دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

این بنیرو مرگ گرفته تا بخواهد صف خرید شود جان ما را هم خواهد گرفت... حیف که امروز یک کوچولو در قیمت های کمتر فروختم...
    در این وگردش به خاطر خرابی اینترنت حسابی دارم اذیت می شوم... سفارش می گذارم بعد می بینم سفارشم نیست! دوباره می گذارم می بینم پایین تر از سفارشم دارد خرید می شود ولی مال من همچنان در سامانه شان است! دوباره صفحه را refresh می کنم می بینم کلی برایم خرید شده!!! بعد از یک مدتی همه ی آن کلی خریدی که گفتم می پرد... اعصاب معصاب ندارم خلاصه. بیاید پایین بخریم.

ویرایش:
    خاک بر سرشان... اه... اه اه اه اه اه... هر دوتایشان (یعنی هم وگردش و هم بالاس) قشنگ روی منفی 4 یا پایین تر آمدند و داشتند جولان می دادند ولی به خاطر مشکل اینترنت اصلا نتوانستم خرید کنم.... اعصابم خرد شد... البته خدا بزرگ است... شاید فردا در قیمت بهتری گیرم آمد... یا شاید اصلا صلاح نبوده... ما که تلاش خودمان را کردیم... پس گناه ما خط خطی است...
    /:.winksmiley02.:/ گمان کنم در هر کدام از اینها هفت هشت ده تا سفارش خرید گذاشتم! :D در چند نماد دیگر هم همین جوری سفارش می گذاشتم... فردا احتمالا از سازمان بورس تماس می گیرند می گویند اختلال سامانه های ما تقصیر تو بوده! /:.happysmiley:./
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/09, 11:38.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستاورد انتهای روز

شسم از کجا آمد دیگر؟ نمی دانم چگونه است که برخی مواقع یک نمادی جزء فهرست نیست بعد یک باره انتهای روز می آید... یا برعکس انتهای روز می رود بیرون از فهرست... یا اینکه با داده هایی که خودم می گیرم (نرم افزاری که خودم نوشته ام) یک سری پیشنهاد است... بعد زمانی که داده ها را با tseclient می گیرم یک مقدار تغییر در نتایج حاصل می شود...؟ (البته مواردی مانند دالبر امروز را نمی گویم ها... این را خودم می دانم که به خاطر تقسیم سود به اشتباه نامش آمده و بعدا تغییر می کند... موارد دیگر را عرض می کنم.)

اکنون دارم شسم را نگاه می کنم... با 65 درصد کاهش! قیمتش مواجه شده... پس این عادی نیست... و از این موضوع غیر عادی تر این است که ارزش داد و ستدهای امروز همه اش 44 میلیون ریال بوده!!! اولین (پایین ترین) سفارش فروش هم روی 5900 ریال است! که با 2000 ریال خیلی فاصله دارد!

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

http://i67.tinypic.com/2rr1d92.jpg

جدول اصلی را بررسی کنم... (آنهایی که پیشنهاد خرید اصلی بوده اند. یعنی اندازه ی نشانگرشان بالای 45 بوده)
        در بین نمادهایی که تازه خریدم و پیشنهاد خرید هم بودند جهرم و تپولا و بالاس و وگردش وجود دارند... وگردش و بالاس را که امروز هم قصد داشتم اگر کاهش قیمت داشتند بخرم... چون رشدی نکرده بودند...
        ولی دردم از جهرم و تپولا است... اینها دیروز یک رشد خوب کردند و یک روزه می شد بالای 3 درصد سود ثبت کنم... ولی امروز باید دو روزه زیان 3 درصدی ثبت کنم... باز هم مشکل فروش... آخر یک نفر نیست به من بگوید... مومن... مومن نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شود... کجای کاری؟؟؟
        ولی من از این سوراخ ده بار در این مدت گزیده شدم...
        به هر حال...
        باقی نمادها را نگاه کنم... از همه راضی ام... افت هم بکنند اشکالی ندارد... می روم برای میان مدت... وکوثر... وگردش... اپرداز عزیز! دلقما و بالاس... همه گلند...
        فقط همین دو تا یعنی جهرم و تپولا است که نمی دانم دقیقا باید با آنها چه کنم...

دیگر نمادهایی که پیشنهاد اصلی نبوده اند (اندازه نشانگر زیر 45 درصد) دارند در سبدم کم می شوند... خدا را شکر (اگر یاد نگرفتیم که باید بی طمع، تند، فروخت...) دست کم یاد گرفتیم که باید آنهایی که پیشنهاد خرید ضعیف هستند را نخریم...
        در بین این نمادهای ضعیف، تکمبا خدا وکیلی این چند روزه بازی های عجیبی داشت... البته گویا جو خودرویی ها است که روی این هم آمده... ولی چه جو گیر هم شده تکمبا! روی پایین ترین قیمت (جای صف فروش) برایش یک میلیون صف خرید چیده بودند... بازیگرش کیست؟؟؟ احتمال دارد دوباره صف خرید شود... احتمال دارد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام و صبح به خیر؛
          دالبر یک پنج درصد مثبت اولیه را دارد می خورد.
          همان گونه که می بینید این مربوط به تقسیم سود بالای مجمع بوده... و همان گونه که دیدید این در سامانه بود.

