سخنی با مسئولین بورس ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سخنی با سازمان بورس

یک مقدار از این بی‌ثباتی‌های این روزهای بازار هم به خاطر هسته است. (علاوه بر بی‌ثباتی قوانین و وضع قوانین عاقلانه‌ای مانند حجم مبنا و محدودیت قیمت و ...)

همیشه بوده... یعنی چند سالی است که این موضوع هست.

یک همزمانی جالبی بین خراب شدن هسته و بازار هست همیشه.
    نفهمیدیم آخر هسته را روزهای خاص دستکاری می‌کنند؟ یا واقعا هسته نمی‌کشد و هسته باعث خراب شدن بازار می‌شود؟

این همه کارمزد و مالیات در ایران از ما می‌گیرند چرا هسته را درست نمی‌کنند؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

قبلنا اینجوری بود که تا ساعت ۹ آنلاینا مشکلی نداشت ، میشد سفارشی زد ، خریدی ، فروشی ، چیزی . ۹ که میشد سیستما هنگ میکرد و هزار اختلال دیگه شروع میشد . تازگیا اینجوری شده که از ساعت ۸.۳۰ صبح نه چیزی میبینی ، نه میتونی سفارشی بزنی و نه تغییری بدی . بعد از اینکه یسری اردر وارد سیستم معاملات شد ، نوبت شما میشه ، اونم حدود ساعت ۱۰ .

خب بارها گفتیم و گوش شنوایی نیست ، بهانه اینه که تحریمیم ، والله با این پولی که شما از معاملات مردم در میارید اگه برید اون ۴ تا مهندس فرانسوی رو سرتا پاشون رو طلا بگیرید و بیارید ایران که سیستمها رو ارتقا بدن ، بازم این رقم هیچی نیست جلو کارمزدی که از مردم میگیرید .

آقایون متولی بازار ، شما وظایف زیادی دارید ، از اون بین یکیش اینه که نگران رشد سریع بازار باشید ، اما وقتی کار شما رنگ و بوی لج بازی میگیره و نصف شب ، روز تعطیل ، شفاف سازی میدید که کل بازار گرونه ، بایدم مردم بهتون شک کنن و بگن خودشون خالی کردن و حالا میخان پایینتر بخرن بزارن سرجاش وگرنه چرا این مدلی شفاف سازی دادن . انصافا در تاریخ بورس های جهان این مدل شفاف سازی که همه رو با یک چوب زدید ، در نوع خودش بینظیره . لطفا جای ارزونی کل بازارم بگید که ما بدونیم کجا خرید کنیم و کجا کل سبدها رو خالی کنیم !

نتیجه این برخورد اشتباه شما همینی هست که میبنید ، سهام با ارزش و بی ارزش ، مرتبط به ریزش نفت یا غیر مرتبط حراج میشوند و اتفاقا سهام بقول شما حبابی و بازیگر محور به مسیر ادامه میدهند . متاسفانه گویا بازاری که محل کسب و کار ماست به محلی برای زورآزمایی چند مدیر بالادستی تبدیل شده است !

@salarsafaie
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        کار جدید می‌کنند...
        عرضه را بی خبر قبلی انجام می‌دهند که مردم مجبور بشوند از سهام دیگر بفروشند.
        =============================
        حتی هسته‌شان هم برای این کار کشش ندارد.
        من نمی‌دانم به هر قیمتی شده می‌خواهند یعنی بورس را پایین بکشانند؟ در کشورهای دیگر دقیقا عکس این کار را انجام می‌دهند! هر جور حساب می‌کنم می‌بینم یا آنها به فکر منافع کشورشان نیستند یا اینها.
        حتی طرف این را علنی هم اظهار کرد! در شبکه خبر.
        =============================
        آریاساسول نسبت به اینها بزرگتر است باید مراقب آن (بیشتر) باشیم... (و باز هم شرکت درشت عرضه خواهند کرد.)
        این شرکت‌های کوچک ۵۰۰۰ میلیارد ۵۰۰۰ میلیارد ریال از بورس خارج می‌کنند... ولی نمادهای بزرگ یک باره یک رقم بسیار بزرگی را از بورس خارج می‌کنند و بدتر از آن صف‌هایی است که هر روز برای آنها تشکیل می‌شود!
        دیگر به چه زبانی بگویند ما نمی‌خواهیم در این مملکت اهالی بازار سرمایه‌اش موفق باشند؟ من باز هم فردا (بیشتر) نقد می‌شوم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در این شرایط که همه توصیه به عدم خروج از منزل دارند و شرایط روز به روز حاد تر میشود عرضه اولیه های رگباری باعث هجوم افراد برای ثبت نام ودریافت کد به کارگزاری ها میشود و این یک خطر جدی برای کارمندان کارگزاری هاست چطور میشود اگر دو ماه این عرضه اولیه ها عقب بیفتد نکند مسئولین سازمان فکر کرده اند کارمندان کارگزاری ها ضد کرونا هستند .درود بر شرف مدیرانی که در این شرایط توانسته اند تا جایی که امکان داشته است برای کارمندان خود ارزش قائل شوند .
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1590

