سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

خودروییها دارای روند صعودی شده اند بجای دنبال ایراد گشتن در گزارشات و صورت های مالی ،همراه روند صعودی باشید تا بتونید سود کنید.
    اگر هم نمیخواهید خودرویی بخرید حداقل دلیل های قانع کننده برای نخریدن خودتان پیدا کنید.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/18, 19:23.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

امروز بیمه آسیا 248 تومن هم معامله شد،حداقلترین هدفش 340 تومنه.
      ده روز پیش روی 165 تومن نوسان میکرد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        امروز بیمه آسیا 248 تومن هم معامله شد،حداقلترین هدفش 340 تومنه.
        ده روز پیش روی 165 تومن نوسان میکرد.
        وضعیت ورازی را چطور میبینید؟؟
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

فروشندگان امروز وآرین در 112 تومن با خودشون چه فکری کرده اند؟!
          واقعا درک نمیکنم این رفتار فروشندگان رو.
          این سهم در این قیمت ها ارزشمند هست.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

شکربن دیگه زیادی بالا رفته،الان 1313 تومن معامله میشه.
            توی این قیمت ها باید دلایل بنیادیش رو روکنه تا ببینیم کجای کاریم.
            پست دیروز ما در مورد شکربن و امروز صف فروش شکربن.

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

فروشندگان امروز وآرین در 112 تومن با خودشون چه فکری کرده اند؟!
              واقعا درک نمیکنم این رفتار فروشندگان رو.
              این سهم در این قیمت ها ارزشمند هست.
              جناب اروم بورس با تشکر.
              متاسفانه من نتونستم اطلاعات جامعی راجع به وآرین پیدا کنم. ممنون میشوم اگر سایت یا تحلیل یا اطلاعات مربوط به این سهم را معرفی فرمایید
              Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                جناب اروم بورس با تشکر.
                متاسفانه من نتونستم اطلاعات جامعی راجع به وآرین پیدا کنم. ممنون میشوم اگر سایت یا تحلیل یا اطلاعات مربوط به این سهم را معرفی فرمایید
                file:///C:/Users/1/Downloads/Codal_a_505935_445003.pdf

گزارش فعالیت هیئت مدیره رو بخونی اطلاعات خوبی گیرت میاد.
                وارین دو تا بلوک ،سرمایه گذاری ایران به قیمت حدود 129 میلیارد تومن و بازرگانی پتروشیمی به قیمت حدود 67 میلیارد تومن خریده که در مجموع 197 میلیارد تومن چند سال پیش پول داده که الان ارزشش مطمئنا حداقل دو برابر شده.شرکت سرمایه گذاری ایران در زمینه تولید برق فعالیت داره که سودش سال 95 و 96 هر کدام بالای 450 میلیارد تومن بوده ،بازرگانی پتروشیمی هم معلوله امسال بیشتر سهام پتروشیمی سودش افزایش پیدا کرده که مطمئنا پورتفی وآرین هم سودشون افزایش پیدا کرده.کمی بدهی به بانک دی داره که مشکلی در پرداختشون نیست.

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

سجاد جان شکلر به نظرت ممکنه تا محدوده ۵۱۰-۵۰۰ برگرده پایین و بعدش دوباره صعود کنه یا به اونجا نمیرسه؟ اگه بیاد نمودارش قشنگتر میشه و در حقیقت پولبک کرده.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط prince0fpersia پست شده است
                    خودت چی میگی شما!
                    اگر واحد کمتر از ریال داشتیم که اسمشو نمیذاشتم شیطنت و سازمان بورس هم دوباره سهم رو نمیبست!
                    اول خوب متوجه بشید که چی نوشتم بعد اظهار نظر کنید. اینجا کلاس ریاضی نیست که توضیح بدم 1.966 ریال رو چطور میخونن!
                    اگر هم اون شرکت اینقدر بیسواد هست که اطلاعیه به این مهمی رو اینطوری بنویسه خداروشکر جا موندم از این سهم! به حد کافی سهمای خوب تو سبدم هست و نیاز ندارم با جوسازی کسی رو تشویق یا منصرف از سهمی بکنم(مثلا اول برم خودم بخرم و بعد بیام تبلیغش رو بکنم).شما هم بیخود به کسی تهمت نزن. اینجا هم میدونستم تاپیک شماست نظر نمیدادم. اینم آخرین نظرم بود اینجا. دیگه بحثی با شما ندارم. تمام.
                    میدونید این گستاخی و پررویی شما که بیایید در تایپک من و بمن انگ سفته بازی بزنید از کجا نشات میگیره؟
                    از اونجا که سایت بورسی اجازه میده هر تازه واردی که حتی نمیدونه در بورس چی به چیه،برای هر نظر و سوال مسخره خودش، تایپک ایجاد کنه و طرف هم فکر کنه که واسه خودش کسی شده.
                    دست من بود شما پس از ده سال هم نمیتونستید یه تایپک ایجاد کنید که اینقدر شما رو گستاخ کنه که بیایید و بمن انگ سفته بازی بزنید.
                    جناب کاپیتان نئمو بفرما،فرمودید بیا بنویس،حالا این پست رو خوب بخوان.
                    این مزد زحمات کسیکه ساعتها وقتشون رو به رایگان در اختیار دیگران قرار میده.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/19, 14:26.

