سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sofia
    عضو عادی
    • May 2011
    • 170

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

سلام اروم بورس استاد عزیز
    لطفا نظرتون در مورد خودرویی ها هم بگید

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
      سلام اروم بورس استاد عزیز
      لطفا نظرتون در مورد خودرویی ها هم بگید
      درود

سوفیا خانم اگه پست های قبلی رو میخونید نیازی به طرح دوباره این سوال نداشتید.در مورد خکاوه ، خاور ، خرینگ ،خزامیا ، خپارس و وساپا در مورد اینا من نظرم رو گفته ام.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        انتظار داشتم به مقاومت 180 تومن خرینگ یه واکنش اصلاحی داشته باشه هنوز رخ نداده ولی اصلاح میکرد برای روند صعودیش بهتر بود.الان 1.5 میل روی 1837 ریال صف خرید داره.
        چه واکنشی ،مادرجان.
        از صف خرید تا صف فروش.انگار اونی که سهم رو مدیریت میکنه پست ما رو خوند.
        /.:biggrinsmiley.:/
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

QUOTE=gholamk;740548]جنابorumbourse
          عزیز یعنی شما با نوسان گیری موافق نیستی؟ آخه من دارم در مورد نوسان گیری مطلب جمع میکنم و چند مدتی بود که روشم رو روی نوسان گیری متمرکز کرده بودم و فک میکنم که الان هم روشم درست هست اما چون هنوز یه جاهایش کار داره و جزئی هستند نشده که به طور کامل اجراش کنم اما همین روشی هم که حالا برای خودم دست و پا کردم فک میکنم خوب باشه و جواب بده.اما چون شما تجربه خیلی بیشتری از من دارید خواستم از شما هم مشورت بگیرم. به نظرتون آیا من روشم رو تغییر بدم و دنبال بنیاد سهم باشم یا روشم رو ادامه بدم؟؟؟؟ من نوسان کم اما تعداد معاملات زیاد مد نظرم هست و فک میکنم که جواب بده.
          ممنون میشم اگه وقت بذارید و جواب بدید.[/QUOTE]
          .
          .
          .
          .
          درود
          هدف در بازار بورس سود کردن هست،میشه نوسانگیری کوتاه مدت کرد و میشه میان مدت و بلند مدت اینکار رو انجام داد.
          نوسان گیری کوتاه مدت یه سری معایبی داره اول اینکه تریدر همیشه در استرس و ترس، روزگارش رو سپری خواهد کرد"خدایا فردا سهم 5 درصد میره بالا یا میاد پایین" این استرس برای تریدر عنوان اقسام بیماری ها میاره،از ناراحتی اعصاب تا ناراحتی های جسمانی و جنسی.
          کسیکه ترید کوتاه مدت میکنه در مقاطعی خواهد توانست سود خوب در کوتاه ترین زمان ببره ولی سوال اصلی اینجاست کسیکه در سه روز 10-15 درصد سود میکنه آیا معامله ای انجام بده و اون معامله 5 درصد ریزش داشته باشه و دو سه هفته ای هم در اون قیمت ها سهم بمونه و بعد صعود کنه ایا اون شخص تحمل اون دو سه هفته رو داره یا داخل اون دو سه هفته میفروشه؟قطعا جواب اینه "میفروشه" چون عادت به سریع سود کردن گرفته و اینجاست که زیان های پنج درصدی باعث میشه سودهای 30-40 درصدی رو از بین ببره،حالا کاری به ناراحتی ها و نگرانی ها و استرس هایی که همیشه دارد رو نداریم.
          بنابراین بنظرم بهترین روش معامله ترید میان مدت و بلند مدت خواهد بود.مثالش هم اونجا زدم.
          اما ترید میان مدت و بلند مدت باید روی سهامی انجام بشه که اولا در روند صعودی باشند حالا در ابتدای روند باشه که چه بهتر و دوم اینکه تغییرات مثبت سود در حال انجام باشه.
          ممکنه یه سهمی تا دیروز بی بنیاد بوده ولی رفته رفته تغییرات مثبت سود روش انجام میشه اینو دیگه کم کم با در نظر گرفتن روند سهم،دید میان مدت و بلند مدت داشته باشیم.
          سابقه نشون داده بیشترین سود رو بازار به کسانی داده که دید میان مدت و بلند مدت روی سهام بنیادی و صد البته دارای روند صعودی(نه روند نزولی ) داده.سهام بنیادی هم میتونند ضرر بزنند اگر در روند نزولی بلند مدت باشه که خیلی هم وقت گیر میشه هم اصلاح میکنه پس دارای روند صعودی حتما باید باشه.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/03/05, 11:50.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

