موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
    دوست عزیز وقتی اگهی افزایش سرمایه میده این سهم میخوابه

در چند روز پیش هم اعلام شد با توجه به وضعیت تکنیکالیش اصلا جالب نیست خرید این سهم اما یه عده اومدن بــــــــــــــــوق زدند!
    و تکنیکال رو زیر سوال بردند حالا بیان این وضعیت رو تحویل بگیرند
    دوست عزير اين آگهي ثبت افزايش سرمايه است نه افزايش سرمايه....
    يعني افزايش سرمايه اي كه داده شده بود در اداره ثبت شركتها به ثبت رسيده و كليه مراحل به اتمام رسيده

نظر

• homework
      عضو فعال
      • May 2012
      • 747

آقا من هر کاری می کنم به کتم نمیره
      این سهم چش شده ؟!!!
      یعنی واقعا هیچ خریداری نداره
      و یا یه حقوقی که از سهم حمایت کنه و این صف به این کوچیکی رو جمع کنه ؟؟؟؟
      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• محمدرضا 87
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1522

فکر کنم طرف وایساده صف بیشتر بشه که کامل یه تعدادی کف سهم برداره بزن ببر بالا.
        ولی مهم اینه که بالاخره درست میشه.
        اینایی که 3 روز تو صف فروش نشستن مگه کسی ازشون خریده؟!!! اشتباه میکنن اگه از اول صف فروشش نمیکردن متقاضی یواش یواش میخرید میاومد بالا.
        بازم میگو جای ترس نداره تهش اینه که میریم مجمع 100 تومن سود خوشگل می گیریم.:d
        به قول پرریسک منتظر می مونیم.

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

بنظرم امروز آخروقت صفو جمع کنن از شنبه فروشنده ها بشینن حسرت از دست دادن سهمشونو بخورن .

نظر

• mmis
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 235

معامله و صفش مشکوکه آنگار یه عده تو کمین نشستن
            خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

300000 تا صف فروش نمایشیه .... من برام معاملات امروز و فرداش مهم نیست ...هدف 450 تومن
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                300000 تا صف فروش نمایشیه .... من برام معاملات امروز و فرداش مهم نیست ...هدف 450 تومن
                فعلا تا 326 رو بیاد بیاد حالا با منفی یا گره ..بموتو بالارفتنش هم با گره هست پایین اومدنش هم ..ولی خوب این بار در بالا رفتن وتوسم زحمت حجم رو می کشید ..

کلا نگران نباشید فعلا بدجور زدن در بازار دلار ..ببینم شاید توافقی کردن وکل بازار برعکس شد ..بموتو همین جوری 450 هست ...

