سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

پلاسک اخیرا حجم های خرید خوبی میخوره.روی 96 تومن مقاومت داره که امروز با اون برخورد کرد بگمانم با اندکی نوسان منفی میتونه این مقاومت رو بشکنه.
    شکست این مقاومت یعنی سهم خریداران قویی داره و باید دید در مقابل مقاومت مهم 110 تومن چیکار میکنند؟
    در کل روندش بد نیست.سقف سهم در نمودار تعدیل شده 125 تومن می باشد ولی چون زیان انباشته 35 تومنی داره،من فقط روندش رو توضیح دادم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

افسوس و صد افسوس که فعالین بازار ارزش کفرا رو نمیدونند سهمی که امسال 75 تومن میتونه سود بسازه و سال آینده بالای 100 تومن.
      ولی چشم بازار این سهم رو نمیبینه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        برای شپارس محدوده 205 تا 215 تومن محدوده حمایتی قویی هست
        شپارس با اولین برخورد به محدوده حمایتی 205 تا 215 تومن با افزایش فشار خرید مواجه شد.اینجا حمایت خوبی داره.باید دید فردا میتونه در مثبت خریداران قویی داشته باشه یا نه؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بهترین معامله ها اونهایی هستند که خارج از تایم معاملاتی با بررسی و تحلیل ،تصمیم قطعی به خرید یا فروش گرفته شوند نه حین بازار.
          من فکر میکنم بیشتر معاملاتی که در حین بازار تصمیم قطعی به خرید یا فروش گرفته میشند درصد خطاشون بمراتب بالاتر از اولی هست.
          معنی غیرمستقیم این حرف اینه که هیجانی معامله نکنید.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

من فکر میکنم خکاوه میتونه بالا بره ولی نه با این شتاب و صف خرید سنگین.گاماس گاماس
            صف خرید 18 میلیونی امروز ممکنه جاش رو روز دوشنبه به نوسان مثبت بده.
            یعنی منظورم اینه که پرنوسان میتونه بالا بره.
            یه هدف 120 تومنی نشون داده میشه ولی قطعا با نوسان خواهد بود.
            مقاومت فوق العاده قویی در محدوده 83 تا 88 تومن داره ولی شاید پرنوسان بتونه بره برای شکست.
            قبلا انتظار داشتم تا 60 تومن بیاد ولی گویا خیال نداره اون چند تومن اخر رو ببینه.

به حمایت 73 تومن دقت شود یکی دو بار اون حمایت خوب عمل کرده ولی ایندفعه احتمال شکسته شدن اون حمایت کمی بیشتر از قبله.
            اگه بشکنه شاید خیلی پرنوسان به 60 تومن هم برسه.

نظر

• رستا
              عضو فعال
              • Jan 2018
              • 481

سلام جناب اروم بورس.... دو سهم شفارس و شپارس کدوم آینده بهتری دارن و واسه خرید مناسب ترن؟با توجه به این که هر دو سهم تو کف قیمتی هستن شما خرید کدوم یکی روتو بازه سه چهار ماهه پیشنهاد میدین؟ممنون میشم راهنماییم کنیین.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                سلام جناب اروم بورس.... دو سهم شفارس و شپارس کدوم آینده بهتری دارن و واسه خرید مناسب ترن؟با توجه به این که هر دو سهم تو کف قیمتی هستن شما خرید کدوم یکی روتو بازه سه چهار ماهه پیشنهاد میدین؟ممنون میشم راهنماییم کنیین.

درود بر شما
                من روی شفارس شناخت ندارم،یه نگاهی سطحی به نمودارش انداختم ،بد نیست. روی حمایت خط روند صعودی 12 ساله قرار داره.
                باید بیاد بالای 240 تومن تا بگیم که میتونه یه کاری هایی بکنه.الان خریدارانی در سهم دیده میشه ولی حجمشون یک میلیون و 1.2 میلیون هست ولی حجم خریدارهای شپارس خیلی بهتر از اینه.
                فرق شپارس با شفارس اینه که شپارس افتاده روی ریل صعودی ولی این هنوز در ریل صعودی نیست.الان شفارس روی حمایت مهمی هست ولی باید بیاد بالای 240 تومن تا من بگم بله اینم خریدارانی قویی داره،که میتونه مقاومت ها رو بشکنه.فعلا که واکنش های معمولی به حمایت خط روند صعودی 12 ساله در سهم دیده میشه.همین
                .
                .
                .
                .فردا انتظار فشار خرید بر روی شپارس رو دارم،شاید هم صف خرید بشه بهرحال بگمانم در مثبت میتونه خریدارانی داشته باشه.
                .
                .
                .
                فردا ممکنه در مثبت خریدارانی برای لبوتان هم دیده بشه.ببینیم میتونه صف خرید بشه یا نه؟
                .
                .
                .
                .
                اونقدر به بلند مدت کفرا اعتماد دارم که بی خیال نوسانات 10-15 درصدی شده ام ،در حالیکه میتونستم روی مقاومت 475 تومن بفروشم ،ولی نفروختم چون به آینده سهم خیلی امیدوارم.در کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه ولی میان مدت و علی الخصوص بلند مدت خوبی داره.
                منتظرم ببینم کی دوباره فشار خرید برای سهم میاد تا اندکی هم اضافه کنم.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/02/11, 21:51.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

