دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

می دانید یکی از نقطه ضعف های نمودارکاری به شیوه ی ما چیست؟ این است که اگر بازاری فوق العاده گل و بلبل مانند اکنون داشته باشیم دیگر کفی وجود ندارد که در آن خرید انجام دهیم!
    راهکاری که برای برون رفت از این بن بست در نگر گرفته ام این است که بیایم و آنهایی که پیشنهاد خرید بوده در گذشته و اکنون رشد نکرده یا رشد خیلی کمی داشته را شناسایی کنم و از آنها خرید انجام دهم!

اگر این موارد نیز ته کشید چه؟
    خوب در آن صورت (البته باید تقریبا تمام سهم شده باشیم پیش از آن! ولی اگر هم تمام سهام نبودیم باز) صلاح نیست خرید کنیم اصلا... در این حالت نیم یا بیش از نیمی از بازار مثبت طی شده! توجه کنید که عمر همچین بازارهایی هیچ گاه بیش از دو سه ماه نبوده!
    بهترینش در خودرویی ها بوده در سال 1394 که انتهای سال روند شکل گرفت و ابتدای 1395 هم تمام شد.
    یا همان خودرویی ها در سال 1392 که رشدشان این قدر تیز (Sharp) نبود، ولی مدتش طولانی تر بود... باز زیاد طول نکشید...
    کلا یک رابطه ی معکوس وجود دارد میان شدت و تیزی رشد با پهنا و زمان رشد.
    شما فرض کنید که در نمودار یک مستطیل دارید که مساحتش همواره ثابت است... اگر طولش را زیاد کنید عرضش کم می آید و اگر عرضش را زیاد کنید طولش کم می شود. این هم به عنوان یک نکته ی آموزشی برای دوستانی که دوست دارند روی نمودارکاری کار کنند. (برای تخمین انتهای روند (روند پیشین یا روند آینده))
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      در جستار امروز چه کردید انگار خواننده ندارد... دیگر همین جا می نویسم...
      موقتا اینجا می نویسم، ببینم اگر اینجا هم خواننده نداشت کلا بر می دارمش که کار زاید و الکی نکرده باشم.

امروز یک کوچولو شسینا فروختم و اینها را خریدم:
      دلقما - شمواد - وگردش - بالاس - وکوثر

در شمواد برای آزمایش خرید کردم. آزمایش حالت میانگین گیری. پیشنهاد خرید نبوده. البته چند روز پیش در همین قیمت پیشنهاد ضعیف خرید بوده.
      در شسینا و وکوثر فقط یک مقدار خرید و فروش کردم که دارایی ام رند شود.
      در دلقما و بالاس مقدار کمی توانستم خرید کنم... نمی فروختند که...
      ولی در وگردش حسابی خرید کردم.

و توکل می کنم بر خدا.
      خوب... خدا را شکر اینجا خواننده دارد، پس همین جا می نویسم...

امروز دارم وگردش می خرم. به خصوص اینکه یک نفر (حقوقی؟) یک رنج منفی کشید و سفارش من که آن زیر بود را فعال کرد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دستاورد 1045

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در فهرست بالا کیمیا اشتباه است! به خاطر افزایش سرمایه افت زیادی داده و سامانه گمان کرده افت کرده. اشتباه است.
          دشیمی هم همین گونه. 470 ریال سود تقسیم کرده و همین باعث افتش شده. افتش طبیعی نبوده.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جهرم 1.5 میلیون صف خرید پیدا کرد! (داراب هم تقریبا صف خرید شده)
            بالاس هم خدا را صد هزار مرتبه شکر دارد صف خرید می شود. بالاس یکی از مواردی است که در آن خوب سرمایه گذاری کرده ام.
            با یکی از دوستان مجمعی دیروز صحبت می کردیم می گفتند در بالاس موارد خوبی هم وجود دارد... نمی دانم دقیقا چه... گمان کنم خبری از احداث دو تا راه (جاده؟) می دادند...
            بنیرو و اپرداز نمی دانم چرا دارند بازی در می آورند... در حال بد بورس اینها داشتند رشد می کردند و حتی صف خرید هم داشتند... حالا که همه جا صف خرید شده اینها چرا این گونه اند؟ هیچ سر در نمی آورم. در بنیرو وجود بازیگر به وضوح در یکی دو روز کاری گذشته احساس می شد... قشنگ آن (به قول نیما آزادی) دست نامرئی پشت سهام را می دیدم... ولی اکنون رنج نمی کشند و صف خرید نمی کنند... با اینکه فروشنده ای هم نیست ها! (عزیزم...چه مرگت است؟ حتما باید بیایم با پس گردنی مجبورت کنم بیایی سر کارت؟؟؟)

