سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    برادر من در کفرا رنج منفی نزن،چند بار بگم کفرا سهمی نیست که بخوای رنج منفی بزنی.
    رنج منفی رو در سهمی میزنند که فروشنده ها برای فروش با هم مسابقه بذارند و خریدار در منفی هم نداشته باشه و بنیادی سهم رو به وخامت باشه.کفرا این چنین سهمی نیست.
    من خودم کفرا دارم ،کف کوتاه مدت سهم رو خواهم گفت ولی فروش اینجوری به صلاحت نیست.
    گزارش 6 ماهه بمراتب از سه ماهه بهتره..و همچنین 9 ماهه با توجه به طرح توسعه نسبت به 6 ماهه...900 را میبینه حداقل تا اخر سال

نظر

• فراتحلیل
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 815

چهارمین روز معاملاتی پیاپی که لازما داره با حجم خوب تو محدوده 320 تا 340 معامله میشه ، بی صبرانه منتظر خبر افزایش سرمایه برای چهار رقمی شدن قیمت لازما هستیم.تجدید ارزیابی جدید حداقل 2500 تا 3000 درصد افزایش سرمایه خواهد داشت.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        گزارش 6 ماهه بمراتب از سه ماهه بهتره..و همچنین 9 ماهه با توجه به طرح توسعه نسبت به 6 ماهه...900 را میبینه حداقل تا اخر سال

درود بر علیرضا عزیز
        بنظرمن اهداف خیلی بالاتری تا آخر سال میتونه داشته باشه،900 تومن کم هست.تازه اندیکاتورهای بلند مدت آماده سیگنال خرید میشند.من فکر میکنم احتمال اینکه تا آخر سال 1400 تومن یا نزدیک اون باشیم زیاده، البته بدون احتساب افزایش سرمایه.اونطوری که من شنیدم نیمه دوم سال یه افزایش سرمایه داره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

کی بود اینجا شپارس داشت و نگران بود؟!
          عزیز من دوران پادشاهی شما شروع شده.
          جناب اروم بورس من بودم که خوشبختانه با راهنماییتون نه تنها نفروختم بلکه تو قیمت ۱۶۷ اضافه هم کردم.ممنونم.
          به نظرتون خیلی زمان میبره ۲۷۰ رو ببینه و ایا این قدرت صعود و داره؟

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

ایام به شادی
            به بهانه قانون 20%
            توقف نمادهای خموتور، فایرا، فولای، شپاس، رانفور به علت تغییرات بیش از ۲۰ درصدی قیمت
            .............
            شاید یکی از معدود چیزهایی که همه اقتصاددانان با آن موافق هستند اینست که قیمت را عرضه و تقاضا معین می کند.
            من نمیدونم چرا همه چیز این بازار بورس ایران باید دستوری باشد
            این روش ها باعث نابودی بازار و کاهش اقبال به آن و فرار سرمایه میشود
            وقتی صبح قیمت خودرو 35 م و شب 38 م هست بدون هیچ قانونی
            کسی خل نیست بیاد بورس که 20% چیزی رشد کرد سرمایه اش بلوکه بشه
            اصلا این بورس با این قیمت های مسخره عهد عتیق چیه که بخواهد با مدل های مختلف هم سرکوب بشه

در پناه خدا باشید

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
              جناب اروم بورس من بودم که خوشبختانه با راهنماییتون نه تنها نفروختم بلکه تو قیمت ۱۶۷ اضافه هم کردم.ممنونم.
              به نظرتون خیلی زمان میبره ۲۷۰ رو ببینه و ایا این قدرت صعود و داره؟
              اگه مقاومت 196 تومن رو بی اعتنا شکست،اون وقت بدونید که برای رسیدن به 270 تومن راه دشواری نداره.البته با این حجم صف خرید به احتمال زیاد 196 تومن رو میشکنه ولی نوع شکستن مهم هست.در هر صورت بنظر من سهم به احتمال زیاد تمایل داره بسمت 270 تومن حرکت کنه ولی اگه یه کله تا 270 تومن بره اون وقت باید برای قیمت های جدید بالای 270 تومن خودمون رو آماده کنیم.
              روزهای دیگه خودم بیشتر در موردش صحبت میکنم.بذار یه 20 درصدی بالا بره بعد متوقف شه ببینیم چه جوری باز میشه و چه تعداد میخرن اون وقت معلوم میشه تو سهم چه خبره؟
              بنظر من فعلا شما برید ماهیگیری لب دریا و با سهم کاری نداشته باشید.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/08/18, 10:14.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

اون دوستای که تمایل دارند شراز در سبدشون باشه سهم رو رصد کنند در صورت اومدن به زیر 1600 تومن بصورت پله ای وارد سهم بشوند.
                در محدوده 1600 تا 1450 تومن حمایتی خوبی داره.
                .
                .
                .
                .
                آنلاین بعضی ها رو باید باطل کنند از جمله کسانیکه توی سهم های دارای روند صعودی رنج منفی میزنند.این بی سوادها،جاشون بورس نیست.
                هر چه زودتر از بورس خارج شند بنفع همه هست.شمایی که تحمل دو سه روز منفی رو ندارید برای چی وارد بازار بورس میشید؟!