در فیلم های علمی تخیلی همیشه این ترس وجود داشته که شاید انسان بتونه یه چیزی بسازه که از خودش باهوش تر باشه.
            معمولا این ترس خودش رو در قالب رایانه ها و آدم آهنی های هوشمند نشون می ده.
            اما کم تر کسی دقت می کنه که بشر این پدیده رو خیلی وقته که ساخته !
            ین مخلوق عمری به اندازه تمدن بشری داره:
            پول!!
            آقای شاپور محمدی! 4 تا پخمه تر از خودت رو جمع کردی و می خوای راجع به پول تصمیم بگیری؟؟ نمی تونی! گنده تر از تو هم نمی تونه.
            پول همیشه می گرده امن ترین جا رو انتخاب می کنه و سعی می کنه خودش رو تکثیر کنه.
            به محض اینکه کمترین احساس خطر کنه فرار می کنه و هیچ کس در هر رتبه و جایگاهی هم که باشه نمی تونه جلوش رو بگیره.
            اگر بورس نشد می ره جای دیگه. ولی به مافوقت بگو سمت بانک نمی ره . زمین و سکه و دلار و فارکس و خیلی جاهای دیگه وجود داره که بره. جاهایی که اگر تمام ارکان نظام هم دست به دست هم بدن نمی تونن جلوی رشدش رو بگیرن و نهایتا سرنگون می شن.
            راستی امشب یک کیلو لیمو شیرین خریدم 14 هزار تومان!!!

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بالاخره یک کار عاقلانه از سازمان بورس به چشمم خورد... :.thumbsupsmileyanim

(از فردا همین را به قوانین من‌درآوردی و عاقلانه‌ی جدید آلوده نکنند صلوات بفرست...)

عهد ببندیم... حتی اگر شده یکی دو برگ از این اوراق بخریم.
              حتی شده یکی دو برگ.
              برای هر کد.
              (نمادهای کرونا1 و کرونا2)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                Banned
                • Mar 2019
                • 1647

شخصا بورس های خارجی رو که میبینم به نظرم انصاف حکم میکنه به نوبه خودم از مسئولین بورس تشکر کنم که درسته کاستی هایی وجود داره اما انصافا طی این مدت از بازار به خوبی حمایت کردن حتی این قوانین اخیر منجمله تغییر حجم مبنا و تاخیر در ورود سهام داران تازه وارد به بازار هم همگی در جهت حمایت از منافع سهام داران خرد بود وگرنه چه بسیار سرمایه ها که یک شبه نابود میشد.

انصافا بازار طی این مدت ریزش بسیار اندکی داشته در مقایسه با بورسهای جهانی و هر روز هم فرصت خروج میداده. فکر میکنم باید قدر دان زحمات و دور اندیشی مدیران بورس باشیم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  شخصا بورس های خارجی رو که میبینم به نظرم انصاف حکم میکنه به نوبه خودم از مسئولین بورس تشکر کنم که درسته کاستی هایی وجود داره اما انصافا طی این مدت از بازار به خوبی حمایت کردن حتی این قوانین اخیر منجمله تغییر حجم مبنا و تاخیر در ورود سهام داران تازه وارد به بازار هم همگی در جهت حمایت از منافع سهام داران خرد بود وگرنه چه بسیار سرمایه ها که یک شبه نابود میشد.