(چه جالب! بالاس و بنیرو دقیقا قیمتشان یکی است و دقیقا رفتارشان هم یکی است!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در سبزوا دارند سنگین می فروشند... این جور که دارد (در این بازار!) افت می کند بعید نیست فردا پس فردا بیاید در سامانه ی ما...
              در 1020 ریال هم حمایت دره ی پیشین را دارد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خوب... امروز مقداری جهرم فروختم و مقداری وگردش خریدم... مقداری که چه عرض کنم... کلی خریدم... باز هم می خواستم بخرم... فقط... یک لحظه شک کردم... که افتش طبیعی بوده؟ یا اینکه به خاطر افزایش سرمایه یا تقسیم سود این افت انجام گرفته؟ که یک مقدار یادم می آید پیش تر در این خصوص نگاه کرده بودم و انگار افتش طبیعی بود...
                به هر حال...
                داشتم سایت همسایه را نگاه می کردم... این هم دیدگاه یکی از کاربران است:
                (دو تا حرف مهم داشت که پررنگ کردم. به خصوص اولی)

قرار بود که بانک گردشگری از سهام وگردش حمایت کند که لااقل گوشه ای از ظلم های 5ساله گذشته را برای سهامداران حقیقی جبران نماید
                وگردش جرء محدود سهام های بورسی است که با ورود دولت وقت در شروع ریاست جمهوری آقای روحانی نماد بورسی را با مدیریت دستوری تعدیل منقی بالای 50%داد
                و روزانه مکررا برای جلوگیری از تورم ریزش قیمت را برقرار کرد
                و خیلی زود توانست قیمت سهام را به یک سوم برساند
                و نماد وگردش را برای دوسال بسته نگه داشت
                و با رشد قیمت دلار و سقوط ارزش پول ملی حداقل ارزش قیمت باقی مانده ناچیز سرمایه سهامداران را کلید زد
                بطوری که طی چند روز گذشته با باز شدن نماد وگردش ارزش هر 4سهام وگردش بابت خرید یکعدد لپ لپ است
                ولی قبل از بستن نماد هر سهام وگردش ارزش خرید 5عدد لپ لپ بود ?????????
                که متاسفانه این سقوط ارزش پولی را هم مسئولین وگردش بر سهامداران تحمیل گردید
                و بهمراه این مورد4سال گذشته نیز هیچ سودی به سهامداران پرداخت نشد
                و این هم گوشه ای از خدمات دستوری مسئولین و سهامداران عمده وگردش به دولت وقت برای مهار تورم البته از جیب مردم هدیه گردید
                حالا چنین مسئولینی میتوانند روی حرفی که برای دلخوشی و آرام کردن سهامداران حقیقی زده اند که به این وسیله سهامداران را از تجمع و شکایت منصرف کنند
                و وعده سرخرمن بدهند ولی این ناکسین اگر مرد بودند چنین با مردم نمیکردند
                امیدوارم تمام این اموال غارت شده صرف هزینه بیماری و درمان مسئولین خیانتکار و خانواده آنها شود ?
                و تنها همنشین آنها با خانواده شان درد و رنج شبانه روزی و بیماری لاالاج آنها گردد ?????
                که در این دنیا هم خیری نبینند جز رنج و درد جسمی و روحی خود و عزیزانشان و رسوایی دنیا و آخرت را نیز برایشان با دعای مردم محیا شود. ???
                هیچ شرکتی مثل وگردش جنایت نکرد درحق سهامداران حقیقی و پس از 5سال سرمایه مردم را به یک سوم رساند
                و هیچ سودی از زمان ورود این دولت و مسئولین بی کفایت و بی لیاقت بورس و بانک گردشگری پرداخت نکرد
                امیدواریم که خداوند در دنیا و آخرت رسوایتان کند و با آتش قهر خداوند در دنیا و آخرت محشورتان گرداند .
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

امروز خیلی خیلی وگردش خریدم... خیلی...
                  از حد آزمایش که فراتر رفت هیچ... از حد چند برابر آزمایش هم فراتر رفت...
                  تقریبا 5 درصد از دارایی ام را اکنون وگردش به خودش اختصاص داده...
                  لحظه های آخر داشتم وکوثر هم می خریدم... اگر می گذاشتند... فروشنده ها داشتند یواش یواش همین جور پایین می آمدند... ولی حقوقی یک دفعه در آمد در آخرین لحظه 1 میلیون سفارش خرید گذاشت! دقیقا در آخرین لحظه! اشکال ندارد... فردا هم شاید خریدم...
                  امروز دتماد و آن یکی دیران هم به انتهای فهرست ما افزوده شدند... بعید نیست با یکی دو تا منفی سنگین بیایند قشنگ در سامانه جا بگیرند...
                  از دلقما که خاطره ی خوشی پیدا کردیم... ببینیم اینها چه می کنند....