انگار همین دیروز بود که اروم بورس خرینگ رو سیگنال کرد
            یادش بخیر

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

دو تا سهم میگم یکی فولاژ و دیگر فسا
              اولی از جنس فلزات اساسی است که رشدی نکرده و سهم دلاری است
              دومی هم پتروشیمی فسا با قیمت 61 کف کانال اینم دلاری است
              کدوم برای خرید مناسب ترند؟
              آخرین ویرایش توسط linux_linda؛ 2018/03/05, 12:06.

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

ANTI-CLIMAX PRICE PATTERN

این عبارت رو تو گوگل سرچ کن کلی مطلب پیدا میکنی

https://www.tradingsetupsreview.com/

این سایت یک کتابی داره بابت خلاف روند ها

ازش بگیر //اگر نتونستی بمن بگو برات اپلود کنم

برای نوسان گیری کندل شناسیت باید قوی باشه

البته کندل شناسی استیو نیسون که تو ایران معروف شده مشکلات اساسی داره

کندل شناسی ار لنس بگیر یا ار نیل فولر

یا اینکه دکتر اناری دورش رو تو سایتش رایگان کرده و عالی هست برای این موضوع

//////////
                شرمنده ار صاحب تاپیک

برای نوسان گیری

باید به سطوح حمایت فکر کرد و کلا بهترین سطح و کم ریسکترین سطح ما سطوخ //تبدیل سطوح یا تغییر قطبیت هست

سطحی که حمایت هست و اگر بشکنه خودش به مفاومت تبدیل میشه

//
                تو بورس تهران حمایتهای فبیوناچی که متناظرش حمایت داریم و تبدیل سطوح عالی هستن

کتاب ذهن ریبا /احسان سپهریان ر و مطالعه کن

شرمنده ار سجاد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  ANTI-CLIMAX PRICE PATTERN

این عبارت رو تو گوگل سرچ کن کلی مطلب پیدا میکنی

https://www.tradingsetupsreview.com/

این سایت یک کتابی داره بابت خلاف روند ها

ازش بگیر //اگر نتونستی بمن بگو برات اپلود کنم

برای نوسان گیری کندل شناسیت باید قوی باشه

البته کندل شناسی استیو نیسون که تو ایران معروف شده مشکلات اساسی داره

کندل شناسی ار لنس بگیر یا ار نیل فولر

یا اینکه دکتر اناری دورش رو تو سایتش رایگان کرده و عالی هست برای این موضوع

//////////
                  شرمنده ار صاحب تاپیک

برای نوسان گیری

باید به سطوح حمایت فکر کرد و کلا بهترین سطح و کم ریسکترین سطح ما سطوخ //تبدیل سطوح یا تغییر قطبیت هست

سطحی که حمایت هست و اگر بشکنه خودش به مفاومت تبدیل میشه

//
                  تو بورس تهران حمایتهای فبیوناچی که متناظرش حمایت داریم و تبدیل سطوح عالی هستن

کتاب ذهن ریبا /احسان سپهریان ر و مطالعه کن

شرمنده ار سجاد
                  شرمندگی چرا دوست عزیز.
                  اینجا یه تاپیک عمومی هست درسته من ایجادش کردم ولی تایپک تخصصی من نیست،همه آزادن مطلب بزنند.
                  .
                  .
                  من دیروز بطور کامل از خرینگ خارج شدم.البته این سهم قطعا اهداف بالا داره ولی چون نزدیک مقاومت 180تومن بود و احتمال اصلاح میدادم بنابراین خروج رو ترجیح دادم.اگه پایین بیاد دوباره میخرم، بالا هم بره که دیگه رفته،کاریش نمیشه کرد
                  .

