دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

در مورد عرضه اولیه پارس چند نکته هست که خدمتتان عرض می‌کنم:
    ۱- در مجمعش بودم و حسینی (مدیر شرکت مدبران) می‌گفت ازش حمایت می‌کنیم و نمی‌گذاریم از آن افتضاح‌ها بار بیاید.
    ۲- حسینی آدم خیلی صادقی نیست و یک بار ازش به شخصه پرسیدم فلان نماد چگونه است و گرای اشتباه داد! (البته آنچنان دروغگو هم به نگر نمی‌آید. شما حرفش را ۵۰ درصد بپذیرید.)
    ۳- اگر این عرضه اولیه بخواهد صورت بگیرد بازار را داغان خواهد کرد. بدون شک. پس توصیه می‌کنم در دو نوبت از بازار فاصله بگیرید. یکی دو روز پیش از عرضه اولیه تا دو روز بعد از آن. یکی هم چند روزی که می‌خواهد به تعادل برسد.
    ۴- گفته شد که بسیار زود مجمع برگزار می‌کنیم (البته اکنون آگهی مجمعش آمده! نکند پیش از عرضه اولیه مجمع برود!) و اگر اشتباه نکنم گفت صد در صد سود را هم تقسیم می‌کنیم. گفته شد که خیلی زود هم سود پرداخت می‌شود.
    ۵- گفته شد که کارکنان هم چند درصد تازه گرفته‌اند (حالا نمی‌دانم جزء عرضه اولیه حساب می‌شود یا نه؟) و گفته شد که اینها بابت این دارایی بدهکار هستند و تا بدهی مستهلک نشود نمی‌توانند بفروشند و دوست هم ندارند بفروشند.
    ۶- ما پیشتر تجربه عرضه اولیه‌های بزرگ را داشته‌ایم. ولی این دیگر خیلی بزرگ است. اینها بازار را به گند می‌کشند. به شدت توصیه می‌کنم سه روز پیش از عرضه اولیه سهامتان را بفروشید. در هر نمادی.
    ۷- همان‌گونه که جناب حیدر گفتند در ۲۰ الی ۲۵ هزار ریال خرید دارد.
    ۸- بازار پیشتر نشان داده اگر حتی نمادهایی با این ابعاد عرضه اولیه شوند خریدار برایشان پیدا می‌شود. به شرط اینکه قیمتشان مناسب باشد. خریدارهای گردن کلفتی که حاضرند قیمت را بالا ببرند و با هم مسابقه هم بگذارند! ولی حواسمان باشد که روحانی چند روز پیش از دولتی‌ها خواسته سهام بفروشند و این می‌تواند به منزله‌ی عدم مشارکت حقوقی‌های دولتی در خرید باشد. پس اینجا هاله‌ای از ابهام است.
    ۹- هاله‌ی ابهام دیگر در وضع شرکت است. تحریم‌های جدید آمریکا که آغاز بشود معلوم نیست که دقیقا چه بشود. اینها می‌گفتند نگران نباشید و کوروش آسوده بخواب که من مثل شیر بیدارم... ولی حرف کجا و عمل کجا؟
    می‌گفتند بیشتر کارهای ما با چین است و مشکلی نداریم. ولی اگر همین چین تحت تحریم‌های جدید قرار بگیرد جوری که منافعش را در خطر ببیند خوب مجبور است عطایش را به لقایش ببخشد.
    می‌گفتند داریم فروش داخل را زیاد می‌کنیم... ولی بالاخره این فروش داخلی به کیست؟ احتمالا به یک پتروشیمی دیگر که آن هم بالاخره باید محصولش را صادر کند! (در داخل که ما تولیدات زیاد نداریم. باید این مشتقات برود چین و اروپا...) وقتی آن بازارها از بین برود احتمال اینکه فروش داخلی هم کم شود هست.
    می‌گفتند این موضوعات در سطح هلدینگ (خلیج فارس) دارد کار می‌شود و راه‌هایی داریم و شما مطمئن باشید و می‌خواهیم برویم کشتی بخریم! چه بگویم...
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/02, 23:50.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

برای کسانی که اهل بالابخر هستند پیشنهاد می‌کنم یک نگاهی به وساخت و شسینا داشته باشند.
      رتکو و ثقزوی و رتکو هم هستند.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/03, 01:23.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2939

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام و وقت به خیر.
        بازار با اینکه در گروه‌های مطرح منفی شدید است ولی خوب است! با اینکه حقیقی‌های گنده دارند به شدت می‌فروشند ولی چون حجم بالای ۲۲۰۰ میلیارد ریال در میانه‌ی روز است خوب است. چند روز این وضعیت ادامه پیدا کند روند می‌تواند برگردد!
        دفارا و بکاب و شجم را زیر نگر بگیرید.

درود بر محمد حسین عزیز @};-

سیگنال شجم فوق العاده بود =D>^:)^
        امروز فعال نبودید
        گزارش خروجی نرم افزار هم دیگر نمیدهید
        احتمالا از نتیجه آزمایش راضی و در فکر ارتقاع هستید
        به هر حال از تلاش شما بسیار تشکر کرده و قدر دانم

@};-@};-@};-

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
          درود بر محمد حسین عزیز @};-

سیگنال شجم فوق العاده بود =D>^:)^
          امروز فعال نبودید
          گزارش خروجی نرم افزار هم دیگر نمیدهید
          احتمالا از نتیجه آزمایش راضی و در فکر ارتقاع هستید
          به هر حال از تلاش شما بسیار تشکر کرده و قدر دانم

