موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

با تشکر از دوستان
    امروز هم اضافه کردم....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

با اومدن بالای 323 سهم مجدد در روند صعود قرار میگیره هدف اول 360 وبعد همون هدف بالای 400 و450 بعد به امید خدا اگر شریاط جور باشه هدف 600....ببینم فردا چه می کنه بالای 323 میاد ..

نیاد هم مهم نیست چون زیر 320 این سهم مفته مفته ...واقعا اونهایی که رو 310 فروختن پیش خود چی فکر کردن ..نکنه فکر کردن سهام ورشکسته خریدن مثل فسدید....این سهم بموتوست نه برگ چغندر ..صبر می کنیم..

نظر

• امید
        عضو عادی
        • May 2011
        • 123

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        با اومدن بالای 323 سهم مجدد در روند صعود قرار میگیره هدف اول 360 وبعد همون هدف بالای 400 و450 بعد به امید خدا اگر شریاط جور باشه هدف 600....ببینم فردا چه می کنه بالای 323 میاد ..

نیاد هم مهم نیست چون زیر 320 این سهم مفته مفته ...واقعا اونهایی که رو 310 فروختن پیش خود چی فکر کردن ..نکنه فکر کردن سهام ورشکسته خریدن مثل فسدید....این سهم بموتوست نه برگ چغندر ..صبر می کنیم..
        پرریسک جان استراتژی معاملاتی افراد مختلف فرق میکنه و خیلی ها در سهم هایی که حامی مناسبی ندارند نمی مونند برای من هم عجیبه که غدیر از سهم پر پتانسیلی مثل بموتو هیچ حمایتی نمی کنه. این سهم شاید روی تابلو خوب بالا نره ولی با یک تعدیل مناسب و باز و شدن نماد میتونه رشد خوبی بکنه.

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

امروز با کمک و راهنمایی پررسک عزیز و اریو خان پله دوم خرید شد پرسود باشین
          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• homework
            عضو فعال
            • May 2012
            • 747

یه سوال فنی از استاد عزیز ...

علت قرمزی این سهم رو می شه بفرمایید ؟؟؟
            ما که سر در نیاوردیم
            چرا از صف خرید دیروز امروز صف فروش شد آخه ؟؟؟
            اتفاقی افتاده !؟؟؟؟
            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• mmis
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 235

فقط می تونم بگم
              اینجا ایرانه اونجایکه ............
              هر چی گرونه بشه مردم هجوم می برند برای خرید هرچی ارزون بشه منتظر می مونن تا دوباره گرونه دوباره هجوم می برن
              راحتت کنم اینجا هرکی هرکی و هیچ چیزش از منطق خاصی تبعیت نمی کنه
              پس سعی کن زیاد حساسیت بخرج ندی دنبال دلیل چیزی نباشی
              موفق باشی پایدار
              آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2012/10/16, 14:38.
              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سهامی که 2-3 روز قبل از صف فروش خریده بودم ، دیروز به صف خرید فروختم....منتظرم فردا دوباره اضافه کنم...عجب سهمیه این بموتو...

مرسی جناب پرریسک!واقعا پیشنهاد عالی دادین...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  سهامی که 2-3 روز قبل از صف فروش خریده بودم ، دیروز به صف خرید فروختم....منتظرم فردا دوباره اضافه کنم...عجب سهمیه این بموتو...

مرسی جناب پرریسک!واقعا پیشنهاد عالی دادین...
                  شخص حقیقی دو روز هست داره میخره ...

کف قیمت سهم تابلو معلومه ..اگر کسی زرنگ باشه نوسان توپی میتونه بگیره ولی خوب از اون سهمهاست که به بکیاره جا میزاره ومیره تو گره..

فعلا شما برنده اید ..

فقط موندم اینهایی که مثبت میخرن منفی میفرون تو بورس چی کار می کنن ...این همه ضرر زدن به خودشون اونم با یان تورم دیگه خیلی بده ..نکنید اینکارو ..نوسان معکوس اصلا خوب نیست ..

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

من یک روز نشستم حساب کردم اگر روز اولی که وارد بورس شدم همه سرمایه خود را روی موتوژن گذاشته بودم و سهامداری می کردم ؛ با افزایش سرمایه ها و سودهای سالانه سهم سرمایه ام ده برابر شده بود.در حالی که امروز همان سرمایه اولیه را هم ندارم و فقط کارگر و مزدور بی مواجب کارگزاریها بوده ام.

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

شخص حقیقی دو روز هست داره میخره ...

کف قیمت سهم تابلو معلومه ..اگر کسی زرنگ باشه نوسان توپی میتونه بگیره ولی خوب از اون سهمهاست که به بکیاره جا میزاره ومیره تو گره..

فعلا شما برنده اید ..

فقط موندم اینهایی که مثبت میخرن منفی میفرون تو بورس چی کار می کنن ...این همه ضرر زدن به خودشون اونم با یان تورم دیگه خیلی بده ..نکنید اینکارو ..نوسان معکوس اصلا خوب نیست ..
                      سید جان اینها نیکوکاران زمان ما هستند.
                      زمان قدیم مردم شبانه نون پرت می کردن خونه یتیمان, حالا این بزرگواران به صورت آنلاین و ناشناس پول می ریزن به جیب سرمایه دارای بزرگ....
                      خدا عوضشون بده...
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

امروز بازم اضافه كردم با خريد در منفي فردا پروسه خريد بموتو تكميل ميشه . ممنون از دوستاني كه فردا تو منفي فروشنده هستن وتشكر بيشتر از پرريسك و اريو عزيز بابت راهنمايي هاي ارزنده شون
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

واقعا از دست بعضیا که هیچ استراتژیی در خرید وفروش ندارند آدم سرسام می گیره. تا لحظات آخر بازار تا نزدیک منفی 4 فروشنده داره و ییهو تا استانه +4 رنج می زنند. .این فروشنده های امروز چرا به سرمایه خود اینطور آتش می زنند؟این سهم حداقل 400 تومان ارزش دارد.

امیدوارم شنبه هم چنین سهامدارانی باشند که روی منفی 4 بفروشند تا من بخرم و دعاشون کنم.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

قیمت های جهانی افت خوبی کردن ...بعضی دوستان میگن هنوز تازه این اول بحران جهانی هست وباید شاهد قیمتهی خیلی پایین تر بود ...

دلار هم بره پایین دیگه نور علی نور میشه ...همچنان معتقدم تنها راه توافق هست وبس وخواهد شد ...گروه برقی ببینم منفجر میشن در صدر اونها بموتو ..
                            قیمت های جهانی همچنان در حال افت ..

ببینم این گروه برقی کی بیدار میشن ..بشهاب که بیدار شده ..بعدی بموتو خواهد بود ولیدر ..گروی که هیچ رشدی نکردن...

نظر

• 13661366
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 243

قیمت های جهانی همچنان در حال افت ..

ببینم این گروه برقی کی بیدار میشن ..بشهاب که بیدار شده ..بعدی بموتو خواهد بود ولیدر ..گروی که هیچ رشدی نکردن...
                              قیمت جهانی مس به زیر 8000 رفت. ببینیم از فردا کسی رو منفی فروشنده هست...........

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

بالای 320 دوام بیاره هدف بعدی 370 وبعد 450 ....توافق هم بیاد 600 هدف سهم ..

میگم اینهایی که نوسان معکوس میگیرن چی میکشن ..زیر 310 فروختن ...

نظر

در حال کار...
                                X