دستاورد ???
Collapse
X
-
پاسخ : دستاورد ???
خفنر دیگر برای همیشه از فهرست ما رفت.
آینده انگار افتش آغاز شده. خوب افت کند خوب است.
زنجان یک بالایی زده ولی آن قدر برای ما دلپذیر نیست. نه افتش نه رشدش.
سکرد نیز همینجور.
سیلام هم دقیقا مانند سصفها همان کوفتی که بود هست. این را نیز به خاطر کوفت بودن از فهرستمان اخراج میکنیم.
غیوان را نیز.
صبر کن ببینم... سیلام یک بالایی در روز گذشته داشته! البته... نه... ولش... هم حجمش کم است و هم اینکه مثبت روی آخرین نبوده...
وآذر را نیز همینگونه. (اینها همه برای زمان آزمایش اندکی برای ما ارزش داشتند... که ببینیم سامانه حتی روی نمادهای مزخرف هم کار میکند یا نه... دیگر کاری با اینها نداریم.)
وتوس نیز همینجور. (از وتوس برای مادرم دارم که میخواهم برایش بفروشم. گمان کنم ده پانزده سال باشد سهامدار این است! نه... احتمالا بیشتر...) وتوس در کفی که ۲۵ ام اردیبهشت تشکیل داده از سوی سامانه پیشنهاد خرید بوده... ولی احتمالا همان ۱۰ درصدی که بلافاصله داده تمام چیزی بوده که مد نگر سامانه بوده... نمیدانم... هنوز پتانسیل رشد عالیای این نماد دارد... ولی از سوی دیگر هم از این نمادهای مزخرف است که نمودارشان بیمار است... شاید زمان بخواهد برای آماده شدن برای رشد... و شاید بهتر باشد من این را بفروشم... ولی همچنان هر چند وقت یک بار به آن یک نگاهی بیاندازم.
وسنا هم مزخرف است ولی بهتر است نگهش داریم. نکتهاش این است که همیشه فرصت ورود میدهد.
وآفری هم روز گذشته رشد خوبی داشته.
بکاب هم افت عالیای دیروز انجام داده! بد نخریدم و عالی فروختم و باز هم شاید بخرم.
کمنگنز هم شبیه همین.
شجم یک حالت پرچم ایجاد کرده. از هر طرف بشکند یار گله دارد؟ نه. از هر سو بشکند در همان امتداد پیشنهاد بررسی دارد.
دفارا هم یک مقدار دیگر افت میخواهد.
رکیش چون برگشت از فهرست اخراج می شود.
سپاها پیشنهاد بررسی برای خرید. البته صبح یا ظهر باید میگفتم... ولی دیر نیست.
غشهد هم به خاطر ضایع بودن اخراج میشود. (ابتدای برج سوم پیشنهاد ضعیف بوده و تنها ۵ درصد از آنجا تا اینجا رشد کرده...)
.
.
.
.
باقیاش بعدا... حوصلهام ته کشید.
چه جالب... نمودار ولراز هم عین فسلیر است! میانهی یک الگوی سر و شانه.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
سلام و وقت به خیر. خساپا دارد حجم می خورد. روی مقاومت است. امروز و چند روز آینده. احتمال اینکه روندش اندکی کند شود هست. ولی اگر آن چیزی که ما در خساپا میجوییم (یعنی رهبری بازار) درست باشد نباید قیمتش زیاد منفی شود. اصلا نباید منفی شود. نه امروز و نه فردا پسفردا. و همینجور حجیم باید مقاومتها را بشکند و بازار را با خود بکشاند بالا.
کگل و کچاد و فولاد و فملی و ... هم که طبق انتظار گند زدند.
ویرایش ده و ربع:
حقوقی هم حسابی حمایت میکند.
حقیقی هم خوب میخرد.
وساپا بهتر نیست؟ این انگار قصد کوتاه آمدن ندارد. نه... همان خساپا بهتر است. در سال ۱۳۹۴ که وساپا آن رشد تاریخیاش را کرده، نگاه کردم دیدم وساپا ۲۲۲ درصد رشد داشته. در حالی که خساپا ۴۰۰ درصد رشد داشته!
ویرایش ده و چهل و پنج دقیقه:
در خساپا حقوقی دارد خودش را خفه میکند! واقعا دارد خودش را خفه میکند!
بهش گفتهاند هر جور شده باید بازار را مثبت کنی. /:.hmmsmiley.:/
من هم خرید کردهام در این نماد.
