در اصل توسط هادی129 پست شده است
View Post
موتوژن ( بموتو )
Collapse
X
-
ممنون از خبر بابک عزیز...
امیدوارم حالا کسی فکر نکنه سهمی انداخته شده این حرفها ..
در بورسی این حرکتها هیچ جایی نداره وبورسی بهترین سایتی هست که تا حالا توش فعالیت کردم ..
هر کی با سهام خوب سهامداری کنه سود می کنه ...بموتو سود 74 حالا پی بریا چند بدیم 5 بدیم میشه 370 تومن 6 بدیم میشه 450 تومن حدودا وهدف قیمت ما ...به همین راحتی ..برا سال بعد انتظار 100 دارم حداقل ...
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام . مگه قرار بود اشتباه باشه ؟;)در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postممنون از خبر بابک عزیز...
امیدوارم حالا کسی فکر نکنه سهمی انداخته شده این حرفها ..
در بورسی این حرکتها هیچ جایی نداره وبورسی بهترین سایتی هست که تا حالا توش فعالیت کردم ..
هر کی با سهام خوب سهامداری کنه سود می کنه ...بموتو سود 74 حالا پی بریا چند بدیم 5 بدیم میشه 370 تومن 6 بدیم میشه 450 تومن حدودا وهدف قیمت ما ...به همین راحتی ..برا سال بعد انتظار 100 دارم حداقل ...
آدم نمی دونه به چه زبونی ازتون تشکر کنه.
ایشالا باشید و باشیم و روزهای قشنگی رو در کنار هم در ایران عزیزمون ببینیم...
آمین..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت موتوژن با توجه به ارائه صورتهاي مالي حسابرسي نشده سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
[QUOTE=saeedte;224643]اریو جان کدال که برا ما باز نمیشه
همون ۷۴۰ریال که پوشش داده پیشبینی کرده یا بیشتر؟[/QUOT61 تومن اعلام کرده بود 74 تومن ساخته برای 9 ماه ... سال مالی امسال شرکت 9 ماهه هست امسال ...تموم شد پرونده سهم بسته شد سال مالی 9 ماهه 91 معادل 74 تومان ساختهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
دلار وسکه همچنان در حال افت هستن ..
ایا خبری در راه هست ؟؟؟
امروز بازار هم داشت چرخش میکرد رو گروه تجهیزات رو تایدواتر کشتیرانی گروه رایانه ودر صدر اونها گروه برقی ...
ببینم چی میشه بازار برا بشهاب رو 338 سر می شکنه برا بموتو ...اگه بشه رو 320 باز بشه چی میشه ...مفت مفت هست ..سهم 450 تومنی بدون توافق وبالای 600 با توافق ...
حواستون به دلار باشه ...شاید رو بازار اثری بزاره البته روانی ...منظور رو سهام دلاری هست ..
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postدوستان این مجمع بموتو چی بوده؟ مگه تو شهریور مجمع عادی سالیانه نداشته بموتو؟ این سود 74 رو کی میده؟چون من اطلاعیه ای واسه پرداخت سود ندیدم!
مجمع فکر کنم حدود یکماهه دیگه باشه
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postدوستان نباید ای پی اس سهم روی تابلوی سایت tsetmc اصلاح بشه ؟
من زنگ زدم به سازمان گفتم شما هم زنگ بزنید اگه اصلاح بشه قبل از بازگشایی تو قیمتش واقعا موثره
با شماره ۸۴۰۸۳۰۰۰ تماس بگیرید به اپراتور بگید به مسوولش وصل میکنهسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
نظر