دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

همین‌جوری
    ـــــــــــــــــــ

ابتدا بگذارید دوباره اشاره کنم که همان‌گونه که خودتان می‌دانید خشرق و ولبهمن آن بالا اشتباه هستند. و به خاطر تعدیل نشدن داده‌ها این ها آمده‌اند در خروجی سامانه.
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
    داشتم به این می‌اندیشیدم که بیایم و یک جستار بزنم به نام «همین‌جوری» و این انبوه مطالب غیر مرتبط با جستار را در آنجا بریزم... به ویژه اینکه خیلی حرف‌های متفرقه در طول روز دارم که دوست دارم یک جایی بزنم...
    بعد یک مقدار که با خودم اندیشیدم دیدم یک یا چند جستار هست با این مضمون... یکی دو تا جستار مذهبی بود از آقای محمد حسین عزیز با نام کاربری m.hosein و mohammadhosein و یک جستار بسیار قدیمی هم بود به نام «از هر دری سخنی» یا یک همچین چیزهایی که جناب «(حیدری)» در آن زیاد می‌نوشتند... باز هم بود...
    آری... خلاصه اینکه این مطالب را بروم آنجا بگذارم...
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

«یا داود بلغ اهل الارض انی حبیب من احبنی و جلیس من جالسنی و مونس لمن انس بذکری و صاحب لمن صاحبنی و مختار لمن اختارنی و مطیع لمن اطاعنی و ما احبنی احد من خلقی عرفت ذلک من قلبه الا احببته حبا لایتقدمه احد من خلقی من طلبنی بالحق وجدنی و من طلبه غیری لم یجدنی فارفضوا یا اهل الارض ما انتم علیه من غرورها و هلموا الی کرامتی و مصاحبتی و مجالستی و مؤانستی و آنسوا بی أو انسکم و اسارع الی محبتکم؛
    خداوند به حضرت داود می فرماید:
    ای داود
    من دوست کسی هستم که مرا دوست بدارد،
    همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند،
    مونس کسی هستم که با ذکر من مأنوس باشد، /:.Heart.:/
    همراه کسی هستم که با من همراهی کند،
    برگزیده کسی هستم که مرا برگزیند،
    مطیع کسی هستم که از من اطاعت کند :O
    و دوست نمی دارد مرا، هیچ کس از بندگانم، که من این دوستی را از قلب او بدانم، مگر این که، او را دوست می دارم، /:.Heart.:/ دوست داشتنی که هیچ کس از خلق من قبلا او را دوست نداشته /:.Heart.:/
    هر کس به راستی مرا طلب کند خواهد یافت
    و هر کس غیر مرا جستجو کند مرا نخواهد یافت.
    پس ای اهل زمین دور بیندازید از خودتان آنچه را بر آن هستیداز غرور دنیایی
    و بشتابید به سوی کرامت من
    و همراهی و همنشینی و انس با من
    و با من مأنوس شوید تا با شما انس بگیرم
    و بشتابم به سوی محبت شما» (الجواهر السنیه، ص 94 - بحارالانوار، ج 67، ص 25).

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستاورد ۱۰۳۰
      ــــــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

من که کمنگنز 20 رو ضرر هستم جناب محمد حسین عزیز:D:D:D:D:D
        الان که دیدم رو آمی بروکر امروز روز خرید بوده حالا من نمیدونم چند روز پیش چرا خرید کردم؟؟؟!!!!!!

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دستاورد ۱۲۰۵
          ـــــــــــــــــــــــ
          (یک‌سری به خاطر عدم تعدیل اشتباه هستند دیگر... خودتان که می‌دانید.)
          https://vgy.me/VJqRnp.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            من که کمنگنز 20 رو ضرر هستم جناب محمد حسین عزیز:D:D:D:D:D
            الان که دیدم رو آمی بروکر امروز روز خرید بوده حالا من نمیدونم چند روز پیش چرا خرید کردم؟؟؟!!!!!!
            سلام رضا جان. من هم دقیقا مانند شما. با اینکه سامانه پیشنهاد خرید نداده بود عجله کردم و خرید کردم. البته احتمالا فردا پس فردا میانگین کم کنم. (چون با این افت عجیبی که من دارم می‌بینم حتما فردا پس فردا می‌آید در خروجی سامانه‌ام و پیشنهاد خرید می‌شود.)
            احتمال این هست که این کمنگنز هم یک چیزی بشود در مایه‌های شصفها.
            بعید نیست.
            چون قدرت خریدار را در دیروز دیدیم. خریدار تمایل دارد بخرد. ولی چون یک فروشنده‌ی قوی وجود دارد که گیر کرده و باید حتما در برود فعلا خریدار نمی‌خرد و اجازه می‌دهد قیمت پایین‌تر بیاید.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• davoo
              ستاره‌دار(6)
              • Mar 2017
              • 299