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/15, 09:45.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postبرای اندیشه
_________
چه چیزی باعث میشود قیمت یک نمودار (یک نماد) در یک زمانی چنان رشدی بکند که همینجور یک کله ۳۰ درصد یا ۱۰۰ درصد بدهد؟
و چه چیزی باعث میشود قیمت یک نمودار (نمودار قیمت یک نماد) در یک جایی با اصلاحاتی بالا برود؟
(حالت اول اینگونه است که موج یک و دو و سه و چهار و پنج انگار یکی شدهاند و همه شدهاند یک موج یکم بسیار قدرتمند.)
میدانم... حتما میگویید:
* انتشار یک خبر
* یا تغییر قیمت کالاهای جهانی (فاسمین مثلا)
* یا افت بیش از اندازهی گذشته (شصفها مثلا)
* یا ورود سفتهبازان (دلقما و دتماد مثلا در مدت اخیر و خودروییها به عنوان نمونهی شاخص چندین ساله)
یا...
ولی این پاسخی نیست که ما در پیاش هستیم.
پرسش ما بیشتر باید اینگونه باشد که: چگونه بفهمیم اکنون یک نمادی قرار است تیز برود بالا یا آهسته؟ بفهمیم تغییر قیمت کالای جهانی تاثیر شگرف روی نماد میگذارد یا اینکه اصلا این تاثیر پیشخور شده؟ بفهمیم افت یک نماد طبیعی بوده و باز هم ادامه دارد یا اینکه هرچند طبیعی بوده ولی دیگر زمان افت تمام شده و زمان رشد است؟ چگونه بفهمیم که سفتهباز اکنون دارد جمع میکند؟ یا میخواهد بالا ببرد؟ یا میخواهد بازی بدهد؟
نظر
-
کار خوبی کردم خودرویی خریدم.
ولی اشتباه کردم زمانی که خساپا و خکاوه نمیشد خرید رفتم خگستر خریدم. یک حقیقی هست یا یک گروه هستند که دوست ندارند اکنون قیمت بالا برود. پیشتر هم همین بازی را در آورده بودند. /:.zzzzzz.:/
البته خکاوه و خساپا خدا را شکر خوب هستند.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط abas پست شده است View Postسلام دوست عزیز نظر حضرت عالی چیه
من یبشتر برای به وجود آمدن موضوعی برای اندیشیدن این مطلب را مطرح کردم. (هم خودم و هم دیگران)
اگر بخواهم همینجا خودم به آن پاسخ بدهم و به آن بیاندیشم... باید عرض کنم که...
۱- نمونهاش را داریم اکنون روی سایپا مشاهده میکنیم انگار. دلیلش چیست؟ سفتهبازی! سفتهبازی دولتی.
(دولت پول انداخته پشت نماد. ۱۲۰ میلیون دیروز و گمان کنم بالای ۱۵۰ میلیون امروز خرید داشتند حقوقیها.)
(البته من حدس میزنم کار دولت باشد... مطمئن نیستم. چون به کس دیگری نمیخورد بخواهد این کار را بکند.)
سفتهبازی و پول انداختن پشت هر نمادی آن را رشد میدهد. اما از کجا میتوان فهمید که طرف به دید بلند مدت دارد سفتهبازی میکند یا کوتاه مدت؟ طرف زور دارد یا پیزوری* است؟
یکی از راههای فهمیدن اینکه طرف پول دارد یا ندارد فهمیدن نام طرف است. اکنون من گمان میکنم دولت پشت خساپا است. خوب... دولت چپش خیلی پر است... خیلی... این دو تا ۱۵۰ میلیون که سهل است... ده تا ۱۵۰ میلیون دیگر هم میتواند بخرد اگر بهش خرده نگیرند و موضوع رسانهای نشود... سال ۹۴ و ۹۵ که یادمان نرفته...
یا ما یک مقدار اطلاعات در مورد برخی بازیگران مانند واتی و وصنعت و دلیران پارس و وقوام و دیگر حقوقیهای خریدار داریم. (آن که روی شلیا کار میکرد که بود؟)
یکی از راهها این است که ببینیم روی تابلو چه میکنند... آدم برخی مواقع میبیند که طرف سرمایهدار که هیچ... خرمایهدار است... میکند میبرد بالا... فقط میخرد و میخرد... اگر جایی صف خرید نمیکند از روی سیاستش است و میخواهد باز هم جمع کند! یا میخواهد موج اصلاحی ایجاد کند که مزاحم نداشته باشد... اینها روی تابلو (فیلم داد و ستدها) گاهی خودش را نشان میدهد... گاهی هم روی نمودار خودش را نشان میدهد.
