سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط ZORRO پست شده است View Post
    دوباره بسته شد . هفته ایی یه بار گزارش با اهمیت میده #:-S
    توقف امروز مربوط به عملکرد تولید و فروش یا سود سهم نیست بلکه بخاطر وثیقه60درصدی سهام کفرای سرمایه گزاری صدر تامین نزد شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادر می باشد.از 222میلیون سهم صدر تامین 133میلیون معادل 60درصدش بعنوان وثیقه مسدود شده،خوبی قضیه اینکه سهامدار عمده از فردا سهم کمتری برای عرضه داره.فقط 89میلیون سهم داره.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

جناب اروم بورس عزیز من امروز سمگایی برای اولین بار در عمر بورس بازیم شدم چطور میبینیدش

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        انرژی 3 خوبه.
        الان صف خریده روی 4892 ریال از 3 هزار تومن اومده بود تا 320 تومن،فکر کنم وقتشه دیگه بره بالا.
        چیزی از بنیادیش نمیدونم هر کی میخره باید روی بنیادیش مطالعه کنه و البته درصد سبد و حد ضرر حتما رعایت شه.
        نمودارش که میگه میتونه بالای 1000 تومن رو هم ببینه.
        درود بر شما

من معمولا هدف نمیدم یا اگر بدم حداقل ترین هدف ها رو میدم بدلیل ترس از افراد کم تحملی که بابت یه اشتباه میخوان یه برچسب به آدم بزنند ولی من اون چیزی که در نمودار انرژی سه میبینم خریداران قوی و برگشت روند از نزولی به صعودی و اهداف حداقلی 1400 تومن در بلند مدت می باشد.
        انرژی3 ....1900 تومن.
        چه سهم های نازنینی داشتم مفت فروختم.انرژی 3 ،واحیا.
        هیچ وقت کسایکه باعث شدند واحیا رو بفروشم نمی بخشم.کلی واحیا داشتم.مفت فروختم.الان ببینه چنده؟
        تحلیل خودم کاملا روی واحیا درست بود.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mobin
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 590

انرژی3 ....1900 تومن.
          چه سهم های نازنینی داشتم مفت فروختم.انرژی 3 ،واحیا.
          هیچ وقت کسایکه باعث شدند واحیا رو بفروشم نمی بخشم.کلی واحیا داشتم.مفت فروختم.الان ببینه چنده؟
          تحلیل خودم کاملا روی واحیا درست بود.
          جناب اروم بورس
          به نظر شما انرژی تا چه قیمتی رشد خواهد کرد

نظر

• توسکا
            عضو فعال
            • Feb 2018
            • 508

وپترو :

قبل از بروز رسانی وضعیت وپترو نگاهی بیاندازیم به آنچه قبلا گفته شده بود:

6 تیرماه :

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
            با سلام

در مورد وپترو با فرمایش شما موافقم. اشاره کرده اید که بعیده زیاد پایین بیاد.... با توجه به اینکه الان حوالی 185 سهم رو خوب میخرند به نظر میاد که همینطوره که میفرمایید اما راستش من فکر میکنم پایین میاد. نمودار رو که نگاه کردم حد فاصل 159 تا 166 یک ناحیه حمایتی بسیار قوی داره.... به خاطر سهامدارای فعلی امیدوارم تا اونجا پایین نیاد ولی راستش نظر من اینه که اون منطقه رو لمس میکنه و برگشت از او ناحیه برای سهم خیلی خوبه....یک نکته دیگه هم شدیدا با شما موافقم که مادامی که زیر 150 نیاد سهم پتانسیل صعود داره

با احترام

17 تیرماه :

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
            متن فوق را زمانی که وپترو 185 بود(6 تیرماه) نوشتم و گفته بودم تا حوالی 159 پایین میاد امروز یعنی 17 تیرماه، وپترو به 159 اشاره شده رسید و کمترین قیمت امروز 158 بوده

در واقع شاهد واکنش سهم به سطح 159 هستیم. فعلا رصد بشه. در حال حاضر قیمت 1628 و کلوز 1595

