سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
    کفرآور داره زیر پی ای 2 معامله میشه
    نظر دوستان چیه؟
    ای بابا من نظر خواستم رفتند صف خریدش کردند/:.zzzzzz.:/
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• vahid_sh
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 388

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      خواهش میکنم آقا...این چ حرفیه...من خودم فول سهمم....و پیشبینی اصلاح رو با توجه به اون رشد شارپ داشتم...ولی نه اینطور..اما همیشه آماده ام برای مواجهه با چنین وضعیت هایی....
      هدف من هم از نوشتن اون چند جمله آرامش دادن به شما بود...گزارشات 6 ماهه در پیشن.....تا حالا هر سهمی گزارش داده و یا شفاف سازی کرده اوضاعش مساعد بوده و تعدیل داشته...بازار 92 ولی به امید برجام بودیم...و بعدش تعدیل ک نداشتیم بازار بخواب رفت...الان اما این رشد علتش مورد یا موارد دیگه ایه....خودشون گفتن بازار سال 92 100 میلیارد دلار بوده ارزشش...الان 60 میلیارده....تازه تصور کنید چقدر سهم عرضه شده در این مدت....
      بازار برمیگرده....ما نیومدیم که از این بازار بریم.....اون که اومده بود یک ماهه بره بله....اون الان فاجعه ست اوضاعش...ولی سهام خوبی هست که همین الان ک با زیان این چند وقت بخری...میتونن بالقوه دوبل بشن...با یک سال صبر....مثلا همین تاپیکوی بزرگ...فولاژ....حتی وبانک یکی از بهترین هاست....سهم نزدیک 100 ای پی اس داره....280 حدودا امروز قیمتشه...هم مدیریتش خوبه...هم افزایش سود سالیانه ش....
      هیچ وضعی پایدار نیست...
      نگرانی به دلتون راه ندین....100 میل سود...به یک ثانیه استرس و نگرانی شما نمی ارزه...آرامشتون رو حفظ کنین...تا بتونین تصمیم صحیحی بگیرین....
      اینا رو مینویسم....طرف سخنم فقط شما نیستید! خودمم مخاطب این حرفم...
      موفق باشید...
      یه تفاوت دیگه هم بین الان و سال ۹۲ هست و اونم اینه که اونوقت به خاطر مسائل بنیادی بازار نزولی شد ولی الان به دلیل لجاجت و تسویه حساب یه عده بی همه چیز هست در عین حال که بنیاد سهم‌ها به گفته خود شما مشکلی ندارد. خب این نزول تا موقعیکه اون حضرات راضی نشن متوقف نمی‌شود و اعتماد به بورس هم که تا حد زیادی از دست رفته. اون سال یه همچین ریزش اسفباری تجربه نکردیم. الان بورس شده میدون جنگ. منم فول سهم هستم واین اشتباه بزرگ خودم بود که با اینکه این احتمال رو دادم بازم خارج نشدم. به هر حال ما اینجاییم که با هم به یه نتیجه مناسب برسیم. ممنون

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

خیلی از سهام به قیمت های مفت و مجانی رسیدند،از صف فروش ها نترسید و سهام بنیادی رو بصورت پله ای با دید میان مدت بخرید و سهامداری کنید.مثلا کفرا امسال سودش بالای 160تومن خواهد بود، اون وقت فردا میاد زیر 900 تومن!!! زیر 900تومن بخرید بندازید یه گوشه ای بمونه.ببینیم فروشنده سود میکنه یا خریدار؟
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

به نظرم خیلی سهام به قیمتهای خوبی رسیدند. من شخصا نقدینگی ندارم ولی دوستانی که نقد هستند به نظرم فردا پس فردا دیگه واقعا وقت خریده.
          به نظرم این منفی ها بیشتر ساختگیه و پشت پرده خبرهایی هست که ما ازش بی خبریم .
          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

وآرین امروز در 1036 ریال صف فروش بود،مفت اندر مفت.
            بهترین قیمت خریده،حالا زیر 100 تومن هم بیاد که قیمتش عالیه.
            با دید میان مدت سرمایه گذاری شود.حد ضرر 80 تومن
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

خیلی از کسایی که امروز منفی 5 سهمهای بنیادی رو فروختند پیشمان میشند....نمیخاستم اینو بگم اما دیگه حماقت هم حدی داره
              پتروشیمیها..معدنیها و تک سهمهای بنیادی تعدیل دار مثل کفرا و پاسا و خیلی سهمهای دیگه.....زمان ثابت میکنه کی اشتباه میکرده...نه میانمدت و بلند مدت....همین کوتاه مدت هم متضرر میشند
              آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2018/10/14, 12:45.

