سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

سلام

بازار اومد سمت پتروشیمی ها.

حجم معاملات امروز در نماد فارس به تنهایی 10 میلیارد تومن و در نماد پارسان نزدیک به 6 میلیارد تومن و شاراک و شخارک نیز 4 میلیارد و 3 میلیارد تومن معامله داشتند.

از بین پتروشیمی ها، من سه نماد زیر رو بیشتر میپسندم که بعدا توضیح میدم چرا! البته دلایل من تکنیکال هست و امیدوارم دوستان هم در مورد بنیادی این نمادها توضیح بدهند :

به ترتیب اولویت : شخارک، کرمانشا، زاگرس

همین!
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• توسکا
      عضو فعال
      • Feb 2018
      • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
      سلام

بازار اومد سمت پتروشیمی ها.

حجم معاملات امروز در نماد فارس به تنهایی 10 میلیارد تومن و در نماد پارسان نزدیک به 6 میلیارد تومن و شاراک و شخارک نیز 4 میلیارد و 3 میلیارد تومن معامله داشتند.

از بین پتروشیمی ها، من سه نماد زیر رو بیشتر میپسندم که بعدا توضیح میدم چرا! البته دلایل من تکنیکال هست و امیدوارم دوستان هم در مورد بنیادی این نمادها توضیح بدهند :

به ترتیب اولویت : شخارک، کرمانشا، زاگرس

همین!

آمار ارزش معاملات امروز نماد فارس به 34 میلیارد تومن رسید که در نوع خودش کم نظیره و جالبتر اینه که 56 درصد این حجم رو حقیقیها خریدند.

همانطور که در پست قبلی گفتم بازار به سمت پتروشیمی ها اومد و فکر میکنم نماد فارس یا همون هلدینگ خلیج فارس با این حجمی که امروز زد لیدر این گروه خواهد بود.

اکثر نماد های این گروه امروز را با صف خرید به پایان بردند. به نظرم در این گروه در ابتدای یک روند قوی هستیم. دوستانی هم که موفق به خرید نشده اند با توجه به سطوح مقاومتی پیش رو امکان خرید فراهم می شود. البته بجز شخارک که یک سطح مقاومتی خوب را پشت سر گذاشت و فکر میکنم یک صعود شارپ در پیش داشته باشه. در پستهای بعدی تحلیل تکنیکالی در مورد نماد های این گروه و سطوح رزیستنس را خواهم گفت . این متن به منزله توصیه به خرید یا فروش نیست و هدف بجث و بررسی و توجه دادن دوستان به بررسی نمودار نمادهای این گروه است. البته من نظرم روی همه نمادهای این گروه مثبت نیست و باید نمودارها تک به تک بررسی بشود.

همین!
      مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• Zabih
        عضو فعال
        • Feb 2017
        • 450

بازاری که اینجوری مثبت میشه پولو میبلعه
        با این اوضا هر سهمی میتونه صف خرید شه
        اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
        فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          سلام خوبید
          من در تایم هفتگی واگرایی مثبت میبینم شما چیزی میبینین؟
          با نمودار نشون بده.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• rezaeghtedari
            Banned
            • Mar 2018
            • 46

سلام دوستان

تا حدود یکساعت دیگه گزارش حسابرسی شده شرکت شیشه وگاز (کگاز)میاد رو کدال و احتمالا 4 شنبه ششم تیرماه یا حداکثر شنبه نهم تیرماه مجمع باشه

امسال 20 تومن تقسیم سود داریم

یه افزایش 100 درصدی افزایش سرمایه ازمحل فروش زمین

وکلی خبرهای جذاب

همتون رو به خدا میسپارم

نظر

• توسکا
              عضو فعال
              • Feb 2018
              • 508

سلام

پریرورز اکثر سهمها در نمادهای فلزی، سیمانی، پتروشیمی و خودرو صف خرید بود و یا نزدیک سقف مثبت بودند.

دیروز و امروز گروه خودرو و سیمانی منفی شدند.

گروه فلزی اما به مدد کچاد و ذوب فعلا تقاضا دارند اگرچه شخصا اعتقادی ندارم بهشون و نخواهم خرید! در این خصوص دوست داشتم نظر جناب اروم بورس رو بدونم علی الخصوص که ذوب نزدیک سقف قبلی خودش یعنی 116 هست.

از بین 4 گروه فوق تنها نمودارها پتروشیمی پتانسیل رشد در کوتاه مدت و میان مدت را نشان میدهند و فکر میکنم تب گروه فلزی هم فروکش میکنه!

آدرس

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

سلام

پریرورز اکثر سهمها در نمادهای فلزی، سیمانی، پتروشیمی و خودرو صف خرید بود و یا نزدیک سقف مثبت بودند.

گروه فلزی اما به مدد کچاد و ذوب فعلا تقاضا دارند اگرچه شخصا اعتقادی ندارم بهشون و نخواهم خرید! در این خصوص دوست داشتم نظر جناب اروم بورس رو بدونم علی الخصوص که ذوب نزدیک سقف قبلی خودش یعنی 116 هست.

از بین 4 گروه فوق تنها نمودارها پتروشیمی پتانسیل رشد در کوتاه مدت و میان مدت را نشان میدهند و فکر میکنم تب گروه فلزی هم فروکش میکنه!

