سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    خکاوه امروز به هدف اول 120 تومن رسید و متوقف شده،بگمان من این مقاومت هم شکسته خواهد شد و میره سر وقت مقاومت خط روند نزولی بلند مدت در 150 تومن.
    و به احتمال زیاد،با اندکی اصلاح مقاومت 150 تومن هم شکسته خواهد شد.
    من نمیدونم چه اتفاقات بنیادی مثبتی در این سهم رخ خواهد داد ولی اهداف بالای 200 تومن حداقل 220 تومن در بلند مدت براش میبینم.
    خب خکاوه هم امروز بازگشایی شد و به مقاومت 120 تومن واکنش منفی داشت.اگر باز بود ممکن بود باز هم واکنش منفی داشته باشه ولی نه تا این حد قوی البته دوباره صف خرید شد ولی خب در مجموع منفی 15 درصدی خورد البته سهمی که در کمتر از 40 روز نزدیک صد در صد صعود بکنه نباید از اصلاح 15 درصدی اون تعجب کرد بنظر من نرمال و عادی هست ولی در اینکه سهم پس از منفی 15 درصدی صف خرید میشه اونم علیرغم افزایش زیان انباشته سهم،نشانه این میتونه باشه که خریداران پرقدرت از چیزی اطلاع دارند که ممکنه هنوز در بازار علنی نشده باشه.من میدونم چیه ولی فکر میکنم این خریدها نمیتونه بی دلیل باشه.
    اما در روزهای آینده در قیمت های نزدیک 110 تومن ممکنه سهم متعادل باشه .بگمان من سهم مقاومت 120 تومن رو خواهد شکست ولی با این بازگشایی شاید بهتر باشه کمی در بازه 90 تا 120 تومن نوسان کنه یا زمان بگذره بعد اینکار رو صورت بده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احمدخان
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2032

تعدادی ازنمایندگی های فروش محصولات شیشه قزوین.بقیه شهرستانها بزودی افتاح میشود.

اردبیل

میدان قیام، اول خیابان انقلاب، صنایع شیشه میثم نشکن

33355777(045)

33360793(045)

عادلی

ارومیه

خیابان مافی، روبروی کوچه 10، درب شیشه ای آذرجام

32225014(044)

32241208(044)

باقری

تبریز

جاده باسمنج، اول خ قائم، صنایع شیشه باقری

33867838(041)

33867838(041)

سجادی

تهران

خ خیام جنوبی، بین هرندی و مختاری، پلاک 113

55611752

55630113

قناعت

تهران

خ خیام جنوبی، بین هرندی و مختاری، پلاک 150

55628098

55813552

قراخان

تهران

خیابان فاطمی، بعد از سه راه کاج، پلاک 94

44328741-3

44444815

بهینه سازان بلورین

تهران

پاسداران، خ گل نبی، برج زمرد، طبقه 9، واحد 91

22895293-5

22895296

شینا سازه آریانا

تهران

بزرگراه اشرفی اصفهانی، پایین تر از پونک، بلوار مخبری، پلاک 84

44467713-14

44467713

مجلل

تهران

رسالت، خیابان هنگام، نرسیده به پل همت، پلاک 706

77892540

77892540

صداقت

سنندج

خیابان صلاح الدین ایوبی، بازرگانی صداقت

33155770(087)

33165167(087)

رستم پور

شیراز

شهرک صنعتی دستغیب، بلوار محراب، خ زیتون، ک 2، واحد 9

37431311(071)

37431335(071)

بابا حسینی

قزوین

خ فردوسی شمالی، روبروی بیمارستان دهخدا، ساختمان قائم

33325116-8(028)

33337344(028)

ایرانی راد

قم

خ آذر، روبروی زایشگاه ایزدی، پاساژ معصومیه، طبقه بالا

37751099 (025)

37721146 (025)

احمدی ثابت

همدان

خیابان اکباتان، جنب سرای گلشن، پلاک 102

32522802(081)