درود بر شما
                  من روی شفارس شناخت ندارم،یه نگاهی سطحی به نمودارش انداختم ،بد نیست. روی حمایت خط روند صعودی 12 ساله قرار داره.
                  باید بیاد بالای 240 تومن تا بگیم که میتونه یه کاری هایی بکنه.الان خریدارانی در سهم دیده میشه ولی حجمشون یک میلیون و 1.2 میلیون هست ولی حجم خریدارهای شپارس خیلی بهتر از اینه.
                  فرق شپارس با شفارس اینه که شپارس افتاده روی ریل صعودی ولی این هنوز در ریل صعودی نیست.الان شفارس روی حمایت مهمی هست ولی باید بیاد بالای 240 تومن تا من بگم بله اینم خریدارانی قویی داره،که میتونه مقاومت ها رو بشکنه.فعلا که واکنش های معمولی به حمایت خط روند صعودی 12 ساله در سهم دیده میشه.همین
                  .
                  .
                  .
                  .فردا انتظار فشار خرید بر روی شپارس رو دارم،شاید هم صف خرید بشه بهرحال بگمانم در مثبت میتونه خریدارانی داشته باشه.
                  .
                  .
                  .
                  فردا ممکنه در مثبت خریدارانی برای لبوتان هم دیده بشه.ببینیم میتونه صف خرید بشه یا نه؟
                  .
                  .
                  .
                  .
                  اونقدر به بلند مدت کفرا اعتماد دارم که بی خیال نوسانات 10-15 درصدی شده ام ،در حالیکه میتونستم روی مقاومت 475 تومن بفروشم ،ولی نفروختم چون به آینده سهم خیلی امیدوارم.در کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه ولی میان مدت و علی الخصوص بلند مدت خوبی داره.
                  منتظرم ببینم کی دوباره فشار خرید برای سهم میاد تا اندکی هم اضافه کنم.
                  ...درود..بر اروم عزیز.فکر کنم از 330 ..هر دو مون با سهمیم..بنده هم 1 سهم نفروختم.....کفرا سهمیست..که در 3 ماهه سوم با نزرخ 17 درصد کمتر در اجر قلیایی نسبت به دی و همچنین 11/5 درصد کمتر در منیزیتی و 4 درصد کمتر در مواد قلیایی.حاشیه سود 41/5 درصدی داشته...
                  برای 3 ماهه سوم...با این نرخ های به مراتب بالاتر...کف حاشیه سود...45 درصده...مبلغ فروش هم با توجه به فروش 12 میلیاردی دی...بالای 32 میلیارد خواهد بود..کف سود 96...75...و..احتمال زیاد تا 85 قابل ارتقا..است...
                  قراره افزایش سرمایه ایی 35 تا 50 درصدی از انباشته تا خرداد بدهند...و..و اگر 50 درصد انجام شه..40..45 سود نقدی خواهد داد...جمبزه...اردیبهشت وارد مدار تولید ..میشه...کف مطلق سود 97 ...110 خواهد بود...
                  کفرای فعلی اکازیون..96 است...داره در 3 ماه مانده به مجمع سود و افزایش از انباشته..با پی بر ایی 5/3 و کمتر معامله میشه.و...بر اساس سود 97...با پی بر ایی 3/8 و کمتر...
                  دادا ..شسپا 1400 بود..ملت..نگاش نمیکردن...بهران میخریدن 1300..اگر طرف 2 زار...سواد تحلیلی اشت...همچین کاری نمیکرد..1 ماه گذشت..شسپا 1630..بهران..1150..
                  ..دادا به این نتیجه رسیدم..بازار....اصلا 2 زاری نداره..که کج باشه...دارم..به عینه..میبینم...
                  یکی از بازندگان بزرگ این روز ها فروشندگان شسپا هستند....ارادتمند
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

بازم در سال جدید قیمت محصولات فلزی در بازارهای جهانی افزایشی میشه
                    فولاژ بعنوان سهمی که در گروه فلزات رشدی نکرده چطوره؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

بگمان من پلاسک یا از روی همین مقاومت 96 تومن میتونه ادامه حرکت بده یا یه اصلاح مختصری تا 88 تومن.
                      حد ضرر این سهم 78 تومنه.
                      .
                      .
                      .
                      امروز یه نگاهی به کفرا هم بندازید بالای 440 تومن بیاد با حجم مناسب میریم برای روبرو شدن با مقاومت 475 تومن.
                      .
                      .
                      .خرینگ هم میره برای اولین برخورد با مقاومت 125 تومن.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/02/12, 09:36.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