انصافا بازار طی این مدت ریزش بسیار اندکی داشته در مقایسه با بورسهای جهانی و هر روز هم فرصت خروج میداده. فکر میکنم باید قدر دان زحمات و دور اندیشی مدیران بورس باشیم.
                  گمان کنم تنها کسی که از این قوانین من‌درآوردی خوشحال شد شما بودید که نقد کرده بودید.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یک چیزی بگویم...
                    برخی دوستان امکانش هست رشد اخیر بورس را به شاپور دانا و تیم اقتصادی دولت و عملکرد عالی شرکت‌ها نسبت دهند. (یک جا در تلگرام دیدم چنین چیزی! از همین کانال‌هایی که توسط سازمان بسته نشده!)
                    تنها این را بگویم که شاپور دانا و روحانی و طیب‌نیا و ... همان‌قدر در بالا رفتن بورس ما دخیل هستند که وزیر اقتصاد ونزوئلا روی بازار سهام آنجا تاثیر داشت. همین.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                      Banned
                      • Mar 2019
                      • 1647

مطمئنا نه صعود بورس و نه نزول بورس ربطی به سازمان نداره، حالا شاید بشه رشد و نزول رو به سیاست های دولت و حکومت مربوط دونست اما متولی بورس و مدیران سازمان فکر نمیکنم دخالتی تو این روند ها داشته باشن.

در مورد سازمان فقط میشه نسبت به دو چیز انتقاد داشت، یکی هسته معالمات که خب بدبخت ها خودشون این اواخر اعلام کردن سامانه معاملات گنجایش این همه کاربر رو نداره و حتی به نوعی جلوی ورود کاربران جدید رو گرفتن، از طرفی فعلا توان داخلی برای ساخت و یا امکان خرید خارجی سامانه معاملاتی هم وجود ندارهرو باید واقع بین بود.

دومین انتقاد شاید همین محدوده قیمت و بحث صف نشینی ختست که خب این رو هم باید در نظر بگیریم این محدود قیمت همونطور که رانت ایجاد میکنه در زمان اصلاح مانع ریزش یک شبه قیمت ها هم میشه و به نوعی مزایایی هم داره.

به هر حال به نظرم باید واقع گرا بود فارغ از اینکه سهام دار هستیم یا نقد. نه اتفاقا من به عنوان شخصی که نقد هستم ترجیح میدادم مثل بورس های خارجی قیمت سهام یک هفته ای نصف بشه.

نظر

• ریچارد
                        Banned
                        • Feb 2016
                        • 72

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

به هر حال به نظرم باید واقع گرا بود فارغ از اینکه سهام دار هستیم یا نقد. نه اتفاقا من به عنوان شخصی که نقد هستم ترجیح میدادم مثل بورس های خارجی قیمت سهام یک هفته ای نصف بشه.
                        ....
                        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/03/17, 09:59.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post
                          ....

سلام و وقت به خیر قبلا بهتون تذکر داده بودم که در امور شخصی دیگران مداخله نکنید و هر کسی اختیار داره برای رفتار فردی خودش و برای بار دوم و آخر بهتون اخطار میدم اگر صحبتی غیر از موازین قانونی سایت و یا اینکه هدفتون تمسخر و ایجاد جو حاشیه ای باشه دسترسیتون رو مسدود خواهم کرد!!!
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• HOSSEINY
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 172

حرکت خوبیه اینبار وظیفه من و شماست که حمایت کنیم

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فرق ممنوع و ممنوع متوقف و مجاز متوقف و متوقف را نفهمیدیم آخر.
                              همین‌جور فرق مجاز متوقف و مجاز محفوظ.

گمان کنم اگر جای این همه حالت‌ها و اصطلاحات تنها سه حالت قرار می‌دادند بهتر بود: ۱- باز ۲- بسته ۳- سفارش‌گیری (آماده‌شدن - سفارش‌گیری بدون داد و ستد - پیش‌گشایش - گشایش - آماده‌ی‌گشایش - حراج ناپیوسته - هرچه...)
                              یا تنها دو حالت: ۱- باز و ۲- بسته
                              (و هنگام تغییر وضعیت از بسته به باز هم مانند ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۰۰ گشایش باشد همیشه.)

