سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid_sh
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 388

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

گروه شاختمان هم امروز حجمهای خوبی جابجا شد! ثنوسا نزدیک 13 میل !!!
    به احتمال زیاد اینها هم دارن یه موج صعودی شروع میکنن. تا نظر ذوستان چی باشه؟
    گوهران هم آخر وقت خریدار یه رنج زد و بعدش بیخیال شد. شاید بخواد بازی رو شروع کنه.

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

جناب اروم بورس عزیز باتوجه به معاملات دوسه روز اخیر وفروش کلان حقوقی وخرید نفس گیر حقیقی روندشو چطور میبینید

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

همیشه قرار نیست برای تحلیل از موج شماری های پیچیده استفاده کرد . بعضی وقتا با یه خط روند ساده میشه سود های خوبی گرفت . همون طور که تو نمودار غپاک مشاهده میکنید مقاومت مهمی رو شکسته و منفی های از روز ها فقط فرصت خریده . هدف کوتاه مدت محدوده 240 حد ضرر 155 قیمت فعلی 167

نظر

• آگراداد
          عضو فعال
          • Dec 2017
          • 424

دوستان بازار اومده رو پتروشیمی ها.شاراک .زاگرس. پارس .پر سود باشید.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
            جناب اروم بورس عزیز باتوجه به معاملات دوسه روز اخیر وفروش کلان حقوقی وخرید نفس گیر حقیقی روندشو چطور میبینید
            کدوم سهم؟!!!
            .
            .
            .
            .
            .
            فردا حتما گوهران در واچ باشه احتمال اینکه فردا مثبت قویی بخوره و روزهای آینده بره مقاومت 130 تومن رو بشکنه زیاده
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/09, 19:53.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
              فولاد وهرمز هم دوستان بررسی کنند
              سجاد بی زحمت بهپاک رو یک نگاه میکنی
              درود
              بهپاک رو من یه نگاهی انداختم.یه واگرایی ضعیف درش دیده میشه که ممکنه منفی بخوره،احتمال اینکه در کوتاه مدت کمی اذیت کنه هست ولی میان مدت خوبی داره، هنوز به اهدافش نرسیده.
              نکته مهم در نمودارش اینه که پس از یکسال تونسته بیاد بالای مقاومت 485 تومن که اتفاق خوبی در روند سهم محسوب میشه .ممکنه به اون یه پولبکی بکنه.البته زیاد فکر نمیکنم منفی بخوره یا اونجا یا 430 تومن.حد ضرر اینجاست. 430 تومن حمایت فوقالعاده قویی هست که نباید بشکنه البته بعید میدونم بشکنه من میان مدت این سهم رو خوب میبینم ولی کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه.
              نتونستم دقیق موج شماری کنم ولی شاید این سهم در ابتدای موج 5 متوسط باشه اگر این چنین باشه هدف بالای 800 تومنه.اخیرا حجم خریدها در مثبت زیاد بوده که نسبت به سرمایه اش قابل توجه هست.قطعا اون خریدها بی منطق و بی دلیل نبوده.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/09, 20:10.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2579

اولتیماتوم مجلس به پتروشیمی‌ها/لزوم عرضه ارز حاصل از صادرات در بازار

گرمابی نائب رئیس کمیته پتروشیمی مجلس:
                کمیته پتروشیمی مجلس به مدیران پتروشیمی اولتیماتوم داد که توجیهات آنها قابل قبول نیست و باید تمامی ارز حاصل از صادرات را در بازار عرضه کنند.
                پتروشیمی‌ها در ایران خوراک خود را با پایین ترین قیمت و ارزان دریافت می کنند لذا باید در مقابل نسبت به دولت و کشور احساس مسئولیت کرده و ارز حاصل از صادرات را در بازار عرضه کنند.
                یک راهکار این است که خوراک پتروشیمی‌ها با نرخ ارز در بازار ثانویه در اختیار پتروشیمی ها قرار داده شود، این امر موجب افزایش ۱۰۰ درصدی کالاهای تولیدی پتروشیمی‌ها می‌شود.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                  خدا قوت آقا سجاد عزیز
                  فعلا من با همون وپترو و گوهران می شینم سهامداری می کنم حیف که پول نیست.
                  سفارش را یک بررسی مجدد می فرمایید؟
                  با تشکر

درود بر شما
                  فکر کنم یه بار یکی از دوستان ده ماه قبل روی خط روند حمایتی شفارس در قیمت 180 تومن از من پرسید منم گفتم فعلا اتفاق مثبتی در سهم نمیبینم که طی کش و قوسی اونو شکست و تا 145 تومن هم اومد ولی حالا من میگم نگران این سهم نباش و سهامداری کن.اینجا مقاومت داره 230 تومن و ممکنه به اون واکنش منفی یا اصلاح جزیی نشون بده ولی تا حد ضرر رو نشکسته با سهم بمون.حد ضرر رو بذار روی 175 تومن.البته خیلی بعید میدونم به اونجاها برسه ولی برای احتیاط بد نیست(اصلا زیر 200 تومن بیاد که بنظر من نمیاد،بگو دوباره یه نگاهی بندازم).من آینده میان مدت و بلند مدت این سهم رو خوب میبینم.بنظرم این سهم اگه بالای 275 تومن بیاد اهداف بالای 380 تومن خواهد داشت.نمودارش خوبه.سهامداری کن با رعایت حد ضرر.اگر اتفاق بدی در سهم افتاد دوباره بگو نگاش کنم.من چیز بدی در سهم نمیبینم.