امروز باز هم شاهد شعبده ی فرزند بودیم... در بالاس و در دلقما.... باور نمی کنید... برخی مواقع خودم هم تعجب می کنم... در این اختراع بنده به گونه ای کار شده که برخی موارد بنیادی (مانند تقسیم سود بالای دالبر) یا حمایت سهامداران درصدی (مانند اپرداز) هم دیده می شود... و تا مقداری پیشبینی انجام می شود... ولی گاهی خودم هم می مانم. باور کنید.

ان شاء الله فرزند، فردا، با وگردش هم، بتواند روسپیدمان کند.

راستی جهرم هم امروز از آن کارهای گل بود... ولی چون خیلی خرید نداشتم (در حد آزمایش) برای همین زیاد پی گیرش نبودم. یک و نیم میلیون صف خرید داشت که تا همین آخر 1 میلیونش را حفظ کرده بود! و مهمتر اینکه 6 میلیون خرید هم انجام شده! یعنی صف خرید الکی هم نبوده!!!!! نمی دانم با این باقی مانده اش چه کنم؟ شاید فردا فروختم که یک سود تند و زیاد را بتوانم در کارنامه ام ثبت کنم... (کارنامه اش... کارنامه ی آزمایشی فرزندم.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

چون فروش کامل جدید هم نداشتم، آن جدول سبز رنگ (مربوط به کارنامه و نتایج) هم، همان است که بود...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

وگردش - تغییرات سهامداران درصدی

پیش تر هم این صندوق کشاورزی فروخته... در دو مرحله دو تا دو میلیون فروخته... نمی دانم... یعنی آخرش چقدر می خواهد بفروشد؟ چرا می فروشد؟ آیا هماهنگ است؟

از آن سو هم بازارگردانی بانک گردشگری از 88 میلیون سهام خودش را در چند روز رسانده به 180 میلیون...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستاورد انتهای روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در مورد بنیرو یک چیزی بگویم... کل دستگاه های برقی هم تقریبا می شود گفت در کف هستند (یپشنهاد خرید ضعیف) و با یک یا علی می خواهند برگردند بالا...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک پرسشی... ولانا یک زمانی در فهرست پیشنهاد خرید بوده... چرا نخریدم؟؟؟
                            برای 16 ام همین برج پیشنهاد شده بوده...
                            البته یک الگوی سر و گردن وحشتناک در نمودار به وضوح به چشم می خورد و تو ذوق می زند...
                            ولی با همین حال ما رفتیم دالبر خریدیم... چرا این را نخریدیم؟

شلعاب هم همین جور... شلعاب در 28 ام ماه گذشته پیشنهاد خرید بوده... چرا نخریدیم؟
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/13, 23:30.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2939

تبریک به محمدحسین بابت وگردش

آقا چه خبره تو این سهم؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                تبریک به محمدحسین بابت وگردش

آقا چه خبره تو این سهم؟
                                سلام مهدی جان؛
                                نمی دانم.
                                حقیقتش این است که آنچه داخل اختراع بنده می گذرد در حقیقت برای خود من هم پوشیده است (مانند جعبه سیاه). می دانم در کلیات امر چه چیزهایی به این فرزند آموزش داده ام... ولی نمی دانم اکنون در جزئیات امر چه اموری در جریان است... حدودی می توانم حدس بزنم از چه منابعی و چه سایت هایی چه جور اطلاعاتی را برداشته... ولی اینکه دقیقا چه می کند را نمی دانم...
                                بهتر است این گونه بگویم که: من بیشتر باید از شما و دیگر دوستان بپرسم اکنون در وگردش چه خبر است و آیا باز هم رشد می کند یا کلا همین بود؟
                                - البته... یادم می آید از یک منبعی از یکی از دوستان یک نقل قول گرفته بودم که هیات مدیره قول حمایت داده بودند... (که آن عزیزمان هم شاکی بود که چرا خلف وعده کرده اند؟...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X