۲- افتهای بیش از اندازه میتوانند منجر به رشدهای عالی (یککله) شوند. به شرط اینکه از دید موج شماری در یک موج افزایشی جنبشی عالی قرار گرفته باشند. (انتهای پنج از پنج که با یک از یک آغاز شود یا انتهای پنج از چهار که با یک یک از پنج آغاز شود...
۳- انتشار اخبار خاص در هر شرایطی میتوانند تاثیرات خاص داشته باشند. چه در سطح یک شرکت (برنده شدن در مناقصه - فروش یا خرید یک دارایی - قرارداد جدید - گرفتن مجوز)، چه در سطح یک گروه صنعتی (افزایش قیمت جهانی یک کالا - بهره مالکانه...) و چه در سطح کشوری (برجامبازیهای این چند ساله - قیمت دلار و نرخ تورم و سود بانکی)
البته باید آدم در این زمینه کارشناس باشد و من بررسیای در این خصوص نداشتهام.
دیدهام... خبری که بیاید اگر در این شرایط باشد که واحد اقتصادیای که این خبر رویش آمده بزرگ باشد و اوضاع سیاسی مطلوب/معمولی باشد و در کل اگر چشمانداز بلند مدت آن واحد صنعتی را به دید سبدگردانها و صندوقگردانها و سرمایههای بزرگ حقوقیها مناسب جلوه دهد دیده شده که سرش دعوا هم میکنند!
وضع آن گروه صنعتی باید به گونهای شده باشد که امکان زیانش تقریبا وجود نداشته باشد (مانند پتروشیمیها که هر سال خوب سود تقسیم میکنند که اگر قیمت نماد هم افت کند باز روی سود چندین سالهاش میتوان حساب کرد...) به عبارتی بیخطر و Risk-Free باشد و سودی که هر سال میتواند بدهد چند درصدی بیش از تورم و سود بانکی باشد.
دیگر چه ماند؟....
دوستان یاری کنند...
* گمان میکردم پیزوری را پیزوری مینویسند و به معنای بیزور است... ولی اکنون نگاه کردم نوشته بود: پیزوری یا پیزُری؛ به آدم سست و ضعیف گفته می شود. پیزور یا پیزُر نام گیاهی است که در مناطق باتلاقی رشد می کند؛ پوشال، نی باریک.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
آقای صمدی گفته هر ساله این رسم خساپا است که پیش از مجمع از سهامش حمایت میکند (که فحشخورش در مجمع کمتر شود)!
خوب... این را من زیاد لحاظ نکرده بودم... بگذار یک نگاهی بیاندازیم:
مجامع:
زمان برگزاری: تغییرات روی نمودار 1397/04/31 رشد خوبی داشتیم. 1396/04/31 نامعلوم. بسته بوده. 1395/04/31 از یک ماه پیشش رشد آغاز شده ولی از نیمهی ماه افتی آغاز شده که تا مجمع ۶ درصد از آن ۲۶ درصد رشد از بین رفته. در نهایت ۱۷ درصد رشد از کف بوده.
1394/04/31 از 94/03/20 تا 94/04/20 حدود 30 درصد رشد داشته ولی تا ۲۹ام که میخواسته بسته شود ده درصد افت میکند و در کل ۱۶ درصد از کف رشد داشته.
1393/04/31 از هشتم تا هفدهم همان تیرماه ۲۵ درصد رشد میکند که باز دوباره ۱۰ درصد افت میکند و در نهایت رشد از کف در زمان مجمع ده درصد میشود.
1392/05/30 نمیشود چیز خاصی گفت. در خلال یک رشد بزرگ ۲۰۰ درصدی بوده که پیش و پسش هر دو رشد دارد. در ضمن در این سال ۹۲ انگار اصلا سالیانه نداشته! 1391/04/29 دقیقا تا خود مجمع یک افت سنگین بوده و بلافاصله پس از مجمع رشد آغاز شده. (دوره احمدی نژاد)
1390/04/29 پیش از مجمع افت سنگین داشته که از ششم تیرماه تا مجمع یک رشد کوچک ۵ درصدی میکند و پس از مجمع هم باز یک رشد دیگر کوچک میکند.(احمدی نژاد)
در مجموع... نمیتوان اظهار نگر خاصی کرد... خیلی از این رشدها طبیعی به نگر میرسند...