مجاز:سهم در وضعیت عادی قرار داشته و بدون هیچ محدودیتی معاملات آن در حال انجام است.
                              ممنوع:
                              در این حالت معاملات سهم انجام نمی شود و نماد سهم به دلایل مختلفی بسته می باشد. البته در مرحله ی مجاز محفوظ بعد از کشف قیمت ممکن است برای لحظاتی معاملات سهم ممنوع شود و بعد از مجاز شدن معاملات سهم صورت پذیرد. به طور کلی وضعیت ممنوع بیانگر یک وقفه ی مقطعی است و خیلی زود باز می شود.
                              ممنوع متوقف:

زمانی این وضعیت اتفاق می افتد که ممکن است سهم برای مدتی بیش از یک روز بسته باشد و زمان بازگشایی آن هم به طور دقیق مشخص نیست .تفاوت اصلی وضعیت ممنوع متوقف با وضعیت ممنوع این است که در وضعیت ممنوع سهم به صورت موقت بسته است و بازگشایی آن سریع اتفاق می افتد اما در وضعیت ممنوع-متوقف سهم به طور کامل بسته بوده و تا اطلاع ثانوی خرید و فروش در آن نماد امکان پذیر نیست.

مجاز محفوظ:
                              هنگامی که سهم به هر دلیلی متوقف شده است و در وضعیتی قرار میگیرد که باید مجاز شود و معاملات در آن به صورت عادی اتفاق بیفتد، در این حالت معاملات سهم کمی متفاوت با حالت عادی می باشد و به طور کلی سهامدارن در این شرایط می توانند سفارشات خود را به سیستم معاملات ارسال، ویرایش و یا حذف کنند اما در این لحظه معامله ی انجام نمی شود. به طوری کلی وضعیت مجاز-محفوظ با کمی تفاوت شبیه به وضعیت پیش گشایش بازار است. می توانید مطلب اختصاصی مجاز-محفوظ را برای آشنایی بیشتر مطالعه نمایید.
                              مجاز متوقف:

در وضعیت مجاز متوقف نماد معاملاتی سهم غیر قابل معامله است و امکان سفارش گیری وجود ندارد. نماد شرکت های بورسی زمانی در چنین وضعیتی قرار می گیرند که یکی از دلایل بسته شدن نمادها به وجود آمده باشد.
                              پس از آشنایی با انواع وضعیت نمادهای معاملاتی وقت آن رسیده است که با دلایل اصلی متوقف شدن سهام آشنا شویم.به طور کلی دلایل اصلی توقف نماد معاملاتی در بورس تهران نیز چند طبقه بندی دارد که پس از طبقه بندی اولیه به توضیح همه ی مواد می پردازیم.1- افشای اطلاعات با اهمیت2-مجامع شرکت های بورسی3- عدم رعایت الزامات قانونی اطلاع رسانی ناشران ( شرکت های سهامی )4- نوسانات شدید قیمتی

«محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4725

مهمترین عامل موثر در مدیریت کیفیت! تعهد مدیریت ارشد سازمان به اجرای تعهدات کیفی است .
                                امیدوارم روزی برسد مسئولین سازمان هم تعهداتی برای خودشان قائل شوند و صد البته پاسخگو هم باشند .
                                الان یک هفته بکام و چکارن را متوقف کردند به ظن دستکاری قیمت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و موجب ضرر به دارندگان سهام شدند
                                خوب شما الان شنبه سهمها را بازگشایی می کنید بفرمایید نتیجه ظن شما چه بود من سهامدار نباید بدونم این دستکاری کجا اتفاق افتاده !؟
                                اگر بررسی ظن دستکاری قیمت دلیل اصلی متوقف کردن سهام است این موضوع نباید بیشتر از یکی دو روز طول بکشد ! مضافا اینکه شما موظف هستید سیستمی طراحی کنید که این کنترلها سیستمی باشد نه با نظر شخصی یک فرد!
                                اما کو گوش شنوا در این مملکت! (شما هم می دانید و ما هم می دانیم این متوقف کردنها فقط برای جلوگیری از رشد بیشتر قیمت سهام است و بس!)
                                آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/04/08, 11:06.

نظر

در حال کار...
                                X