در مورد ذوب هیچ نظری ندارم چون سهم پرحاشیه قابل تحلیل نیست.اما در مورد کچاد اگر کاری به کوتاه مدتش نداشته باشید و دید میان مدت و بلند مدت داشته باشید به این تحلیل در قیمت 160 تومن رجوع کنید.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                کچاد قیمت فعلی 1613 ریال.
                از نظر من کچاد یا در انتهای ریز موج های نزولی چهارم هست یا در ابتدای موج صعودی متوسط پنجم.
                در صورت شروع موج صعودی 5 ،هدف شکستن سقف 500 تومن در بلند مدت خواهد بود.
                شکست 230 تومن یعنی سهم در موج 5 صعودی می باشد.
                حد ضرر 143 تومن.
                کگل هم بنظرم در موج 5 میتونه باشه با هدف 700 تومن.
                حد ضرر 2500 ریال.قیمت فعلی 2965 ریال.
                فولاد الان قیمتش 310 تومنه.کم کم داریم به مقاومت های مهمی میرسیم.محدوده 330 تا 340 تومن مقاومت مهم و قویی هست.
                من نظرم اینه که این سهم میتونه در میان مدت و بلند مدت باز هم بالا بره ولی در این مقطع زمانی فکر میکنم نیاز به استراحت داره و کمی احتیاط در خریدش بد نباشه.
                این سهم بنظرم در آخرین ریز موج های سومین موج از موج متوسط پنجم می باشد بعد از اتمام سومین موج ،وارد چهارمین موج، موج متوسط پنجم میشه که ممکنه اصلاح زمانبری و پرنوسانی رو شاهد باشیم.
                قله پنجمین موج اهدافی بالای 450 تومن را در سر داره ولی هنوز موج چهارم رو بایست طی کنه و پس از اون این اهداف رو طی کنه.
                از نظر من فملی میتونه قیمت های بالای 300 تومن رو هم ببینه ولی چون فعلا نسبت به شکست مقاومت های 80500 یا 81700 واحد شاخص کل در کوتاه مدت کمی مشکوکم روی فملی نظری نمیدم.
                فقط اینو میتونم بگم که بنظرم فملی اگر در کوتاه مدت بالا نره ، پایین هم نخواهد اومد.محدوده 190 تا 195 تومن محدوده حمایتی خیلی قویی هست.
                حد ضرر فملی میتونه 170 تومن باشه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/19, 10:09.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رستا
                  عضو فعال
                  • Jan 2018
                  • 481

جناب اروم بورس سلام.امیدوارم سبد سهامتون مثل این چند روز همیشه پر از سود باشه.?
                  جناب اروم بورس من از پتروشیمی فقط شپارس تو سبدم دارم به نظرتون امکان این که به هدف های قبلی برسه هست یا بهتره با سهمی مثل تاپیکو یا وپترو تعویض کنم.ممنون میشم راهنماییم کنیین.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                    جناب اروم بورس سلام.امیدوارم سبد سهامتون مثل این چند روز همیشه پر از سود باشه.������
                    جناب اروم بورس من از پتروشیمی فقط شپارس تو سبدم دارم به نظرتون امکان این که به هدف های قبلی برسه هست یا بهتره با سهمی مثل تاپیکو یا وپترو تعویض کنم.ممنون میشم راهنماییم کنیین.
                    من شپارس رو هم صعودی میدونم از نظر من قیمت شپارس بالای 260 تومن هست حداقل.این قیمت ها برای شپارس قیمت خرید هست نه فروش از نظر من ،ولی خب هر سهمی یه زمانی برای صعود داره،مال اینو نمیدونم کی شروع میشه شایدهم شروع شده.
                    اگه اذیتت میکنه با یه سهم دیگه عوض کن،وپترو فولاز ونفت کفرا

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

فملی به نظرم بازم خوبه برا خرید
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• رستا
                        عضو فعال
                        • Jan 2018
                        • 481

جناب اروم بورس مرسی از وقتی که گذاشتین.سهم کفرا بنیادی خیلی خوبی داره ولی دلم میخواد سهانی با قیمت پایین تر بگیرم بخاطر ریسک کمش.سهم کفرا به نظرتون بالای هزارو میبینه؟

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

جناب اروم بورس سلام
                          نظر جناب توسکا رو در مورد اینکه گروه پتروشیمی نموداراشون خوبن و میتونن در کوتاه مدت و میانمدت صعود کنن قبول دارید ؟

نظر

• احسان147
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 937

سلام

نظر

• سیروس احمدی
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 282

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
                              فولاد مبارکه بگمانم قیمت های 390 و 460 تومان رو نشانه گرفته !!!

قیمت الان سهم 343 ت هست..........................................

پست بالا مربوط به 23 خرداد ........................ و امروز اولین هدف دقیق زده شد .......................

دومین هدف هم انشاء الله زده خواهد شد ............................

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                                جناب اروم بورس مرسی از وقتی که گذاشتین.سهم کفرا بنیادی خیلی خوبی داره ولی دلم میخواد سهانی با قیمت پایین تر بگیرم بخاطر ریسک کمش.سهم کفرا به نظرتون بالای هزارو میبینه؟
                                بنظر من میبینه.اما در کوتاه مدت نه.اول تا محدوده 710 تا 750 تومن میره سپی اندکی اصلاح یا درجا زدن و بعد حرکت بسمت 950 تومن ازاونجا هم میره بالاتر ولی در تایم سالانه.
                                من اهداف خوبی برای کفرا میبینم.اهداف بالای هزار ولی در بلند مدت.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                                جناب اروم بورس سلام
                                نظر جناب توسکا رو در مورد اینکه گروه پتروشیمی نموداراشون خوبن و میتونن در کوتاه مدت و میانمدت صعود کنن قبول دارید ؟
                                گروه پتروشیمی بتای مثبت با شاخص داره،وقتی شاخص میره یعنی اونا هم میرن بالا.

نظر

در حال کار...
                                X