موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Merita
    ستاره دار (4)
    • Jun 2012
    • 389

با سلام

ولی حس من میگه امروز روز منفی برای سهمه

میبینیم و تماشا می کنیم
    هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
      نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه فردا این سهم صف میشه تا ساعت 10 اینا... شایدم اشتباه کنم!!!
      منو یاد غمارگ میندازه که صفش خریدشو دادن صف فروشم شد همون روز،ولی فرداش جمع شد و آخر همون روزم دوباره صف شد و از اون روز تا الان صفش هست و نزدیک 90 تومن اومده بالا هنوزم صفش هست.
      در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
      سلام احساس انسان از تفکرات او سرچشمه میگیرد وبرتجارب او غلبه میکند همین طور میشود .
      در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
      با سلام

میبینیم و تماشا می کنیم
      هر چند من برای احساس دوستان ارزش قائلم ... اما مهم اینه که تو این بازار ما بدونیم با حداقل مفروضات این سهم چقدر ارزندگی داره ... این نکته شاید مهمترین فاکتور باشه ..
      سهم با تمام مثبت منفی های خودش تو بازار نیمه نرمال به ارزش خودش میرسه !
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
        امروز تا دادم صف خرید 363 بعد یه حموم رفتم اومدم دیدم زده 342 چشامو مالیدم دیدم نه درست زده سریعا 20000تا دوباره خریدم:d
        نقدینگی که ندارم :(
        وقتی اومد پایین هر چی نگاه کردم به سهم ها
        نتونستم سهمی را بفروشم و این را بخرم (اضافه کنم)
        همه سهمام به یک اندازه ارزشمندن
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

با سلام

میبینیم و تماشا می کنیم
          امروز دیگه استفاده می کنم و می خرمش !
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• Merita
            ستاره دار (4)
            • Jun 2012
            • 389

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            هر چند من برای احساس دوستان ارزش قائلم ... اما مهم اینه که تو این بازار ما بدونیم با حداقل مفروضات این سهم چقدر ارزندگی داره ... این نکته شاید مهمترین فاکتور باشه ..
            سهم با تمام مثبت منفی های خودش تو بازار نیمه نرمال به ارزش خودش میرسه !
            با سلام

کاملا" درست می فرمایید

ولی در جایی دیدم شما این سهم را به سغرب مقایسه نمودید

ولی به نظر من سغرب کجا و این سهم کجا؟؟

سغرب در اثر بودن تحریمها و افزایش دلار به دلیل صادرات سیمان به عراق و تسعیر ارز سود می برد، در حالیکه بموتو فقط در صورت مثبت بودن مذاکرات می ترکد

اگر فردی سهمهای سیمانی یا سرمایه گذاری هایی که شرکتهای سیمانی را دارند بخرد ، به مراتب بهتر از بموتو هست.

بموتو در قیمتهای 300 تا 310 تومان مناسب بود و فعلا" احتیاج به استراحت دارد

به دوستان توصیه اکید برای خرید وسینا دارم

حجم مبنا هم تا حدودی می دهند و احتمال رسیدن هست
            هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

منکه گفتم شاید ولی با این شرایط تقریبا این سهم خشکه خشکه هیچکس فروشنده نیست و حاضر نیست سهمشو زیر قیمت خریدش بفروشه. اگر همینجوری باقی بمونه شاید حرف من درست باشه برا امروز.
              سهمی که:
              1- از لحاظ بنیادی عالی
              2- تکنیکالی وارد روند صعودی با هدف 450 تومن شده.
              3- از لحاظ سود دهی جایی برا حرف زدن نداره.
              4 - و سهم سبکی است و راحت میشه بالا برد و حتی صف خریدش کرد.
              شاید باید منطقی تر نگاه کنیم بحث استراحت فقط برا این سهم نیست کل بازار از دیروز وارد استراحت شده و طبیعی نمیشه که قیمتا یه کله بالا رود بدون هیچ استراحت و نمیشه هم به طور احساسی بگیم سهم نه دیگه میریزه و استراحتو این حرفا.
              به قول پرریسک عزیز منتظر می مونیم ببینیم تا چند می خوان سهمشونو بفروشون بعد بالاتر بهشون تحویل می دیم.
              ایشالا همه با هم سود کنیم.
              آخرین ویرایش توسط محمدرضا 87؛ 2012/10/01, 09:43.

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

با سلام

کاملا" درست می فرمایید

ولی در جایی دیدم شما این سهم را به سغرب مقایسه نمودید

ولی به نظر من سغرب کجا و این سهم کجا؟؟

سغرب در اثر بودن تحریمها و افزایش دلار به دلیل صادرات سیمان به عراق و تسعیر ارز سود می برد، در حالیکه بموتو فقط در صورت مثبت بودن مذاکرات می ترکد

اگر فردی سهمهای سیمانی یا سرمایه گذاری هایی که شرکتهای سیمانی را دارند بخرد ، به مراتب بهتر از بموتو هست.