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
              با سلام خدمت محمد حسین عزیز اگه وقت داشتی نظرت رو در باره غدیس وفنوال میخواستم با تشکرررررررررررر
              سلام مثل اینکه فنوال و غدیس منتظر بودن ما اسمشونو بیاریم که بپرن حالا نظر شما رو دررابطه با شفارس حریل میخوام باتشکرررررررر

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام رضا جان. من هم دقیقا مانند شما. با اینکه سامانه پیشنهاد خرید نداده بود عجله کردم و خرید کردم. البته احتمالا فردا پس فردا میانگین کم کنم. (چون با این افت عجیبی که من دارم می‌بینم حتما فردا پس فردا می‌آید در خروجی سامانه‌ام و پیشنهاد خرید می‌شود.)
                احتمال این هست که این کمنگنز هم یک چیزی بشود در مایه‌های شصفها.
                بعید نیست.
                چون قدرت خریدار را در دیروز دیدیم. خریدار تمایل دارد بخرد. ولی چون یک فروشنده‌ی قوی وجود دارد که گیر کرده و باید حتما در برود فعلا خریدار نمی‌خرد و اجازه می‌دهد قیمت پایین‌تر بیاید.
                بله درست میگی آقا محمد حسین عزیز
                من تو هیمن تاپیک و تو تاپیک قبلی که مال شما بود نوشتم که من اگر به همون روش ابتدایی خودم عمل کنم هنر کردم ولی ماشاالله همون احساسات تو بورس خیلی اثر میذاره؛ وقتی یکم قیمتش میاد پایین هی میگم شاید پایین تر نره و از همینجا برمیگرده.وقتی میخرم و روز بعد پایین تر میره باز حرص میخورم که چرا به روش خودم عمل نکردم؟؟
                متاسفانه همین احساسات تو بورس فک میکنم خیلی بهم ضرر میزنه.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  در مورد کمنگنز این را بگویم که تقریبا تمامی سهامداران درصدی در بازی هستند یعنی اینکه نمودار دارایی سهامداران درصدی را که نگاه می‌کنیم می‌بینیم همگی افزایش/کاهش داشته اند. و در مواردی هم افزایش و هم کاهش! یعنی دارند با سهام بازی می‌کنند. حالا یا همه در یک تیم هستند یا دو دسته شده‌اند. خلاصه اینکه بعید نمی‌دانم زمانی که کمنگنز بخواهد برگردد شبیه شصفها برگردد. مدل هفتی. وی.

بعد اینکه با اینکه دوباره ۵ درصد دیگر کمنگنز افت کرد ولی باز دوباره وارد پیشنهادهای خرید نشد. 29 شد. باید ۴۵ می‌شد. احتمالا به خاطر توقفی است که روی ۶۰۰۰ ریال کرد. به هر حال... ولی باز احتمالا اگر یک روز دیگر یا دو روز دیگر همین‌جور افت کند می‌آید در خروجی سامانه.

نکته‌ی بعد اینکه امروز از صف فروش برداشتند. حدود نیم میلیون از صف فروش دوازده میلیونی کمنگنز خرید کردند. (چه کسی؟ چرا؟)