@};-@};-@};-
          سلام بر مهدی عزیز. راضی بودن که... در بخش خرید که کار سامانه است راضی هستم. ولی در بخش فروش همین جور یکی در میان کارهای سامانه را می‌زنم خراب می‌کنم... در کل لنگان لنگان پیش می‌روم... و خوب... راضی نیستم.
          مثلا وگردش و وکوثر را که می‌توانستم یک روزه از آنها سود خوبی در کارنامه قرار دهم را خراب کردم... وکوثر را زمانی که بازگشت به نقطه‌ی خرید کامل نفروختم. حتی پیشبینی‌اش هم کرده بودم. حتی اگر اشتباه نکنم در این جستار هم گفته بودم... و تاکید کرده بودم که در این جور موارد باید میان‌گین گیری کرد و با سود خارج شد... ولی نشد دیگر...
          نمی‌دانم جریان چیست... ثاصفا را می‌بینید؟ هر روز که باز باشد ۱۰ درصد می‌رود رویش... این در سامانه بود و نخریدم... ولی مشابهش سبجنو و سصفها خریدم و اینها آن پایین خفقان مرگ گرفته‌اند و از جایشان جنب نمی‌خورند.
          همین شجم که شما گفتید... این را هم مانند ثاصفا از دست دادم... قرار بود زمانی که قرار است روندش متعادل شود بخریم... دیروز و امروز می‌خواستم روی منفی هشت درصد بخرم... ولی همان یک کوچولویی که ازش خریده بودم را هم فروختم! با خودم گفتم به خاطر جو بازار روی پتروشیمی‌ها مثبت شده و فروشنده‌ی قوی‌اش ۱۴ میلیونش را اگر بخواهد بفروشد آسان تا هشت درصد منفی می‌کشاند و هر وقت احساس کردم می‌خواهد سهامش را عرضه کند و سهامش دو میلیون مانده تمام شود وارد می‌شوم و .... امروز اصلا هم بازار پتروشیمی‌ها خراب شد و هم فروشنده باز قوی می‌فروخت ولی بازار آمد روی شجم و زمانی که دیگر پتروشیمی‌ها دو درصد دست کم از پایانی‌شان کمتر شده بودند این روی مثبت ده درصد قفل شد! و در کمال ناباوری همین خرده‌خریداران ۱۲ میلیون سهام فروشنده را خریدند! صبر کن ببینم... ۱۴ میلیون کجا بود؟؟؟ این که ۱۶۸ میلیون است... انگار اشتباه کردم... پس نه... خوب فروختم... ولی این بار یادم باشد فروشنده به ۴۰ میلیون رسید اوضاع را بررسی کنم برای خرید. چون این فروشنده‌ای که من می‌بینم فروشنده است!!! و انگار تا سهام زیادی (مثلا کل دارایی‌اش را) نفروشد ول‌کن نیست... و این خریداران امروز هم همگی خرد بودند. یکی دو تا گنده در آنها انگار هست ولی زورشان به زور این فروشنده نمی‌چربد. حقوقی هم امروز یک توکی زد... ولی تا زیاد خرید نکند معلوم نیست کیست و چه کاره است.
          ای بابا... باز هم متوجه نمی‌شوم... در شجم همه‌اش ۷ میلیون داد و ستد صورت گرفته، پس چگونه حقیقی سهامش ۱۲/۳ میلیون سهم کاهش پیدا کرده؟؟؟
          https://vgy.me/0rpa3q.jpg
          :-? :-? :-? :-/ البته این سازمان بورس (دست کم از زمان شاپور) چه زمانی کارش درست بوده که این بار قرار باشد درست باشد؟؟؟

بلی... داشتم عرض می‌کردم... از سامانه راضی هستم... جایی هم برای ارتقا نمی‌بینم... به نگرم دارد خیلی خوب کار می‌کند... اگر به ارتقایش بخواهم بیاندیشم باید به این بیاندیشم که چگونه می‌توانم یک سامانه‌ی مکمل برای «فروش» برایش بنویسم... که همان‌گونه که در انتهای کارگاه گفتم تلاش کردم و نشد. مثلا همین شجم... من اگر بخواهم برایش برنامه بنویسم چه بنویسم؟ بگویم اینجا با ده درصد سود خارج شو؟ (مانند خرید) تلاش کنم هر گاه روند رشد متعادل شد و پایانی نتوانست از پایانی روز گذشته فراتر برود خارج شوم؟ آستانه زیان و آستانه سود برایش بنویسم؟ نمی‌دانم...
          یک عده ابتدا می‌روند پایین و سپس می‌آیند بالا و از این حالتشان باید استفاده کرد... مانند وکوثر و ثامان و پکویر و دسانکو و فاسمین و فرآور
          یک عده یک راست می‌روند بالا... (اینها خیلی خیلی خیلی حال می‌دهند و همیشه در خاطر آدم می‌مانند...
          /:.Heart.:/ ) مثل شصفهای عزیز که رابطه‌ی من را با سهام اصفهانی درست کرد. یا دتماد یا دلقما یا تکمبا یا پکویر (پکویر عزیزی که مدت‌ها پایش نشستم و حتی در زمانی در زیان هم رفتم تا بالاخره رشد خوبش را کرد) یا جهرم یا سصوفی (البته سصوفی فقط سود موج یکمش را کامل آورد داد به من... اصل سودش را داد به دیگران...) و غیره
          یک عده یک شبه سود عالی می‌دهند و دیگر هیچ! مانند وگردش و دفارا و بکاب و شمواد و تپولا (البته در بلند مدت هم رویش حساب می‌کنم.)
          یک عده اصلا پیشنهاد اشتباهی هستند. مانند سصفها. انگار این اشتباه بوده پیشنهادش... البته نمی‌دانم... من هنوز این جور موارد را ندیده‌ام که آیا در بلند مدت هم می‌توانند خوب باشند یا نه؟
          یک عده زمان افت آرام و آهسته در طی چند روز افت می‌کنند... (مانند اپرداز و آپ و بنیرو عزیز) و کامل به آدم فرصت اندیشه می‌دهند... آدم می‌تواند بسیار آسان با سیاست آستانه‌زیان یا روند کوتاه مدت با اینها کار کند...
          یک عده فرتی افت می‌کنند! یعنی در میانه‌ی یک روز صف خرید هستند و در انتهای همان روز صف فروش! یا امروز صف خرید هستند و فردا صف فروش. (اگر اشتباه نکنم: پکویر و تکمبا و پرداخت و شصفها و کمنگنز و دفارا و بکاب این‌گونه بودند.)
          یک عده رشدشان تیز (Sharp) است. یک عده یک روز رشد می‌کنند یک روز افت...
          در مجموع من باید چگونه برنامه بنویسم و اصلا چه راهبردی (حتی شده دستی) داشته باشم که بتوانم همه‌ی اینها را پوشش دهم؟ (حمایت کنم. Support کنم.)
          باور کنید از این بابت خیلی اذیت می‌شوم. سود زیادی به دستم می‌آید و مقدار زیادی‌اش از دستم می‌رود...
          (شاید یک روش این باشد که بیایم و بگویم از دم هر کدام به ده درصد سود رسید سرش را می‌برم. با این روش سودهای عالی مانند شصفها از کفم می‌رود. و موارد اشتباه هم تا ابد در کارنامه می‌ماند. که با توجه به کم بودن موارد اشتباه می‌توان گفت اینها می‌تواند با بخشی از سود تهاتر شود. در کل یک سود متوسطی می‌شود در حد همین که اکنون دارم می‌گیرم...)