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                    دو تا سهم میگم یکی فولاژ و دیگر فسا
                    اولی از جنس فلزات اساسی است که رشدی نکرده و سهم دلاری است
                    دومی هم پتروشیمی فسا با قیمت 61 کف کانال اینم دلاری است
                    کدوم برای خرید مناسب ترند؟
                    درود

فسا رو نمیدونم ولی خرید فولاژ برای بلند مدت از این قیمت ها تا 125 تومن میتونه یه خرید کم ریسک باشه.بعید میدونم بتونه حمایت 125 تومن رو بشکنه ،پله ای خرید بشه خوبه بنظرم.روی 130 تومن حمایت خط روند صعودی شش هفت ساله رو داره.تحلیل کاملش در صفحات قبل هست.

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

دوستان تصور من اینه که نفت برنت حداقل در همین محدوده 63 تا 68 باقی خواهد ماند. به نظرم شرایط بنیادی نه اونقدر قوی هست که نفت بالای 70 متعادل بشه و نه اونقدر شرایط بد هست که نفت برنت زیر این قیمتها برود. الان بازار نسبت به قیمت نفت تردید داره شاید در این یکی دو ماه فرصت خوبی برای خرید یک سهم نفتی و نگهداری آن با دید پایان سال 97 باشه.
                      Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

فردا اگه خرینگ منفی بشه میره در اصلاح اندک.دنبال اصلاح های زیاد نباشید بلکه بیشتر یه استراحت یا تجدید قوا برای صعود به قیمت های بالاتر میتونه باشه.اگر فردا منفی بخوره 150 یا 140 تومن قیمت های برگشتی میتونه باشه و صد البته که خیلی خیلی پرنوسان میتونه به اونجاها برسه.
                        پیش بینی من اینه که ممکنه تا 26 اسفند ماه سهم نوسان زیادی بین 190 تا 145 تومن داشته باشه.
                        البته تمامی اینایی که من گفتم فقط احتمالات هست،ممکنه محقق هم نشه بدلیل اینکه خرینگ شناوری آنچنانی نداره ،سهم چغریه و در مقطع فعلی توجه بازار به اون زیاده در نتیجه تحلیل یکی دو هفته ای این سهم بسیار سخته.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

اندیکاتورها افت قدرت روند صعودی شاخص کل رو نشون میدن.
                          یه چند روزی هست این اخطار ها داده میشه ،به گمانم کمی احتیاط بد نیست.

پست بالای در 99224 واحد زده شده.
                          من احتمال میدم شاخص پرنوسان حداقل تا 95500 واحد بیاد ولی پرنوسان.ببینیم چی میشه؟
                          دستکاری روی شاخص زیاده ولی نمودارها اینطور میگند.
                          در مسیر تحلیل

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

درود
                            هدف در بازار بورس سود کردن هست،میشه نوسانگیری کوتاه مدت کرد و میشه میان مدت و بلند مدت اینکار رو انجام داد.
                            نوسان گیری کوتاه مدت یه سری معایبی داره اول اینکه تریدر همیشه در استرس و ترس، روزگارش رو سپری خواهد کرد"خدایا فردا سهم 5 درصد میره بالا یا میاد پایین" این استرس برای تریدر
                            عنوان (انواع) اقسام بیماری ها میاره،از ناراحتی اعصاب تا ناراحتی های جسمانی و جنسی.
                            کسیکه ترید کوتاه مدت میکنه در مقاطعی خواهد توانست سود خوب در کوتاه ترین زمان ببره ولی سوال اصلی اینجاست کسیکه در سه روز 10-15 درصد سود میکنه آیا معامله ای انجام بده و اون معامله 5 درصد ریزش داشته باشه و دو سه هفته ای هم در اون قیمت ها سهم بمونه و بعد صعود کنه ایا اون شخص تحمل اون دو سه هفته رو داره یا داخل اون دو سه هفته میفروشه؟قطعا جواب اینه "میفروشه" چون عادت به سریع سود کردن گرفته و اینجاست که زیان های پنج درصدی باعث میشه سودهای 30-40 درصدی رو از بین ببره،حالا کاری به ناراحتی ها و نگرانی ها و استرس هایی که همیشه دارد رو نداریم.
                            بنابراین بنظرم بهترین روش معامله ترید میان مدت و بلند مدت خواهد بود.مثالش هم اونجا زدم.
                            اما ترید میان مدت و بلند مدت باید روی سهامی انجام بشه که اولا در روند صعودی باشند حالا در ابتدای روند باشه که چه بهتر و دوم اینکه تغییرات مثبت سود در حال انجام باشه.
                            ممکنه یه سهمی تا دیروز بی بنیاد بوده ولی رفته رفته تغییرات مثبت سود روش انجام میشه اینو دیگه کم کم با در نظر گرفتن روند سهم،دید میان مدت و بلند مدت داشته باشیم.
                            سابقه نشون داده بیشترین سود رو بازار به کسانی داده که دید میان مدت و بلند مدت روی سهام بنیادی و صد البته دارای روند صعودی(نه روند نزولی ) داده.سهام بنیادی هم میتونند ضرر بزنند اگر در روند نزولی بلند مدت باشه که خیلی هم وقت گیر میشه هم اصلاح میکنه پس دارای روند صعودی حتما باید باشه.

