کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز بخاطر تحلیلهای خوب دوستان خصوصا آریو عزیز خرید شد...
فردا هم اگه منفی باشه اضافه میکنیم....
عمو مخبر شما استاد مایین ...
خرید سهم تو این منقطه قیمتی کم ریسکه سری قبل 20 درصد داد اما نفروختم ...هدف سهمو بالا میبینم گزارش شش ماهه هم که عالی بوده ...
این سهم از سهم های مورد توجه پرریسک عزیز بوده که خودمم همیشه ورود و خروج های تو این سهم قبلا داشتم ..
امیدوارم همه دوستانی که این سهم رو تو نقطه قیمتی مناسب فعلی خریدن سود خوبی ببرن ...
با این که خیلی خیلی پول لازمم و پولی برام نمونده فردا هر طور که شده اضافه میکنم ...چون خرید کردن تو کف قیمتی برام لذت بخشه و حس خاصی به آدم دست میده ..
بموتو 300 تومنی مثل غشان 200 تومنی میمونه اعصاب خورد کن و فرسایشی اما حالا ...
با آرزوی سود برای همه دوستای خوبم >:d<
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بموتو رفت برای صف خرید قابل توجه اوناییکه دیروز بدون هیچ استراتژی فروختند
اونهایی که سهم 450 تومنی با تحریم وسهم بالای 600 تومنی با توافق رو روی 310 فروختن رفتن چی خریدن من هم نمی دونم ...فقط اینبار دیگه وتوسم نیست حجم مبنا رو بده خودتون باید زحمت بکشید ..سهم بازم زیر 300 نرفت ...سهم خوب خوب هست نیاز به حایم هم نداره وبه وقتش رشد هم می کنه ..
اونهایی که سهم 450 تومنی با تحریم وسهم بالای 600 تومنی با توافق رو روی 310 فروختن رفتن چی خریدن من هم نمی دونم ...فقط اینبار دیگه وتوسم نیست حجم مبنا رو بده خودتون باید زحمت بکشید ..سهم بازم زیر 300 نرفت ...سهم خوب خوب هست نیاز به حایم هم نداره وبه وقتش رشد هم می کنه ..
نظر