موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    اریو جان قصد بازار گرمی نداریم ..

بنده این سهم رو خیلی وقته زیر نظر دارم ..رو 270 از دستم در رفت اومد رو 315 ..اونجا منتظر شدم اصلاح کنه ولی دیروز دیدم قبل 290 داره برگشت میزنه گفتیم معرفی کنیم ...این سهم بیشتر از این جای اصلاح نداره ..گزراش کامل در کردال هست ..320 میخرین مجمع هم 50-60 بگیری قیمت میفته برات زیر 300 ..براس ال بعد هم 90 رو هوا میسازه ..پی برای زیر 3....سهام مفت از این ...
    پر ریسک جان مگه بموتو رو با جو بازار خریدیم که با جو بازار بفروشیم :d

بازار صف فروش باشه بموتو باید مثبت بخوره ;)
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• شطرنج باز
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 169

جناب پر ریسک هر سهمی رو معرفی کنه ما چشم بسته میخریم
      سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• dowpal
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 78

پر ...جان ;)
        امروز با حجم شدید
        احتما اصلاح فردا را زیاد میکند
        توجه کنید که 800هزار تا زیر قیمت فعلی خریدن و ممکنه با اندک سودی راضی به فروش باشن.
        من سنگین خریدم و باید همه جوانب رو بسنجم !!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
          پر ...جان ;)
          امروز با حجم شدید
          توجه کنید که 800هزار تا زیر قیمت فعلی خریدن و ممکنه با اندک سودی راضی به فروش باشن.
          حداقل دلیل قانع کننده بگید ادم باورش بشه
          از اون ۸۰۰ تا هیچ میدونین ۶۰۰تاشو حقیقی خریده که همیشه خریدار بوده و تو این چندسال اصلا فروشنده نبوده و بقیش که میشه۲۰۰تارو از اون صدتاشو بنده واسه کد بلندمدتم خریدم
          اخه اصلا چه ربطی به زیر قیمت داره.پس چرا غمارگ۲۶۷تونیو رو ۲۷۵ یا۲۸۵یا۳۰۰نفروختن.درحالیکه سهم تعدادش میلیونی بود
          اول فکر سپس صحبت

نظر

• fallah
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 692

با صحبت من و شما هم سهم بالا پایین نمیره
            هرکسی به سهمی اعتقاد داره و شاید رشد کنه و شایدم نه ولی بموتو جزو سهمهای با بنیادی قوی است و این قیمتهاش با توجه به داشتن تعدیل و رشد نکردن در بازار مثبت بنظر مناسب هست.حالا هرکس خواست میخره و هرکسم نخواست خودش میدونه

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
              پر ...جان ;)
              امروز با حجم شدید
              حد ضرر گفتیم 290 میتونید فردا رو منفی بفروشید ..به قول خودتان اصلا مهم نیست ..موقع خرید باید فکر ش رو می کردید ..وقتی میگم حد ضرر 290 یعنی احتمال افت تا 290 هست ...در 290 منتظر فروشندگان هستم بالاتر نمیخرم ..

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

بنده احساس میکنم فروشندگان بین 300 تا 315 هر چی داشتند فروختند یه نگاه به حجم معاملات کاملا مشخص میکند سهمی که 50هزارتا بیشتر معامله نمیشده تو روز یعنی در 1 هفته تقریبا 300هزار تا در دو روز یک میلیون و سیصد هزار معامله شده !!!این یعنی بازار پی به ارزش سهم برده همان اتفاقی که چندماه پیش برای بشهاب افتاد و 1 هفته سهم مثبت شد سود خوبی هم کردیم
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  بنده احساس میکنم فروشندگان بین 300 تا 315 هر چی داشتند فروختند یه نگاه به حجم معاملات کاملا مشخص میکند سهمی که 50هزارتا بیشتر معامله نمیشده تو روز یعنی در 1 هفته تقریبا 300هزار تا در دو روز یک میلیون و سیصد هزار معامله شده !!!این یعنی بازار پی به ارزش سهم برده همان اتفاقی که چندماه پیش برای بشهاب افتاد و 1 هفته سهم مثبت شد سود خوبی هم کردیم
                  بشهاب انگشت کوچیکه بموتو هم نمیشه ...

هر کی هم اعتقاد نداره فردا بفروشه ...تمام ..در قیمت 450 در صف خرید تقدیمتان می شود مثل سیمان غرب 250 تومنی ....

نظر

• sea2003son
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 179

سلام جناب پرریسک وتوکا چرا امروز اینطوری شد تا منفی فردا هم معامله میشد؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                      سلام جناب پرریسک وتوکا چرا امروز اینطوری شد تا منفی فردا هم معامله میشد؟
                      سلام..نمی دونم نکنه ورشکست شده من خبر ندارم ؟؟؟؟؟

هیچ چی یه یک عده سهامدار جوگیر مثبت خریدن منفی فروختن وچند روز دیگه دوباره مثبت میخرن ..همین ...از این سهامدارها در بورس ما زیاد ریخته ..در بورس ایران فوقش 20 درصد افراد سود می کنن 80 درصد بقیه ضرر....البته حقشونه ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

خوب حقوقی امروز هم حدود 700 تا فروخته ...زیر 2/5 میل دیگه سهم داره ..اینارم بفروشه شرش کم میشه ..ولی کاش نگه میداشت حجم سهم رو پر می کرد ....حیف شد ..امیدوارم به مشکل حجم مبنا برنخوریم ....صبر می کنیم ..