در مورد نتایج سامانه هم... دیدم کسی استفاده نمی‌کند گفتم نگذارم... هدفم از گذاشتن اینها این بود که یا کار خودم را تبلیغ کنم که برایش مشتری بیاید... (مثلا کارگزاری‌ای... یا یک بنگاه سرمایه‌گذاری‌ای... چیزی...) و هم اینکه آخرین دستاورد و سامانه‌ای که اختراع کرده‌ام را آزمایش کنم... و هم اینکه اگر شد به دو نفر سود برسانم و برای خودم و خانواده‌ام و مادربزرگ تازه‌درگذشته‌ام به این وسیله و با دهان دوستانی که خیری به ایشان می‌رسد، آمرزش‌خواهی کرده‌ باشم از خدا...
          ولی دیگر می‌بینم لزومی نیست... اگر تبلیغ بود و اگر به درد کسی می‌خورد که باید می‌آمد... با این نتایج به زعم خودم عالی، باید اگر قرار بود از این راه کسی پیدایش می‌شد تا کنون شده بود... و در بلند مدت هم که اکنون زود است بگوییم نتایج سامانه چگونه بوده. (البته بلند مدت به چه درد که می‌خورد؟؟؟ وقتی آدم می‌تواند سود ۳۰ درصدی را در ۳۰ روز بگیرد مگر مغز خر خورده که این سود را در شش ماه یا یک سال بگیرد؟ دیگر مواردی مانند شصفها و فرآور و فاسمین را نمی‌گویم که ۵۰ تا ۱۵۰ درصد سود داشتند.)
          از سوی دیگر هم آزمایشی را که می‌خواستم انجام دهم را انجام دادم و دستم آمد چه به چه است. و همان‌گونه که عرض کردم مهم وکوثر (به عنوان زیان‌ده‌ترین و خطرناک‌ترین و بدترین مورد کارنامه) بود که قرار بود از زیان در بیاید و درآمد...
          از سوی دیگر هم گهگاه می‌بینم دوستان یک مقدار ناراحت می‌شوند. نمی‌دانم این چه احساسی است که خداوند در ما آفریده... واقعا می‌بینم برخی هستند که خودشان را با دیگران مقایسه می‌کنند و اگر دیگری را کمتر دیدند که احساس عجب و کبر می‌کنند و اگر بالاتر دیدند احساس حقارت و حسادت... وقتی به چهره‌شان نگاه می‌کنی در هم رفتن ابروها و اخم کردنشان و ناراحتی‌شان را می‌بینی... خوب چه کاری است آخر... فایده‌ای برایم ندارد و یک سری را هم ناراحت می‌کنم... (بماند که یک عده از دوستان هم دم از احتمال دروغ و راستی‌آزمایی و تخمین دارایی دیگران می‌زنند! /:.winksmiley02.://:.tonguesmiley:./)
          خلاصه اینکه می‌بینم این‌ها انگار برای کسی فایده ندارد... و بدتر از همه هم اینکه برخی از دوستان را می‌بینم که با پیشنهادهای من خرید می‌کنند و (با اینکه من خودم بسیاری از سودهایی که می‌گیرم را به واسطه‌ی عدم فروش درست از دست می‌دهم) این عزیزان از من کمتر سود می‌کنند یا احیانا زیان می‌کنند... می‌گویم با خودم به جای اینکه سودش به کسی برسد خدای‌نکرده یک وقت زیانش به کسی نرسد... /:.ohno-smiley.:/
          در نهایت می‌بینم انگار خیری در این کار نیست... و برایم مهم نیست نتایج را بگذارم یا نگذارم... شاید بگذارم شاید نگذارم شاید همین‌جوری فقط اعلام کنم... نمی‌دانم.
          از سوی دیگر هم دیدم که جو بازار دوباره دارد گل می‌کند و خرید‌های امروزم دیگر در کف نبود! بلکه خدیزل خریدم! که حالا عرض می‌کنم.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/04, 23:32.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جو بازار:
            باز هم از آن اعداد درشت انگار دارد می‌آید در قسمت خریداران. باز هم در نمادهای نفتی و فلزی.
            حتما شب یک نگاه بیاندازیم.
            عجب روزی شد امروز!
            همه چیز داشتیم.
            نمی‌دانم چون من صبح بالاخره زود از خواب بیدار شدم این‌گونه به نگرم آمد؟ یا اینکه بازار کلا این‌گونه بود؟
            به هر روی...
            امروز چه‌ها داشتیم؟
            ورود حقیقی‌های دم کلفت به برخی نمادهای خاص. پترو پالایش فلز و معدنش.
            روانی داد و ستدها پس از مدت‌ها به گونه‌ای که امروز راحت توانستیم چندتا خرید و فروش داشته باشیم.
            بازگشایی دی.
            خبر عرضه اولیه‌ی شغدیر (در چهارشنبه همین هفته). پس از اینکه خبر عرضه اولیه‌ پارس بزرگ (در هفته‌های آتی) را چند روز پیش داشتیم و مجمعش را هم شاهد بودیم.

