موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dowpal
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 78

پرریسک خان
    چندتا سیگنال خرید کوتاه مدت میخام بموتو هم که 55٪ پرتفوی منه. کمی هم دلیل میخام
    ممنون

نظر

• dowpal
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 78

آریو خان
      دیدی چی گفتم و محقق شد !!
      اینو بخاطر تشکرت گفتم
      اندکی هم واقع بینی حال میده.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
        پرریسک خان
        چندتا سیگنال خرید کوتاه مدت میخام بموتو هم که 55٪ پرتفوی منه. کمی هم دلیل میخام
        ممنون
        حد کثر سبد رو گفتیم 20 نهایت 40 درصد ..

در مورد سیگنال خرید بنده به غیر چند تاسهم سهام دیگه پیشنهاد ندادم ..از بیشنون هر کدوم قبل ساعت 10 صف خرید شد بخردی ..

این همه داریم داد میزنیم غمارگ غبشهر قزوین فولاد توریل وتوکا بموتو حتوکا کرمانشاه و.....خوب از بینشون بخرید دیگه ..اونقدر نمریخد تا رشد می کنن بعد در اوج میخرید ویقه پرریسک بدبخت رو میگیرد ...از کی داریم میگیم بخرید ولی خوب دوستان عادت دارن بالا بخرن ...نمی دونم چرا؟؟؟

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          تا دیروز تو تاپیک غبشهر غمارگ این بحث بود وقتی دوستانی که دلار دلار می کردن دیدن این دو سهم مثبت میخورن دیگه غیب شدن ..غمارک رو 260 معرفی شده الان بالای 310 صف خرید یک میلی داره ..

غبشهر هم که اصلا رشد نکرده تازه از فردا رالی اغاز میشه ...

لطفا منفی باف ها تا می تونن از بدی های بموتو بگن ..چون موقع رشد سهم حال حوصله نداریم بیان منفی بافی کنن همین حالا تا میتوند از بدی های این سهمی بگید تا اونایی که قبول ندارن خروج کنن در موقع صعود سهم رو به مشکال نشکن ....با تشکر ..
          غمارگ رو خودم هم خریدم چون با غذای مردم نمیشه شوخی کرد ولی بموتو رو نمیدونم ......

شاید حق با شما باشه جهت اطلاع خودم پرسیدم پرریسک عزیز منفی باف نیستم ....

مثلا ایران خودرو .....مواد اولیه ش (قطعاتش) رو نمیفرستن........

به امید خدا بموتو این حالت پیدا نکنه.....سوالم جهت روشن شدن موضوع برا خودم بود

در ضمن مواد غذایی(غمارگ) شامل تحریم نیست.
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
            غمارگ رو خودم هم خریدم چون با غذای مردم نمیشه شوخی کرد ولی بموتو رو نمیدونم ......

شاید حق با شما باشه جهت اطلاع خودم پرسیدم پرریسک عزیز منفی باف نیستم ....

مثلا ایران خودرو .....مواد اولیه ش (قطعاتش) رو نمیفرستن........

به امید خدا بموتو این حالت پیدا نکنه.....سوالم جهت روشن شدن موضوع برا خودم بود

در ضمن مواد غذایی(غمارگ) شامل تحریم نیست.

باشه اصراری ندارم صبر می کنیم ..بالای 450 تقدیم می کنیم به بازار ..گزارش ها در کدال هست ..این تاپیک بالا نیاد بهتره ..چون عده ای جوگیر شدن خریدن اینها باید با ضرر خارج بشن ..

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

تا دیروز تو تاپیک غبشهر غمارگ این بحث بود وقتی دوستانی که دلار دلار می کردن دیدن این دو سهم مثبت میخورن دیگه غیب شدن ..غمارک رو 260 معرفی شده الان بالای 310 صف خرید یک میلی داره ..

غبشهر هم که اصلا رشد نکرده تازه از فردا رالی اغاز میشه ...

لطفا منفی باف ها تا می تونن از بدی های بموتو بگن ..چون موقع رشد سهم حال حوصله نداریم بیان منفی بافی کنن همین حالا تا میتوند از بدی های این سهمی بگید تا اونایی که قبول ندارن خروج کنن در موقع صعود سهم رو به مشکال نشکن ....با تشکر ..
              سلام پر ریسک جان .. اتفاقا چرا منفی بافی؟؟!! .. هر سهمی نقاط قوت و نقاط تهدیدی داره .. همیشه که نباید نقاط مثبت رو دید.