بموتو در قیمتهای 300 تا 310 تومان مناسب بود و فعلا" احتیاج به استراحت دارد

به دوستان توصیه اکید برای خرید وسینا دارم

حجم مبنا هم تا حدودی می دهند و احتمال رسیدن هست

خب برای اینکه بموتو هم خودشو نشون بده ... باید کمی صبر داشته باشیم ... همونطوری که سغرب و بقیه سیمانی ها و خیلی از سهم های دیگه با کمی صبر خودشونو نشون دادن ...
                در این بازار که اکثر سهم ها نیاز دارن عرضه های دیروز رو هضم کنن صحبت کردن در مورد سهم خاص بدور از انصافه
                عملکرد عالی بموتو در 6 ماهه نخست نشون از اثر گذاری تحریم ها رو این سهم بوده!!!!!!
                پوشش 85 درصدی در 6 ماهه که هیچ شرکتی در بورس تهران تو 6 ماه این عملکرد رو نداشته ؟؟؟ داشته ؟؟؟

کمی صبر میکنیم تا بازار عرضه های دیروز رو هضم کنه
                هدف هنوز بالای 450

بازدهی وسینای 150 تومنی با سود 30 تومن رو با بموتو 345 تومن رو آخر این ماه مقایسه میکنیم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

خوب بموتو هم مثل اکثر بازار منفی شد ..

تا وقتی بالای 323 هست نگرانی نداره ..تا اون موقع بازا هم برمی گرده ومیریم برا تارگت بعدی ..

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

الان فقط اونایی دووم میارن که سهامی رو بخرن که حرکتش بیشتر از حرکته دلار باشه
                    دلار 30 درصد بره بالاتر ولی سهمه شما 10 درصد بره بالاتر ضرر کردید نسبت به دلار و تورم
                    فقط باید سهامهای وحشی رو خرید اونایی که خیلی سریع بالا میرن
                    دنباله هر سهمی نباید رفت
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                      دلار 30 درصد بره بالاتر ولی سهمه شما 10 درصد بره بالاتر ضرر کردید نسبت به دلار و تورم
                      دنباله هر سهمی نباید رفت

والا این دلاری که من میبینم هیچ سهمی نمیتونه دلارو بگیره
                      دلار روزی 10 درصد میخوره بهترین سهم بازار روزی 5 درصد .... تازه سهم ما باید بسته باشه تو بازار خوب باز بشه یه 10 درصدی بخوره تازه فرداشم صف فروش میشه!

نظر

• amir2003
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1125

دنباله هر سهمی نباید رفت
                        ببخشید میشه چند تا از وحشیهاش رو نام ببرید که سریع بالابرن و از دلار هم عقب نمونن .چقدر نوشته های شما برام آشناست .;)
                        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                        "دیوید ویسکات"

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

موتوژن رکورد40 ساله را شکست

افتخاری بزرگ درسال تولیدملی ،حمایت ازکاروسرمایه ایرانی

سودخالص 6ماهه دوره مالی 91فراترازسودپیش بینی شده برای کل دوره

موتوژن معتبرترین تولیدکننده الکتروموتوردرخاورمیانه توانست درعملکردشش ماهه اول رکوردتولید،فروش و سود خالص راطی 37 سال بهره برداری ثبت کند و گامی دیگر در راستای تحقق اهداف عالی شرکت بردارد.
                          شرکت موتوژن باتوسعه همه جانبه و ارتقاء محصولات و همگام باافزایش توان داخلی ،پس ازکسب مجددومتوالی عنوان واحدنمونه صنعتی درسال جاری، توانست تولیدرا 24درصد، فروش را 45 درصد و سودخالص را 62 درصد(بیش ازسودپیش بینی شده برای کل دوره ) در6 ماه اول دوره مالی درمقایسه بامدت مشابه سال قبل ارتقاءبخشد.

نظر

• moasheran
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 22

آیا فردا بموتو به کسی اجازه ورود در منفی را می دهد؟
                            آیا بموتو فردا را با صف خرید شروع می کند؟;)
                            سكوت سرشار از ناگفته هاست

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                              ببخشید میشه چند تا از وحشیهاش رو نام ببرید که سریع بالابرن و از دلار هم عقب نمونن .چقدر نوشته های شما برام آشناست .;)
                              یکی از اون وحشی هایی که خوب بالا میره قشیره
                              با توجه به رشده قیمته قند و نرخه دلار
                              مارگارین از 270 شده 370 معادله 40 درصد رشد کرد ولی سهامهایی بودن که 10 درصد رشد کردن
                              از این به بعد باید دارایی رو بر حسب دلار سنجید
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

یکی از اون وحشی هایی که خوب بالا میره قشیره
                                با توجه به رشده قیمته قند و نرخه دلار
                                مارگارین از 270 شده 370 معادله 40 درصد رشد کرد ولی سهامهایی بودن که 10 درصد رشد کردن
                                از این به بعد باید دارایی رو بر حسب دلار سنجید
                                یعنی قشیر رو با این رشد مستعد رشد و کم ریسک میدونین . هدفش رو چند میبینین؟حمایت و مقاومتش رو کجا در نظر دارین.
                                ببخشید دوستان سوالات غیر موتوژن شد.
                                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X