سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    واقعا موندم چی برای بازار بنویسم قیمت ها بقدری جذاب هستند که اصلا فکر کردن به فروشش هم احمقانه هست چه رسد به عملی کردنش.
    مثلا وآرین 107 تومن تا کجا میخواد افت کنه که من بگم بفروشید؟! نهایت تا 90 تومن
    مثلا خساپا امروز در 103 تومن صف فروش بود روی 100 تومن یه حمایت قوی داره،گیریم اون حمایت هم عمل نکنه دیگه بعید میدونم زیر 90 تومن بیاد.به 100 تومن یه لواش هم نمیدن. به دلار حساب کنید 8 سنت بسختی میشه اون وقت بورس های سایر کشورها سهام 200-300 دلاری دارند.
    کتوکای که 150 میلیون تا سهم داره امسال حداقل 100 تومن سود میتونه بسازه اون وقت من روی 370 تومن بگم بفروشید و در برید؟!! رو چه منطقی من باید بگم بفروشید و نخرید؟!!!
    واقعا موندم برا این فروش ها چی بگم.
    دو حالت داره یا فروشنده ها از چیزی خبر دارند که ما نداریم اونم اینه که اقتصاد ایران بزودی ویران خواهد شد و قیمت سهام به یه تومن و دو تومن میرسه که اون وقت باید در اولین فرصت خارج شد یا اینکه این فروشنده ها خیلی بی منطق عمل می کنند.
    بهر روی بازار بورس روزهای عجیبی رو سپری میکنه از یه طرف خبر ورود نقدینگی به بازار هر روز داده میشه از یه طرف دیگه منفی های غیرقابل توجیه بر روی سهام دیده میشه.
    بهرحال من همچنان سهامدارم و فکر میکنم این روزهای منفی هم به پایان میرسه و روزهای سبز رو بزودی خواهیم دید شاید حتی همین شنبه این صف فروش ها جاش رو به صف خرید بده ولی چنانچه دوستان فکر میکنند بازار بورس دیگه درست نمیشه میتونند در اولین فرصت خارج بشوند.
    حمایت 100 تومن برای خساپا عمل کرد.واگرایی مثبت هم در سهم دیده میشه.انشالله در کوتاه مدت پرنوسان میریم بالای مقاومت 126 تومن و پس از شکست اون برای شکست مقاومت 150 تومن اقدام خواهد شد.
    با قرارگیری در بالای 150 تومن اهداف بالای 200 تومن میتونه داشته باشه،البته در میان مدت.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/10/28, 12:09.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

دو سه تا بانکی از جمله وبملت و وتجارت هم صف خرید بشه جو منفی اخیر بازار خیلی کمرنگ میشه و ممکنه صف فروش ها برخی سهام یکی به یکی آب بشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

وتجارت هم صف خرید شد وبملت هم احتمالا صف خرید بشه، ببینیم کی صف فروش بیمه اسیا جمع میشه.امیدوارم جمع بشه نه اینکه فروشنده ها فرار بکنند،اینا از این قیمت فرار کنند در مثبت فروشنده اند باید سهمشون خریداری بشه تا سهم روانتر بره بالا.حالا 1.4 میل از صف فروش فرار کردند ولی باید سهم اینا خریداری بشه.
        .
        .
        .
        .
        منو باش اصلا حواسم نبود ساعت 12:30 شده و معاملات داره تموم میشه.
        ببینیم فردا با توجه به تعطیلی سه شنبه بازار چطوره؟

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

دوستان به نظرم وبانک میتونه تا سال آینده خوب باشه .من که دیروز و امروز خرید کردم خود دوستان بررسی کنند.
          Honesty is the best policy

نظر

• محمدیان50
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 822

درود بر شما
            فکر کنم یه بار یکی از دوستان ده ماه قبل روی خط روند حمایتی شفارس در قیمت 180 تومن از من پرسید منم گفتم فعلا اتفاق مثبتی در سهم نمیبینم که طی کش و قوسی اونو شکست و تا 145 تومن هم اومد ولی حالا من میگم نگران این سهم نباش و سهامداری کن.اینجا مقاومت داره 230 تومن و ممکنه به اون واکنش منفی یا اصلاح جزیی نشون بده ولی تا حد ضرر رو نشکسته با سهم بمون.حد ضرر رو بذار روی 175 تومن.البته خیلی بعید میدونم به اونجاها برسه ولی برای احتیاط بد نیست(اصلا زیر 200 تومن بیاد که بنظر من نمیاد،بگو دوباره یه نگاهی بندازم).من آینده میان مدت و بلند مدت این سهم رو خوب میبینم.بنظرم این سهم اگه بالای 275 تومن بیاد اهداف بالای 380 تومن خواهد داشت.نمودارش خوبه.سهامداری کن با رعایت حد ضرر.اگر اتفاق بدی در سهم افتاد دوباره بگو نگاش کنم.من چیز بدی در سهم نمیبینم.
            ...................
            این هم جواب من که قبلا داده بودید فقط نکاتی از آن را یادم رفته بود که برای یادآوری خودم و دوستان بالا آوردم.
            با تشکر از زحماتی می کشید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
              درود بر سجاد عزیز.
              تشکر بابت زحماتی که می کشی.
              شفارس از حدود2800 تا 1450 افت کرد و در ادامه با موج بازار تا 3600 رشد کرد بنده با راهنمایی شما روی 3300 سیو سود کردم.خیلی متشکرم.
              در حال حاضر سهم در حدود 2450 معامله می شود.
              اگر امکان دارد یک بررسی مجدد بفرمایید.
              باتشکر
              درود بر شما

نزدیک محدوده حمایت قویی هست ،محدوده 227 تا 212 تومن محدوده حمایتی قویی هست احتمال برگشت از این محدوده زیاده.

