تابان نيرو سپاهان (تابا)

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Abad
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۴
    • ۷۵۲۴

تابان نيرو سپاهان (تابا)

تابان نيرو سپاهان (تابا)

شرکت کوچکی در گروه خدمات فني و مهندسي که سهامدار عمده آن شرکت تکادو است.
    فعلا در بازار پایه ب معامله می شود و در صورت تامین شرایط می تواند در ب بماند در غبر این صورت به بازار ج منتقل خواهد شد.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
  • Abad
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۴
    • ۷۵۲۴

پاسخ : تابان نيرو سپاهان (تابا)

در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پست
    دیروز سهمی را در قیمت ۳۷۵ تومان ۴ پله خرید زدم و امروز صف خرید شد احتمال افت آن هم هست ولی با دید ۶ ماهه خرید کردم
    چون احتمال افت دارد پس از بررسی بیشتر معرفی خواهم کرد

کطبس را هم در حدود قیمت ۲۷۵ تا ۲۹۵ مرتب توصیه به خرید کردم امید وارم دوستان در آن موقع خرید کرده باشند.
    این سهم تابا است (تابان نيرو سپاهان ) . امروز هم صف خرید شد من ۳ پله دیگر در حدود ۴۶۰ خرید کردم.
    فکر می کنم تارگت حدود بالای ۸۰۰ تومان داشته باشد . امید به خدا

قیمت فعلی ۴۶۱ تومان
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۴
      • ۷۵۲۴

تابا هم گروه تپولا است که هم اکنون بسته است ، اگر تابا به رشد خودش ادامه بده ، تپولا هم بعد از باز گشایی شروع به رشد خوبی خواهد کرد. تابا تکنیکال بسیار جالبی دارد. و احتمال تعدیل مثبت البته غیر عملیاتی وجود دارد.
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ ۱۳۹۶/۱۰/۲۷، ۱۰:۲۰.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۴
        • ۷۵۲۴

امروز هم من ۳ پله دیگر تابا خریدم . در گزارش ۹ ماهه خود حدود ۷۸ تومان سود اعلام کرده است ( تعدیل ۱۴۸۴درصدی ) که البته غیر عملیاتی است.
        به دوستان توصیه می کنم اگر ریسک پذیر هستید و با حد ضرر ۴۰۰ تومان خرید کنید.
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ ۱۳۹۶/۱۱/۰۱، ۱۱:۴۹.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۴
          • ۷۵۲۴

تابا دو پله دیگر خرید شد در حدود ۴۴۰ تومان

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • آبان ۱۳۹۴
            • ۷۵۲۴

تابا احتمالا برویم برای صف خرید ۴۸۹ تومان ، البته ممکنه برای جمع کردن بیشتر صف خرید نشه ، با تابا سهامداری می کنیم

نظر

• mehdi 1000
              ستاره دار(۲)
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۳۱۳

تابا احتمالا برویم برای صف خرید ۴۸۹ تومان ، البته ممکنه برای جمع کردن بیشتر صف خرید نشه ، با تابا سهامداری می کنیم
              با سلام بنده هم کمی برداشتم. شما هدف سهم رو چند می بینی و فکر میکنی تا چه محدوده زمانی محقق بشه. ممنونم

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۴
                • ۷۵۲۴

در اصل توسط mehdi ۱۰۰۰ پست شده است مشاهده پست
                با سلام بنده هم کمی برداشتم. شما هدف سهم رو چند می بینی و فکر میکنی تا چه محدوده زمانی محقق بشه. ممنونم
                با سلام زمان را نمی دانم ولی می توان تارگت تابا را بین ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان تعیین کرد. البته با نوسان و در قیمت های بالای ۶۰۰ باید سهم را بررسی و تحلیل کرد.ممنون میشم شما هم بررسی و نظرتان را اعلام کنید . درود

نظر

• mehdi 1000
                  ستاره دار(۲)
                  • اسفند ۱۳۸۹
                  • ۳۱۳

آباد جان بنظر بنده سهم وارد موج ۳ از ۵ با هدف ۶۵۰ شده. البته اکثرا تحلیل گران این روند رو در قالب الگوی مثلث تایید میکنند تنها کاری که بنده کردم اینه که این روند رو درون یک کانال تعریف کردم. ریزش اخیر تو محدوده فیبوی ۶۲ اصلاحی بود و ۳ تومن جلوتر برگشت زد و امروز هم با رسیدن به مقاومت میدلاین کانالی که رسم کردم کمی عقب گرد کرد منتها بزودی پرقدرت شکسته میشه. فردا پس فردا با تثبیت قیمت بالای ۵۰۰ روند سهم در خور یک موج ۳ زیبا شارپ تر میشه.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۴
                    • ۷۵۲۴

در اصل توسط mehdi ۱۰۰۰ پست شده است مشاهده پست
                    آباد جان بنظر بنده سهم وارد موج ۳ از ۵ با هدف ۶۵۰ شده. البته اکثرا تحلیل گران این روند رو در قالب الگوی مثلث تایید میکنند تنها کاری که بنده کردم اینه که این روند رو درون یک کانال تعریف کردم. ریزش اخیر تو محدوده فیبوی ۶۲ اصلاحی بود و ۳ تومن جلوتر برگشت زد و امروز هم با رسیدن به مقاومت میدلاین کانالی که رسم کردم کمی عقب گرد کرد منتها بزودی پرقدرت شکسته میشه. فردا پس فردا با تثبیت قیمت بالای ۵۰۰ روند سهم شارپ تر میشه.