امروز مجمع دزهراوی را هم از دست دادم. حیف شد. ولی در بازار بودن بهتر بود. می‌ارزید. چون شرکت کوچک است خبری هم احتمالا ازش درز نمی‌کند...

دوستان همان‌گونه که دیدیم باز هم در بازار اعداد درشت آمد و نشان داد که بازار دوست دارد خودش را با تورم هماهنگ کند. که اگر این گونه نباشد حماقت است. کلا دیر و زود دارد (و آهسته و تند دارد) و سوخت و سوز ندارد.

خوب... همان‌گونه که بارها و بارها عرض کردم باید در ابتدای روند وارد شد.
            کسی که هفته‌ی بعد می‌آید از روند بازار استفاده کند عملا به اندازه‌ی سودی که یک نفر که در آن روز (گمان کنم دوشنبه بود) وارد شده از سودش کم می‌شود و همین قدر به خطرش (و زیان بالقوه‌اش) افزوده می‌شود.
            و همان گونه که دیدیم بازار به خوبی آمد روی خودرویی‌ها... چون هم آن گروه‌ها خیلی رشد کرده بودند و هم اینکه خبرشان هم معلوم نیست چقدر صحت داشته باشد...
            حالا چند روز روی خودرویی‌ها بماند و آیا مانند همان گروه‌ها (پتروپالایش و معدن‌فلز) دو روزه بیاید بیرون را من نمی‌دانم. ولی این را می‌دانم که تا زمانی که ارزش داد و ستدهای بورس در انتهای روز بالای ۴۵۰۰ میلیارد ریال است و نسبت خریداران حقیقی هم مثبت خوبی را نشان می‌دهد، جو و روند مثبت وجود دارد.
            و از آن‌جایی که خودرویی‌ها (و البته گروه‌های دیگری مانند سیمانی‌ها که در آینده عرض می‌کنم) در جای خوبی هستند. این رشد می‌تواند بلند مدت باشد. و از آنجایی که بازار ما با خودرویی‌ها خوب است و پیش‌تر دو سه بار (سال ۹۵ و ۹۶ و ۹۲) بازار با محوریت خودرویی‌ها جان گرفته، می‌تواند کل بازار را بالا ببرد. و چون عامل تورم هم هست این امر طبیعی است. که البته در این خصوص به طور مفصل صحبت کرده ایم و یک نوشته‌ی مقاله‌مانند هم در این خصوص داشتیم (که چند بار تکمیل شد و باز هم یادم باشد تکمیل‌ترش کنم) و گفته‌ایم بهتر است رهبران بازار را بخریم و نگاه کنیم و حجم و نسبت را چگونه بخوانیم و چه و چه و چه...

اما چه گروهی و چرا؟
            ۱- خود خودرویی‌ها
            ۲- سیمانی‌ها و بانکی‌ها و ساختمانی‌ها
            ۳- دیگر گروه‌ها
            خودرویی‌ها برای اینکه راست کار بازار است. چرایش را من دقیق نمی‌دانم. ولی راست کار بازار است. در خودرویی‌ها شناوری در سطح ایده‌آلی است! نه زیادی زیاد است (مانند آن نماد اصفهانی چه بود که آقای سپاهی رویش فعال بود؟ یا مانند برخی نمادها که سهامداران درصدی تنها ۳۰ درصدش را دارند و یا یک نماد قندی بود که سهامدار عمده‌اش همه‌ی سهامش را فروخته بود! /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/ و اصلا سهام ول بود! /.:biggrinsmiley.:/) نه اینکه شناوری کمی دارند. خلاصه اینکه هم درصد شناوری‌شان مناسب است و هم حقوقی‌های فعالی دارد که در روندها همراهی و بازارسازی و بازارگردانی می‌کنند و هم اینکه سهامشان زیاد است. (گروه دارویی یا سیمانی همه اش شاید اندازه‌ی یک نماد خودرویی هم سهام آزاد یا اصلا سهام نداشته باشند.) هم گنده‌اند هم چابک. راست کار سفته‌بازان و سرمایه‌های گنده است که دوست دارند روند ایجاد کنند.
            سیمانی‌ها برای اینکه یکی دو چشمه نشان داده‌اند. یک موج یکم زده‌اند. و موج دومشان را هم تقریبا دارند تا نصفه می‌آیند. منتظر یک جو بازار (از سمت خودرویی‌ها) هستند که اینها هم راه بیافتند. انبوه‌سازان هم مانند سیمانی‌ها.
            از سوی دیگر آقای روحانی یک چیزهایی می‌گفت که (البته گفتم من زیاد حرف‌های این ‌آقا را درست نمی‌دانم. ولی) به عنوان محرک و شایعه هم باشد می‌تواند انبوه‌سازان و سیمانی‌ها را همراه کند. بماند اینکه اگر واقعی باشد بنیادشان هم درست می‌شود و تا حتی حباب‌های بزرگ هم می‌توانند پیش روند.
            اما بانکی‌ها... اینها را محاسباتم به من نمی‌گوید بلکه بیشتر احساس می‌کنم که اینها قرار است یک سر بازار را دست بگیرند. ببینید... از یک سو اینها افت شدید داشته‌اند. از یک سو فروشندگانش تخلیه شده‌اند یا دارند می‌شوند. از یک سو در نمادهایی مانند وبصادر حقوقی اجازه‌ی رشد می‌دهد و خیلی راحت وبصادر با ۳۰ میلیون حجم صف خریدش می‌ماند! و از سوی دیگر تمام حقوقی‌ها در نمادهای بانکی تا خرخره خریده‌اند و پول‌هایشان حبس شده و لازم است که حتی اگر شده خودشان یک سفته بازی‌ای چیزی بکنند که بتوانند یک‌جایی سهام را بفروشند و پول را آزاد کنند. فقط می‌ماند بنیاد مزخرفشان که حتی با وجود افت شدید و نصف شدن قیمت بانکی‌ها هم باز بد است... (در سمایه و دی و احیانا وقوام که دیگر از افتضاح هم احتمالا گذشته). ولی از آنجا که اینجا، ایران است و در یک روز بنیادهای عالی معدنی‌ها با بهره مالکانه خراب می‌شود. جوری که کنور و کچاد و کگل آن گونه افت می‌کنند... و نیز در یک روز پالایشگاهی‌های فوق‌العاده را می‌بندند و بعد از یکی دو سال نصف قیمت باز می‌کنند و بانکی‌ها را نیز... و نیز اینکه در یک روز دلار دو برابر می‌شود و همان‌هایی که از عدم آزادی سرمایه و دو نرخی بودن ارز ایراد می‌گرفتند قانون می‌گذارند که سرمایه اجازه‌ی خروج ندارد و خرید و فروش ارز قدغن* است! و کسی که بخرد و بفروشد قاچاقچی است و دستگیر می‌شود! و با اخبار و شایعات پیرامون همین نرخ ارز بازار (بورس و مسکن و ...) بالا پایین می‌شود و و و خلاصه از آنجا که اینجا ایران است ممکن است فردا بلند شویم و بنیاد بانک‌ها درست شده باشد! (اگر یک روز نه چندان دور دیدیم این زیان چند برابر سرمایه بانک دی تبدیل به یک سود تپل شده اصلا تعجب نکنید. همین‌جور که یک روز آمدند گفتند این زیان ایجاد شده)

