سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

ما میگیم سهام رو مفت نفروشید،حالا یه تعدادی مفت میفروشند،خودشون میدونند.اصلا به جهنم آتیش بزن به مالت.انگار روز فقط همین امروزه.
    فقط یه بیسواد میتونه در همچین قیمت هایی در صف فروش بشینه.اون بیسواد میتونه تحصیلکرده هم باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 388

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      وتجارت چیکار کنه برید یقه ذوب رو بگیرید.
      شما ببین حجم صف فروش ذوب بیشتره یا وتجارت؟ارزش صف فروش کدوم بیشتره؟تازه وتجارت مگه رشدی داشته که برای بازار سرطان بشه؟
      دقیقا به خاطر اینکه رشدی نکرده میگم و گرنه ذوب که 4 برابر شده همه میدونن که باید هم صف فروش بشه. امروز هم ذوب از اول وقت صف فروش سنگین داشت ولی از وقتی که تجارت صف فروشش سنگین شد کل بازار هم رفت برای صف فروش.

نظر

• silverfox
        عضو عادی
        • Sep 2018
        • 47

مشكل از يكي دو تا سهم نيست. ماجرا احتمالا چيز ديگريست كه بهانه‌هاش ميشه تجارت و ذوب و شوراي نگهبان براي CFT

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط silverfox پست شده است View Post
          مشكل از يكي دو تا سهم نيست. ماجرا احتمالا چيز ديگريست كه بهانه‌هاش ميشه تجارت و ذوب و شوراي نگهبان براي CFT
          قانون جهانی مبارزه با پولشویی هم تایید میشه این رد بشه یعنی به پیشواز رفتن ایران بسوی تحریم های بیشتر و سرآخر جنگ با غرب.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

نمیدونم این دفعه چندم هست که لااقل من تو این تله گیر افتادم. چندین روز هم به خودم گفتم که ظاهرا قرار دوباره پولمون رو بلوکه کنن و بسوزونن ولی بازم خارج نشدم. حالا هم که دیگه کاری نمیشه کرد.

نظر

• silverfox
              عضو عادی
              • Sep 2018
              • 47

بورس ايران تحليل بر نميداره. همه مدل تحليل ارائه شده و زمان ثابت كرده همش كشكه. آقايون مثل چوپون جلوي ملت دون ميريزن و وقتي موقع برداشت شد همه رو قلع و قمع ميكنند و بعدي... بي احترامي به كسي نباشه ها ولي حضرات راه دوشيدن ما مردم و خوب بلدند. وگرنه از چهارشنبه تا الان چه اتفاق مهمي براي سود 90 درصد شركت‌ها افتاده كه يه كله قرمز شدند؟ من فقط فكر ميكنم اين‌ها دارند به طور متناوب و برنامه‌ريزي شده از بازارهاي مختف پول در ميارن و ما همه بازيچه‌ايم. يه روز بازار ارز يه روز خودرو يه روز بورس و دوباره از نو... حال اون بابايي رو درك ميكنم كه دلاراش رو با سفصته و جو سازي حكوت حوالي 10 هزار تومن فروخت و امروز 15 تومن هم بهش نمي‌فروشند. همه مون بازيچه ايم و اي كاش بازيچه حكومتي بوديم كه در كشورمون استقرار داشت!

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

اگه هدف فیبوی 61 باشه تا 154500 مهمونیم و خدا کنه اینجوری نباشه .

نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

سجاد جان به نظرت بهنرین کار توی این اوضاع چیه؟ البته منظورم امروز نیست چون که کاری نمیشه کرد. در مجموع بایان وضعی که پیش آوردن دیگه میشه صعود بذای بازار و سهمها متصور شد و یا فقط منتظر یک نوسان مثبت بمونیم و خارج بشیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

بورس ٢۴ بررسی کرد : چهار پتانسیل ویژه بانک تجارت

سهام بانک تجارت این روزها با اقبال بازار و بازدهی و رشد قیمتی بالایی مواجه شده است . علل اصلی این رشد قیمت در بانک تجارت به دو تحول بنیادی در سهم مربوط می شود . ابتدا شفاف سازی بانک در خصوص تراز ارزی مثبت و پتانسیل شناسایی سود تسعیر ارز و سپس انتشار عملکرد شهریور ماه و مثبت شدن تراز عملیاتی بانک که در ادامه به بررسی این پتانسیل قوی در بانک تجارت می پردازیم.

