کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اومدن بالای 323 سهم مجدد در روند صعود قرار میگیره هدف اول 360 وبعد همون هدف بالای 400 و450 بعد به امید خدا اگر شریاط جور باشه هدف 600....ببینم فردا چه می کنه بالای 323 میاد ..
نیاد هم مهم نیست چون زیر 320 این سهم مفته مفته ...واقعا اونهایی که رو 310 فروختن پیش خود چی فکر کردن ..نکنه فکر کردن سهام ورشکسته خریدن مثل فسدید....این سهم بموتوست نه برگ چغندر ..صبر می کنیم..
با اومدن بالای 323 سهم مجدد در روند صعود قرار میگیره هدف اول 360 وبعد همون هدف بالای 400 و450 بعد به امید خدا اگر شریاط جور باشه هدف 600....ببینم فردا چه می کنه بالای 323 میاد ..
نیاد هم مهم نیست چون زیر 320 این سهم مفته مفته ...واقعا اونهایی که رو 310 فروختن پیش خود چی فکر کردن ..نکنه فکر کردن سهام ورشکسته خریدن مثل فسدید....این سهم بموتوست نه برگ چغندر ..صبر می کنیم..
پرریسک جان استراتژی معاملاتی افراد مختلف فرق میکنه و خیلی ها در سهم هایی که حامی مناسبی ندارند نمی مونند برای من هم عجیبه که غدیر از سهم پر پتانسیلی مثل بموتو هیچ حمایتی نمی کنه. این سهم شاید روی تابلو خوب بالا نره ولی با یک تعدیل مناسب و باز و شدن نماد میتونه رشد خوبی بکنه.
فقط می تونم بگم
اینجا ایرانه اونجایکه ............
هر چی گرونه بشه مردم هجوم می برند برای خرید هرچی ارزون بشه منتظر می مونن تا دوباره گرونه دوباره هجوم می برن
راحتت کنم اینجا هرکی هرکی و هیچ چیزش از منطق خاصی تبعیت نمی کنه
پس سعی کن زیاد حساسیت بخرج ندی دنبال دلیل چیزی نباشی
موفق باشی پایدار
سهامی که 2-3 روز قبل از صف فروش خریده بودم ، دیروز به صف خرید فروختم....منتظرم فردا دوباره اضافه کنم...عجب سهمیه این بموتو...
مرسی جناب پرریسک!واقعا پیشنهاد عالی دادین...
شخص حقیقی دو روز هست داره میخره ...
کف قیمت سهم تابلو معلومه ..اگر کسی زرنگ باشه نوسان توپی میتونه بگیره ولی خوب از اون سهمهاست که به بکیاره جا میزاره ومیره تو گره..
فعلا شما برنده اید ..
فقط موندم اینهایی که مثبت میخرن منفی میفرون تو بورس چی کار می کنن ...این همه ضرر زدن به خودشون اونم با یان تورم دیگه خیلی بده ..نکنید اینکارو ..نوسان معکوس اصلا خوب نیست ..
من یک روز نشستم حساب کردم اگر روز اولی که وارد بورس شدم همه سرمایه خود را روی موتوژن گذاشته بودم و سهامداری می کردم ؛ با افزایش سرمایه ها و سودهای سالانه سهم سرمایه ام ده برابر شده بود.در حالی که امروز همان سرمایه اولیه را هم ندارم و فقط کارگر و مزدور بی مواجب کارگزاریها بوده ام.
کف قیمت سهم تابلو معلومه ..اگر کسی زرنگ باشه نوسان توپی میتونه بگیره ولی خوب از اون سهمهاست که به بکیاره جا میزاره ومیره تو گره..
فعلا شما برنده اید ..
فقط موندم اینهایی که مثبت میخرن منفی میفرون تو بورس چی کار می کنن ...این همه ضرر زدن به خودشون اونم با یان تورم دیگه خیلی بده ..نکنید اینکارو ..نوسان معکوس اصلا خوب نیست ..
سید جان اینها نیکوکاران زمان ما هستند.
زمان قدیم مردم شبانه نون پرت می کردن خونه یتیمان, حالا این بزرگواران به صورت آنلاین و ناشناس پول می ریزن به جیب سرمایه دارای بزرگ....
خدا عوضشون بده...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
واقعا از دست بعضیا که هیچ استراتژیی در خرید وفروش ندارند آدم سرسام می گیره. تا لحظات آخر بازار تا نزدیک منفی 4 فروشنده داره و ییهو تا استانه +4 رنج می زنند. .این فروشنده های امروز چرا به سرمایه خود اینطور آتش می زنند؟این سهم حداقل 400 تومان ارزش دارد.
امیدوارم شنبه هم چنین سهامدارانی باشند که روی منفی 4 بفروشند تا من بخرم و دعاشون کنم.
نظر