سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

بزرگترین مشکل تکنیکالیستهای بورس الیوت هست

منظورم برای افرادی هست که تاره به تکنیکال اشنا میشن و فکر میکنن حتما و حتما با کسب دانش الیوتی مسلط بر بازار و اینده اون میشن

واقعا گرفتاری تو این زمینه ریاده //طرف یک فیبو اکستنش میکشه و منتظر رسیدن قیمت به اون میشه فارغ ار پتانسیلهای بنیادی سهم

فارغ ار جو بازار در تشکل موجهای اولیه و عامل ان

بهترین الیوت کارها تو بورس تهران اصلا معامله گر نیستن

باورش سخته ولی بیشترشون ریان ده ترین افراد بورس هستن

منظورم مترجمین و استادهاشون هستن نه هر کسی که لیبل میکشه

دلیل اون اینکه الیوت نیار به یک بازار دوطرفه داره نیار به حجم معاملات بالا و روان داره

موضوع مهمتر ریسک به ریوارد بالای ورود تو اصضلاح های قیمتی تو نقاط الیوتی
    بعدش هم تو هر نقطه ای ار بازار میشه 5تا سناریو الیوتی داشت

بازار های مالی بیشتر تو حالت رنج و ساید هستن و بورس تهران بخاطر حجم معاملات کم و رشد سریع و اصلاح کند تر ار رشد

شاهد الگوهای هستیم که منطق واقعی قدرت خریدار و فروشنده رو نمیتونه نشون بده سهم تو 3 روز 20درصد رشد میکنه

چون معاملات برعکس ندارم عملا معلوم نیست دارن میفروشن یا اینکه دارن معاملات خرید رو میبندن

الیوت تو مبحث معامله گری و ستاپهای که میشه وارد شد ار نوع ورودهای خوب تکنیکالی نیست

همین موضوع باعث این شد شخصا روی به پرایس اکشن بیارم و الیوت تو معامله گری نه تحلیل گری برام گرفتارهای ریادی ایجاد کرده بود

////////////////////

الان چند سالی هست روی سطوح تکنیکالی معامله میکنم و بیشتر دنبال حمایتهای خوب میگردم و با ریسک به ریوارد کم ورود میکنم و

نوسان میگیریم ار این موضوع هم دست کشیدم که حتما سهم باید بره فلان نقطه فیبو اکستنش ام

دیگه دنبال این نیستم که معامله بار کنم و خودم رو به فراموشسی بزنم تا فلان تارگت لمس بشه

معاملات رو با دیدن نوع کندلها سعی میکنم دنبال کنم

//////////////////////////

سهم بورس //حجم سنگینی تو 500تومن دید و الان تو اصلاح هست

من تو 420 تومن منتظر میمونم برای ورودش

خود دوستان هم بررسی کنن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      نمیدونم این کیه در کفرا رنج منفی میزنه. گزارش کفرا عالی بود دیگه رنج منفی یعنی چی ؟
      سهم ار سال 2014 تو منطقه رنج بوده و نمیتونه یک دفعه پروار کنه

اگر دقت کنی تو موج اخر صعودش هم ار منطقع رنج نوع کندلها قدرت رو نشون نمیده و بیشتر به حالت چاپی و تو دل هم اومده بالا

رفتار سهم همینه ولی بلاخره محدوده رو شکسته و باید بالاش بمونه

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

نظر دوستان بابت حق تقدم کهمدا چیه

و خود سهم

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          دیروز سهمی را در قیمت 375 تومان 4 پله خرید زدم و امروز صف خرید شد احتمال افت آن هم هست ولی با دید 6 ماهه خرید کردم
          چون احتمال افت دارد پس از بررسی بیشتر معرفی خواهم کرد

کطبس را هم در حدود قیمت 275 تا 295 مرتب توصیه به خرید کردم امید وارم دوستان در آن موقع خرید کرده باشند.
          در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          این سهم تابا است (تابان نيرو سپاهان ) . امروز هم صف خرید شد من 3 پله دیگر در حدود 460 خرید کردم.
          فکر می کنم تارگت حدود بالای 800 تومان داشته باشد . امید به خدا