در مورد سغرب مگه نبود من با شما هم نظر بودم ...اما اینقدر نقاط منفی رو برای خودم بزرگ میکردم که دستم به خرید سغرب 265 تومنی نمیرفت و کلی فاکتور منفی برای سغرب می آوردم ...
              اما پاسخ شما به من این بود که بشینم کنج خونه و اوراق بخرم ... بعد 4 ماه با سغرب شروع کردم ...پر پتانسیل ترین و کم ریسکترین سهم بازار رو خریدم ... الان بعد از رشد 50 درصدی ...

نکته کم ریسکترین برای من خیلی مهمه ...چون میتونستم قشیر بخرم بیشتر سود کنم ... اما به جاش قپیرا 820 برداشتم و سغرب 265 تومنی ...چون کم ریستکرین بود

کلا به نظرم دیدگاه های مختلف باشه خیلی بهتره نقاط مثبت و منفی سهم ها مشخص میشه ... نقاط مثبت و منفی که در همه سهم ها وجود داره ...

الان هم از بین چکاوه و بموتو جز کم ریستکرین و پر پتانسیلترین های بازار ...بموتو رو انتخاب کردم>:d<
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Jul 2025
                • 536

من یک نگاهی به گزارشش کردم دیدم موجودی بالای 100 درصد از تولیداتش دارد یعنی این طور برداشت کردم که این در دوره ارزانی نیمه اول سال کلی محصولاتش را تولید کرده خریدار هم که زیاد دارد بخواهد حالا دلار رو دولت کرده 2400 واسه اینا این 2120 دیده حالا از این طرف 10-15 تومن از دست میدهد ولی از ان طرف دولت گفت تولید کننده با ارز ازاد میتواند محصولاتش را گرانتر بفروشد پس این میتونه این وسط کلی سود کند و همیشه هم دو سوم سود رو در ابتدا اعلام میکند 30 تومن هم سود مجمع داخلش هست

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

این شرکت کارش تک هست و به دلیل کیفیت تولید مشتری فراوان دارد و عمولا قطعا مورد نیاز را اوایل سال تهیه میکند البته همه اینا که ما میگیم اصلا به کنار اقا با دلار 2500 تومانی وارد کنه مثل اب خوردن از سال ذیگه دینام کولر ابیش که بوده 60هزار تومن میشه 100هزار تومن همه هم میخرن پس نگران نباشید دیگه به قول پرستو خانم باید یواش یواش تاپیک بره پایین گفتنی ها گفته شده خریدها هم باید طی امروز فردا انجام شده باشه من سهم خوب رو برای چند تومن از دست نمیدم همین 308 خرید تکمیل حالا 300 هم خریدن نوش جونشون رفت تو بخش میان مدت سبد یا علی
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

منتظر صف خرید بزرگی برا بموتو هستم ..315 رو رد کنیم تمومه ...

غبشهر غمارگ راهشون پیدا کردن بموتو هم چند تا مزاحم داره اینم پیدا می کنه ...وتوسم مثال اینکه دیگه قصد فروش نداره درست رند کرده یک درصد ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

بکاب بشهاب بترانس در پیت دارن صف میشن بهترین سهم گروه شناور ...

این قضیه باید برعکس بشه یعنی بموتو برا حجم مبنا باید دنبال کسی باشیم که حجم رو بده ..امیدوارم وتوسم این حجم رو بده در روزهای بعد ..

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2119

بکاب بشهاب بترانس در پیت دارن صف میشن بهترین سهم گروه شناور ...

این قضیه باید برعکس بشه یعنی بموتو برا حجم مبنا باید دنبال کسی باشیم که حجم رو بده ..امیدوارم وتوسم این حجم رو بده در روزهای بعد ..
                        سلام کندی این سهم حجم ان است که اگرحامی داشته باشد ازگروه عقب نمیماند .

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

پرریسک جان این سهمو به دید مجمع رفتن بهش نگاه می کنید؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                            سلام کندی این سهم حجم ان است که اگرحامی داشته باشد ازگروه عقب نمیماند .
                            سهام خوب حامی لازم نداره ....به وقتش بازار رو شگفت زده می کنه ..فقط به صف غبشهر نگاه کنید اینم بی صاحب بود ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                              پرریسک جان این سهمو به دید مجمع رفتن بهش نگاه می کنید؟
                              قبل مجمع بالای 450 بیاد شاید مجمع نرفتیم ..زیر 450 باشه میریم مجمع سود میگیریم...ببینم تا اون زمان تا کجا میره ..

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

قبل مجمع بالای 450 بیاد شاید مجمع نرفتیم ..زیر 450 باشه میریم مجمع سود میگیریم...ببینم تا اون زمان تا کجا میره ..
                                سلام
                                مجمع چه تاریخی است؟
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X