سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

احتمال کمی میدم فردا بازار منفی باشه ولی چنانچه فردا هم منفی باشه بنظر من خرید در منفی میتونه یه نوسان کوتاه ساعتی یا یکی دو روزه بده.
    من احتمال میدم فردا بازار مثبت بشه اگر هم نشد فردا اخرین منفیش حداقل قبل یه صعود کوتاه خواهد بود.
    احتمال اینکه بازار وارد یه موج 4 پیجیده شده باشه زیاده ولی فردا در منفی ها فروشنده نباشید بلکه بنظر من خرید در منفی و فروش در مثبت روزهای آینده میتونه خوب باشه .
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• abtinsalari
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 306

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      احتمال کمی میدم فردا بازار منفی باشه ولی چنانچه فردا هم منفی باشه بنظر من خرید در منفی میتونه یه نوسان کوتاه ساعتی یا یکی دو روزه بده.
      من احتمال میدم فردا بازار مثبت بشه اگر هم نشد فردا اخرین منفیش حداقل قبل یه صعود کوتاه خواهد بود.
      احتمال اینکه بازار وارد یه موج 4 پیجیده شده باشه زیاده ولی فردا در منفی ها فروشنده نباشید بلکه بنظر من خرید در منفی و فروش در مثبت روزهای آینده میتونه خوب باشه .
      بازار قطعا تا 4 شنبه بر میگرده کاملا موافقم
      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

............................
        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2018/10/07, 23:16.

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

سلام سجاد
          تو این بازار من چیزی جز هیجان نمیبینم...بشدت معامله گرها ترسیدند...خودشونم نمیدونند دقیقا از چی میترسند....فقط هیجان فروش دارند...مثل یک هفته پیش که هیجان خرید داشتند فقظ...امروز دلاریها رو جمع کردند تقریبا....بقیه بازار هم فردا یا پس فردا جمع میشه....فقط من همین رو میدونم...این هیجانات به ضرر همه تموم میشه...حتی اون که داره با تحلیل کار میکنه

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            سلام سجاد
            تو این بازار من چیزی جز هیجان نمیبینم...بشدت معامله گرها ترسیدند...خودشونم نمیدونند دقیقا از چی میترسند....فقط هیجان فروش دارند...مثل یک هفته پیش که هیجان خرید داشتند فقظ...امروز دلاریها رو جمع کردند تقریبا....بقیه بازار هم فردا یا پس فردا جمع میشه....فقط من همین رو میدونم...این هیجانات به ضرر همه تموم میشه...حتی اون که داره با تحلیل کار میکنه

درود بر علیرضا عزیز
            خب ترسیدند می فروشند دیگه،منم هیچ سرزنشون نمیکنم،صحبت از سرمایه چندین سال کار و تلاش مداوم هست ولی منطق بمن میگه که فروش در این قیمت ها اشتباهه و بالاتر هم میشه فروخت.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

درود بر علیرضا عزیز
              خب ترسیدند می فروشند دیگه،منم هیچ سرزنشون نمیکنم،صحبت از سرمایه چندین سال کار و تلاش مداوم هست ولی منطق بمن میگه که فروش در این قیمت ها اشتباهه و بالاتر هم میشه فروخت.
              سهمها خیلی ناهمگون رشد کردند....مثلا ذوب بالای 240تومن واقعا حباب بود و داشت رشد میکرد...حداقل هم تا اونجا باید اصلاح کنه...اما شما فولاد رو ببین...با 30 میل حجم امروز مثبت هم هست...چون نسبت به فاندش رشد کرده....اما در نهایت صفهای فروش سنگین سهمهای حبابی جو بازار را خراب میکنه...در کل من فکر میکنم...کف دلاریها امروز و فردا جمع میشه...غیر دلاریها هم پس فردا...کف دلار 12..13 تومنه...من نمیدونم چرا بعضی سهمهایی که اینقدر منتفع میشند را اینطور دارند حراج میکنند....الان پاسا باید منفی 5 باشه؟؟؟....چقدر رشد داشته مگه...سهمی که صادراتش رو از سر گرفته.. بهر حال منم مثل شما اعتقاد دارم صبر فعلا بهتر هست و وارد این هیجان نباید بشیم...این رشد هیجانی و ناهمگون بعضی از سهمها باعث این رویه فعلی شد...منتها من فکر میکنم اثرش کوتاه مدت باشه...و روند سهمها از هم تفکیک بشه اروم اروم...کما اینکه امروز تفاوت ذوب و فولاد رو میبینیم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

از حجم صف فروش وتجارت کاسته شد،یه مقداریش رو خریدند یه مقدارش هم فرار کردند.وتجارت و وبملت مثبت بشوند بقیه سهام رو میتونند دنبال خودشون مثبت کنند.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

با وجودی که هر روز از ارزش سهامم کم میشه ولی من نه استرس دارم نه نگرانم چون به راهم و کارم ایمان دارم و میدونم چیکار میکنم.
                  روزهای سخت هم تموم میشه و روزهای پرنشاط دوباره از راه میرسه.
                  من همان روزها که برای سهام در قمیت های خیلی پایین،اهداف حداقلی میگذاشتند برای من خورده گرفته میشد که چرا اینقدر اهداف شما پایینه،سهام زیادی بالا خواهند رفت الان همون افراد صحبت از اصلاح زیاد میکنند.منطق اینا با هیجان گره خورده.در بازار بورس هیجان در کوتاه مدت جواب میده برای نوسان ده درصدی ولی در میان مدت و بلند مدت منطق حرف اول رو خواهد زد.