32514905(081)

معرفي شرکت گواهينامه ها
      شرکت استخراج و فرآوري مواد اوليه شيشه
      شيشه فلوت فلوت اتومبيلي فلوت ساختماني شيشه لعابي قابل سكوريت شيشه لعابي طرح دار قابل سكوريت نمايندگان فروش جام 

شيشه مشجر تنوع محصولات مشجر
      صنايع جانبي خط توليد شيشه سکوريت خط توليد شيشه چند جداره خط توليد شيشه طلقي (لمينت) خط توليد شيشه هاي دکوراتيو بخش فرآيند نمایندگان صنایع جانبی 

ساير خدمات معدن و آرايش مواد تحقيق و توسعه واحد کنترل کيفي و آزمايشگاه بسته بندي و حمل و نقل مشاوره و طراحي.

نظر

• رستا
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 481

سلام جناب اروم بورس.ممنون از وقتی که میذارین.واقعا از تجربیاتتون استفاده میکنم....
        میخواستم نظرتونو درباره سهم شپارس بدونم.با دید میان مدت با میانگین قیمت ۲۲۰ تومان خریدم.با این که مقاومت۲۳۵ تومنو شکست چرااینقدر افت داشته؟اهداف قبلی همچنان اعتبار دارن؟
        میشه یه سهم مناسب که ترجیحا قیمت زیر ۱۰۰ تومن داشته باشه واسه سه ماه اول سال ۹۷ بهم پیشنهاد بدین؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

خب خکاوه هم امروز بازگشایی شد و به مقاومت 120 تومن واکنش منفی داشت.اگر باز بود ممکن بود باز هم واکنش منفی داشته باشه ولی نه تا این حد قوی البته دوباره صف خرید شد ولی خب در مجموع منفی 15 درصدی خورد البته سهمی که در کمتر از 40 روز نزدیک صد در صد صعود بکنه نباید از اصلاح 15 درصدی اون تعجب کرد بنظر من نرمال و عادی هست ولی در اینکه سهم پس از منفی 15 درصدی صف خرید میشه اونم علیرغم افزایش زیان انباشته سهم،نشانه این میتونه باشه که خریداران پرقدرت از چیزی اطلاع دارند که ممکنه هنوز در بازار علنی نشده باشه.من میدونم چیه ولی فکر میکنم این خریدها نمیتونه بی دلیل باشه.
          اما در روزهای آینده در قیمت های نزدیک 110 تومن ممکنه سهم متعادل باشه .بگمان من سهم مقاومت 120 تومن رو خواهد شکست ولی با این بازگشایی شاید بهتر باشه کمی در بازه 90 تا 120 تومن نوسان کنه یا زمان بگذره بعد اینکار رو صورت بده.
          خکاوه هم متعادل شد البته من احتمال میدادم دیروز روی 111 تومن اینکار صورت بگیره.ممکنه امروز حتی صف فروش هم بشه ولی من فکر میکنم دیگه به قیمت های قبلی باز نگرده شاید 90 تومن رو ببینه
          .
          .
          .
          .
          اونایی که خودرو دارند به حمایت خط سبز رنگ در محدوده 250 تا 255 تومن توجه کنند شکست این محدوده ممکنه باعث فشار فروش بشه.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

سلام
            بدجور فشار فروش کل بازار رو گرفته
            آیا شاخص واگرایی منفی زده؟

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              سلام
              یکماه پیش واگرایی داده بوده

/////
              الان نگاه به خکاوه داره بازار

فعلا سهمی نداریم بتونه سقف بالا سرش رو بشکنه

برای نوسان هم باید تو عید اومد سراغ بازار گویا

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

هر چقدر حجم معاملات امروز در کفرا بیشتر باشه برای روند سهم بهتره.
                خدا کنه در این ده-دوازده دقیقه باقیمانده یه دویست سیصد هزار تا معامله بشه و حجم به یک میل برسه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

سلام
                  اندیکاتورها افت قدرت روند صعودی شاخص کل رو نشون میدن.
                  یه چند روزی هست این اخطار ها داده میشه ،به گمانم کمی احتیاط بد نیست.