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

با سلام بخشی از سیاست های فعلی که در مطلب فوق اشاره کرده اید که باعث عدم تعادل شدید اقتصادی در زمان فعلی است برای

1- سوزاندن نقدینگی است ( 10 برابر شدن در زمان دولت قبل و دو برابر شدن در دولت فعلی )
              2- نجات بانک ها ...........
              3- کاهش فشار کسری بودجه دولت .....
              4- امکان ایجاد این عدم تعادل هم در زمانی میسر است که بهانه فشار خارجی مطرح است ....

پس بر اساس بند 2 اگر بانک ها به تدریج مشکلات شان حل شد تعجب نمی کنیم .....
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

رمزگشایی نامه حاج قاسم به روحانی
                نامه سردار سرلشکر قاسم سلیمانی به حسن روحانی می‌تواند واجد پیام‌های مهمی باشد. حسن روحانی شامگاه دوشنبه در سوییس در واکنش به اظهارات برایان هوک، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که گفته بود متوقف کردن صادرات نفت ایران از برنامه‌های دولت آمریکاست؛ هشدار داد در صورتی که صادرات نفت ایران متوقف شود صادرات نفت در منطقه نیز مختل خواهد شد. به گزارش «وطن‌امروز»، تهدید روحانی دیروز چهارشنبه با نامه سردار سلیمانی همراه شد. نامه‌ای که به 2 اظهارنظر روحانی درباره صادرات نفت و به‌رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی اشاره کرده و حمایت از این مواضع را اعلام کرد. در نامه سردار سلیمانی همچنین درباره این موضع روحانی اعلام آمادگی شده است. به عبارتی این نامه به معنای آن است که به بیرون از مرزها این پیام را برساند که سیاست ایران برای مقابله با تحریم نفتی که از سوی حسن روحانی اعلام شد، بسیار جدی است و ایران آمادگی لازم را برای اجرای این سیاست دارد. اینکه این نامه از سوی سردار سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران (و نه سایر فرماندهان ارشد نظامی ایران) نوشته شده نیز قابل تامل است. اگر تا پیش از این تصور می‌شد سیاست نظام برای جلوگیری از تحریم نفتی، به تهدیدها در خلیج‌فارس و تنگه هرمز محدود می‌شود اما نامه حمایت‌آمیز سلیمانی به روحانی می‌تواند این پیام را مخابره کند که سیاست ایران استفاده از همه ظرفیت‌های خود در منطقه است تا اگر زمانی صادرات نفتی ایران متوقف شد، از تمام این ظرفیت استفاده شود تا مانع صادرات نفتی سایر کشورهای منطقه شود. نیروی قدس سپاه پاسداران در منطقه غرب آسیا از عراق تا ساحل مدیترانه و از جنوب تا باب‌المندب و سواحل عمان و یمن نفوذ چشمگیری دارد. این نفوذ در صورتی که مورد استفاده قرار بگیرد، می‌تواند فرآیند تولید نفت دشمنان ایران در منطقه را براحتی مختل کند. نامه سردار سلیمانی به حسن روحانی می‌تواند در محتوای مذاکرات روز جمعه میان ایران و 3 کشور اروپایی حاضر در برجام درباره تضمین‌های اروپا به ایران برای ماندن تهران در برجام اثرگذار باشد. تروئیکای اروپایی باید تضمین‌های لازم را به ایران بدهد تا ایران متقاعد شود ماندن در برجام منافع بیشتری از خروج از این توافق دارد. آنچه طی هفته‌های اخیر درباره این تضمین‌ها مطرح شده، موضوع تضمین اروپا برای خرید نفت از ایران و پرداخت پول آن است. برخی منابع گزارش داده‌اند ایران معتقد است خرید یک میلیون بشکه نفت در روز توسط اروپا و پرداخت پول آن تضمینی است که در تهران می‌توان روی آن بحث کرد. حالا 2 روز مانده به آغاز این مذاکرات، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اعلام آمادگی کرده است تا تهدید روحانی درباره جلوگیری از صادرات نفت منطقه در صورت متوقف شدن صادرات نفت ایران را عملی کند. این اعلام آمادگی، جدی بودن عزم ایران برای این اقدام را نشان می‌دهد و می‌تواند موضع تیم ایرانی در مذاکرات را تقویت کند. از سوی دیگر اعلام آمادگی فرمانده نیروی قدس سپاه می‌تواند عملیات روانی روزهای اخیر اروپا به بهانه ادعای تلاش ایران برای بمب‌گذاری در همایش منافقین را نیز تحت‌الشعاع قرار دهد. ادعایی که اروپایی‌ها مطرح کردند و یکی از کارکردهای آن تضعیف ایران در پای میز مذاکرات روز جمعه بوده است. اما حالا نامه فرمانده معروف نیروی قدس سپاه پاسداران که بازوی ایران در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود و برای اروپایی‌ها نیز چهره بسیار نام‌آشنایی است؛ عملیات روانی را در سطح بسیار بالایی به خود اروپایی‌هایی که بیمناک از مساله آوارگان جنگ‌های منطقه و نفوذ تروریست‌های وهابی به قاره سبز هستند، بازگردانده است.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  با سلام بخشی از سیاست های فعلی که در مطلب فوق اشاره کرده اید که باعث عدم تعادل شدید اقتصادی در زمان فعلی است برای