[/QUOTE]

بعضی از پست های خودم رو که دوباره میخونم از غلط های املایی خنده ام میگیره.
                            من کلا سریع مینویسم و بدون نگاه کردن ارسال میکنم،تازه بعد از فرستادن متوجه میشم که چه اشتباههای تایپی و املایی داشتم.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

سال 97 سال سگ....سال اضطراب و نگرانی . سال خلوص نیت ها . سال عذاب و بدبینی . سال دعوا . سال خودخوری و دلشوره . سال بخشش و آزادی . سال ضد جاسوسی . سال فعالیت سیاسی . سال لو رفتن جاسوسان.
                              .
                              .
                              .
                              امسال هم سال خروس بود که یه جورایی بیشتر خصوصیاتش در این سال دیده شد
                              خصوصیات سال خروس ...سال قحطی و بیکاری . سال سخت و بد . سال بی پولی و کسادی . سال درخشش نظامیان . سال اضطراب و نگرانی و ناامیدی . . سال بگو ومگو و مشاجرات . سال خوف از دیگران .
                              بیشتر اینا امسال دیده شد.

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

هر ريش سفيد كرده اي تو عالم مالي نيك مي داند :
                                داستان سرمايه گذاري، قصه ي نجات است.

از همان لحظه كه سهمي را مي خريد، بازي نجات آغاز مي شود.

درست مانند خلبان هواپيما كه هرقدر هم قبل از پرواز قسمت هاي مختلف هواپيما را كنترل كرده باشد، لحظه جدا شدن چرخها از زمين، ماجرا و بازي كاملا تغيير مي كند.
                                چيزي كه مهندسين پرواز در دانشگاه ها نمي آموزند اتفاقات بعد از جدا شدن چرخ از زمين است.
                                در واقع اگر قبل از پرواز مي شد كنترل ها را به صد در صد رسانيد، هرگز هواپيمايي سقوط نمي كرد.
                                براي همين است كه خلباني آميزه اي از علم و هنر استفاده كردن از آن علم است.
                                سرمايه گذاري در سهام هم به همين ترتيب است. شما مي توانيد اكسلي با ده ها شيت در مورد شركت مورد نظرتان تهيه كنيد ولي، هيچكدام ازآنها به شما نخواهد گفت هنگام جدا شدن چرخها از زمين، سرنوشت چگونه رقم مي خورد. هيچكدام نمي تواند به شما بگويد هفته ي آينده قيمت جهاني روي، مس، متانول، بيلت، نفت و... چقدر خواهد بود. يا بگويد فضاي سياسي داخلي و خارجي چگونه رقم خواهد خورد.

بعد از جدا شدن چرخ ها از زمين اين فقط ذهن خلبان است كه سرنوشت را در دست دارد. عمل ها و عكس العمل هايش، هنر انتخاب و تصميم گيري اش، اعتماد به نفس و شجاعتش. خلبان حرفه اي كسي است كه از احتمال شكست، مجسمه پيروزي مي تراشد.