پست بالای در 99224 واحد زده شده.
                  من احتمال میدم شاخص پرنوسان حداقل تا 95500 واحد بیاد ولی پرنوسان.ببینیم چی میشه؟
                  دستکاری روی شاخص زیاده ولی نمودارها اینطور میگند.
                  ...........

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                    سلام جناب اروم بورس.ممنون از وقتی که میذارین.واقعا از تجربیاتتون استفاده میکنم....
                    میخواستم نظرتونو درباره سهم شپارس بدونم.با دید میان مدت با میانگین قیمت ۲۲۰ تومان خریدم.با این که مقاومت۲۳۵ تومنو شکست چرااینقدر افت داشته؟اهداف قبلی همچنان اعتبار دارن؟
                    میشه یه سهم مناسب که ترجیحا قیمت زیر ۱۰۰ تومن داشته باشه واسه سه ماه اول سال ۹۷ بهم پیشنهاد بدین؟

درود بر شما

سهم های کوچیک معمولا بازی زیاد دارن و بازیگردانان اون سهام طوری روی تابلو سهم رو مدیریت میکنند که چارتیسیت ها به اشتباه بیفتند و هشدار های صعود یا نزول بدهند.بگمانم در شپارس هم اینگونه عمل میشه ولی طی بررسی که در نمودار داشتم به این نتیجه رسیدم که این سهم حرف زیادی در آینده برای گفتن خواهد داشت.این سهم چندین بار برای شکست مقاومت محدوده 255 تا 270 تومن حمله کرده که موفق به شکست نشده ولی قول میدم این دفعه حمله کنه به احتمال زیاد میشکنه.اما در وضعیت فعلی حمایت قویی در 200 تومن داره.امیدوار باشیم که از اونجا برگرده اگر از اونجا برنگرده باید در 185 تومن دنبال حمایت باشیم ولی من فکر میکنم اگر اصلاح ادامه دار باشه احتمالا در 200 تومن برگرده.
                    در مورد معرفی سهم اگر نوشته هام رو دنبال کنید متوجه خواهید شد روی چه سهامی نظر دارم.ضمن اینکه قصد معرفی سهام برای خرید یا فروش ندارم زیرا ظاهرا طبق مقرارت جدید این موضوع پیگرد قانونی داره.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/03/11, 23:04.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

سلام
                      خگستر داره به آخر اصلاح یعنی 250 نزدیک میشه
                      آیا فرصت خرید میدونین؟
                      ممکنه موقع صعود سقف سال 94 رو بشکنه؟

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

سلام
                        خگستر داره به آخر اصلاح یعنی 250 نزدیک میشه
                        آیا فرصت خرید میدونین؟
                        ممکنه موقع صعود سقف سال 94 رو بشکنه؟

اجازه بده خودرو کف بساره

خودرو میتونه بیشتر افت کنه

اگر سهمای دیگه از گروهش که یکم پر ریسک تر هستن نمیخواهی

خکاوه /خرینگ ..و

خزامیا بهتره ار خودرو خریدش

میان مدت هم ختوقا به خاطر مالک بودن خرینگ و تاثیر پذیری ار اون بهتره

اگر خودرو به اون کف 210تومن هم رسید ریسکی نداره و خبری تو بازار نباشه راهش میشه ازش برداشت و یک سود 10تا 15درصدی تو دلش هست

//////////////

برای نوسان گیری نظری ندارم چون واقعا پرریسک هست نوسان گرفتن تو این بازار

ولی اگر سهم میان مدت لااقل تو هفته بعد ار اینکه بازار فشار فروش رفت خرید کن

قیمتهای بهتری گیرت میاد

و شاخص هم میتونه افت کنه تو کوتاه مدت

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

کفرا سهمی هست که میتونه تارگت رو مطابق تحلیل ببینه

بدرد کسی میخوره که فرصت رصد هر روزه بازار رو نداره و میتونه تو فیمتهای مناسب تر اگر افت کنه تو این هفته بخره

سهم هم بنیادش خوبه هم نموداری بنیادی ریسکی نداره فعلا

نظر

• رستا
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 481

درود بر شما

سهم های کوچیک معمولا بازی زیاد دارن و بازیگردانان اون سهام طوری روی تابلو سهم رو مدیریت میکنند که چارتیسیت ها به اشتباه بیفتند و هشدار های صعود یا نزول بدهند.بگمانم در شپارس هم اینگونه عمل میشه ولی طی بررسی که در نمودار داشتم به این نتیجه رسیدم که این سهم حرف زیادی در آینده برای گفتن خواهد داشت.این سهم چندین بار برای شکست مقاومت محدوده 255 تا 270 تومن حمله کرده که موفق به شکست نشده ولی قول میدم این دفعه حمله کنه به احتمال زیاد میشکنه.اما در وضعیت فعلی حمایت قویی در 200 تومن داره.امیدوار باشیم که از اونجا برگرده اگر از اونجا برنگرده باید در 185 تومن دنبال حمایت باشیم ولی من فکر میکنم اگر اصلاح ادامه دار باشه احتمالا در 200 تومن برگرده.
                            در مورد معرفی سهم اگر نوشته هام رو دنبال کنید متوجه خواهید شد روی چه سهامی نظر دارم.ضمن اینکه قصد معرفی سهام برای خرید یا فروش ندارم زیرا ظاهرا طبق مقرارت جدید این موضوع پیگرد قانونی داره.
                            ممنون از وقت و حوصله ای که به خرج دادین....نظر خودم این بود که تو فلزات اساسی سهم ذوب رو با فولاژ جایگزین کنم که نمیدونم چه قدر درسته؟از حاشیه تو سهم ذوب دیگه خسته شدم.با این که خیلی وقته دارم توش سهامداری میکنم ولی خسته کننده است....
                            بازم ممنون‌.امیدروارم موفق و پر سود باشین.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                              ممنون از وقت و حوصله ای که به خرج دادین....نظر خودم این بود که تو فلزات اساسی سهم ذوب رو با فولاژ جایگزین کنم که نمیدونم چه قدر درسته؟از حاشیه تو سهم ذوب دیگه خسته شدم.با این که خیلی وقته دارم توش سهامداری میکنم ولی خسته کننده است....
                              بازم ممنون‌.امیدروارم موفق و پر سود باشین.
                              فولاژ خوبه ولی برای دید میان مدت و بلند مدت،هر روز تعقیبش کن شاید بشه در محدوده 120تا130تومن خریدش کرد.
                              من نمیدونم چرا این همه در مورد کفرا در قیمت 415تومن نظر دادم کسی نخرید؟
                              اگر هم میخوای نوسانگیری کوتاه مدت کنی به خکاوه و خزامیا و خرینگ توجه کن البته روی حمایت ها یادم بمونه پست خواهم زد.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

فولاژ خوبه ولی برای دید میان مدت و بلند مدت،هر روز تعقیبش کن شاید بشه در محدوده 120تا130تومن خریدش کرد.
                                من نمیدونم چرا این همه در مورد کفرا در قیمت 415تومن نظر دادم کسی نخرید؟
                                اگر هم میخوای نوسانگیری کوتاه مدت کنی به خکاوه و خزامیا و خرینگ توجه کن البته روی حمایت ها یادم بمونه پست خواهم زد.
                                سلام
                                میشه پله های نوسان گرفتن در خرینگ رو توضیح بدین؟
                                چون تایم روزانه نگاه میکنم همش کندل های مثبت خورده
                                جایی رو نمیبینم که واکنش منفی داشته باشه فروشنده اون قسمت زیاد باشه

نظر

در حال کار...
                                X