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

با میانگین 310 خریدیم 363 فروختیم نوش جونمون دوباره 342 خریدیم بازم 400 میروشیم نوش جونمون اقا سهم چند روز صف خرید بوده حالا صف فروشه طبیعت بازاره به به چشم بهم زدن هم صفش غیب میشه دوستانی هم که نگران الیاژهای مورد استفاده این شرکت هستند که مس و المینیوم و اینا استفاده میکنه باز هم میگم وضع این شرکت با کل شرکتهای کشور متفاوته!!!!!!!!!!رقیب ندارد-محصولاتش را رو هوا میخرند-همه جور الکتروموتور تولید میکند-100 تومان سود میسازد-بازهم بگویم؟!!!وضعش توپه توپه خیالتون راحت باب کل سبد رو که نمیه کوتاه مدت کرد بابا بزارینش تو بخش میان مدت شبندر و شراز رو بزاریت تو میان مدت غمارگ هم همچنین بعد برین بعد از یه میان مدت بیایین اگر ضرر کرده بودین با من!!!!
                  اینم برا رفع کتی:
                  کلینتون: امکان «سبک شدن» تحریم های ایران وجود دارد
                  کوچکترین نشانی از کم شدن فشارها مسائی با ترکیدن گروه برقی البت من بسوییچ را با نوسان کمی فروختم و اگر بخواهم به جز بموتو وارد سهمی شوم هر چند بنیاد بیترانس رو قبول ندارم اما وارد بترانس میشوم یعنی بموتو و بترانس فقز کلاس بموتو بیشتر و بهتر است و امکان داره به دور از جو و هیاهو هم به خوبی بره بالا به دلایل فاندی قوی
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    با میانگین 310 خریدیم 363 فروختیم نوش جونمون دوباره 342 خریدیم بازم 400 میروشیم نوش جونمون اقا سهم چند روز صف خرید بوده حالا صف فروشه طبیعت بازاره به به چشم بهم زدن هم صفش غیب میشه دوستانی هم که نگران الیاژهای مورد استفاده این شرکت هستند که مس و المینیوم و اینا استفاده میکنه باز هم میگم وضع این شرکت با کل شرکتهای کشور متفاوته!!!!!!!!!!رقیب ندارد-محصولاتش را رو هوا میخرند-همه جور الکتروموتور تولید میکند-100 تومان سود میسازد-بازهم بگویم؟!!!وضعش توپه توپه خیالتون راحت باب کل سبد رو که نمیه کوتاه مدت کرد بابا بزارینش تو بخش میان مدت شبندر و شراز رو بزاریت تو میان مدت غمارگ هم همچنین بعد برین بعد از یه میان مدت بیایین اگر ضرر کرده بودین با من!!!!
                    اینم برا رفع کتی:
                    کوچکترین نشانی از کم شدن فشارها مسائی با ترکیدن گروه برقی البت من بسوییچ را با نوسان کمی فروختم و اگر بخواهم به جز بموتو وارد سهمی شوم هر چند بنیاد بیترانس رو قبول ندارم اما وارد بترانس میشوم یعنی بموتو و بترانس فقز کلاس بموتو بیشتر و بهتر است و امکان داره به دور از جو و هیاهو هم به خوبی بره بالا به دلایل فاندی قوی
                    این سهم از اون زیر خاکی های اساسی هستش. من هم استراحت کوتاه مدت رو براش پیش بینی میکنم. کاملا با روح خشن موافقم.
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                      اینم برا رفع کتی:
                      ولی خودمونیم نصف شب که میشه امار غلط املایی هم میره بالا کلی غلط املایی دارم:d
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• mmis
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 235

فکر کنم میخوان تو گره جمعش کنن حواستون به سهامتون باشه از دست ندینش
                        خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                          فکر کنم میخوان تو گره جمعش کنن حواستون به سهامتون باشه از دست ندینش
                          مگه روند معاملاتشو دنبال میکنید ؟
                          تنها سهمی که نباید معاملاتشو دنبال بموتوه

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            مگه روند معاملاتشو دنبال میکنید ؟
                            تنها سهمی که نباید معاملاتشو دنبال بموتوه
                            چرا؟:-/
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              چرا؟:-/
                              فعلا هد ضررمون 320 تومنه .... تا ببینیم چی میشه ... این بموتو همیشه همینطوری بوده ...

اگه واقعا نکته منفی در صورت های مالی پیش رو دیده بشه هیچ اصراری به نگهداری سهم نخواهیم داشت ...
                              اما فعلا هیچ شرکتی گزارش 6 ماهه با پوشش 85 درصد نداشته ...حتی پتروشیمی های صادراتی با دلار 2000 تومن !
                              منتظر گزارش شرکت میمونیم

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

بنده وقتی این سهم حدود 1 میلیون صف خرید بود عرض کردم این سهم در کوتاه مدت رشد خودش رو کرده و از خط rsi 70 گذشته و اصلا موقعیت خوبی برای خرید نیست و باید اصلاح شود ! دوستان من رو محکوم کردند که نباید به یک اندیکاتور اکتفا کرد ! میبینیم دقیقا این سهم رود نزولی رو داره سپری میکنه !
                                امیدوارم برای دوستان درس شود . با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X