1- سوزاندن نقدینگی است ( 10 برابر شدن در زمان دولت قبل و دو برابر شدن در دولت فعلی )
                  2- نجات بانک ها ...........
                  3- کاهش فشار کسری بودجه دولت .....
                  4- امکان ایجاد این عدم تعادل هم در زمانی میسر است که بهانه فشار خارجی مطرح است ....

پس بر اساس بند 2 اگر بانک ها به تدریج مشکلات شان حل شد تعجب نمی کنیم .....
                  هم ایران و هم اروپا و هم منطقه و هم آمریکا نیاز به توافق دارن

پس احتمال توافق زیاد است
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دوستان همان‌گونه که دیدیم باز هم در بازار اعداد درشت آمد و نشان داد که بازار دوست دارد خودش را با تورم هماهنگ کند. که اگر این گونه نباشد حماقت است. کلا دیر و زود دارد (و آهسته و تند دارد) و سوخت و سوز ندارد.

خوب... همان‌گونه که بارها و بارها عرض کردم باید در ابتدای روند وارد شد.
                      کسی که هفته‌ی بعد می‌آید از روند بازار استفاده کند عملا به اندازه‌ی سودی که یک نفر که در آن روز (گمان کنم دوشنبه بود) وارد شده از سودش کم می‌شود و همین قدر به خطرش (و زیان بالقوه‌اش) افزوده می‌شود.
                      و همان گونه که دیدیم بازار به خوبی آمد روی خودرویی‌ها... چون هم آن گروه‌ها خیلی رشد کرده بودند و هم اینکه خبرشان هم معلوم نیست چقدر صحت داشته باشد...
                      حالا چند روز روی خودرویی‌ها بماند و آیا مانند همان گروه‌ها (پتروپالایش و معدن‌فلز) دو روزه بیاید بیرون را من نمی‌دانم. ولی این را می‌دانم که تا زمانی که ارزش داد و ستدهای بورس در انتهای روز بالای ۴۵۰۰ میلیارد ریال است و نسبت خریداران حقیقی هم مثبت خوبی را نشان می‌دهد، جو و روند مثبت وجود دارد.
                      و از آن‌جایی که خودرویی‌ها (و البته گروه‌های دیگری مانند سیمانی‌ها که در آینده عرض می‌کنم) در جای خوبی هستند. این رشد می‌تواند بلند مدت باشد. و از آنجایی که بازار ما با خودرویی‌ها خوب است و پیش‌تر دو سه بار (سال ۹۵ و ۹۶ و ۹۲) بازار با محوریت خودرویی‌ها جان گرفته، می‌تواند کل بازار را بالا ببرد. و چون عامل تورم هم هست این امر طبیعی است. که البته در این خصوص به طور مفصل صحبت کرده ایم و یک نوشته‌ی مقاله‌مانند هم در این خصوص داشتیم (که چند بار تکمیل شد و باز هم یادم باشد تکمیل‌ترش کنم) و گفته‌ایم بهتر است رهبران بازار را بخریم و نگاه کنیم و حجم و نسبت را چگونه بخوانیم و چه و چه و چه...