نظر

• mp_emperor
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 83

[QUOTE=علیرضا123;755606]خیلی از کسایی که امروز منفی 5 سهمهای بنیادی رو فروختند پیشمان میشند....نمیخاستم اینو بگم اما دیگه حماقت هم حدی داره
                پتروشیمیها..معدنیها و تک سهمهای بنیادی تعدیل دار مثل کفرا و پاسا و خیلی سهمهای دیگه.....زمان ثابت میکنه کی اشتباه میکرده...نه میانمدت و بلند مدت....همین کوتاه مدت هم متضرر میشند
                همیشه همونجوری نمیشه که همه فکر میکنن/:.yead.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  خیلی از کسایی که امروز منفی 5 سهمهای بنیادی رو فروختند پیشمان میشند....نمیخاستم اینو بگم اما دیگه حماقت هم حدی داره
                  big like
                  موافقم در حد تیم ملی.

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

به نظرم قیمتهای این روزها دیگه جای فروش نیست بلکه واسه اونایی که نقد هستند زمان خرید هستش.
                    Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

برای من نه مثبت امروز خوشنود کننده هست نه منفی های دیروز نگران کننده بود،عین خیالم نبود،زیرا من تعقیب کننده روند هستم نه نوسان.
                      اونایی هم که تا دیروز ناله میکردند بفرمایید بازار مثبت.
                      .
                      .
                      .
                      پول داشتم بیمه اسیا رو از صف فروش میخریدم

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        برای من نه مثبت امروز خوشنود کننده هست نه منفی های دیروز نگران کننده بود،عین خیالم نبود،زیرا من تعقیب کننده روند هستم نه نوسان.
                        .
                        .
                        .
                        ده ساله تو بورس هستم...هیچ نوسانگیری رو ندیدم بیشتر از یک روند گیر بازدهی داشته باشه

نظر

• سیروس احمدی
                          عضو عادی
                          • Apr 2016
                          • 282

بانک ملت امسال میتونه حداقل 150 تومان سود بسازه

خودتون برآورد کنید قیمت سهم رو ................

احتمال اعلام سود 300 تومانی هم وجود داره !!!

امروز 23 مهر 97

نظر

• محمدیان50
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 822

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            .
                            .
                            .
                            .................

آسیا برداشتم.
                            منتظر می مونم به وقتش.

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

شاخص کل :

بازار مثبته و شاخص با 5500 واحد رشد در عدد 180337قرار دارد

پیش از این و در چندین نوبت، قبل از مثبت و منفی شدنهای بازار سعی شد پیش آگاهی هایی در مورد بازار و جهت آن داده شود که با تقریب خوبی به وقوع پیوستند...

قصد نوشتن نداشتم، فقط چند کلمه :

اصلاح شاخص تمام نشده... احتمالا شاهد ادامه روند نزولی خواهیم بود....

(در روز مثبت قابل توجه بازار نوشته شد)

__________________________________________________ _______________________

و اما یک هدیه بعنوان نشانه غیر تکنیکالی(شاید هم به نوعی تکنیکال) برای نقطه برگشت بازار:

مادامی که بازار شاهد صعود دسته جمعی نمادها و یا افت دسته جمعی نمادها باشد، انتظار رشد ممتد نداشته باشیم...بازار باید متعادل و عقلانی شود که این به لحاظ تکنیکال بر روی نمودارها باید هویدا شود چیزی که در صعود عمودی اخیر و افت عمودی پس از آن شاهد آن نبودیم.... و آن چیزی که باید بر روی نمودارها هویدا شود فقط یک کلمه است.....هارمونی!

آنچنان صعودی، پی آیندش چنین افتی است، به نحوی که بسیاری از سهمها رشدی که کردند را دنده عقب برگشتند واین یعنی فقدان هارمونی موجها!
                              تا هارمونی بر روی نمودارها نیاید ریسک بر ریوارد متعادل نمیشود و این یعنی هیجان، یعنی ترس، یعنی طمع، یغنی شک، یعنی هجوم، یعنی فقر تحلیل، یعنی عدم ثبات، که به لحاظ روانشناختی این واژه ها و سایر واژه های نظیر، ضد هارمونی هستند...

قرار بود فقط چند کلمه بنویسم!!!
                              مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                              کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                              https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
                                بانک ملت امسال میتونه حداقل 150 تومان سود بسازه

خودتون برآورد کنید قیمت سهم رو ................

احتمال اعلام سود 300 تومانی هم وجود داره !!!

امروز 23 مهر 97
                                درود بر سیروس خان
                                با بانکیها موافقم وبملت ،دی و وتجارت در سبد ما هست ولی نمیدونم این همه سود میتونند بسازنند یا نه؟شاید با فروش دارایی ها یا تسعیر نرخ ارز باشه،قطعا عملیاتی که نمیتونه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X