یک نکته هم پیش‌تر گفته بودیم که حضور بازیگر در بخش خریدار و فروشنده کاملا در این نماد مشهود است.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دستاورد انتهای روز
                    ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                    در این فهرست سبجنو و ددام خوب هستند.
                    در این فهرست، در بخش پیشنهادهای فروش نماد شصفها به چشم می‌خورد! والله مانده‌ایم با این چه کار کنیم... اگر یادتان باشد می‌خواستم روی ۳۵۰۰ مقداری بفروشم. ولی نمی‌شود دیگر... نمی‌دانم چه کارش کنم؟ احتمالا اگر روزی بخواهد سقوط کند دقیقا مانند رشدش افت خواهد کرد. ولی از آنجایی که بازار ج است و قانون احمقانه‌ی صف ندارد خدا را شکر در آن گیر نخواهیم کرد... پس بد نیست تا زمانی که وضع تابلو خوب است نگه داریم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کارنامه
                      ــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام مثل اینکه فنوال و غدیس منتظر بودن ما اسمشونو بیاریم که بپرن حالا نظر شما رو دررابطه با شفارس حریل میخوام باتشکرررررررر
                        سلام.
                        حریل:
                        از قیمت عرضه اولیه برگشته. (البته یک کم پایین‌تر)
                        در کوتاه مدت حجمش افزایش پیدا کرده ولی در میان مدت حجمش معمولی است و تغییری ندارد.
                        آرایش موج سه را می‌خواهد پیدا کند به شرط اینکه بتواند قله‌ی موج یکم را بشکند.
                        روند کاهشی کوتاه مدت را شکسته ولی خط بلند مدت را مانده حالا حالاها که بشکند... (در ۱۳۵۰ ریال باید بشکند.)
                        یکی دو شمع اخیر می‌گوید که بین خریدار و فروشنده درگیری به وجود آمده و بازار توانسته روند ایجاد کند و قدرت را از فروشنده بگیرد. اگر وضع کل بازار خوب نشده بود می‌گفتم این موضوع فوق‌العاده است و نوید روزهای خوبی را می‌دهد... ولی اکنون که کل بازار عالی شده و همه جا مثبت پنج می‌بینیم... معلوم نیست این بازگشت کار عمومیت بازار است یا اینکه کار همین نماد... معلوم نیست تاثیر از سمت چند بازیگر خاص است یا اینکه تاثیر از جانب کلیت بازار است روی این نماد.
                        می‌شود گفت اگر ۱۲۴۵ ریال را بشکند و حجم هم داشته باشد، نمودارش روند گرفته.
                        اما هرچقدر دارم به این می‌اندیشم که اگر من باشم می‌خرم یا نه... نمی‌توانم به جمع‌بندی خاصی برسم. در میان مدت وضعش خوب است و ان‌شاءالله تا ۱۵۰۰ می‌رود... ولی اینکه با سرعت می‌رود یا با جان گرفتن و یا اینکه احیانا حتی افت می‌کند و بعد برمی‌گردد... مشخص نیست.
                        شاید اگر وضع بنیادی‌اش را می‌دانستم و دوست داشتم بخرمش می‌آمدم همین‌جا می‌خریدم و با توجه به جو بازار نگهداری می‌کردم... هروقت دیدم بازار جان ندارد و نمی‌تواند قیمت را دیگر بالا ببرد می‌فروختم.
                        https://vgy.me/kaHzrL.jpg

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/14, 01:35.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• davoo
                          ستاره‌دار(6)
                          • Mar 2017
                          • 299