برای خپارس شکست 97 تومن یعنی ورود به روند صعودی.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

من نمودار وساپا رو دید زدم از نظر من تضعیف روند نزولی در نمودار دیده میشه بگمان من دیگه اون فشار فروشی که سهم رو از 105 تا اینجا کشونده ،قدرتش بشدت کاهش یافته.
                          اینجاها 60 تا 65 تومن حمایت قویی داره یا اینجا یا 50 تا 55 تومن باید یه تحرکات مثبتی از سهم دیده بشه ولی دنبال صعودهای شارپ نباشید،هر موج مثبتی پدیدار بشه بسیار پرنوسان خواهد بود.طوریکه صف خرید امروز ممکنه با صف فروش فردا همراه باشه ولی جهت سهم رو به بالا با شیب ملایم ممکنه باشه.
                          مقاومت فوق العاده قویی در 90 تومن داره.اگر سهم موفق بشه در بلند مدت مقاومت 115 تومن رو بشکنه یعنی سهم از روند نزولی بلند مدت خارج شده.
                          .
                          .
                          .
                          خاور هم مثل وساپا قدرت روند نزولی کاهش یافته.
                          یا 61 تومن فعلی یا 55 تومن حمایت های قویی هستند و باید یه تحرکات مثبتی از سهم دیده بشه.
                          اما بگمان من هر موج صعودی میتونه بسیار پرنوسان باشه.
                          یکی از مقاومت های مهم سهم 80 تومنه.محدوده 80 تا 110 تومن پر از مقاومت می باشد شبیه میدان مین.
                          دقیقا این حرف رو برای خگستر هم چند روز قبل زدم.ببینید تا حالا دوتا برخورد با مقاومت 350 تومن داشته و اندک اصلاحی کرده ولی بگمان من خگستر از این میدان سربلند بیرون خواهد اومد.
                          جهش امروز وساپا حرکت خوبی برای روند سهم محسوب میشه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

دوستانی که تمایل دارند لبوتان در سبدشون باشه قیمت های حمایتی 510 و 480 تومن می باشد انتظار اصلاح زیاد ندارم ،دیگه زیاد بخواد اصلاح کنه پولبک به مقاومت شکسته شده 460 تومن میتونه باشه.بیشتر از اون بیاد یعنی تحلیل من درست نیست.
                            من در لبوتان خریداران قویی دیدم.معمولا روندهایی که در طول موج صعودی معاملات پرحجمی از سهم دیده میشه روندهای صعودی قوی و دارای هدف های بالا هستند.
                            فعلا به همون 750 تومن قبلی اعتقاد دارم مگر اتفاق خارج از برنامه در تکنیکال سهم اتفاق بیفته.
                            لبوتان داره به حمایت های مهمی میرسه.ممکنه فشار خرید هر لحظه روی سهم بیاد.
                            .
                            .
                            .
                            شکست مقاومت 97 تومن در خپارس یعنی سهم از روند نزولی خارج شده.
                            بگمانم با نوسان بتونه بشکنه.
                            اووضاع تکنیکالیش نسبت به قبل بهتر شده ولی انتظار ندارم شارپ بالا بره.
                            محدوده 80 تا 90 تومن بنظرم برای خرید پله ای خوبه.الان 878 ریال معامله میشه.حد ضرر 75 تومن
                            مثبت خوردن خپارس در معاملات فردا یعنی سهم برخلاف روند اصلاحی ده ماهه خود حرکت مثبتی انجام داده و تونسته نمایش قدرتی برخلاف روند اصلاحی نشون بده.شکست 97 تومن یعنی سهم وارد روند صعودی شده.با رعایت حد ضرر سهامداری شود.

.
                            .
                            .
                            .
                            همچنان فکر میکنم خرینگ توان صعود دوباره ای داره،شاید روزی حسرت این قیمت ها رو بخوریم. چنانچه در روزهای آینده منفی های جزیی ده پانزده تومنی خورد پله ای برای دید میان مدت میتونید سرمایه گذاری کنید.سهامداری شود با رعایت حد ضرر.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

به نظر شما ولساپا میتونه 124تومان بشکنه و رشد کنه؟؟
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                به نظر شما ولساپا میتونه 124تومان بشکنه و رشد کنه؟؟
                                در کوتاه مدت کمی کارش دشواره برای شکستن.من احتمال کمی میدم در کوتاه مدت بتونه بشکنه اونم به این دلیل که بازگشایی پس از افزایش سرمایه با گین تقریبا 90 تا 100 درصدی همراه بوده.مطمئنا عده ای شناسایی سود میکنند.

نظر

در حال کار...
                                X