پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
بزرگترین مشکل تکنیکالیستهای بورس الیوت هست
منظورم برای افرادی هست که تاره به تکنیکال اشنا میشن و فکر میکنن حتما و حتما با کسب دانش الیوتی مسلط بر بازار و اینده اون میشن
واقعا گرفتاری تو این زمینه ریاده //طرف یک فیبو اکستنش میکشه و منتظر رسیدن قیمت به اون میشه فارغ ار پتانسیلهای بنیادی سهم
فارغ ار جو بازار در تشکل موجهای اولیه و عامل ان
بهترین الیوت کارها تو بورس تهران اصلا معامله گر نیستن
باورش سخته ولی بیشترشون ریان ده ترین افراد بورس هستن
منظورم مترجمین و استادهاشون هستن نه هر کسی که لیبل میکشه
دلیل اون اینکه الیوت نیار به یک بازار دوطرفه داره نیار به حجم معاملات بالا و روان داره
موضوع مهمتر ریسک به ریوارد بالای ورود تو اصضلاح های قیمتی تو نقاط الیوتی
بعدش هم تو هر نقطه ای ار بازار میشه 5تا سناریو الیوتی داشت
بازار های مالی بیشتر تو حالت رنج و ساید هستن و بورس تهران بخاطر حجم معاملات کم و رشد سریع و اصلاح کند تر ار رشد
شاهد الگوهای هستیم که منطق واقعی قدرت خریدار و فروشنده رو نمیتونه نشون بده سهم تو 3 روز 20درصد رشد میکنه
چون معاملات برعکس ندارم عملا معلوم نیست دارن میفروشن یا اینکه دارن معاملات خرید رو میبندن
الیوت تو مبحث معامله گری و ستاپهای که میشه وارد شد ار نوع ورودهای خوب تکنیکالی نیست
همین موضوع باعث این شد شخصا روی به پرایس اکشن بیارم و الیوت تو معامله گری نه تحلیل گری برام گرفتارهای ریادی ایجاد کرده بود
////////////////////
الان چند سالی هست روی سطوح تکنیکالی معامله میکنم و بیشتر دنبال حمایتهای خوب میگردم و با ریسک به ریوارد کم ورود میکنم و
نوسان میگیریم ار این موضوع هم دست کشیدم که حتما سهم باید بره فلان نقطه فیبو اکستنش ام
دیگه دنبال این نیستم که معامله بار کنم و خودم رو به فراموشسی بزنم تا فلان تارگت لمس بشه
معاملات رو با دیدن نوع کندلها سعی میکنم دنبال کنم
//////////////////////////
سهم بورس //حجم سنگینی تو 500تومن دید و الان تو اصلاح هست
من تو 420 تومن منتظر میمونم برای ورودش
خود دوستان هم بررسی کنن
بزرگترین مشکل تکنیکالیستهای بورس الیوت هست
منظورم برای افرادی هست که تاره به تکنیکال اشنا میشن و فکر میکنن حتما و حتما با کسب دانش الیوتی مسلط بر بازار و اینده اون میشن
واقعا گرفتاری تو این زمینه ریاده //طرف یک فیبو اکستنش میکشه و منتظر رسیدن قیمت به اون میشه فارغ ار پتانسیلهای بنیادی سهم
فارغ ار جو بازار در تشکل موجهای اولیه و عامل ان
بهترین الیوت کارها تو بورس تهران اصلا معامله گر نیستن
باورش سخته ولی بیشترشون ریان ده ترین افراد بورس هستن
منظورم مترجمین و استادهاشون هستن نه هر کسی که لیبل میکشه
دلیل اون اینکه الیوت نیار به یک بازار دوطرفه داره نیار به حجم معاملات بالا و روان داره
موضوع مهمتر ریسک به ریوارد بالای ورود تو اصضلاح های قیمتی تو نقاط الیوتی
بعدش هم تو هر نقطه ای ار بازار میشه 5تا سناریو الیوتی داشت
بازار های مالی بیشتر تو حالت رنج و ساید هستن و بورس تهران بخاطر حجم معاملات کم و رشد سریع و اصلاح کند تر ار رشد
شاهد الگوهای هستیم که منطق واقعی قدرت خریدار و فروشنده رو نمیتونه نشون بده سهم تو 3 روز 20درصد رشد میکنه
چون معاملات برعکس ندارم عملا معلوم نیست دارن میفروشن یا اینکه دارن معاملات خرید رو میبندن
الیوت تو مبحث معامله گری و ستاپهای که میشه وارد شد ار نوع ورودهای خوب تکنیکالی نیست
همین موضوع باعث این شد شخصا روی به پرایس اکشن بیارم و الیوت تو معامله گری نه تحلیل گری برام گرفتارهای ریادی ایجاد کرده بود
////////////////////
الان چند سالی هست روی سطوح تکنیکالی معامله میکنم و بیشتر دنبال حمایتهای خوب میگردم و با ریسک به ریوارد کم ورود میکنم و
نوسان میگیریم ار این موضوع هم دست کشیدم که حتما سهم باید بره فلان نقطه فیبو اکستنش ام
دیگه دنبال این نیستم که معامله بار کنم و خودم رو به فراموشسی بزنم تا فلان تارگت لمس بشه
معاملات رو با دیدن نوع کندلها سعی میکنم دنبال کنم
//////////////////////////
سهم بورس //حجم سنگینی تو 500تومن دید و الان تو اصلاح هست
من تو 420 تومن منتظر میمونم برای ورودش
خود دوستان هم بررسی کنن
نظر