موفق باشید.
            و اما بروزرسانی وضعیت تکنیکال وپترو (امروز 27 مرداد) :

همانطور که گفته بودیم وپترو از 185 تا حوالی 159 پایین آمد و سپس با واکنش به این سطح به سمت 173 برگشت و اما در نزول بعدی سطح 159 تاب نیاورد و نزول تا سطح ماژور 149 ادامه یافت که پس از واکنش به این سطح نیز قیمت دوباره تا حوالی همان 173 پوش شد....
            اما مجددا نزول قیمت و مجدد لمس سطح 149.... الان 6 روز است که این سطح حمایت مهمی بوده است...

اما چه خواهد شد؟

بر اساس تحلیلهایی که داشتم برخی از سهمها منجمله وپترو به لحاظ تحلیل زمانی وقت صعودشون نبود....که این موضوع یه بحث تکنیکال داره که فعلا بهش ورود نمیکنم... بهر حال پیرو این نوسانات الان حول و حوش 149 هستیم....

دو نظریه میشه داد، اولیش اینه که وپترو همین حوالی نوسان میکنه و صعودش از همینجا شکل میگیره، در این نظریه یعنی 149 حفظ میشه و این نماد فقط اصلاح زمانی داره و بعد صعود.....قبل از گفتن فرضیه دوم، بهتره نظرم رو صریح راجع به فرضیه اول بگم.... احتمال وقوع فرضیه اول رو کم میدونم ولی امیدوارم بخاطر سهامدارای فعلی وپترو همین فرضیه اول درست باشه و نظر من غلط باشه...

خب و اما فرضیه دوم چیه؟
            در فرضیه دوم سطح 149 رو به پایین شکسته میشه و وپترو اصلاح میکنه.....من به این فرضیه معتقدم..... البته من اصولا تارگت نمیدم و اینجا هم صرفا خروجی یک تحلیل تکنیکال را میگذارم....

قبل از آن عرض شود که معتقدم هر تارگتی دو وجه داره : قیمت و زمان...اینکه فقط تارگت قیمتی بدون ذکر زمان گفته بشه ناقص و گاها گمراه کننده است...

واما پپش بینی تکنیکال :
            در صورت وقوع فرضیه دوم احتمال رسیدن قیمت به حوالی 1298 در حوالی تاریخ 10 ام ماه آینده میلادی وجود دارد...

پی نوشت :
            هیچ قطعیتی وجود ندارد و صرفا از خروجی یک تحلیل تکنیکال صحبت میکنیم، که ممکنه نادرست و یا همراه با خطای تحلیلی نگارنده باشه...

همین!
            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• abed
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 428

بمیلا پرید اون ور آب.
              گرین کارتش تازه رسید.
              به عمو سام سلام برسون.
              راجع به واحیأ نظرتون چیه؟در مقابل بمیلا و واحیأ رو کدوم مثبتین؟ میدونم واحیا رشد داشته و لی اگر بتونه به دلار ازاد بفروشه خیلی جا داره؟ با سپاس فراوان

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                راجع به واحیأ نظرتون چیه؟در مقابل بمیلا و واحیأ رو کدوم مثبتین؟ میدونم واحیا رشد داشته و لی اگر بتونه به دلار ازاد بفروشه خیلی جا داره؟ با سپاس فراوان
                بمیلا.
                .
                .
                .
                امروز هیچ چیز به اندازه صف خرید وتوکا منو خوشحال نمیکنه،گرچه خودم خیلی وتوکا ندارم ولی بابت دوستان خیلی خوشحال خواهم شد.دلم میخواد بعضی از دوستان سود کنند و از بازار عقب نمونند.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

ماشالله وپترو.ببینم کی به 230 تومن میرسی.
                  .
                  .
                  .
                  شپارس رو رصد کنید فرصت داد برای سرمایه گذاری میان مدت ورود کنید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    امروز صبح ساعت 5:30 از خواب بیدار شده ام و 50 کیلومتر در دل طبیعت و کوهستان با میانگین سرعت 30 رکابزنی کرده ام
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/08/19, 08:39.

