارم و ببینم با کدام ورودی میشود این خروجی افتضاح را به بار آورد. نمیشود
                              به جان خودم نمیشود.
                              یکی دو نفر از همین سایت خودمان مسئولیت بورس قبول کنند، بی شک و تردید، بهتر تصمیم میگیرند.
                              درود

متاسفانه مدت ها بود که سازمان برای چند ده هزار نفر هر سازی که میخواست میزد و این یک فتح باب شده بود برایشان که چند نفر بنشینند و بدون مشورت با صاحبان سهام قانون وضع کنند ولی امروز با آگاه تر شدن سهامداران و همه گیرتر شدن بورس در جامعه، افراد متاثر از این تصمیمات مخاطب میلیون نفری پیدا کرده و اتخاذ چنین تصمیماتی برایشان هزینه زا شده..

خودم به شخصه خیلی خوشحالم از آشناتر شدن افراد جامعه با بورس و یکی از دلایل راه اندازی کانالم با بضاعت کمم همین رویکرد بود که افراد جامعه و اطرافیانی که همواره در محافل صحبتی از بورس میشد و هیچگونه شناختی از بازار بورس نداشتند، بیشتر با این فصا و پتانسیل هایش آشنا شوند ..

خوشبختانه هر چه تصمیمات، طیف وسیعتری از مردم را شامل شود بالاجبار قوانین سمت و سوی شفافیت و مدیران مسئولیت پاسخگویی به تصمیماتشان بیشتر خواهد شد..
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• HOSSEINY
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 172

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                سلام

به جان خودم نمیشود.
                                سلام
                                از سال ۸۴ در بورس فعالیتم شروع کردم در دهه هشتاد یک سهم خرید میکردی مدت ها اجازه معامله نداشتی دامنه نوسان کم بود حجم معاملات به شدت پایین در بعضی سهام ها نعداد معاملات یک تا سه نفر بود
                                وارد دهه نود شدیم خدا میدونه از بس قانون قانونش کردن متوجه نشدیم داریم چیکار میکنیم
                                بعد از سال ها که بورس شکوفا شده تا بتونیم از تجربمون استفاده و اندوخته ای جمع اوری کنیم مجبوریم با این قانون های مسخره و خیلی خنده دار کنار بیایم

اول میگفتم چرا یکی از قدیمی های بورس در راس تصمیم گیری نیست اما امروز باید متوجه باشیم مدیران امروز بی لاقت ترین افراد هستند دور از شان و شخصیت افراد باتجربه بازار هست که در چنین محفل های بی در و پیکری حضور پیدا کنند

ولی واقعا دوس دارم بدونم چی در ذهن هایشان میگذرد که چنین تصمیمات عجولانه و بدون تفکری را میگیرند و چطور قانون اجازه میده یکی تصمیم بگیره یکی دیگه اون قانون ووتو کنه
                                نمونه اش رو ببینید
                                شاپور میگه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب میکردیم بورس و فرابورس گفته های شاپور رد میکنن
                                این وسط اداره مالیات دیده چیزی گیرش نمیاد شروع میکنه نویز میفرسته محمدی میگه برای هیجان مجبور به کنترل هستیم همتی تکذیب میکنه میگه تصمیمات شورای عالی بورس چنین تصمیمی رو گرفته
                                اخر کار وزیر میاد میزنه زیر همه چیز میره ( یاد برره افتادم شیر فرهاد شطرنج بازی میکرد اخر کار با کفش زد رو صفحه شطرنج طرف کیش و مات کرد وزیر امروز شیرفرهاد بود همه رو کیش مات کرد )

ای کاش یک بروکر معتبر پیدا میکردیم و بدون دغدغه کار میکردیم

نظر

در حال کار...
                                X