بلی... در بسیاری از موارد رشد داشتهایم... ولی
نخست اینکه این رشدها پس از افتهایی سنگین بوده... پس اگر بخواهیم حقوقی را متهم به دخالت و دستکاری قیمتی بکنیم بهتر است به این متهم کنیم که آن افتهای سنگین را به وجود آورده...
دوم اینکه این رشدها و افتها به نمودار مینشیند... هیچکدام غیر معقول و کارسازیشده به نگر نمیآید...
سوم اینکه پس از آن رشدها افتهایی هم داشتهایم! خوب برای چه حقوقی باید رشد بدهد و بعد افت بدهد؟ برای طبیعی جلوه دادن کار؟ خوب یکسری از جاها کل رشد ۲۰ درصد بوده که با افتش شده ۱۰ درصد! این چه توجیهی دارد؟
چهارم اینکه ما به سابقهی حقوقی/حقیقی هم در این بابت نیاز داریم.
پنجم اینکه در نمادهای دیگر بازار مانند فولادیها و پتروشیمیها و معدنیها و پالایشیها هم این حمایتهای حقوقی را میبینیم. و این موضوع گزینهی دیگر، یعنی دستور دولتی مبنی بر گرم کردن بازار سرمایه را پررنگتر و محتملتر از این گزینه میکند.
در مجموع من هنوز خوشبینم و شاید مقداری از سهامم را فروختم و بخشیاش را نگه داشتم.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در مجمع اپرداز بودم...
در آغاز این را بگویم که ازشان خوشم آمد... آدمهای درستی به نگر میآمدند.
گفته شد که پیامک که مهمترین منبع درآمد اپرداز است سال به سال نرخ رشدش کاهش مییابد (ولی خود رشدش هنوز هست.)
و باید در اندیشهی منبع درآمد جدید باشند.
اینها دو سه تا جایگزین دارند برای این موضوع.
یکی طرح چابک است که به جاهایی مانند بانکها سرویس (سرویسهای زیرساختی) میدهد. (موبایل بانک و اینترنت بانک اگر اشتباه نکنم. به وقوام و وشهر و یکی دو جای دیگر هم دادهاند.)
یکی هم طرح آتیپی هست که با گیر نمایندهی سازمان بورس ازش چیز خاصی گفته نشد و قرار شد که شفاف سازی داشته باشند روی کدال. این پروژه که با K_Wallet همکاری کردهاند سرش، اساسش بر این است که بیاید و (به جای پوز و کارتخوان فروشگاهی) تراکنشها را با گوشی همراه انجام دهد. از طریق بلوتوث. این پروژه از آن پروژههایی است که دربارهاش میگویند اگر بشود چه شود! ولی موضوع این است که (همان گونه که چند سهامدار به خوبی به آن اشاره کردند) اگر شدنی بود و بانک مرکزی به این جور چیزها اجازه میداد اول از همه خود PSPها میرفتند دنبالش! ولی گویا بانک مرکزی به امنیت این جور پرداختها گیر داده و زیر بار نمیرود. ولی مدیرعامل امیدوار بود که این مشکل برطرف شدنی است. و نکتهی این طرح آتیپی هم این است که در آن اپرداز رقیب pspها نمیشود بلکه با آنها همکاری میکند و به آنها این طرح را میفروشد و زیرساخت (نرمافزاری) ارائه میدهد. پول زیادی هم برای این طرحها اپرداز در سپردههای کوتاه مدت قرار داده و از آنها میخواهد روی همینها افزایش سرمایه بدهد.
بحث سرمایهگذاریها و خریدهای سهام مسخرهی اپرداز به میان آمد و اینکه ۸۰ میلیارد ریال خرید کردهاند و ۱۶ میلیارد ریال زیان کردهاند! که گفته شد مجبوریم... مثلا برای گرفتن کار از افقکوروش میرویم پاکشو میخریم... یا آپ میخریم که نرمافزار به آنها بفروشیم... یا متقابلا شرکتهای دیگر هم میآیند سهام ما را میخرند... و این زیان نیست و تهش را بگیریم سود هم هست... چون کار ازشان تحویل گرفتهایم...
تقسیم سودشان هم خیلی کم بود... ولی برنامهشان این است که هر سال بیش از سال گذشته تقسیم سود داشته باشند. پارسال ۹ میلیارد انگار تقسیم کردند که امسال میخواستند ۱۵ میلیارد تقسیم کنند که با چک و چانه بیشترش کردند.
