کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
صف خرید وصنعت عرضه شد ولی مشکلی نیست دوباره صف خرید میشه مثل وبملت
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فقط این ولغدر هم بتونه 140 رو رد کنه دیگه لیست آقا سجاد کامل میره تو صف/:.rolleyessmileyani
ولغدر توی این قیمت ها طلاست ولی چه کنم که مردم این روزها مشغول خرید نقره اند ولی بزودی پی به ارزش طلا هم خواهند برد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ماشالله وتوکا برو بالا ببینم چیکار میکنی،دیر بالا اومدن بهتر از هرگز بالا نیومدن هست.
.
.
.ماشالله کطبس
.
.
.
ماشالله شپارس
.
.
.
از نظر من لسرما بالایی داره تا پایینی.بزودی با باز شدن لبوتان فشار خرید روی سهم افزایش پیدا میکنه
گوهران و وآرین خریدار خیلی دست دست میکنه تو قیمت فعلی. به نظر میاد خیلی دوست نداره قیمت بره بالا فعلا. البته به نظر میرسه رو محدوده مقاومتی هم هستیم.
هیچ غلطی نمیتونه بکنه.هر دو باید بالا بره.اینا قیمتی ندارند که. مفت اندر مفت.93 تومن برای وآرین قیمتی نیست که.
برخی منتظرند کفرا به 900 یا 1000 تومن برسه بفروشند در برن.نمیدونند که من دنبال چه قیمت هایی برای فروش هستم.
این کم کم آماده میشه یه سیگنال خرید قوی شارپی بده.قطعا فروش من بالای 1400 تومن خواهد بود.
بنظر من احتمال اینکه زمان رفتن به بالای مقاومت خیلی مهم 105 تومن رسیده باشه،زیاده.
سه ساله نتونسته مقاومت 105 تومن رو بشکنه. الان روی 877 ریال صف خریده،فرصت خرید خواهد داد.
با شکست 105 تومن،هدف حداقلی 140 تومن.پیش بینی شکل :موج پرنوسان حد ضرر:65 تومن
حداقل ترین هدفش 140 تومنه
اپرداز هم داره بازگشایی میشه. این سهم هم تو مدت اخیر صعود خوبی داشته. ممکنه بعد از بازگشایی هم هنوز میل به صعود داشته باشه. سجاد جان شما روی این سهم بررسی داشتی؟
اپرداز هم داره بازگشایی میشه. این سهم هم تو مدت اخیر صعود خوبی داشته. ممکنه بعد از بازگشایی هم هنوز میل به صعود داشته باشه. سجاد جان شما روی این سهم بررسی داشتی؟
نه ، نداشتم
صف خرید فاراک داده شد.پیش بینی من از شکل موج کاملا درسته با صف خرید بدون عرضه بالا نخواهد رفت .پرنوسان و شناور بالا خواهد رفت عزیز من.پرنوسان.
فاراک اینجوری بالا میره نه شارپ با صف خرید بدون عرضه.ممکنه همین امروز دوباره صف خرید بشه ولی پرنوسان بالا خواهد رفت
سلام جناب اروم بورس.وقتتون به خیر..با این رشدی که فاراک تو مدت اخیر داشته شما خروج از سهم و سرمایه گذاری تو سهام های دیگه که معرفی کردینو پیشنهاد میدین یا نه؟حس میکنم قدرت صعود چند وقت پیشو نداره و واسه رسیدن به هدف ها زیاد نوسان کنه..خوشحال میشم راهنماییم کنیین.
نظر