اما چه گروهی و چرا؟
                      ۱- خود خودرویی‌ها
                      ۲- سیمانی‌ها و بانکی‌ها و ساختمانی‌ها
                      ۳- دیگر گروه‌ها
                      خودرویی‌ها برای اینکه راست کار بازار است. چرایش را من دقیق نمی‌دانم. ولی راست کار بازار است. در خودرویی‌ها شناوری در سطح ایده‌آلی است! نه زیادی زیاد است (مانند آن نماد اصفهانی چه بود که آقای سپاهی رویش فعال بود؟ یا مانند برخی نمادها که سهامداران درصدی تنها ۳۰ درصدش را دارند و یا یک نماد قندی بود که سهامدار عمده‌اش همه‌ی سهامش را فروخته بود! /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/ و اصلا سهام ول بود! /.:biggrinsmiley.:/) نه اینکه شناوری کمی دارند. خلاصه اینکه هم درصد شناوری‌شان مناسب است و هم حقوقی‌های فعالی دارد که در روندها همراهی و بازارسازی و بازارگردانی می‌کنند و هم اینکه سهامشان زیاد است. (گروه دارویی یا سیمانی همه اش شاید اندازه‌ی یک نماد خودرویی هم سهام آزاد یا اصلا سهام نداشته باشند.) هم گنده‌اند هم چابک. راست کار سفته‌بازان و سرمایه‌های گنده است که دوست دارند روند ایجاد کنند.
                      سیمانی‌ها برای اینکه یکی دو چشمه نشان داده‌اند. یک موج یکم زده‌اند. و موج دومشان را هم تقریبا دارند تا نصفه می‌آیند. منتظر یک جو بازار (از سمت خودرویی‌ها) هستند که اینها هم راه بیافتند. انبوه‌سازان هم مانند سیمانی‌ها.
                      از سوی دیگر آقای روحانی یک چیزهایی می‌گفت که (البته گفتم من زیاد حرف‌های این ‌آقا را درست نمی‌دانم. ولی) به عنوان محرک و شایعه هم باشد می‌تواند انبوه‌سازان و سیمانی‌ها را همراه کند. بماند اینکه اگر واقعی باشد بنیادشان هم درست می‌شود و تا حتی حباب‌های بزرگ هم می‌توانند پیش روند.
                      اما بانکی‌ها... اینها را محاسباتم به من نمی‌گوید بلکه بیشتر احساس می‌کنم که اینها قرار است یک سر بازار را دست بگیرند. ببینید... از یک سو اینها افت شدید داشته‌اند. از یک سو فروشندگانش تخلیه شده‌اند یا دارند می‌شوند. از یک سو در نمادهایی مانند وبصادر حقوقی اجازه‌ی رشد می‌دهد و خیلی راحت وبصادر با ۳۰ میلیون حجم صف خریدش می‌ماند! و از سوی دیگر تمام حقوقی‌ها در نمادهای بانکی تا خرخره خریده‌اند و پول‌هایشان حبس شده و لازم است که حتی اگر شده خودشان یک سفته بازی‌ای چیزی بکنند که بتوانند یک‌جایی سهام را بفروشند و پول را آزاد کنند. فقط می‌ماند بنیاد مزخرفشان که حتی با وجود افت شدید و نصف شدن قیمت بانکی‌ها هم باز بد است... (در سمایه و دی و احیانا وقوام که دیگر از افتضاح هم احتمالا گذشته). ولی از آنجا که اینجا، ایران است و در یک روز بنیادهای عالی معدنی‌ها با بهره مالکانه خراب می‌شود. جوری که کنور و کچاد و کگل آن گونه افت می‌کنند... و نیز در یک روز پالایشگاهی‌های فوق‌العاده را می‌بندند و بعد از یکی دو سال نصف قیمت باز می‌کنند و بانکی‌ها را نیز... و نیز اینکه در یک روز دلار دو برابر می‌شود و همان‌هایی که از عدم آزادی سرمایه و دو نرخی بودن ارز ایراد می‌گرفتند قانون می‌گذارند که سرمایه اجازه‌ی خروج ندارد و خرید و فروش ارز قدغن* است! و کسی که بخرد و بفروشد قاچاقچی است و دستگیر می‌شود! و با اخبار و شایعات پیرامون همین نرخ ارز بازار (بورس و مسکن و ...) بالا پایین می‌شود و و و خلاصه از آنجا که اینجا ایران است ممکن است فردا بلند شویم و بنیاد بانک‌ها درست شده باشد! (اگر یک روز نه چندان دور دیدیم این زیان چند برابر سرمایه بانک دی تبدیل به یک سود تپل شده اصلا تعجب نکنید. همین‌جور که یک روز آمدند گفتند این زیان ایجاد شده)

بازار روز گذشته بازار بسیار خوبی بود. و جالب این بود که فرابورس و بورس ارزششان یکی بود. همیشه فرابورس کمتر بود. ولی روز کاری گذشته هر دو حدودا ۴۵۰۰ میلیارد زدند. در مجموع ۹۰۰۰ میلیارد می‌شود که نسبت به روزهای بسیار عالی‌ای که چند وقت پیش تجربه کردیم فقط یک کوچولو کمتر است. (در بهترین روزها بورس ۷ هزارتا یا ۹ هزارتا بود و فرابورس ۲.۵ تا ۳.۵ هزار تا) این خیلی عالی است. و نکته‌ی جالبش هم این بود که با وجود رشد متوسط بازار فقط ۱۴۳ واحد مثبت داشتیم. چون همان‌گونه که می‌دانیم شاخص واقعی نیست و جوری فرمولش را نوشته‌اند که فقط به چند نماد مانند فارس و فولاد و کگل وابسته است. (از همه بیشتر هم فارس)
                      نکته‌ی دیگر بازار روز کاری گذشته قندی‌ها بودند که تازگی‌ها دیگر با روند بازار و با خودرویی‌ها همسو شده‌اند! در قندی‌ها روز کاری گذشته ما ورود قدرت را مشاهده کردیم در حالی که منفی می‌خوردند. این خیلی عالی است برای دوستانی که می‌خواهند بررسی کنند. (البته تقریبا هیچ‌کدام از اینها با طبع من جور در نمی‌آید که بخواهم بررسی‌شان بکنم. چون در گذشته رشد داشته‌اند و امکان دارد انتهای موج باشند.)
                      نکته‌ی دیگر بازار دیروز این بود که با وجود اینکه قدرت به طرز ملموسی از گروه پتروپالایش و معدن‌فلز در میانه‌ی روز خارج شد و قیمت‌های آخرین این گروه را حتی تا منفی هم کشاند ولیکن برخی همچنان با استقبال روبرو بودند. مانند پارسان و کاوه.
                      در کاوه سه تا حقوقی اصلی خفن فروختند و حقیقی‌ای که معلوم نیست خفن خرید. مانند دو مرتبه‌ی گذشته. با این تفاسیر این نماد پتانسیل فایرا شدن را دارد. البته حقیقی که این جور دارد می‌خرد معلوم نیست چرا در فهرست سهامداران درصدی نیست؟؟؟ آخر قدرت پول هم خیلی بالاست. نمی‌توان گفت این قدرت خرید مربوط به یک گروه یا مربوط به بازار است... این قدرت (تخمین من ۱۰۰ میلیارد ریال است برای دیروز) یا بلوک است یا یک حقیقی بسیار حفن پشتش نشسته. البته خریدار هر چقدر هم قوی باشد اگر هر سه تا حقوقی غیر اصلی مرتبط به بنیاد مستضعفان بخواهند عرضه کنند. نمی‌تواند دوام بیاورد. می‌تواند؟ خوب... اگر قوی باشد می‌تواند. شاید اینها نشسته‌اند با هم پیشتر گفتگوها و مذاکراتشان را انجام داده‌اند و این بلوک را قرار شده خرد خرد در نماد اصلی و در صف خرید منتقل کنند... شاید. به هر حال... برای من که هاله‌ای از ابهام دارد و کلا سمتش نمی‌توانم بروم، ولی به آسانی می‌تواند یک فایرا از دلش در بیاید. به آسانی.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

تپولا و دلقما و فلات هم برای دیدگاه تقریبابالابخر قابل بررسی هستند. شاید از تپولا یک کوچولو خریدم که آزمایش کرده باشم. یک کوچولو.