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

بمیلا پرید اون ور آب.
                  گرین کارتش تازه رسید.
                  به عمو سام سلام برسون.

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

سلام.

خوشحالم که دوباره جناب اروم بورس مینویسند....موفق باشید.
                    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

اون دوستانیکه تمایل دارن کفرا در سبدشون باشه، بگمانم محدوده 635 تا 640 تومن محدوده خوبی برای برگشت باشه.
                      هاهاهاهاهاهاهاها.رنج منفی تا قیمت صف فروش در کفرا.برو برو.بچه میترسونی.من از این قیمت ها و این بازی ها زیاد دیدم.مثل صف فروش در 350 تومن.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/08/18, 10:43.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

همچنان به وتوکا اعتقاد دارم اون دوستانیکه با نظر من وتوکا خریدند نگران نباشند نوبت اینم میرسه.
                        روزی که بالای 120 تومن بیاد روز خیلی متفاوتی برای وتوکا خواهد بود.همچنان امیدوار با انرژی مثبت سهامداری کنید.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        7000 پست مون رو هم زدیم.

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

سکرد تو کف تاریخی
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            سکرد تو کف تاریخی
                            قیمت خوبی داره،بنظر میاد کف سهم باشه.
                            ولی کلا سیمانیها غیرقابل پیش بینی هستند.

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                              سلام

این اولین پست من هستش و دوست داشتم اولین پستم را در تاپیک جناب orumbourse بنویسم، بخاطر نوع نگاه تکنیکال ایشان.

و بعنوان اولین مطلب میخواهم در مورد نمادهایی بنویسم که نگاه بازار اصلا بدنبال اونها نیست ولی به نظرم در آینده نزدیک حرکت نسبی و خوبی خواهند داشت.
                              در دو نماد از صنعت سیمان نشانه هایی از صعود دیدم که البته فعلا وقت حرکتشون نشده و به لحاظ تحلیل زمانی هنوز جا دارند اگرچه به لحاظ قیمتی جای اصلاح زیادی ندارند.

اگرچه بازار اصلا توجهی به این نمادها ندارد اما فکر میکنم تحلیل درستی از آنها دارم، زمان هم دوست ماست منتظر میمانیم و تا رسیدن وقت خرید میشود بیشتر رصد کرد.

یک پیش بینی زمانی : یکی از این دو نماد حرکت خود را از دوم ماه می شروع میکند. انشاالله.

همین!
                              یه خورده برگردیم عقب و 16 فروردین امسال، زمان نوشتن متن فوق... البته همچین هم یه خورده نیست!

در آنروز در مورد صنعت سیمان نوشتم.... شکل زیر مربوط به سفارس (یکی از دو نماد مد نظر در متن فوق) می باشد...

پیکان قرمز رنگ در شکل، زمان نوشتن متن فوق هست .... و پیکان آبی رنگ در شکل، دوم ماه می رو مشخص کرده که زمان پیش بینی شده در متن فوق برای پایان افت و شروع رشد سهم بود... و پس از آن تقریبا یکله شاهد رشد سهم هستیم...!

آنروز سفارس را با التماس 95 تومن میفروختن..... و امروز یعنی 27 مرداد سفارس روی 143 تومن صف خریده.... بازدهی 50 درصدی ظرف کمتر از 5 ماه!

یادش بخیر، اولین نوشته من در این تاپیک...

همین!

مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                              کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                              https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• ZORRO
                                عضو جدید
                                • Jun 2012
                                • 63

اون دوستانیکه تمایل دارن کفرا در سبدشون باشه، بگمانم محدوده 635 تا 640 تومن محدوده خوبی برای برگشت باشه.
                                هاهاهاهاهاهاهاها.رنج منفی تا قیمت صف فروش در کفرا.برو برو.بچه میترسونی.من از این قیمت ها و این بازی ها زیاد دیدم.مثل صف فروش در 350 تومن.
                                دوباره بسته شد . هفته ایی یه بار گزارش با اهمیت میده #:-S
                                [COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X