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    بهپاک رو من یه نگاهی انداختم.یه واگرایی ضعیف درش دیده میشه که ممکنه منفی بخوره،احتمال اینکه در کوتاه مدت کمی اذیت کنه هست ولی میان مدت خوبی داره، هنوز به اهدافش نرسیده.
                    نکته مهم در نمودارش اینه که پس از یکسال تونسته بیاد بالای مقاومت 485 تومن که اتفاق خوبی در روند سهم محسوب میشه .ممکنه به اون یه پولبکی بکنه.البته زیاد فکر نمیکنم منفی بخوره یا اونجا یا 430 تومن.حد ضرر اینجاست. 430 تومن حمایت فوقالعاده قویی هست که نباید بشکنه البته بعید میدونم بشکنه من میان مدت این سهم رو خوب میبینم ولی کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه.
                    نتونستم دقیق موج شماری کنم ولی شاید این سهم در ابتدای موج 5 متوسط باشه اگر این چنین باشه هدف بالای 800 تومنه.اخیرا حجم خریدها در مثبت زیاد بوده که نسبت به سرمایه اش قابل توجه هست.قطعا اون خریدها بی منطق و بی دلیل نبوده.
                    تشکر...خودم هم فکر میکنم کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه...اما با توجه به تحول بنیادی صنعتش وحجم فروش خوب...رشد خوبی داشته باشه در میانمدت

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

وصنعت

در 5 سال اخیر وصنعت بارها خواسته مقاومت محدوده 120 تا 130 تومن رو بشکنه که ناکام بوده ولی بنظر میاد الان شرایط از هر زمان برای شکستن این مقاومت بهتر باشه.
                      وصنعت مالک 50 درصدی شکلر هست و با مثبت خوردن شکلر ،تقاضای خرید روی وصنعت بالا خواهد رفت.
                      با شکست مقاومت محدوده 120 تا 130 تومن هدف حداقلی سهم 190 تومن خواهد بود.الان روی 121 تومن معامله میشه.حد ضرر این سهم 100 تومن.

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

صبح لیست سهام پیشنهادی رو بررسی میکردم حدود 36سهم در لیست بود که این تعداد رو من و علیرضا خان پیشنهاد دادیم 7_8 تاش رو هم فکر کنم جناب توسکا پیشنهاد داده دوستمون جناب بورس هم چند تا از گروه خودرو پیشنهاد داده عزیز بزرگوار جناب می هم چند تا سهم گفته برخی از دوستان تک سهم هایی گفته اند (البته تمامی اینا با دلایل بنیادی یا تکنیکالی گفته شده)یعنی کم کم 50سهم در این اواخر گفته شده.اینا رو گفتم که به اینجا برسم وقتی میبینم علیرغم این 50سهم پیشنهادی که انصافا بیشترشون سهام عالی هستند بعضا میبینم دوستانی میان و سهام خارج از این لیست نام میبرن و میگن اینو بخرم یا نخرم؟ خب داداش من،شما که لیست ما رو قبول نداری یعنی تحلیل و پیش بینی ما رو هم قبول نداری،پس چرا میخوای بازم نظر ما رو در مورد سهم دلخواهت بدونی؟خودت انتخاب کردی،خودت هم اینده اش پیش بینی کن انشالله سود میکنی.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

فردا گوهران_وصنعت_شکلر_وآرین_آسیا_کتوکا_وتوکا در واچ باشه احتمال مثبت قوی وجود داره.

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

نقل قول نوشته اصلی توسط ابشار نمایش ارسال ها
                              کدوم سهم؟!!!
                              .ببخشید صدرا منظورم بود

نظر

• محمدیان50
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 822

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
                                فکر کنم یه بار یکی از دوستان ده ماه قبل روی خط روند حمایتی شفارس در قیمت 180 تومن از من پرسید منم گفتم فعلا اتفاق مثبتی در سهم نمیبینم که طی کش و قوسی اونو شکست و تا 145 تومن هم اومد ولی حالا من میگم نگران این سهم نباش و سهامداری کن.اینجا مقاومت داره 230 تومن و ممکنه به اون واکنش منفی یا اصلاح جزیی نشون بده ولی تا حد ضرر رو نشکسته با سهم بمون.حد ضرر رو بذار روی 175 تومن.البته خیلی بعید میدونم به اونجاها برسه ولی برای احتیاط بد نیست(اصلا زیر 200 تومن بیاد که بنظر من نمیاد،بگو دوباره یه نگاهی بندازم).من آینده میان مدت و بلند مدت این سهم رو خوب میبینم.بنظرم این سهم اگه بالای 275 تومن بیاد اهداف بالای 380 تومن خواهد داشت.نمودارش خوبه.سهامداری کن با رعایت حد ضرر.اگر اتفاق بدی در سهم افتاد دوباره بگو نگاش کنم.من چیز بدی در سهم نمیبینم.
                                درود بر سجاد عزیز
                                خیلی متشکرم.
                                امیدوارم با صادرات پارافرمالدئید
                                و احتمال زیاد قرارداد فروش مالچ این سهم نگاه ها را به سمت خودش جلب کند.

نظر

در حال کار...
                                X