سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

احساس میکنم وضعیت و شرایط اقتصادی به گونه ای هست که مخالفین روحانی الان در بهترین موقعیت برای استیضاح رییس جمهور در مجلس هستند.شاید این استيضاح به عزل ایشون از سمتش هم ختم بشه ولی فکر نمیکنم هر کسی دیگه ای هم جای ایشون بیاد بهبودی در اوضاع اقتصادی پیش بیاد تنها یه وقفه ای چند روزه ممکنه به بحران اقتصادی بده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      احساس میکنم وضعیت و شرایط اقتصادی به گونه ای هست که مخالفین روحانی الان در بهترین موقعیت برای استیضاح رییس جمهور در مجلس هستند.شاید این استيضاح به عزل ایشون از سمتش هم ختم بشه ولی فکر نمیکنم هر کسی دیگه ای هم جای ایشون بیاد بهبودی در اوضاع اقتصادی پیش بیاد تنها یه وقفه ای چند روزه ممکنه به بحران اقتصادی بده.
      شک نکنید که غیر این نیست . هدف افزایش دلار در همین راستا بوده. بزودی....
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

من نظرم روی بمیلا مثبته.ظاهرا میخوان بازش کنند.هر کسی به نوسانات 5 یا 10 درصدیش اهمیت نده میتونه سود ببره.تحلیلش در صفحات قبلی هست.

بنظرمن هم خوبه البته دید میان مدت باید داشته باشی.کمی سهم پرنوسانی هست ولی بگمانم قیمت خوبی برای خرید داره الان قیمتش 159 تومنه.
        در حال حاضر روی 160 تومن دقیقا روی مقاومت قرار داره احتمال شکست بالاست البته اگر نشکنه نهایت یه ده یا بیست تومن میریزه ولی بشکنه گاماس گاماس میره بالای 195 تومن.
        حد ضرر 130 تومن.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

از یه طرف خودروییها قیمت خیلی اندکی دارند یعنی با این جهش قیمت دلار و افت ارزش ریال، الان قیمت سهام خودروی شبیه جوک هست ولی از یه طرف دیگه اینا رو خیلی بازی میدن.
          آخرین نظری که روی خودرویها من داده بودم گفتم پرنوسان بالا خواهند رفت.انصافا هم تا حالا پرنوسان بالا رفتند ولی احساس میکنم کمی زیادی منفی میخورند.بنابر این هر کسی داره با رعایت حد ضرر سهامداری کنه.البته من خرینگ و وساپا نظر داده بودم،خکاوه هم بود ولی نه روی اوج قیمت(نمیدونم 70-80 تومن بود اونم سری قبل،ولی خکاوه مطمئن باشید همه رو سورپرایز خواهد کرد).
          بهرحال منظورم اینه که اینا قیمت پایینی دارند ولی تا زمانی که حد ضرر رو نشکستند با اینا بمونید.
          خرینگ و وساپا واقعا سهم های خوبی هستند خکاوه هم قرار نیست تا ابد اینجوری بمونه.

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

سلام سجاد جان. فلوله هم یه نظر خوب میاد. اگه برات مقدوره یه نگاهی به چارتش داشته باش. ممنون.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
              سلام سجاد جان. فلوله هم یه نظر خوب میاد. اگه برات مقدوره یه نگاهی به چارتش داشته باش. ممنون.
              فلوله قیمت اندکی داره ولی فعلا خریدار در مثبت برای چند روز من ندیدم.بخاطر همون هم چیزی در مورد فلوله نمی نویسم.
              چون ممکنه یه مدتی در این قمیت ها بازی کنه یا بازم افت کنه .ملاک برای ما خریدار هست و یا اینکه روی حمایت مهمی باشه تا ما بگیم پله ای خرید بشه.
              البته 400 تومن حمایت مهمی هست ولی چون یه بار از اینجا برگشته دوباره اومد سمت این حمایت،پس مشخصه هنوز کار داره.
              بهر حال باید دید آیا خریداران قویی وارد سهم میشند یا همینطور باقی میمونه و سهامداران کم کم خسته میشند و دوباره دست به فروش میزنند و شکست حمایت 400 تومن رو رقم میزنند.
              شاید فلوله از نظر زمانی وقت صعودش نرسیده باشه،این احتمالش هم هست

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

از یه طرف خودروییها قیمت خیلی اندکی دارند یعنی با این جهش قیمت دلار و افت ارزش ریال، الان قیمت سهام خودروی شبیه جوک هست ولی از یه طرف دیگه اینا رو خیلی بازی میدن.
                آخرین نظری که روی خودرویها من داده بودم گفتم پرنوسان بالا خواهند رفت.انصافا هم تا حالا پرنوسان بالا رفتند ولی احساس میکنم کمی زیادی منفی میخورند.بنابر این هر کسی داره با رعایت حد ضرر سهامداری کنه.البته من خرینگ و وساپا نظر داده بودم،خکاوه هم بود ولی نه روی اوج قیمت(نمیدونم 70-80 تومن بود اونم سری قبل،ولی خکاوه مطمئن باشید همه رو سورپرایز خواهد کرد).
                بهرحال منظورم اینه که اینا قیمت پایینی دارند ولی تا زمانی که حد ضرر رو نشکستند با اینا بمونید.
                خرینگ و وساپا واقعا سهم های خوبی هستند خکاوه هم قرار نیست تا ابد اینجوری بمونه.
                سلام
                خکاوه بستن
                اما وساپا من مقداری نقد دارم تو چه قیمتی تو این منفی ها دیگه مطمئن میشه خرید؟
                بین ولساپا وساپا شما کدومش رو بر میدارید؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