نظر

• farshidn
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 142

[QUOTE=orumbourse;750986]
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      امروز صبح ساعت 5:30 از خواب بیدار شدم و 50 کیلومتر در دل کوهستان و طبیعت با میانگین سرعت 30 رکابزنی کرده ام[/QUOTE]
                      درود
                      ماشالله به این همت خسته نباشی سجاد جان:.thumbsupsmileyanim

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

هر کسی سهمی میشناسه که خیلی وقته نزولی بوده و قیمتش خیلی افت کرده.اسمش رو بکوبه اینجا تا ببینیم کدم یک ارزنده هست برای خرید.
                        لطفا تبلیغ سهم خودتون رو نکنید.فقط و فقط سهامی بگید گه خیلی وقته در نزول بوده و الان مدتی در یه قیمتی داره کف سازی میکنه.

نظر

• توسکا
                          عضو فعال
                          • Feb 2018
                          • 508

هر کسی سهمی میشناسه که خیلی وقته نزولی بوده و قیمتش خیلی افت کرده.اسمش رو بکوبه اینجا تا ببینیم کدم یک ارزنده هست برای خرید.
                          لطفا تبلیغ سهم خودتون رو نکنید.فقط و فقط سهامی بگید گه خیلی وقته در نزول بوده و الان مدتی در یه قیمتی داره کف سازی میکنه.

با سلام...

یکی از این سهمها کرازی هست...

این سهم از اوایل سال 2017 روند نزولی را از حوالی 300 شروع کرده و تا 150 هم پایین اومده...

البته هم اکنون در 172 صف خریده.....اما با اینکه صف خریده عرض میشود که هنوز وقت صعودش نرسیده!!!

تقدیم به جناب اروم بورس عزیز...

ویرایش : مادامی که بالای 137 تومن هست پتانسیل صعودش پابرجاست.....بنده سهامدار این سهم فعلا نیستم.

موفق باشید.
                          آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/08/19, 09:04.
                          مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                          کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                          https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

یکی از سهم هایی که ازش غافل شدیم گوهران بود.الان روز 105 تومن صف خریده فردا مقاومت 107 تومن رو پیش رو داره ،بنظر میاد مشکلی این دفعه با شکستن این مقاومت نداشته باشه.اینو بشکنه میره به مقاومت سقف گوهران در 130 تومن.خبرهای بنیادی بیاد اونم رو هم میتونه بشکنه.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/08/19, 09:22.

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

ورنا
                              اصلاح میکنم
                              سهام خودرویی
                              هم نزول هم کف سازی هم بحث آزاد سازی قیمت

آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2018/08/19, 09:09.

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

سجاد عزیز
                                درود آرزوی سلامتی و موفقیت
                                خودت که میدونی من چند چند هستم
                                ........
                                1.شلرد طی این چند روز از 102 ت رسید به 130 ...دیروز مطالعه بیشتری نسبت بهش داشتم جای صحبت شده بود که ارزش ذاتی سهم 70%قیمت فعلی سهم کرمانشاه است...و الان هم 92%پیشرفت پروژه داشته و روی 95%باید افتتاح آزمایشی بشه

2.پلوله هم بعد از بازی روی 435 تا 450 ت ...از دیروز یه نوسانی حتی تا 520 ت داد و الان روی 505 ت هست ...خودم روی این سهم خوشبین هستم و صعودی همچون کفرا را میتوان در صورت انتشار اخبار دادگاه برای آن متصور بود
                                3.یه سهم بلند مدت بلند مدتی هم هست بنام بخاور...ندیدم جای روی این سهم خیلی صحبت بشه ولی میتوان از محل سودهای شناسایی شده ازش خرید و داشته باشیم ...به نظرم یه روزی اکثر بازار ازش صحبت خواهند کرد ولی نه الان که 48 ت است وقتی که تازه شد 120/130 ت

در پناه خدا باشی

نظر

در حال کار...
                                X