سرمايه گذاري داستان خطر و نجات است. داستان چند هزاران سال تاريخ آدمي است.
                                سرمايه گذار براي زندگي بهتر، همچون تمام تاريخ بشريت، پا به ورطه ي ريسك مي گذارد و در صورت نجات، گامي به جلو مي گذارد.

شگفت انگيز است كه صدها كتاب نگاشته شده اند كه چگونه سهم انتخاب كنيم ولي، كمتر جايي درباره بعد از جدا شدن چرخ ها حرفي زده شده است. ما براي فاز اول، يعني به خطر انداختن جان و مال مان، به خوبي آموزش ديده ايم ولي، براي نجات جز تجربيات گران تمام شده مان هيچ نداريم. تجربياتي كه گاهي به قيمت سالها عمر و پس اندازمان تمام شده اند.

مبارزه ما از جنس شطرنج است. آميزه اي شگفت انگيز از حكمت و تجربه. ماجراي خلافيت فكر كردن بيرون جعبه. فكر كردن به آنچه كسي فكر نمي كند.
                                استادان شطرنج ده ها و شايد صدها كتاب مي خوانند. شروع بازي ها و خاتمه ها را حفظند ولي، نيك مي دانند پيروزي در شطرنج بسته به اتفاقي است كه بيرون از تئوري ها رخ مي دهد.

حتما اين كليشه را شنيده ايد كه "براي موفق شدن در كاري بايد از آن لذت ببريد". اما اين جمله حتي ٥٪؜ از واقعيت را هم بيان نمي كند. براي موفقيت در مبارزه، بايد تك تك سلول هاي تان شواليه شوند. همه ي وجودتان فداي موفقيت شوند. بايد از ابتدا تا انتها متمركز باشيد. بايد وارثي شايسته براي تك تك شكست ها و پيروزي هاي تاريخ بشريت باشيد.قبل از جدا شدن چرخها ساعتها در پستوهاي ذهن تان موقعيت را ارزيابي كنيد. براي هر سناريو برنامه داشته باشيد. تمام احتمال ها را بررسي كنيد. منظور از همه ي احتمال ها، همه ي احتمال هاست، حتي احتمال اتفاقات خوب را.

لحظه ورود به معامله، هنگامي كه چرخها از زمين جدا مي شوند، تازه شروع داستان است. زماني است كه كتاب ها و فرمول ها محو مي شوند و واقعيت بازار شمشير به دست روبروي تان مي ايستد. صحنه اي عريان از جنگ عرضه و تقاضا. جايي كه قرار است براي هر سناريو برنامه داشته باشيد.
                                هر روز بايد شرايط را ارزيابي كنيد. بايد بلد باشيد ذهن تان را از آنچه ديروز باور داشته است، پاك كنيد و دوباره همه چيز را با واقعيت هاي امروز بسازيد. بايد تك تك حركت هاي بازار را خوب ببينيد، صدايش را بشنويد و آماده باشيد تمام تئوري هاي ديروز ساخته را خط بطلان بكشيد.
                                اصلا مهم نيست اگر فكرهايتان اشتباه بودند. اكنون مهم ترين چيز نجات است. موفقيت فقط در فرود مجدد هواپيماست. سالم ماندن سپاه تان از هرچيزي مقدس تر است. شما قرار نيست ايده هاي تان را اثبات كنيد. قرار است با توانايي هاي ذهني تان موفقيت بسازيد.
                                اين نبرد، مانند فيزيك و شيمي جنگ فرمول ها نيست. كاملا برعكس، مبارزه ي فكرهاست. روابط رياضي و اكسل ها، اولين گام از اين راه پرپيچ و خم است. بقيه چيزها، اتفاقاتي است كه در ذهن تان رخ ميدهد.
                                حال موفقيت شما، درست مثل يك سامورايي، بستگي به حضورتان دارد. بستگي به خوب ديدن و شنيدن دارد. بستگي به پاك پردازش كردن، انعطاف ذهني و عكس العمل هاي تان دارد.
                                شمشير اين جنگ انديشه است. آنكه بهتر و شفاف تر انديشيدن را بداند، زنده مي ماند و آنكه اين راز را نفهمد، محكوم به تجربه كردن است.

@kamyariiii

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X