پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
خب خکاوه هم امروز بازگشایی شد و به مقاومت 120 تومن واکنش منفی داشت.اگر باز بود ممکن بود باز هم واکنش منفی داشته باشه ولی نه تا این حد قوی البته دوباره صف خرید شد ولی خب در مجموع منفی 15 درصدی خورد البته سهمی که در کمتر از 40 روز نزدیک صد در صد صعود بکنه نباید از اصلاح 15 درصدی اون تعجب کرد بنظر من نرمال و عادی هست ولی در اینکه سهم پس از منفی 15 درصدی صف خرید میشه اونم علیرغم افزایش زیان انباشته سهم،نشانه این میتونه باشه که خریداران پرقدرت از چیزی اطلاع دارند که ممکنه هنوز در بازار علنی نشده باشه.من میدونم چیه ولی فکر میکنم این خریدها نمیتونه بی دلیل باشه.
اما در روزهای آینده در قیمت های نزدیک 110 تومن ممکنه سهم متعادل باشه .بگمان من سهم مقاومت 120 تومن رو خواهد شکست ولی با این بازگشایی شاید بهتر باشه کمی در بازه 90 تا 120 تومن نوسان کنه یا زمان بگذره بعد اینکار رو صورت بده.
در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
اما در روزهای آینده در قیمت های نزدیک 110 تومن ممکنه سهم متعادل باشه .بگمان من سهم مقاومت 120 تومن رو خواهد شکست ولی با این بازگشایی شاید بهتر باشه کمی در بازه 90 تا 120 تومن نوسان کنه یا زمان بگذره بعد اینکار رو صورت بده.
نظر