برای
                        درکف‌ها هم:
                        دیروز (دیروز کاری) ما حواسمان نبوده و
                        کپشیر حرکتش را زده. در فهرست نمادهای دیده‌بان در کف ما بود. از یازدهم تیر پیشنهاد خرید ضعیف سامانه بوده. دیروز پیشنهاد خرید تابلویی بود. امروز (یعنی روز کاری آینده یعنی شنبه) هم پیشنهاد خرید است. خرید در هر قیمت مجاز است. حتی صف خرید. سرمایه‌گذاری‌صنعت‌نفت در این نماد با ۱.۵ میلیون سهم فروشنده است که فوق‌العاده عالی است این موضوع.
                        وپخش هم پیشنهاد خریدی دقیقا مشابه کپشیر است. ولی چون نمودارش بیمار است... خوب... یا نباید خرید یا فقط یک کوچولو (مثلا یک چهلم تا نیمی از یک پله) باید خرید... که فقط یک آزمایشی کرده باشیم. و بیکار نباشیم...
                        وسنا هم همین‌جور. فقط وسنا دیگر از وپخش هم بدتر است!

وبوعلی هم به عنوان کاملابالابخر هست که من کاری با آن ندارم. اتفاقا در یکی از سبدهایی که دارم هست و می‌خواهم بلافاصله پس از متعادل شدن بفروشم. (البته گمان کنم دست کم ۱۵ درصد بالاتر می‌فروشم. ان‌شاءالله. احتمالش هم کم نیست. ولی چون خطرش بالاست حتی به این نگاه هم نمی‌کنم.)
                        غبشهر هم از همین جنس است.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 08:28.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سهامداران کم درصدی بانک دی
                          (عجیب است البته... من پیشتر گمان می‌کردم بنیاد شهید خودش ۵۰ درصد سهام دارد. شاید در این فهرست اشتباهی رخ داده... به هر روی... نمونه‌ای از فهرست سهامداران درصدی برای نمادهای ول این‌گونه است.)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 00:00.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برای اندیشه
                            _________
                            در زیر زمان بازگشت دلـقـما را می‌بینیم:

چه ویژگی‌هایی دارد؟
                            حجمش به میزان چشم‌گیری افزایش یافته (نسبت به دو سه روز پیشش)
                            سایه‌ی پایینی به شدت کوچک شده.
                            در گذشته موج یکم را به وضوح داشته‌ایم.
                            در روز اصلی خرید و فروش بسیار روان می‌شود. (تفسیر دیگر افزایش حجم)
                            فروشنده در روز بعد چند سفارش فروش بزرگ (به نسبت ِ نماد بزرگ) در فهرست سفارش‌ها گذاشته که خریدار می‌آید به آنها حمله می‌کند.
                            خریدار به تدریج سفارش‌هایش را بالا می‌برد. بر خلاف روزهای افت که فروشنده به تدریج سفارش‌هایش را پایین می‌آورد.

این را از من داشته باشید که در خیلی از اوقات زمانی که دیده می‌شود بر روی تابلو یک طرف، مثلا خریدار حاضر است بالاتر از صفر ِ تابلو به میزان نسبتا خوبی خرید کند نشانه‌ی بسیار خوبی (برای روزهای آینده) است. (همین‌جور اگر فروشنده بتواند خوب زیر صفر بفروشد نشانه‌ی بدی است برای روزهای بعد.)

پی‌نوشت: برای دوستان تازه‌کار عرض کنم که: این بخش‌هایی که فروشنده حمله می‌کند و سفارش و ... را از روی فیلم داد و ستدها گفتم‌ها... (دابل کلیک روی سطرهایی که در شکل پیداست) دیگر باید چندین تصوبر قرار می‌دادم که جا می‌گرفت... نگذاشتم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

روز (کاری) گذشته چند میلیون سهام در حق‌تقدم‌های این دو نماد داد و ستد شد. لطفا بررسی شود:
                              سکرد
                              شلرد
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 02:45.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

رکیش عجب فروشنده‌ی قوی‌ای داشته! دمش گرم! دو روز دیگر این‌جور ادامه دهد می‌آید در آغوش ما!
                                حتما یک سهامدار عمده گیر کرده... یا شاید اموال مسدودی بانک باشد...
                                صبر کن ببینم... اینجا که همه خریدار بوده‌اند!
                                ;-? ;-/

خیلی عجیب است. در این نماد چند سهامدار درصدی دارند شدید می‌فروشند و چند سهامدار درصدی دارند مقداری می‌خرند! اصلا خیلی عجیب شد. خیلی خیلی عجیب شد.
                                آن ایمان تجارت روشن یکباره در یک روز ۱۰ میلیون فروخته و از ۴۲ میلیون سهامش را رسانده به ۳۲ میلیون!
                                حتما اینی که روز گذشته شدید می‌فروخته هم یک حقیقی درصدی بوده که تازه از فهرست خارج شده. (با حساب من دیروز حدودا ۵ میلیارد ریال فروخته)
                                این رکیش از آن نمادهایی است که لازم است حتما حتما حتما با یک مشت تخمه پایش بنشینی و از صبح تا ظهر از تماشایش لذت ببری.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/07, 02:41.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X