سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    لبوتان و شاراک و شپارس رو مدنظر قرار دهید. اینم هدیه ما به شما
    شاراک اهداف بالای 450 تومن داره.
    با لبوتان هم موافقم.
    شپارس هم اینجا بارها بر ارزنده بودنش صحبت شده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

شاراک خریدم.
      شپارس دارم.
      درود بر شما

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

ولغدر و وتوکا داره بازگشایی میشه.
        منفی های احتمالی ولغدر برای خرید میتونه جذاب باشه.
        وتوکا هم با شکست 110 تومن یه سیگنال خرید در کوتاه مدت میده.
        .
        .
        .
        هفت هشت ماه پیش ومعادن در 120 تومن ولو شده بود کسی نگاش نمیکرد حالا در242 تومن معامله میشه،ممکنه بازهم بالا برم شاید بالای 320 تومن.ولی خب دیگه هر چقدر بالا میره اونقدر باید حجم خرید کم بشه تا در فروش بشه سریعتر فروختش.
        .
        .
        .
        من بارها (شاید ده ها پست)در تایپک کروی ،در مورد اهداف حداقل 600 تومنی کروی صحبت کرده ام.با این وضعیت بازار ایندفعه احتمال دیدنش زیاده.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/24, 08:34.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بنظرمن ولغدر اونقدر ها هم فروشنده نداره.محدوده 118 تا 120 تومن حمایت قوی داره..شایدهم از قیمت امروز 127 تومن برگرده.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

18 دی ماه

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            واحیا رو هم بنظرمن میتونه برای میان مدت گزینه خوبی باشه.
            بنظر میاد واحیا مقاومت خیلی مهم 800 تومن رو شکسته و این منفی اخیر میتونه پولبکی به اون بوده باشه،الان هم روی 840 تومن قرار داره.
            من فکر میکنم این سهم اهداف بالای 1500 تومن در سر داره.
            حد ضرر واحیا شکست پرحجم 670 تومن میتونه باشه.
            9 بهمن ماه

اون دوستانی که با نظر من این سهم (واحیاء) رو روی 840 تومن خریدن و البته دید نوسانگیری کوتاه مدت دارند توجه کنند که حمایت کوتاه مدتی سهم 860 تومن می باشد.شکست این حمایت ممکنه باعث فروش نوسانگیر های کوتاه مدتی باشه.
            مطمئن باشید این سهم اهداف خیلی بالایی خواهد داشت ولی چون حقوقی نمیخواد این سهم فعلا بالا بره ممکنه نوسانات منفی زیاد و زمانبری داشته باشه بنابراین اگر حمایت 860 تومن رو شکست یا دید میان مدت داشته باشید و بیخیال سهم بشید و احتمال این رو هم بدید که ممکنه زیر 800 تومن هم بیاد یا اینکه نصفش رو خالی کنید و پایینتر اضافه کنید و یا کلا خروج بزنید و با شروع روند صعودی مجدد واردش بشید.
            مسئله ای که میخوام دقتون رو به اون جلب کنم اینه که علیرغم اینکه حقوقی سهم نمیخواد قیمت بالا بره ولی یه تعدادی سهم رو بشکل مخفی جمع میکنند من اینو کاملا از معاملاتش فهمیدم ولی نمیدونم کی این حقوقی از خر شیطون میاد پایین.
            اهداف صعودی این سهم بالاست ولی باید دید کی حضرات راضی به افزایش قیمت سهم میشند.
            واحیا هم فکر کنم 1700 تومن مشکلی نداشته باشه.البته من خودم نگهش نداشتم و فروختمش ولی این روزها رو میدیدم

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

بنظر من وپترو گاماس گاماس در حال شکستن مقاومت مهمی هست بزودی میره بالای 200 تومن.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

اونقدر خوشحال نباشید که سود میکنید بلکه دارید یر به یر میشید اونم شاید.
                چون هر روز ارزش ریال میاد پایین پس هر چقدر سود هم بکنید باز عقبید.

نظر

• rezaeghtedari
                  Banned
                  • Mar 2018
                  • 46

در اصل توسط rezaeghtedari پست شده است View Post
                  دوستان شرکت شیشه وگاز سال 95 حدود 8 میلیون دلار فروش صادراتی داشته درسال 96 تا نیمه اول حدود 3 میلیون دلار فروش صادراتی داشته که تماما با دلار جهانگیری تسعیر شده (4200) حالا درنظر بگیرید که این شرکت دلارهای دریافتی امسال را در سامانه نیما ثبت نمی کند وجزلیست اعلامی دولت نیست پس اگرامسال همان 8 میلیون دلار سال 95 را بفروشد با نرخ میانگین هر دلار 7000 تومن تسعیر کند حدود 56 میلیارد تومان می شود یعنی به طور ناخالص هر سهم حدود 225 تومن سود می شود + 50 درصد هم فروش داخلی دارد که اون اصلا هم درنظر نمی گیریم . لازم به توضیح است که 100 درصد تامین مواداولیه شرکت تماما از داخل تهیه می شود . امسال سال کگاز است
                  سلام دوستان باور کردنی نیست کگاز چه فروشی داشته توی خرداد أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ

دوستان دیدید در دو دقیقه آخر چه حمله ایی به سهم شد و در دو دقیقه طوفانی 3 میلیون سهم را حقیقی و حقوقی جمع کرد اینان به ارزش سهم پی برده اند و میدانند چه سهم پر ارزشی است از بازیگرش واقعا خوشم اومد خوب دامی برای فروشنگان پهن کرد بخصوص نوسانگیران ، دیروز گفتم که صادرات شرکت 8 میلیون دلارخواهد بود، شرکت هم جزء لیست شرکتهای اعلامی دولت جهت واریز به سامانه نیما نیست ، امسال بالای 200 سود میسازه ، هر که دیروز به سیگنال خریدی که دادم گوش کرد و خرید واقعا برد کرد ، کگاز رو بالای 1000 ببینید ، با دو طرح توسعه ایی
                  آخرین ویرایش توسط rezaeghtedari؛ 2018/06/24, 17:10.

نظر

• rezaeghtedari
                    Banned
                    • Mar 2018
                    • 46

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط sina0937100 پست شده است View Post
                      روند شیران صعودی است با این قیمت های دلار یعنی دلار 8 هزار تومانی بازار روند شیران همچنان صعودی خواهد بود .صنایع شیمیایی ایران نماد شیران به دلیل افزایش قیمت در محصولات در گزارش های ماهانه اش وصادرات مجور بودن به نظر میرسد تا قیمت های ....صعودی خواهد بود.این شرکت برای رسیدن به قیمت های چهار رقمی خود همچنان صعودی خواهد بود و قیمت های کنونی و زیر 500 تومان فرصت های خرید ناب در این سهم محسوب میشود........بررسی شود.
                      اخیرا شیران خیلی خوب معامله میشه ولی مقاومت های خیلی قویی پیش رو داره بعید میدونم این مقاومت ها رو براحتی صعودی که این چند روز داشته،بتونه بشکنه.
                      395 تومن-420 تومن و 460 تومن مقاومت های مهمی هست که این 460 تومن واقعا قوی هست.من فکر میکنم در کوتاه مدت در شکست این مقاومت ها ممکنه موفق نشه ولی زمانبر و با واکنش های منفی اندک به مقاومت ها بتونه برگرده و بشکندش.
                      اگر اون موج شماری که من دیدم درست بوده باشه احتمالا در موج 5 خواهد بود و هدفی بالای 600 تومن خواهد داشت ولی این در کوتاه مدت ممکنه اتفاق نیفته و حواله بشه به میان مدت و بلند مدت.پیش بینی من صعود پرنوسان هست،به گمان من هرچقدر بالای 400 تومن بره بعید میدونم که اینقدر مثل این چند روز اخیر شارپ بالا بره ،قطعا در اونجا فروشندگان زیادی خواهد بود و منفی هایی به سهم وارد خواهند کرد.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

ذوب هم سهم پرحاشیه ای بود اما تصمیم گرفتن طی دو ماه نوسانی از 70 تا 140 ببرنش بالا
                        خودرو هم داستانش همینه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          ذوب هم سهم پرحاشیه ای بود اما تصمیم گرفتن طی دو ماه نوسانی از 70 تا 140 ببرنش بالا
                          خودرو هم داستانش همینه

بله البته پس از 26 ماه نوسان منفی و مثبت و اعصاب خردکن برای سهامدارن ذوب.

در مورد خودرو من مخالف خرید کسی نیستم ولی خودم هیچ برنامه خریدی روی خودرو ندارم.ممکن هم هست مثل ذوب بالاببرندش ممکن هم هست مثل چند ماه اخیر نوسان منفی مثبت بکنه.

نظر

• توسکا
                            عضو فعال
                            • Feb 2018
                            • 508

امروز 4 تیرماه :

فارس با عبور از سطح مهم 590 در 613 صف خرید. (590 سقف قبلی سهم بود که در ژانویه 2017 شکل گرفته بود)
                            شخارک در 3363 صف خرید.
                            زاگرس در 3898 صف خرید
                            تاپیکو در 184 صف خرید
                            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

ولغدر و وتوکا داره بازگشایی میشه.
                              منفی های احتمالی ولغدر برای خرید میتونه جذاب باشه.
                              وتوکا هم با شکست 110 تومن یه سیگنال خرید در کوتاه مدت میده.
                              وتوکا امروز صف خرید 9 میلیونی داره.برای ولغدر هم انتظار فشار تقاضا دارم،بعید میدونم زیاد افت بکنه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

بالای 450 تومن هیچ توصیه ای بر خرید فولاد ندارم.البته با این وضعیت بازار بالای 450 تومن هم معامله میشه یه مقاومت قوی حوالی 480 تومن داره.
                                در این مقطع زمانی بالای 450 تومن توصیه ای برای خرید ندارم ولی ممکنه یه زمان دیگه مثلا یک ماه،دو ماه یا سه ماه دیگه توصیه ای به خرید حتی در بالای 450 تومن داشته باشم البته اگر درجا بزنه یا اندک اصلاحی بکنه ولی اکنون نه.

نظر

در حال کار...
                                X