در مجموع مجمع بسیار خوبی بود و چشمانداز روشنی پیش رویمان قرار داد از این نماد. و این پیرویای ۹ تایی را معقول میدانم. و برای بلند مدت این نماد را بد نمیدانم. البته به نسبت این قیمت 7300 ریالی کنونیاش.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نمادهای کف:
@};-
کازرو اگر یک منفی دیگر بخورد عالی میشود. ۱۰۰۰ ریال گمان کنم قیمت مناسبی برای کازرو باشد. البته این نماد حجم روزانه ندارد... ولی جالب است که در عین حال شادابی و طراوت نموداریاش را دارد!!! جلالخالق.
ولراز دوباره آمده در سامانه... ولی دوباره اینجا خوب نیست... باید منفی قویتری بخورد تا بتواند زیبا (مطمئن) برگردد. این هم نماد کوچکی است و باز در عین حال شاد هم هست! /.:blinksmiley.:/
کصدف هم مانند آن دوتا.
زنگان! عشق من! دوباره دارد پیشنهاد خرید میشود. زنگان یک نماد خوش دست خوش دست است. احتمالا امروز فردا یک خرید دارد. لازم به یادآوری است که زنگان یک الگوی تابلوی سر و گردن شکسته و از این روی باز هم جای افت دارد و بد نیست با احتیاط عمل کنیم و صبر کنیم کامل پیشنهاد خرید شود و سپس اقدام کنیم.
ثنور پیشنهاد خرید اصلی نشده... در ۲۰ ام همین تیرماه یک پیشنهاد خرید ضعیفی شده... اگر افتش را میکرد و همان فرمان را میرفت احتمالا یک پیشنهاد خرید قوی از دلش در میآمد... ولی اکنون افتش ضعیف شده... در ۱۱۳۰ ریال هم یک حمایت دارد... کلا کاری با این نداریم... اگر افت خوبش را انجام داد سراغش بیاییم بررسیاش کنیم... وگرنه خطر نکنیم. (وقتی زنگان هست برای چه سراغ چیز دیگر آدم برود؟)
لسرما بهبه! عجب افتی! مشتی مشتی! دو تا کف خوب در ۲۳۳۳ و ۲۲۲۲ پیشتر ثبت کرده... اگر تا آنجا یک افت خوب کند میتواند کف دوقولو بزند و برگردد.
غگلستا. باید دید در آینده چه میکند. اکنون که حتی به پیشنهاد خرید ضعیف هم نرسیده.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
دپارس را میتوان از فردا به قصد میانگینکم کردن خرید داشت. باز هم تاکید میکنم: با میانگین گیری. چون دقیقا انتهایش ممکن است نباشد ولی پیشبینی ما میگوید اواخر کار است.
کاما یک افت عالی داشته و همینجاها میتواند پیشنهاد خرید شود. باید به رصد تابلویی منتقل شود.
وتجارت هم پیشنهاد ضعیف خرید است.
بکاب هم پیشنهاد خرید میخواهد بشود.
خاور هم جای بسیار خوبی است.
@};-«محمد حسین» هستم.
نظر
-
کپشیر از هر سو بشکند خوب است.
کمنگنز هم همینجور. البته کمنگنز به یک افت دیگر نزدیکتر است تا رشد. اگر یک افت خوب دیگر به این نماد بدهند دوباره همان خریداری که آن بالا خریده بود زیرش را میگیرد. انشاءالله.
پرداخت هم دارد یک افت عالی میکند. همزمان دارند حقش را هم جمع میکنند... افت نماد اصلی و جمع شدن حقها که تمام شد دوباره رصد میکنیم.
در مورد وکار و خپویش که از کفهایی که معرفی کردیم اندکی رشد کردهاند نگری ندارم. شاید اصلا از رصدخانهمان انداختیمشان بیرون.
بکاب و فسلیر هم در رصدخانه و دیدهبان لحظهایمان هست. به خصوص بکاب که گویا فروشندهاش ته کشیده و دیگر منفی نمیخورد.
شپاس هم دیگر دارد زمان خریدش میرسد.
خاور هم که مانند خودروییهای دیگر عالی است.
یا علی @};-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
یادآوری:
زمانی که چشمهایت به هر نمادی خورد و آن را پیشنهاد خرید دیدی به چشمانت شک کن.