نظر

• ابشار
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 1426

چناب اروم بورس نظرتون راجع لازما رامیخاسم اگه زحمت نباشه امروز باز شد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                  چناب اروم بورس نظرتون راجع لازما رامیخاسم اگه زحمت نباشه امروز باز شد

هر کسی بشما لازما رو پیشنهاد داده از خودشم تحلیلش رو بپرسید.
                  این همه سهم من در اینجا گفتم شما اونا رو نخریدید بجاش رفتید روی خصدرا در 1750 تومن تک سهم شدید.همه اینا نشون دهنده توجه و اهمیت شما به مطالب من هست.
                  حالا هم لازما.پس لطفا وقت منو نگیرید.

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                  آی چسبید تک سهمیم روی خصدرا جناب اروم بورس عزیز

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

240 میلیون حجم صف خرید روی وتجارت نشون میده که تاکید من روی وتجارت درست بوده.
                    با شکست دو مقاومت 123 تومن و 130 تومن ادامه روند صعودی رو شاهد خواهیم بود.

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

خسته نباشی اروم عزیز

من کفرا را با سیگنال شما خریدم الانم تقریبا دوبرابر شده همچنان هم نگهش داشتم

یه سیگنال هم دیدم از کتوکا دادید
                      تویقیمت امروزش خرید کنیم یا پایین تر میاد؟

نظر

• محمدیان50
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 822

240 میلیون حجم صف خرید روی وتجارت نشون میده که تاکید من روی وتجارت درست بوده.
                        با شکست دو مقاومت 123 تومن و 130 تومن ادامه روند صعودی رو شاهد خواهیم بود.
                        ....................
                        چه پدر سوخته بازی در آوردن تو این چند روز رو تجارت،
                        همین کار را هم با آسیا دارن می کنن و خیلی سهم های دیگه.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
                          خسته نباشی اروم عزیز

من کفرا را با سیگنال شما خریدم الانم تقریبا دوبرابر شده همچنان هم نگهش داشتم

یه سیگنال هم دیدم از کتوکا دادید
                          تویقیمت امروزش خرید کنیم یا پایین تر میاد؟
                          بعید میدونم زیاد افت کنه البته اگر بازار اسیر جریانات سیاسی نباشه وگرنه از مسایل خود سهم بعید میدونم افتی عاید سهم بشه.نهایت افت تا 350 تومن میتونه باشه ولی بنظرم پله ای واردش بشید بهتره.
                          شکست 440 تومن نشانه اینه که پرنوسان میره به بالای 600 تومن.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                            ....................
                            چه پدر سوخته بازی در آوردن تو این چند روز رو تجارت،
                            همین کار را هم با آسیا دارن می کنن و خیلی سهم های دیگه.
                            بخاطر همین میگم نگاهتون همیشه با رعایت حد ضرر میان مدتی باشه.همیشه در کوتاه مدت سهام خوب رو در کف یا قیمت های پایین نوسان میدن تا جمعشون کنند ولی در میان مدت سهم خوب راه خودش رو میره.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

کفرا هم همین الان باید در صف خرید دو سه میلیونی قفل میشد ولی همیشه توجه بازار به سهام در صف خرید بوده تا سهام شناور خوب.
                              واقعا حیفه کفرا با این گزارش های خوب در منفی اندک معامله بشه حداقل 160 تومن سود امساله.
                              کتوکا هم همین الان باید صف خرید چند میلیونی داشته باشه. 150 میلیون سهم با سود دوازده ماهه 100 تومنی قیمت 400 تومن!!!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

وبملت

در یک ماه گذشته سهم از 90 تومن به 145 تومن رسیده.حدود 4 میلیارد سهم در این یک ماه جابجا شده.
                                بنظر من اتفاق خوب و مثبتی در روند سهم محسوب میشه احتمال اینکه این سهم چهارمین موج اصلاحی خودش رو تموم کرده باشه و اکنون در پنجمین موج متوسط باشه ،زیاده.
                                در صورتیکه احتمال ما درست باشه هدف حداقل 250 تومن خواهد بود.
                                ممکنه موج صعودی اخیر اولین موج از موج 5 متوسط باشه که این اولین موج ،ریز موج سوم رو طی کرده یا میکنه.
                                الان روی 135 تومن معامله میشه محدوده 120 تا 130 تومن محدوده حمایتی قوی می باشد.بنظر من در صورتیکه وارد این محدوده بشه خرید پله ای با حد ضرر 103 تومن با دید میان مدت بد نباشه.
                                وبملت به هدف حداقلی 250 تومن رسید.
                                احتمال اینکه این سهم در سومین موج از 5 متوسط رو طی میکنه زیاده،هدف بعدی 360 تومن.
                                اما هدف بعدی ممکنه اینقدر شارپ مثل هدف 250 تومنی بدست نیاد و منفی مثبت هایییا با اصلاح هایی از جنس موج 4 اصلاحی بدست بیاد.
                                همچنان به هدف 360 تومنی وبملت معتقدم ولی وبملت اینجاها مقاومت داره ممکنه کمی منفی بشه یا درجا بزنه.اما بعید میدونم زیر 200 تومن بیاد.در شرایط فعلی حد ضرر این سهم 180 تومنه.

شکست 270 تومن یعنی ادامه روند صعودی تا هدف 360 تومن.

نظر

در حال کار...
                                X