,, سلام
                  درخصوص رانت بورس کالا و بمیلا نظری ندارید؟؟
                  بمیلا در بورس کالا ورق میخره 2890و در بازار 5300 عرضه میکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

ماشالله به بمیلا.
                    دیروز هر کسی میخواست بخره براحتی روی 170 تومن یا زیر اون هم میتونست بخره.البته ما حتی در 145 تومن پیشنهاد خرید میدادیم ولی خب ...

نظر

• الکساندر آلخین
                      ستاره‌دار(4)
                      • Jun 2013
                      • 828

سلام... امروز بمیلا روی 1690 خریدم.
                      هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• الکساندر آلخین
                        ستاره‌دار(4)
                        • Jun 2013
                        • 828

امروز با سقف قیمتی خودش در 187 تومان درگیره... فکر می کنم رد کنه سقف قبلی رو...
                        هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

خودرو دقیقا از 200 برگشت بالا

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

سلام سجاد جان. با توجه به جمع شدن صف فروش دی و نزول شدیدی که تو این مدت داشته، به نظرت میتونه یه نوسان مثبت بده؟ البته بیشتر حجم فروش امروز مربوط به حقوقی بوده!

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                              با سلام

شبندر :

امروز 23 تیرماه، قیمت کلوز شبندر 7169 میباشد و این نماد در روز جاری تا -4 درصد نیز معامله شد.

تکنیکالیستها را دعوت میکنم نمودار این سهم را بررسی کنید. به نظرم نمودار قابل تاملی دارد و سه نکته :

1. در نمودار این سهم پتانسیل رشد دیده میشود.
                              2. سیگنال نزدیک خطوط ساپورت مهم قرار دارد.
                              3. به نظرم حرکت صعودی این سهم بزودی، تاکید میکنم بزودی آغاز میشود.

اگر فرصت شد تحلیل تکنیکال مختصری از این نماد قرار میدهم.

همین!

متن فوق مربوط به 23 تیرماه قبل از مجمع شبندر بود که فروشنده ها حوالی 700 التماس میکردند برای فروش در آن روز کسی از پالایشگاهها صحبت نمیکرد و مدتها بود که سهام این گروه در خواب زمستانی بودند. در آنروز عرض شد که این سهم پتانسیل صعود داره و علی الخصوص تاکید شد که بزودی حرکتش رو شروع میکنه که امروز در کمتر از دو هفته بعد از 55 تومن سود نقدی قیمت به 884 تومن رسیده یعنی 31 درصد سود خالص فقط ظرف دو هفته از زمان معرفی.

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                              امروز شبریز بعد از مجمع بازگشایی شد و داره روی 9 درصد مثبت معامله میشه....در نمودار شبریز هم به مانند شبندر پتانسیل رشد می بینم.

و اما شبندر :

شبندر رفت مجمع و 55 تومان تقسیم کرد.

منتظر بازگشایی پس از مجمع می مانیم.... بر روی نمودار که پتانسیل گپ وجود دارد....البته ممکن است به نظر بیاید این گپ، بدلیل بازگشایی پس از مجمع است که البته هست و احتمالا مشابه شبریز با گپ قیمتی باز بشه ولی...

همین!
                              متن بالا هم مربوط به یکم مرداده و گفته شد که بر روی نمودار پتانسیل گپ وجود دارد..... و امروز بر روی نمودار بخشی از این گپ کاملا هویدا شده....

و حرف امروز یعنی 10 مرداد در خصوص شبندر :

امروز تا کنون 34 میلیون سهم معامله شده که بیش از 27 میلیون آنرا حقوقی عرضه کرده است. در چند روز گذشته که سهم همراه با صف خرید رشد شارپی داشت صحبتی نکردم چرا که صحبتها را قبلا کرده بود اما امروز که عرضه زیاد شده، عرض می شود که گمان نزدیک به یقین بنده این است که فروشندگان امروز پشیمان خواهند شد.

همین!
                              مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                              کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                              https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                                سلام سجاد جان. با توجه به جمع شدن صف فروش دی و نزول شدیدی که تو این مدت داشته، به نظرت میتونه یه نوسان مثبت بده؟ البته بیشتر حجم فروش امروز مربوط به حقوقی بوده!
                                امیدوارم بده.
                                همه چیز دست بازارگردانشه.

نظر

در حال کار...
                                X