قیمت فعلی 461 تومان
          امروز هم من 3 پله دیگر تابا خریدم . در گزارش 9 ماهه خود حدود 78 تومان سود اعلام کرده است ( تعدیل 1484درصدی ) که البته غیر عملیاتی است.
          به دوستان توصیه می کنم اگر ریسک پذیر هستید و با حد ضرر 400 تومان خرید کنید.
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/01/21, 11:28.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

امروز کفرا در نزدیکی مقاومت 478 تومن دچار تعلل خرید و فشار فروشنده ها شد و عقب نشینی 20 تومنی کرد.دیروز گفتم اینجا مقاومت هست ولی دیر یا زود این مقاومت هم شکسته میشه و بسوی اهدافش حرکت خواهد کرد ،سهامداری کنید تا رستگار شوید.
            با توجه به گزراش دیروز واحیا،امروز فشار فروش در این سهم دیده شد.البته گزارش بدی نداده ولی خب بازار انتظار بالایی از سهم داره،اما باید توجه داشت که این یه سهم هلدینگی هست نه شرکت تولیدی که هر سه ماه سود تولید کنه سود این شرکت در دوازده ماهه در صورتهای مالی دیده خواهد شد.
            فروشندگان امروز نوسانگیرها و عجول ها بودند ولی فروشنده فردا میتونه فروشنده واقعی باشه.بنابراین عیار فشار فروش فردا مشخص میشه همچنان سهامدارم با حد ضرر 760 تومن.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• banima
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 277

کفرا بدلیل افزایش فروش شرکت در سه ماهه سوم سال1396 نسبت به بودجه پیش بینی شده و همچنین برآورد عملکرد ماه های آتی بر مبنای اطلاعات عملکردی، رشد سود خالص نسبت به پیش بینی سال مالی منتهی به 29/12/96 برابر 37درصدخواهد بود. این افزایش عمدتاً ناشی از بهبود جذب سفارشات و افزایش تولید و فروش آجرها ،کاهش بهای تمام شده ، ترکیب مناسب جذب سفارشات با ارزش افزوده بالاتر و مدیریت کاهش مصرف انرژی می باشد که منجر به افزایش سود خالص هر سهم از مبلغ 442 ريال به مبلغ 607 ريال خواهد بود.
              96/11/1

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                یه نگاهتون به شاخص هم باشه.
                کم کم داریم به مقاومت های مهمی میرسیم 102 هزار مقاومت مهمی هست حتی خود 100 هزار هم میتونه از نظر روانی برای فعالین بازار مهم باشه الان شاخص 98959 واحد می باشد.
                قطعا شاخص هنوز جا برای رشد داره ولی این بمعنی این نیست که همیشه مثبت بخوره و اصلاح هایی نداشته باشه.
                ممکنه در مواجه با مقاومت های شاخص و یا نزدیک اونها، شاهد فشار عرضه روی سهام بزرگ و تاثیرگذار در شاخص باشیم .
                .
                .
                .
                .
                .

روزهای آینده قمرو رو در واچ داشته باشید.
                فکر میکنم شاخص نیاز به کمی اصلاح داره.احتمال اینکه ما وارد یه ریز موجی بنام موج چهارم در تکمیل سومین موج از موج پنجم بلند شده باشیم، زیاده.
                فکر میکنم حداقل تا 95500 اصلاحی بصورت پرنوسان داشته باشیم.
                در روزهای اینده با توجه به رفتار و مقدار منفی هایی که شاخص میخوره، اطلاعات بیشتری میتونیم در مورد اصلاح دقیق شاخص داشته باشیم.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

جناب اروم بورس سلام بی زحمت کتوکا هم بررسی کنید. به نظرم رشد خوبی کنه با توجه به طرحهای توسعه و پوشش خوبی که در گزارشات داده
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

نگرانی راجع به نفت تقریبا به صورت کامل برطرف شده. حالا دیگه سهام نفتی بنیادی با اطمینان بیشتری به حرکتشون ادامه خواهند داد.
                    Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      جناب اروم بورس سلام بی زحمت کتوکا هم بررسی کنید. به نظرم رشد خوبی کنه با توجه به طرحهای توسعه و پوشش خوبی که در گزارشات داده
                      درود