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 429

درود
                          دو ستان کسی نظری راجع به شرانل داره؟رشدی نداشته

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

اول گفتم که این یک شیطنت در گزارش نویسی ممکنه باشه
                            دوم اینکه در اعداد ریاضی سه رقم سه رقم از سمت راست جدا میکنن برای راحت خوندن اما دوستان ناراحت خوندن
                            :D
                            خوب این عدد در میاد 1996 ریال سه رقم سمت راست جدا کنیم چی خونده میشه
                            یا 4 ریال اضافه کنیم میشه 2000 ریال :D چرا با سود 200 تومنی خکاوه مشکل دارن دوستان ؟

نکته سوم که فرض این گزارش روهوا صادر شده مراجعه کنیم به اصل طرح
                            اصل نوسازی ناوگان برای خکاوه و خاور وخزامیا شامل 210 هزار دستگاه هست که سهم خاور 66000 دستگاه و خکاوه هم حدود 75000 دستگاه وزامیاد الباقی حق السهمش هست
                            سهم خکاوه فعلا برای مرحله اول طرح 8000 دستگاه KXهست که قیمتش 450میلیون تومان هست
                            این دو عدد را در هم ضرب کنید عدد حاصل میشه 3600000000000
                            عدد رو بخونیم سوتفاهم نشه سه هزار وششصد میلیارد تومن
                            خوب مدیر عامل خکاوه در مجمع گفت حاشیه سود 15 درصدی داریم در این عدد ضرب کنیم
                            عدد حاصل 540 میلیارد تومن میشه تقسیم بر سهام کل شرکت 2636000000000 میشه هر سهم 204 تومان
                            پس تا اینجا مشکلی نیست
                            نکته چهارم برمیگرده به جامانده های سهم که این عدد را نمیتوانن بخوانند :D
                            حالا سوال این هست اگر این عدد که رقم چهارمش گنگ هست مثلا 20 تومن سود بود سازمان خکاوه رو بسته نگه میداشت ؟
                            این توهین به شعور شاپور وعوامل سازمان نیست که یه عدد را نتوانستن در ست بخوانن ؟ :D
                            بابا سه ساله با خودرویی دشمنی کردین بس است
                            نکته پایانی دوستان این سود حاصل 8000 دستگاه میشه تا سه سال حساب کنید حدود 70 هزار دستگاه چه سودی بده
                            باز منتظر میمانیم
                            ادعایی هم نیست
                            ولی دشمنی نکنید

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

یه چند نفر دوستان هستند که من برای اونا پست میذارم نه برای همه.اینو بارها گفته ام.
                              وقتی بیشتر بازدیده کننده های تایپک مهمان هستند و بخودشون زحمت ایجاد یه آیدی رو نمیدند و مفت و مجانی از مطالب استفاده میکنند طبیعیه که یه تازه وارد هم بخودش جرات بده و درخواست کنه که تایپک برای من بسته بشه.عیبی نداره،من دعوتش رو اجابت میکنم.
                              منبعد برای دوستان خودم سیگنال های خرید و فروش رو در پیغام خصوصی میفرستم بقیه هم میتونند سیگنالهای خرید و فروش رو از این دوستمون بگیرند.

نظر

• Ali
                                ستاره‌دار(64)
                                • Mar 2011
                                • 2536

یه چند نفر دوستان هستند که من برای اونا پست میذارم نه برای همه.اینو بارها گفته ام.
                                وقتی بیشتر بازدیده کننده های تایپک مهمان هستند و بخودشون زحمت ایجاد یه آیدی رو نمیدند و مفت و مجانی از مطالب استفاده میکنند طبیعیه که یه تازه وارد هم بخودش جرات بده و درخواست کنه که تایپک برای من بسته بشه.عیبی نداره،من دعوتش رو اجابت میکنم.
                                منبعد برای دوستان خودم سیگنال های خرید و فروش رو در پیغام خصوصی میفرستم بقیه هم میتونند سیگنالهای خرید و فروش رو از این دوستمون بگیرند.
                                با سلام
                                همیشه افرادی هستند که نظرات خودشان را با ادبیات زشت مطرح میکنند و شخصیتی اینگونه دارند و نباید به اینگونه افراد اهمیت داد و بعضی مواقع لازمه در مقابل مطالب مغرضانه ، بی ادبانه و .... سکوت اختیار کرد و اگرنه خودتان اذیت میشوید
                                شما اگر یک مطلب تحلیلی و یا یک سیگنال و .... ارسال کنید معمولا سر و کله اینگونه افراد پیدا میشود و برخورد ناشایست انجام میدهند که هیچ راهی جز سکوت کارساز نیست
                                ما اینجا جمع شدیم تا اطلاعات و نظرات خودمان را به اشتراک بزاریم و از برایند انها استفاده کنیم و نباید اجازه بدیم برخورد های ناشایست مانع از این امر شود
                                ضمن تشکر از زحمات شما خواهش دارم که به نظرات اینگونه افراد اهمیت ندهید
                                موفق و سلامت باشید

نظر

در حال کار...
                                X