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

خوب حقوقی امروز هم حدود 700 تا فروخته ...زیر 2/5 میل دیگه سهم داره ..اینارم بفروشه شرش کم میشه ..ولی کاش نگه میداشت حجم سهم رو پر می کرد ....حیف شد ..امیدوارم به مشکل حجم مبنا برنخوریم ....صبر می کنیم ..
                          اینم در نظر بگیرین که تعداد سهمشو رند کرده و شاید دیگه فروشنده نباشه چون سهم افزایشش حالا مونده و احتمال داره نگه داره افزایشش ثبت شه و قطعا مقداری نگه خواهد داشت
                          در ضمن اگه بفروشه فقط داره زمان رشد سهم رو عقب میندازه وگرنه مشکل خاصی نیست

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

فردا یه ارزش گذاری از سهم مذاریم به امید خدا ...

فقط سر انگشتی سود هر سهم سال 91 شرکت بین 90 تا 95 تومنه ..

حالا سود سه سال تا 94 رو هم تخمین بزنیم بعد از روش تنزیل بریم ببینم چند در میاد ...

فقط تا اینجا داشته باشین که تا 440تومن بد بینانه در اومده ...

روزی رو میبینم که بموتو بالای 400 دنبال حجم مبنا باید بگردیم ;)

یه آمار از وتوسم بگیرم ببینم چه خبره ...البته از کارشناساشون !!!!!!!!!!!!!!!!!
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              فردا یه ارزش گذاری از سهم مذاریم به امید خدا ...

فقط سر انگشتی سود هر سهم سال 91 شرکت بین 90 تا 95 تومنه ..

حالا سود سه سال تا 94 رو هم تخمین بزنیم بعد از روش تنزیل بریم ببینم چند در میاد ...

فقط تا اینجا داشته باشین که تا 440تومن بد بینانه در اومده ...

روزی رو میبینم که بموتو بالای 400 دنبال حجم مبنا باید بگردیم ;)

یه آمار از وتوسم بگیرم ببینم چه خبره ...البته از کارشناساشون !!!!!!!!!!!!!!!!!
                              اریو جان امسال شرکت سال مالی نه ماهه هست چون سال مالی رو تغییر داده ..یعنی 12 ماه نداریم ..برا امسال انتظار سود 70 دارم..گفته 30 میده ولی معمولا بالا تقسیم می کنه ما 50 میگیرم ..بریم مجمع 50 بگیریم

سهم با خرید رو 320 برمون در میاد 270 تومن ...برا سال بعد هم انتظار 90 دارم ..پی بریا 4 بدیم قیمت در میاد 360 ..کمترین پی برای بازار رو به سهمی با این بنیادی قوی دادم دقت کنید ...360 با 50 تومن سود مجمع قیمت در میاد 410 ...

ولی به نظر مشا پی برای 5 حق این سهم نیست شایدم 6...اونوقت چه شود ...

برا سیمان غرب در 250 من پی بریا 3 دادم هدف رو 360 گفتم با پی برای 4 هدف رو 480 ...در ضمن سیمان غرب فردا قشرین در پیت رو رد خواهد کرد ....قشرین در پیت 400 باشه بموتو 320 ..در کت من نمیره...از این به بعد بگید قموتو ..

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

اریو جان امسال شرکت سال مالی نه ماهه هست چون سال مالی رو تغییر داده ..یعنی 12 ماه نداریم ..برا امسال انتظار سود 70 دارم..گفته 30 میده ولی معمولا بالا تقسیم می کنه ما 50 میگیرم ..بریم مجمع 50 بگیریم

سهم با خرید رو 320 برمون در میاد 270 تومن ...برا سال بعد هم انتظار 90 دارم ..پی بریا 4 بدیم قیمت در میاد 360 ..کمترین پی برای بازار رو به سهمی با این بنیادی قوی دادم دقت کنید ...360 با 50 تومن سود مجمع قیمت در میاد 410 ...

ولی به نظر مشا پی برای 5 حق این سهم نیست شایدم 6...اونوقت چه شود ...

برا سیمان غرب در 250 من پی بریا 3 دادم هدف رو 360 گفتم با پی برای 4 هدف رو 480 ...در ضمن سیمان غرب فردا قشرین در پیت رو رد خواهد کرد ....قشرین در پیت 400 باشه بموتو 320 ..در کت من نمیره...از این به بعد بگید قموتو ..

آخ که تو این بازار قاراش میش
                                این دلگرمیای پر ریسک دوس داشتنی
                                چه آرامشی به آدم میده
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X