������ ادامه مطلب ... (https://bourse24.ir/news/171828)

@bourse24ir

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                      سجاد جان به نظرت بهنرین کار توی این اوضاع چیه؟ البته منظورم امروز نیست چون که کاری نمیشه کرد. در مجموع بایان وضعی که پیش آوردن دیگه میشه صعود بذای بازار و سهمها متصور شد و یا فقط منتظر یک نوسان مثبت بمونیم و خارج بشیم.
                      من نظرم رو در مورد بازار بارها گفته ام.
                      بنظر میاد شما خیلی زیادی استرس دارید .توصیه میکنم تا آسیب روحی و جسمی بخودتون وارد نکردید سیستم رو خاموش کنید و برای هواخوری برید بیرون،میتونید در اولین مثبت از بازار خارج شید.

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

دوست عزیز...اوضاع مثل 92 نیست....این وضعیت پایدار نخواهد بود....همونطور که سجاد نوشت...یا نقد بشین با این درجه از استرس و یا اینکه بزنین بیرون پشت سیستم ننشینین....
                        بازار همینه...بگذارین گزارشات 6 ماهه بیان...سهام خوب مسیر خودشون رو جدا میکنن....
                        بنده هم پای سیستم نشستم موسیقی گوش می کنم....و خودمو دعوت به چای و شکلات کردم :))
                        هیچ وضعیتی در عالم پایدار نیست...
                        :)
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• vahid_sh
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 388

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          دوست عزیز...اوضاع مثل 92 نیست....این وضعیت پایدار نخواهد بود....همونطور که سجاد نوشت...یا نقد بشین با این درجه از استرس و یا اینکه بزنین بیرون پشت سیستم ننشینین....
                          بازار همینه...بگذارین گزارشات 6 ماهه بیان...سهام خوب مسیر خودشون رو جدا میکنن....
                          بنده هم پای سیستم نشستم موسیقی گوش می کنم....و خودمو دعوت به چای و شکلات کردم :))
                          هیچ وضعیتی در عالم پایدار نیست...
                          :)
                          سلام دوست عزیز. والا اصلا بحث استرس نیست. من نزدیک ۱۰ روز پیش تو همین تاپیک نوشتم که ممکنه بازم بخوان پول مردم رو بلوکه کنند و سرمایه مردم رو کم کنم. قبلش هم که با دلار بازی کردن و به یه عده ضرر زدن. اونروز نوشتم که دوستان همفکری کنند و به یه تصمیم برسیم که ضرر نکنیم. از اون روز هم تا الان بیشتر سهم‌ها حداقل ۳۰ درصد افت کردن. من تجربه کمی تو بورس دارم و الآنم که مینویسم فقط به جهت درخواست همفکری هست. اینکه ببینیم استراتژی مناسب تو این وضعیت بازار چیه. عذرخواهی میکنم اگه خاطر دوستان رو مکدر کردم.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

کفرآور داره زیر پی ای 2 معامله میشه
                            نظر دوستان چیه؟
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

سلام دوست عزیز. والا اصلا بحث استرس نیست. من نزدیک ۱۰ روز پیش تو همین تاپیک نوشتم که ممکنه بازم بخوان پول مردم رو بلوکه کنند و سرمایه مردم رو کم کنم. قبلش هم که با دلار بازی کردن و به یه عده ضرر زدن. اونروز نوشتم که دوستان همفکری کنند و به یه تصمیم برسیم که ضرر نکنیم. از اون روز هم تا الان بیشتر سهم‌ها حداقل ۳۰ درصد افت کردن. من تجربه کمی تو بورس دارم و الآنم که مینویسم فقط به جهت درخواست همفکری هست. اینکه ببینیم استراتژی مناسب تو این وضعیت بازار چیه. عذرخواهی میکنم اگه خاطر دوستان رو مکدر کردم.
                              خواهش میکنم آقا...این چ حرفیه...من خودم فول سهمم....و پیشبینی اصلاح رو با توجه به اون رشد شارپ داشتم...ولی نه اینطور..اما همیشه آماده ام برای مواجهه با چنین وضعیت هایی....
                              هدف من هم از نوشتن اون چند جمله آرامش دادن به شما بود...گزارشات 6 ماهه در پیشن.....تا حالا هر سهمی گزارش داده و یا شفاف سازی کرده اوضاعش مساعد بوده و تعدیل داشته...بازار 92 ولی به امید برجام بودیم...و بعدش تعدیل ک نداشتیم بازار بخواب رفت...الان اما این رشد علتش مورد یا موارد دیگه ایه....خودشون گفتن بازار سال 92 100 میلیارد دلار بوده ارزشش...الان 60 میلیارده....تازه تصور کنید چقدر سهم عرضه شده در این مدت....
                              بازار برمیگرده....ما نیومدیم که از این بازار بریم.....اون که اومده بود یک ماهه بره بله....اون الان فاجعه ست اوضاعش...ولی سهام خوبی هست که همین الان ک با زیان این چند وقت بخری...میتونن بالقوه دوبل بشن...با یک سال صبر....مثلا همین تاپیکوی بزرگ...فولاژ....حتی وبانک یکی از بهترین هاست....سهم نزدیک 100 ای پی اس داره....280 حدودا امروز قیمتشه...هم مدیریتش خوبه...هم افزایش سود سالیانه ش....
                              هیچ وضعی پایدار نیست...
                              نگرانی به دلتون راه ندین....100 میل سود...به یک ثانیه استرس و نگرانی شما نمی ارزه...آرامشتون رو حفظ کنین...تا بتونین تصمیم صحیحی بگیرین....
                              اینا رو مینویسم....طرف سخنم فقط شما نیستید! خودمم مخاطب این حرفم...
                              موفق باشید...
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• NO BODY
                                عضو جدید
                                • Sep 2018
                                • 8