تشکر از لطف شما

نظر

• mehdi 1000
                      ستاره دار(۲)
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۳۱۳

پیرامون تحلیل قبلی این بار تابا رو از طریق الگوی مثلث بررسی کردم. نکته اصلی اینکه سهم بعد از خروج از مثلث با ریزش تا ۴۰۰ پولبک مورد نیاز این الگو رو کامل کرده و در ادامه از مقاومت استاتیک ۴۴۷ هم عبور کرده در نتیجه دیگه زیر ۴۴۷ رو نمی بینه و خطر اصلاح شدید که برخی دنبال می کنند به هیچ وجه سهم رو تهدید نمیکنه. بعد اینکه، مقاومت استاتیک دوم ۵۲۴ هست که هنوز دیده نشده، با توجه به موج شماری بنده این سهم هنوز یک ریز موج دیگه باید بزنه که هدفش میتونه تا همین سطح مقاومت استاتیک دوم باشه در نتیجه سهم شنبه یا نهایت یکشنبه به سمت این هدف حرکت میکنه که با این توضیح سهم در این مرحله کمتر از ۴۶۱ رو نخواهد دید. در ضمن کل این موج که از ۴۰۰ شروع و حداکثر در ۵۲۴ کامل میشه رو بعنوان موج ۱ از ۳ از ۵ شمارش کردم.

موج شماری کلی اینگونه است که نقطه ای که در نمودار بالا Y و در نمودار فعلی E در نظر گرفتم استارت موج ۵ از ۱ بزرگ بوده که با دیدن ۴۷۵ موج ۱ از ۵ کامل شده و موج ۲ هم در ۴۰۰ که محدوده فیبوی ۶۲% بوده کامل شده. از اینجا وارد موج ۳ از ۵ شده منتها چون موج اخیر شباهتی به موج ۳ نداشته در نتیجه بایستی خود همین موج ۳ رو بصورت ۵ موجی در نظر بگیریم که در این حالت ۴۰۰ تا ۵۲۴ میشه موج i از ۳ از ۵، اگر این سناریو محقق بشه نکته جالب این خواهد بود که فیبوی ۶۲% موج ii از ۳ برابر میشه با مقاومت استاتیک اول یعنی ۴۴۷ که الان به سطح حمایتی تبدیل شده، در این حالت تابا در موج iii از ۳ از ۵ تا سطح ۶۴۷ که مطابق با فیبوی ۱۶۲% می باشد صعود خواهد کرد که این هدف کاملا منطبق با هدف الگوی مثلث شکل گرفته در نمودار فعلی و سقف کانال در نمودار بالا خواهد بود. بعد هم ریزش تا نزدیک ۵۴۴-۵۲۴ برای ساخت iv از ۳ از ۵ و در نهایت تکمیل موج ۳ از ۵ از ۱ بزرگ در محدوده ۶۷۰ سقف کانال صعودی. این کل روندی است که گمان میکنم تا انتهای موج ۳ از ۵ طی میشه. در نتیجه با کمی صبوری سهم به هدف الگو خواهد رسید.

آخرین ویرایش توسط mehdi ۱۰۰۰؛ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱، ۱۹:۵۱.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • آبان ۱۳۹۴
                        • ۷۵۲۴

در تابا دنبال ده بیست تومان پایین تر برای خرید نباشید ، من فول سهم تابا هستم و توصیه می کنم زیر ۴۴۰ خرید های خود را تکمیل کنید

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • آبان ۱۳۹۴
                          • ۷۵۲۴

در تابا دنبال ده بیست تومان پایین تر برای خرید نباشید ، من فول سهم تابا هستم و توصیه می کنم زیر ۴۴۰ خرید های خود را تکمیل کنید
                          تابا امروز معاملات خوبی داشت صف خرید هم شد در ۴۴۰ تومان. سهامداری می کنیم

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۴
                            • ۷۵۲۴

نیم پله تابا حدود ۳۷۰ و نیم پله سفارود ۷۳ تومان هم خرید شد.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • آبان ۱۳۹۴
                              • ۷۵۲۴

تابا ۳۲ تومان سود نقدی داد .
                              در این سهم استراتژی ام صبر است و به ان پایبند خواهم بود

نظر

در حال کار...