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

وبملت بیاد بالا یه خورده جو سنگین بازار کم میشه... الان 227 شد....
                    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• vahid_sh
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 388

با وجودی که هر روز از ارزش سهامم کم میشه ولی من نه استرس دارم نه نگرانم چون به راهم و کارم ایمان دارم و میدونم چیکار میکنم.
                      روزهای سخت هم تموم میشه و روزهای پرنشاط دوباره از راه میرسه.
                      من همان روزها که برای سهام در قمیت های خیلی پایین،اهداف حداقلی میگذاشتند برای من خورده گرفته میشد که چرا اینقدر اهداف شما پایینه،سهام زیادی بالا خواهند رفت الان همون افراد صحبت از اصلاح زیاد میکنند.منطق اینا با هیجان گره خورده.در بازار بورس هیجان در کوتاه مدت جواب میده برای نوسان ده درصدی ولی در میان مدت و بلند مدت منطق حرف اول رو خواهد زد.
                      سجاد جان من به عنوان کسی که تجربه کمی داره برام یه سوال پیش میاد تو این بازار. مثلا سهمی مثل وآرین که زحمت تحلیلش رو خودت کشیده بودی تا 180 رفت و الان برگشته روی 114. با توجه به بنیاد سهم نظر شما و خیلی از دوستان این بوده که هدف سهم بالای 200 تومن هست. حالا با این وضعیت بازار و این فشار فروشی که رو بیشتر سهمها از جمله همین وآرین آوردن، به نظرت امکان داره که دوباره یه همچین رشدی داشته باشه و به محدوده 200 برسه؟ البته منظورم رشد در بلندمدت نیست. مثلا طی یک یا دو ماه آینده.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

درود بر علیرضا عزیز
                        فرض کنیم فروش اینهمه حقیقی از ترس هم باشه !

این ترس هم به بازار بصورت مصنوعی القا شد!

در مقابل این حقیقی که داره سنگین میخره چه استراتژی داره پس؟

با اینکه میدونه شاید فرداهم منفی باشه ، باز خرید میکنه !

حالا جناب بابک به ما میگن با روند نجنگید ! درحالیکه به نظرمن اون گروهی که اصرار داره همه سهامو منفی کنه با روند سر جنگ داره

کاملا مشخصه که میخوان بازار زیر فشار باشه ! پس حتما برنامه و نقشه ای دارن !

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                          سجاد جان من به عنوان کسی که تجربه کمی داره برام یه سوال پیش میاد تو این بازار. مثلا سهمی مثل وآرین که زحمت تحلیلش رو خودت کشیده بودی تا 180 رفت و الان برگشته روی 114. با توجه به بنیاد سهم نظر شما و خیلی از دوستان این بوده که هدف سهم بالای 200 تومن هست. حالا با این وضعیت بازار و این فشار فروشی که رو بیشتر سهمها از جمله همین وآرین آوردن، به نظرت امکان داره که دوباره یه همچین رشدی داشته باشه و به محدوده 200 برسه؟ البته منظورم رشد در بلندمدت نیست. مثلا طی یک یا دو ماه آینده.
                          ولله 114 تومن صف فروش امروز برای وارین مفته.
                          بعید میدونم با این جو منفی که هست در یه ماه به قیمت های 200 تومن برسه ولی الان در قیمت های خیلی ارزنده ای هست.

نظر

• abtinsalari
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 306

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            فرض کنیم فروش اینهمه حقیقی از ترس هم باشه !

این ترس هم به بازار بصورت مصنوعی القا شد!

در مقابل این حقیقی که داره سنگین میخره چه استراتژی داره پس؟

با اینکه میدونه شاید فرداهم منفی باشه ، باز خرید میکنه !

حالا جناب بابک به ما میگن با روند نجنگید ! درحالیکه به نظرمن اون گروهی که اصرار داره همه سهامو منفی کنه با روند سر جنگ داره

کاملا مشخصه که میخوان بازار زیر فشار باشه ! پس حتما برنامه و نقشه ای دارن !
                            جناب بابک قطعا از سر تجربه تلخ سال 92 می گویند
                            ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                              جناب بابک قطعا از سر تجربه تلخ سال 92 می گویند
                              حالا یه مقایسه ای بین شرایط قیمتی سهام، دلار، سود شرکتها و شرایط سیاسی فعلی با سال 92 بکنیم بد نیست !

تازه شرکتهای صادراتی یک ماهه که گزارش فروش با ارز بازار ثانویه دادن !

روند بازارهای جهانی هم روند روبه نزولی شد بعد از توافق سیاسی ایران و غرب، ولی الان شرایط خیلی متفاوت هست در داخل و خارج !

نظر

• vahid_sh
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 388

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                حالا یه مقایسه ای بین شرایط قیمتی سهام، دلار، سود شرکتها و شرایط سیاسی فعلی با سال 92 بکنیم بد نیست !

تازه شرکتهای صادراتی یک ماهه که گزارش فروش با ارز بازار ثانویه دادن !

روند بازارهای جهانی هم روند روبه نزولی شد بعد از توافق سیاسی ایران و غرب، ولی الان شرایط خیلی متفاوت هست در داخل و خارج !
                                مشکل اینجاست که الان چیزی که تو بازار اصلا نیست همین مقایسه و تحلیلی هست که شما ازش صحبت می کنید. فقط میخوان بفروشن.

نظر

در حال کار...
                                X