من موافق نگهداری کتوکا هستم.الان درگیر مقاومت های متعددی هست ولی من فکر میکنم هر چقدر که زمان میگذره بنفع سهامداران باشه.مقاومت بسیار مهمی در 385 تومن داره اون رو بشکنه قطع به یقین میره برای شکستن 430 تومن.من فکر میکنم این سهم توانایی صعود تا 540 تومن هم داره.
                      الان روی 333 تومن معامله میشه مشکل این سهم اینه که زیاد نوسان میکنه ولی معمولا اینگونه سهام فنرشون یهویی آزاد میشه.
                      حد ضرر این سهم 260 تومنه.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

سجاد عزیز
                        درود
                        به نظر من با این وضعیت قیمت دلار که طبق ارزیابی که شده قیمت واقعی ان 13650 ت است
                        قیمت حداقلی ان 7000 ت
                        و با توجه به اینکه همه چیز تحت و شعاع این قیمت دلار است الا بازار سهام
                        واقعا قیمت حداقلی هر سهم نباید از یک ششم ...قیمت دلار کمتر باشد
                        و لازم است یه بازنگری در نحوه محاسبه قیمت سهام با توجه به کاهش ارزش ریال بشود
                        امیدوارم سهامداران محترم قدر دارایی های خودشون رو بدانند

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 973

به نظر لخزر امروز به مقاومتی که دیروز شکسته بود پولبک کرد با توجه به حجم معاملات و حمایت3 حقوقی میتوان انتظار ادامه رشد رو از همین محدوده داشت.

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                          بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                            سجاد عزیز
                            درود
                            به نظر من با این وضعیت قیمت دلار که طبق ارزیابی که شده قیمت واقعی ان 13650 ت است
                            قیمت حداقلی ان 7000 ت
                            و با توجه به اینکه همه چیز تحت و شعاع این قیمت دلار است الا بازار سهام
                            واقعا قیمت حداقلی هر سهم نباید از یک ششم ...قیمت دلار کمتر باشد
                            و لازم است یه بازنگری در نحوه محاسبه قیمت سهام با توجه به کاهش ارزش ریال بشود
                            امیدوارم سهامداران محترم قدر دارایی های خودشون رو بدانند
                            واقعا اینقدر قیمت گذاری شده؟!!
                            خدا به داد این مردم بدبخت بیچاره برسه،یه چندر غاز سرمایه دارن اونم هر روز از ارزشش کاسته میشه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

تحلیل بنیادی واحیا در یکی از کانال های تلگرامی
                              .
                              .
                              .
                              .

سال مالی واحیا برج 3 هر سال تموم میشه
                              و این رو در نظر داشته باشیم که هلدینگ واحیا صد در صد شرکت مهندسی قایم سپاهان رو داره که اونهم 52 درصد واحیا رو داره
                              پس واحیا به طور غیرمستقیم 52 درصد خودش رو داره
                              پس توی صورت های مالی تلفیقش هر چی سود مجموع شرکتهای هلدینگ بود باید تقسیم بر حدود نصف تعداد سهام واحیا بشه

مثلا محاسبات ما نشون میده که با نرخ های جدید سنگ آهن و تولید کنسانتره، در سال 96 فقط سنگ آهن احیا باید 210 میلیارد تومن سود به واحیا بده
                              که اگر این رو بر کمتر از هفتصد میلیون سهم واحیا تقسیم کنیم میشه هر سهمی بیشتر از 300 تومن و چون واحیا 52 درصد خودش رو داره بنابراین سود تلفیقش میتونه به 600 برسه!!! (با یکسال تاخیر در تلفیق)

سود سایر زیرمجموعه های واحیا رو در نظر نگرفتیم

تحلیل به جای تخیل

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                واقعا اینقدر قیمت گذاری شده؟!!
                                خدا به داد این مردم بدبخت بیچاره برسه،یه چندر غاز سرمایه دارن اونم هر روز از ارزشش کاسته میشه.
                                درود
                                سایت جام نیوز ...تحلیلی گذاشته به روز هم هست 12 هزار تومان
                                فقط نشد لینکشو بزارم
                                با یه سرچ ساده پیدا میشه تحلیل قیمت واقعی دلار

حالا هی در بازار بورس ملت ارزان فروشی کنند دارایی خودشون رو
                                نمیدونم چرا در ابازارهای دیگر کلمه حباب هیچ وقت گفته نمیشه
                                وا مصیبت ها برای این بازاره
                                هر چند کانال های بوقچی تلگرام هم بی اثر نیست

نظر

در حال کار...
                                X