پینوشت:
کلیت بازار را خوب و پیشنهاد خرید دیدن فرق دارد.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در سازمان بورس تصمیمات نا بخردانه ای اتخاذ میگردد و مدیریتی بر سنجش جو بازار و نقدینگی و توان بازار ندارند
سیل عرضه های اولیه نقدینگی را از بازار خارج میکند و این میشود که میبینیم
پارس : 720میلیارد تومان
زقیام :10میلیارد تومان
زبینا :6 میلیارد تومان
سپ :117 میلیارد تومان
این 4 عرضه اولیه جمعا بیش از 850 میلیارد تومان نقدینگی را از بازار خارج کرده که برای بازار ما رقم کمی نیست شاید این رقم به اندازه حجم معاملات 2روز بازار باشد ولی همین مقدار هم برای بازاری که از بازار های موازی جا مانده و در ان خروج نقدینگی دیده میشود رقم قابل توجهی است
ریسک های بازا بسیار بالا رفته و باعث عدم اطمینان سرمایه گذاران شده
اگر تحریم ها عملی تر شده وشرکت های صادراتی نتوانند موانع تحریمی را رفع و یا دور بزنند چه بر سر شرکت های صادرات محور خواهد امد / شرکت های معدنی - فلزی و ..... که اخیرا هم رشد چند روزه ای داشتند که میبینیم دارند راه رفته را باز میگردنند
و یا شرکت های خودرویی که عمدتا با کاهش تولید در 4 ماهه ابتدای سال مواجه بوده اند
شرکت هایی هم که تاثیر پذیری کمتری از موضوع امکان صادرات و واردات دارند با مشکل بزرگ قیمت گذاری دولتی بر محصولات مواجه هستند که باعث میشود نتوانند محصولات را به قیمت واقعی به بازار عرضه کنند
و دسته دیگری از شرکت ها هم به دلیل رکود اقتصادی از حجم فعالیت هایشان کاسته شده
یک نمونه از بی اعتمادی به بازار عدم توجه به گروه ساختمان است که میبینیم با رشد قیمت های مسکن این گروه در بازار رشدی نداشته اند که دور از منطق اقتصاد است .
گروه بانکی هم در چند سال اخیر به دلیل اعمال سیاست های نادرست به وضعیتی رسیدن که میبینیم
کدام طرف این بازار مطمن است و اینده ی روشنی دارد
چرا مسولین و سیاست گذاران کشور انتظار دارند نقدینگی جذب بازار سرمایه شود ؟
داریم به کجا میزیم؟آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2018/07/18, 15:25.
نظر
-
برای اندیشه
_________
در کجا قیمت مطمئن بالا میرود؟
یا اینکه به جایی میرسیم که سهامداران عمده به خودشان میآیند و میگویند اینجا خرید دارد. یا به خودشان میآیند و میگویند نباید اجازه دهیم اینقدر قیمت افت کند! شده خودرو زیر پایمان را هم بفروشیم باید از قیمت سهاممان حمایت کنیم...
یا اینکه به جایی میرسیم که در بازار همه با هم متفقالقول هستند که قیمت فلان چیز اصلا نباید در اینجایی که هست باشد و اگر همه چیز معمولی باشد باید برود بالا... بازار با خودش میگوید این قیمت برای این نماد جوک است... (حرف را نمیگویمها! به حرف که باشد هر روز صد نفر در کانالها و سایتهای مختلف میآیند میگویند قیمت سهام ما جوک است!) عمل را میگویم... زمانی که مردم معمولی و خبره آسان تصمیم میگیرند و اقدام به خرید در آن نماد میکنند.
اینجاها جاهایی است که قیمت بالا میرود.
مطمئن بالا میرود و درصد احتمال برای ورود برای ما بسیار عالی است. (نسبت پاداش به خطر را میگویم. Risk2RiwardRatio). در کفها را من میدانم. هرگاه بتوانیم در جایی از نمودار بگوییم که «افت زیادی صورت گرفته» آنجا میتوان این حالت را وارد دانست. اما در میانهی راه یا در بالا (میانهی ۳ یا ۵) یا جاهایی که افت زیادی صورت نگرفته چگونه؟ کجاست و چگونه است که سهامداران عمده حاضرند بخرند، مردم عادی حاضرند بخرند، نخبگان حاضرند بخرند، خریداران در کمین و غیرفعال (Passive!) حاضرند زود فعال شوند... کجاست؟ چگونه است؟«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر