سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    حرکت اخیر وپترو هم اخیرا خیلی خوب بوده ،اگر با نوسانات منفی سهم مشکلی نداشته باشید وپترو میتونه برای شما سود بده.

الان 187 تومن معامله میشه.بعید میدونم زیاد پایین بیاد ولی 170 تومن حمایت داره حد ضرر 150 تومن. اولین هدف حداقلی 250 تومن

با سلام

در مورد وپترو با فرمایش شما موافقم. اشاره کرده اید که بعیده زیاد پایین بیاد.... با توجه به اینکه الان حوالی 185 سهم رو خوب میخرند به نظر میاد که همینطوره که میفرمایید اما راستش من فکر میکنم پایین میاد. نمودار رو که نگاه کردم حد فاصل 159 تا 166 یک ناحیه حمایتی بسیار قوی داره.... به خاطر سهامدارای فعلی امیدوارم تا اونجا پایین نیاد ولی راستش نظر من اینه که اون منطقه رو لمس میکنه و برگشت از او ناحیه برای سهم خیلی خوبه....یک نکته دیگه هم شدیدا با شما موافقم که مادامی که زیر 150 نیاد سهم پتانسیل صعود داره

با احترام
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
      با سلام

در مورد وپترو با فرمایش شما موافقم. اشاره کرده اید که بعیده زیاد پایین بیاد.... با توجه به اینکه الان حوالی 185 سهم رو خوب میخرند به نظر میاد که همینطوره که میفرمایید اما راستش من فکر میکنم پایین میاد. نمودار رو که نگاه کردم حد فاصل 159 تا 166 یک ناحیه حمایتی بسیار قوی داره.... به خاطر سهامدارای فعلی امیدوارم تا اونجا پایین نیاد ولی راستش نظر من اینه که اون منطقه رو لمس میکنه و برگشت از او ناحیه برای سهم خیلی خوبه....یک نکته دیگه هم شدیدا با شما موافقم که مادامی که زیر 150 نیاد سهم پتانسیل صعود داره

با احترام
      سهم های کوچیک علی الخصوص سرمایه گذاریها معمولا زیاد نوسان میکنند دقیق دقیق نمیشه گفت از کدوم قیمت برمیگرده،منم تقریبی گفتم 170 تومن ممکنه 166 شما هم باشه.ولی روز برگشتی اگر حواسم به سهم باشه دقیق میگم از کجا برمیگرده.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• abed
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 427

حرکت اخیر وپترو هم خیلی خوب بوده ،اگر با نوسانات منفی سهم مشکلی نداشته باشید وپترو میتونه برای شما سود بده.

الان 187 تومن معامله میشه.بعید میدونم زیاد پایین بیاد ولی 170 تومن حمایت داره حد ضرر 150 تومن. اولین هدف حداقلی 250 تومن

با خبر بلوک شدوص همین مقاومتها و تارگت هست؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط abed پست شده است View Post
          با خبر بلوک شدوص همین مقاومتها و تارگت هست؟
          من حداقل هدف رو گفتم ،در حالیکه بنظرمن اهداف سهم بالای 380 تومن هست.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمدیان50
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 822

سلام بر همه
            دوست عزیز orumbourse با تشکر از تحلیل هایی که می نویسید
            در صورت امکان در مورد نماد شفارس تحلیل و نظر خود را بفرمایید.
            با تشکر

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

درود

من موافق نگهداری کتوکا هستم.الان درگیر مقاومت های متعددی هست ولی من فکر میکنم هر چقدر که زمان میگذره بنفع سهامداران باشه.مقاومت بسیار مهمی در 385 تومن داره اون رو بشکنه قطع به یقین میره برای شکستن 430 تومن.من فکر میکنم این سهم توانایی صعود تا 540 تومن هم داره.
              الان روی 333 تومن معامله میشه مشکل این سهم اینه که زیاد نوسان میکنه ولی معمولا اینگونه سهام فنرشون یهویی آزاد میشه.
              حد ضرر این سهم 260 تومنه.
              کتوکا هم از حوالی حد ضرر روی 252 تومن برگشت و تا 399 تومن رفت ولی هنوز جا برای صعود داره.دور بعدی صعود که ممکنه با اندکی اصلاح یا درجا زدن شروع بشه با اومدن سهم بالای 410 تومن شکل میگیره

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                سلام بر همه
                دوست عزیز orumbourse با تشکر از تحلیل هایی که می نویسید
                در صورت امکان در مورد نماد شفارس تحلیل و نظر خود را بفرمایید.
                با تشکر
                اگه داری نگه دار.سهم در موج اصلاحی 4 میتونه باشه هنوز روند صعودی شکل نگرفته.
                در صفحات قبل به تاریخ 22 بهمن ماه در موردش یه دوستی نظرم رو وقتی روی 197 تومن بود گفتم که هنوز روی حمایت هست، .ولی خریدار قویی در سهم نمیبینم .اما الان اوضاع فرق میکنه در این قیمت پیشنهاد فروش نمیدم بلکه با حد ضرر 135 تومن دعوت به سهامداری با چاشنی صبر میکنم.

درود بر شما
                من روی شفارس شناخت ندارم،یه نگاهی سطحی به نمودارش انداختم ،بد نیست. روی حمایت خط روند صعودی 12 ساله قرار داره.
                باید بیاد بالای 240 تومن تا بگیم که میتونه یه کاری هایی بکنه.الان خریدارانی در سهم دیده میشه ولی حجمشون یک میلیون و 1.2 میلیون هست ولی حجم خریدارهای شپارس خیلی بهتر از اینه.
                فرق شپارس با شفارس اینه که شپارس افتاده روی ریل صعودی ولی این هنوز در ریل صعودی نیست.الان شفارس روی حمایت مهمی هست ولی باید بیاد بالای 240 تومن تا من بگم بله اینم خریدارانی قویی داره،که میتونه مقاومت ها رو بشکنه.فعلا که واکنش های معمولی به حمایت خط روند صعودی 12 ساله در سهم دیده میشه.همین

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

اگه من قصد اضافه کردن کفرا داشتم روی 450 تومن اضافه میکردم.البته برای اهداف میان مدت.حد ضرر 500 تومن

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

دوستان شاید چدن با این نرخ دلار هنوز هم بتونه گین خوب تا آخر سال بده.
                    همچنین کطبس با توجه به افزایش 20 درصدی نرخ و عدم وابستگی به نرخ دلار
                    دوستان خودشون بررسی کنند.
                    Honesty is the best policy

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

.....تکرار.....

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2579

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        سلام. با توجه به قیمت دلار و ارز ،چدن که بخش بیشتر مواد مصرفی آن وارداتی است ، الان در شرایط خوبی نیست.

در ضمن چند روز پیش گزارش چدن اعلام شد ، چدن متاسفانه گزارش خوبی نداد . درسته شرکت نصف تولید را فروش نزده . ولی افزایش نرخی به نسبت ماه پیش هم نداشته که نکته منفی سهم هست.

صادرات چدن حدودا کمتر از 20 درصد هست . ولی واردات مواد اولیه بیش از 50 درصد که با این وضعیت ارز به ضرر شرکت تمام میشود.

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

مواد اولیه بیشتر از داخل کشور و خرید غلطکهای مستعمل تامین می شود و در نتیجه حدود 10 درصد مواد اولیه وارد میشه در مقابل حدود 5 درصد محصولات صادر میشه که این مقدار هم دو به افزایشه.
                          در مجموع افزایش دلار به سود چدن هستش.
                          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            کطبس خوبه ولی کمی پایینتر باشه برای خرید بهتره.الان 350 تومنه. شاید بشه زیر 320 تومن خریدش کرد.در صورتیکه اون قیمت نیومد و رفت بالا باید دید با مقاومت 380 تومن چیکار میکنه.ولی احتمال اینکه کمی پایینتر بشه خریدش کرد ،هست.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

دیدم برخی کانال ها از خرید بمیلا صحبت میکنند بنظرمن هم خوبه البته دید میان مدت باید داشته باشی.کمی سهم پرنوسانی هست ولی بگمانم قیمت خوبی برای خرید داره الان قیمتش 159 تومنه.
                              در حال حاضر روی 160 تومن دقیقا روی مقاومت قرار داره احتمال شکست بالاست البته اگر نشکنه نهایت یه ده یا بیست تومن میریزه ولی بشکنه گاماس گاماس میره بالای 195 تومن.
                              حد ضرر 130 تومن.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

اگه من قصد اضافه کردن کفرا داشتم روی 450 تومن اضافه میکردم.البته برای اهداف میان مدت.حد ضرر 500 تومن
                                منظورم روز چهارشنبه 550 تومن بود، اشتباه تایپی شده.الان کفرا 584 تومن معامله میشه .
                                کسی هم نگفت 450 تومن نوشتی،این اشتباها رو بگید تا سریع اصلاحش کنم.من معمولا خیلی سریع تایپ میکنم و ممکنه دوباره نوشته رو نخونم.

نظر

در حال کار...
                                X