پیشاپسش عید سعید فطر را به عزیزان تبریک عرض مینمایم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ابتدا این را در مورد شفارس بگویم که شیمیایی‌ها امروز خوب بودند. خیلی خیلی خوب بودند. در نوشته‌های بعدی از اینها خواهم گفت. ولی اگر بخواهند شیمیایی‌ها بالا بروند احتمالا همه با هم بالا می‌روند... و شفارس از بابت رشد گروه، تاثیر مثبت خواهد گرفت.
                            این یک نکته. و اما نکته های بعد:
                            روند کوتاه مدت به خوبی شکسته و روند کاهشی بلند مدت در ۱۸۰۰ ریال خواهد شکست.
                            حجم خوب بود ولی باید همین روند افزایش حجم هم ادامه پیدا کند.
                            یک موج abc خوب هم در شکل می‌توان دید و با این فرض می توان امیدوار به یک رشد عالی (موج سومی) بود. البته در بلند مدت.
                            چند روز اخیر کاملا به یک موج یکم افزایشی می‌خورند فقط معلوم نیست چرا این شمع آخر این‌گونه شده؟ (آدم باید در جریان روز آخر بوده باشد. باید در طی روز نگاه می‌کردیم ببینیم سفارش‌ها چگونه است. حقیقی حقوقی چگونه است. اخبار پیرامون نماد چگونه است و ... خوب بگذارید اکنون خودم یک نگاه بکنم.)
                            در آمار سهامداران درصدی مشاهده می‌شود که یک سهامدار حقیقی ِ ۱.۵ درصدی گویا قصد خروج دارد و از 9.5 میلیون دارایی‌اش را رسانده به 8.2 میلیون سهم. و البته از آن سو هم سهامدار درصدی دیگر سهامش را برعکس از 8.4 میلیون سهم رسانده به 9.2 میلیون سهم. پس در مجموع ۵۰۰ هزار سهم از درصدی‌ها آمده تو بازار (دست سهامداران خرد).
                            سفارش‌های خرید و فروش را هم در زمان بازار که نگاه می‌کنیم می‌بینیم طرف خریدار وجود دارد و تمایل به بالا بردن قیمت دارد ولی همین وجود ِ فروشنده‌ی قوی باعث می‌شود که تمام نقشه‌هایش نقش بر آب شود و نتواند قیمت را ببرد بالا. به عنوان مثال می‌بینیم که در ۱۶۵۰ ریال طرف خریدار یک سفارش بزرگ ۴۵۰ هزارتایی گذاشته برای حمایت از قیمت. از آن طرف هم چندتا ۵۰ هزارتایی گذاشته زیرش... و انصافا در طرف فروشنده هم کسی از این کارها نکرده. ولی فروشنده همین جور می‌آید و می‌فروشد... انگار گیر کرده و هرجور شده باید در برود.
                            پس احتمالا زمانی که بازار بخواهد بیاید روی این نماد فروشنده‌ وجود خواهد داشت و البته اگر این ۹ میلیون سهامش را بتواند بفروشد دیگر فروشنده‌ای وجود نخواهد داشت.
                            حالا دو حالت پیش می‌آید: یا این خریدار قوی امروز به همراه بازار خوب که روی شیمیایی‌ها هم نشان داده که خوب است می‌آید روی نماد و این ۱۵ میلیارد ریال دارایی فروشنده‌ی درصدی را ازش می‌خرد و قیمت را بالا می‌برد. یا اینکه همین‌جور فروشنده قوی اجازه نمی‌دهد قیمت رشد کند و همه بالا می‌روند و این می‌ماند آن پایین. (یا اینکه کلا فروشنده‌ی قوی منصرف می‌شود.)
                            در کل بعید می‌دانم که فروشنده‌ی قوی بتواند/بخواهد قیمت را خیلی پایین بکشاند. (مثلا زیر ۱۴۵۰ ریال) و احتمالا اگر بازار بخواهد قیمت را بالا ببرد یک مقدار همکاری هم بکند.
                            و همان گونه که عرض کردم وجود بازیگر در سمت خریدارها هم کاملا مشهود است. یعنی کسی هست که دوست دارد و می‌خواهد پول خرج کند و قیمت را بالا ببرد.

در کل نتیجه اینکه اگر هم در کوتاه مدت فروشنده مانع رشد قیمتی سهام شود در میان مدت وضع خوب است و می‌توان خرید کرد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت / صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

بنده هم به نوبه خودم عید سعید فطر را به همه عزیزان تبریک عرض می‌کنم. (پیشاپیش)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جو بازار
                                ـــــــــــــ
                                خریداران قوی
                                ـــــــــــــــــــــــ
                                ورود پول بسیار بسیار قوی و عجیب به بازار
                                ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                                ـــــــ
                                اما نکته ای که می‌خواستم خدمتتان در باره‌اش صحبت کنم...
                                ابتدا خریداران قوی روز کاری گذشته را با هم نگاه کنیم:

کگل و کروی و کنور و ومعادن هم آن زیر هستند و در تصویر جا نشدند.

می‌بینیم که در تمامی نمادهای بازار قدرت فوق‌العاده عالی‌ای وارد شده. این جور موارد اگر نگویم نظیر ندارند باید بگویم سالی یک بار از این جور موارد اتفاق می‌افتد.
                                ارقامی که وارد شده کم رقمی نیستند... چندین میلیارد چندین میلیارد وارد نمادها شده است!

پس احتمالا یک رشد دست جمعی را در بورس شاهد خواهیم بود.

این وسط یک عده دیر می‌فهمند و دیر اقدام می‌کنند و یک عده با انتخاب‌های اشتباه نمی‌توانند از این فرصت عالی استفاده کنند و یک عده دقیقا در بدترین نقطه که رشدها تمام شده وارد می‌شوند و به جای اینکه نوسان بگیرند نوسان می‌دهند و ...

حواسمان باشد از این دسته نباشیم.

اما نکته‌ی دیگر... بگذارید به خاطر اهمیت موضوع در نوشته‌ی بعدی خدمتتان عرض کنم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X