کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
حالا چرا اینقدر نگرانید؟!
هر کسی نگران بازار بورس هست میتونه بفروشه.در لیستی سهام ما صف فروشی من نمیبینم ،بغیر از خمحور که اونم صف فروش اندکی داره و در همینجاها هم پیشنهاد خرید داده شد.
من اصلا نگران نیستم.فردا بیشتر سهام مثبت هستند.هر کی دلش خواست میتونه بفروشه و فعلا خرید نکنه.
من دیدم میان مدت هست و با این منفی ها مشکلی ندارم.اون زمان من نگران میشم که سهمم سیگنال فروش بده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
لیست ما ترسی نداره
آسیا در این قیمت ها بهترین سهمه.
بمیلا در قیمت های پیشنهادی ما (زیر 150 تومن)بهترین سهم بود البته هنوز جا برای صعود داره
ولغدر هنوز در این قمیت ها هم بهترین سهمه
خرینگ 145 تومنی پیشنهادما بود ولی در این قیمت ها هم بهترین سهمه
فولاژ در قیمت های پیشنهادی ما 130-140 تومن بهترین سهم بود هنوزم هست گرچه قیمتش بالا رفته ولی همچنان برای بلند مدت بازهم بازدهی خواهدداشت.
کفرا در قیمت های پیشنهادی ما در 370 تومن بهترین سهم بود هنوز هم هست
وآرین بهترین سهمه
گوهران بهترین سهمه
وپترو زیر 150 تومن پیشنهاد ما بود خورده به مقاومتش بازهم بهترین سهمه
وساپا بهترین سهمه
وبهمن بهترین سهمه
ولیز بهترین سهمه
کطبس در 320 تومن پیشنهادی ما بهترین سهم بود شاید هنوز جا برای صعود داشته باشه
وتوکا بهترین سهمه ،آینده خوبی داره.
خودرو خساپا خکاوه خمهر از خوبای گروه خودرو هستند
تکمبا پلاسک هنوز هم بهترین هستند.
کیسون یکی از بهترین هاست
وصنعت شکلر هنوز هم جزوء بهترین ها هستند
کساوه و کرازی و کپارس که دوستان گفتند هنوز هم بهترین هستند
کسعدی بخاور کسرا کتوکا هنوز هم بهترینند
فباهنر 450 تومن قیمت پیشنهادی ما بهترین بود الانم شاید بالا بره
وبملت 135 تومن یهترین سهم بود و هنوز جای برای رشد داره.
دی 70 تومنی گرچه کمی افت کرد و تا 60 تومن هم اومد ولی اونم خودمونیم گفتیم که ممکنه تا اونجا هم برسه الان در دور رشد هست.
و ...
لیست ما ترسی نداره.
هر کسی میترسه همین الان بفروشه.لیست ما تا زمانی که سیگنال فروش نداده جای ترس نداره.سهامداری کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فروشنده های بیسواد وآرین.
خورده به مقاومت 120 تومن ولی بزودی برمیگرده و اون رو میشکنه
نمونه بارز مطلب جناب سجاد عزیز در مورد قدرت پول رو امروز به عینه میشه در معاملات شکربن دید ...بعد از این همه رشد خیره کننده ....باز در این بازار نزدیک 10 درصد مثبت معامله میشه ...
شکربن هم جزء سهامی هست که جناب mey و جناب سجاد روش خیلی تحلیل کردند ...
دیروز عرض کردم منطقی نیست اصلاح فملی با صف فروش باشه دیروز در 4012 ریال صف فروش بالای 15 میلیونی داشت الان در 400 تومن خریدار داره.
فملی پرنوسان میتونه پایین بیاد البته گفتم دنبال اصلاح زیاد نیستم شاید ده درصد 15 درصد یا استراحت زمانی.
تی ست آخرین قیمت های معامله و قیمت پایانی رو با تاخیر نشون میده.
کلا هسته معاملات داغونه. با تاخیر زیاد نشون میده. خود همین هم میتونه تا حدی باعث ایجاد جو فروش میشه. من امروز یه مقداری پول رسید دستمم دوباره خرید کردم. خدا ختم به خیر کنه /:.rolleyessmileyani
نظر