باز هم ان شاء الله از این موارد تعجب بر انگیز خواهیم دید.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/12, 10:25.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دستاورد 1000

پیشنهاد خرید: بالاس (اندازه نشانگر: 45) (قیمت: 3825)
            (وگردش هم نزدیک به پیشنهاد خرید است. (اندازه نشانگر: 42))

ببخشید... رایانه ام مشکل پیدا کرده و نمی توانم تصویر بارگزاری کنم. (البته این جوری آسان تر هم هست.)

دستاورد 1100

حالا وگردش پیشنهاد خرید است با 45 واحد و 827 ریال
            بالاس دیگر پیشنهاد خرید نیست و 42 واحد اندازه نشانگرش شده.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              دستاورد انتهای روز

از فهرست بالا دنبال وجامی هم بودم که امروز بخرم...
              ولی دیدم ده درصد مثبت خورده...
              یک شبه ده درصد!
              (یک شبه ی کاری)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فرآور را اکنون داشتم نگاه می کردم (که بخرم یا بفروشم...)
                دیدم در نمودارش یک سر و گردن ریز و کوچک ایجاد کرده...
                اگر امروز یا فردا یا پس فردا بتواند یک رشد خوب داشته باشد خیلی عالی می شود.

(سر و شانه! درست است... نمی دانم چرا همه اش می گویم سر و گردن؟)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سصوفی خدا را شکر موتورش راه افتاده و تنها سیمانی ای است که صف خرید شده است.
                  خیلی اذیت کرد و واقعا قطره چکانی عرضه می کردند... ولی البته چون مدت زیادی زمان برای خرید وجود داشت باز با همین قطره ها هم می شد مقداری خرید و جمع کرد. (مقدار کمی برای آزمایش البته... نه برای سرمایه گذاری...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

تکمبا هم خدا را شکر موتورش انگار دوباره راه افتاده...
                    خیلی جو گیر است... یعنی تابع جو بازار است...
                    شما قبول ندارید ولی من این را هم سر و گردن می دانم.
                    رشد امروزش خیلی زیبا بود و رشد فردایش خیلی مهم است. که ان شاء الله حل است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز مقداری دلقما و مقدار زیادی وگردش دارم می خرم.
                      (در بالاس هم سفارش گذاشته ام ولی نمی آید پایین... راکد است...)

(وگردش تا کنون پیشنهاد خرید نبوده و اکنون در ساعت 11 پیشنهاد خرید شده و اصل برای بنده ساعت 12 و 12:30 است. البته من روزهای گذشته هم به خاطر اینکه نزدیک به پیشنهاد خرید بود، خرید داشته ام! ولی اکنون دارم زیاد می خرم.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بنیرو هم که یکی دو روز پیش (روز کاری البته) موتورش راه افتاده بود امروز می خواهد تنها نماد صف خرید در گروهش بشود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سایت تی اس ای هم مرگ گرفته و کار ما را با مشکل روبرو کرده است... (پرونده ی اکسل خودکار نمی سازد) عملا سامانه ی من فعلا از کار افتاد... امشب ببینم می توانم برنامه را بهبود بخشم که دیگر نیازی به این نباشد؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جالب است...
                            دلقمایی که روی منفی چهار امروز خریدیم آمد روی مثبت 1.5 درصد... و این مثبت 1.5 درصد در حقیقت می شود حدود 3-4 درصد مثبت فردا...
                            ان شاء الله که خیر است...
                            (البته حجمی ندارد این نماد... کلا این جور نمادها اعصاب من را خرد می کند و از قضا به خاطر اینکه اینها تغییرات قیمتی شان بیشتر است زودتر و بیشتر در سامانه قرار می گیرند... ولی برای امروز آزمایشی/آموزشی فوق العاده هستند! اصلا این نقطه ضعفشان نقطه قوتشان است برای ما!)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در جستار امروز چه کردید انگار خواننده ندارد... دیگر همین جا می نویسم...
                              موقتا اینجا می نویسم، ببینم اگر اینجا هم خواننده نداشت کلا بر می دارمش که کار زاید و الکی نکرده باشم.

امروز یک کوچولو شسینا فروختم و اینها را خریدم:
                              دلقما - شمواد - وگردش - بالاس - وکوثر

در شمواد برای آزمایش خرید کردم. آزمایش حالت میانگین گیری. پیشنهاد خرید نبوده. البته چند روز پیش در همین قیمت پیشنهاد ضعیف خرید بوده.
                              در شسینا و وکوثر فقط یک مقدار خرید و فروش کردم که دارایی ام رند شود.
                              در دلقما و بالاس مقدار کمی توانستم خرید کنم... نمی فروختند که...
                              ولی در وگردش حسابی خرید کردم.

و توکل می کنم بر خدا.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در انتهای روز یک نفر در بالاس یک رنج منفی کشید... خوب عزیز من... زودتر تکلیف خودت و ما را روشن می کردی دیگر... چرا اذیت می کنی؟ اگر فروشنده ای راحت بفروش برود دیگر...
                                (هر چند... ???? چند تا از سفارش های ما هم از قضا آن زیر بود! آن بنده خدا که رنج کشید به ما هم رسید! ????)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X