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                من نظرم رو در مورد بازار بارها گفته ام.
                                بنظر میاد شما خیلی زیادی استرس دارید .توصیه میکنم تا آسیب روحی و جسمی بخودتون وارد نکردید سیستم رو خاموش کنید و برای هواخوری برید بیرون،میتونید در اولین مثبت از بازار خارج شید.

سلام و عر ض ادب خدمت همه عزیزان
                                ممنون از آقا سجاد عزیز به خاطر زحماتشون .
                                هر کسی مد تی تو بورس فعالیت داشته طعم استرس رو به خوبی چشیده.
                                اما هر نوع استر سی زیانهای خود ش ر و د ار ه. حال و هوای این روزهاهم همین طور .
                                این استر س هم عمر ر و تلف میکنه هم سلامتی ر و وهم خیلی مواقع سر مایه رو . که همگی عزیزو د وست د اشتنی هستند .
                                قصد جسارت یا ابراز فضل ندارم. گفتم با یاد آور ی مطالب یه کم روحیه بد م به د وستان.
                                تو بازارهای مالی نداشتن استراتژی مشخص باعث به دام افتادن سر مایه گزار میشه.
                                این تله برای گرفتن از سرمایه گزار عجول و ر سوند ن به سر مایه گزار صبور هستش.
                                این عجله هم میتونه تو یادگیر ی باشه هم تونگه د اشتن سهم هم توفروش سهم وهر چیزد یگری که در رابطه بااون هستش باشه .
                                خیلی طولانیش نکنم .ند اشتن استر اتژی و مهم تراز اون ر وانشناسی د ر معامله مشکلی که باید بهش درکنار تکنیکال و فاندانتال پرد اخت.
                                عر ایض بند ه در تایید صحبتهای آقا سجاد هستش. بعضی وقتها خار ج شدن بهتره ولی بااستراتژی نه احساساتی .
                                ر اهنمایی های آقا سجاد خیلی کمک میکنه ولی دست آخر این من و شما هستم که تصمیم میگیر یم و
                                میبر یم یا می بازیم.
                                به نظر بنده هم هر ر وز تحلیل کر دن حر کت بر مبنای حسی است که بازار به ما میدهد یعنی احساساتی
                                عمل کر د ن.
                                حتی اگه بهتر ین شیوه معاملاتی ر و د اشته باشیم اگر حر فه ای عمل نکنیم بازنده ایم.
                                این حرفه ای عمل کردن مثل ر انندگی هسش .من و مایکل شوماخر هر د و گواهی نامه رانندگی داریم
                                اما ایشون با 300 کیلومتر در ساعت حر کت میکنه قهرمان فرمول یکه بنده با 80 تا تو پیچ اول میافتم تو چاله
                                چاهار شاچ میشگونم.
                                بهتر ین کار تو این بازار یادگیریه .یادگیر یه اینه چه کار باید بکنیم نه اینکه حالا چکار کنیم.
                                اگر تو این تاپیک به من بهترین سیگانالها رو بدن من تواناییه انجام بدتر ین معاملات رو خواهم داشت اگه
                                زیر ساختهای معامله گری رو ند اشته باش . یکی از این زیر ساخته روانشناسیه بازار و د یگری استر اتژی معاملتی هست. زیر سا ختهای دیگه رو من خوب نمیشناسم .
                                وقت شما رو گرفتم بر ای یاد آوری این مطالب برای خودم و دوستان خود م که البته همگی از اساتید هستید.
                                ممنون از همگی د وستان خصو صا آقا سجاد که ما ر و از فضل خود شون بهرمند میکنن.

نظر

در حال کار...
                                X