دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

امروز مجمع بانک آینده را از دست دادم... بسیار حیف شد... دوست داشتم بروم. به جایش از آغاز صبح پای رایانه بودم و روی بازار تابلوخوانی می‌کردم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

از خشرق نیم‌پله خرید کردم. چون دقیق نمی‌دانم امروز مناسب است یا فردا.
      فردا هم احتمالا از خشرق و خشرقح خرید می‌کنم.
      (این را من پیشتر خریدم و به محض خرید ۵ درصد رفت بالا و دوباره ۵ درصد آمد پایین و در نهایت به قیمت خرید فروختم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

متاسفانه روی بالاس نمی‌توانم دقیق تصمیم بگیرم.
        /:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.:/
        گمان کنم آستانه زیان روی کف پیشین یعنی ۳۳۴۳ ریال (و بهتر از آن پایانی ۳۴۵۰ ریال) داشته باشم خوب باشد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          شتولی و خفولا شش درصد مثبت خوردند.
          بالاس از نزدیک صف فروش به -1.5٪ رسید.
          پرداخت، وایران، تکنار، هنوز برای امروزشان تصمیم نگرفته‌اند.
          بساما دچار بازی‌های پیچیده شده. همان فروشنده‌ی نیرومند دیروز در سقف ۶۰ هزارتا (علی‌الحساب) سفارش فروش گذاشته! (بساما بازی‌های خاص خودش را دارد که اگر یک مدت یعنی مثلا چند ماه بنشینید و نگاهش کنید بسیار سودمند خواهد بود... فعلا اینجا را یادتان باشد که در کف یک فروشنده‌ی حقوقی آمده دارد اذیت می‌کند و نمی‌گذارد صف خرید بشود...)
          شتولی و خفولا متاسفانه بسیار عالی از سوی خریداران حمایت می‌شوند... و من نتوانستم بخرم و با این ۶ درصد مثبتی که امروز زدند... دیگر از خرید اینها منصرف شدم. :( :( :(
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

حاریا رفت روی ۱۰ درصد!
            تو چه می‌گویی این وسط؟؟؟ :)) تو که تا آنجا که من می‌دانم اصلا کشتی نداری!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

دیشب داشتم بررسی میکردم سهام زیر 1000 ریال
              چه خوب است که با دید بلند مدتی چنین سهم هایی خریداری شود بدون هیچ استرسی
              و به قول دوستان یک گوشه ای انداخته شود برای چند سال
              از هر سرمایه گزاری بهتر و پر سودتر خواهد بود

وقتی بعضی دوستان خصدرا را در 630 ریال جمع میکردند و از خریدشان راضی بودند عده ای دیگر میگفتند این شرکت زیان ده و نابود را کی میخرد
              همانها بعد از 6 سال صدرا را در 14000 ریال و کمی بعد تر در 16000 ریال فروختند

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دزهراوی کم کم دارد زمانش می‌شود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

یک نکته در خصوص حاریا و حکشتی

تحریم باعث رونق این دو شرکت خواهد شد
                  چگونه؟

شرکتهای کشتیرانی بزرگ مثل مرسک و جی اس ام و غیره به دلیل ترس از امریکا به دلیل مبادلات تجاری وسیع با این کشور
                  حتما از آبان ماه ایران را ترک خواهند کرد
                  و تمام فعالیت دریایی ایران به روی دوش کشتیرانی های داخلی و احتمالا چینی خواهد افتاد و از این بابت عملکرد آنها متحول خواهد شد
                  مخصوصا حکشتی
                  اریا به نظرم کمتر نصیب و قستمش خواهد شد
                  ولی با این وجود میتواند تاثیر قابل توجهی در عملکرد داشته باشد

این هم عرض کنم که هنوز به آبان نرسیده ایم کشتیرانی های معظم بین الملل عطای ایران را به لقایش بخشیده اند و ترددشان را بسیار محدود کرده اند

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

از افرا هم امروز مقداری خرید کردم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خشرق ۸ میلیون داد و ستد شد! (من هم امروز طبق برنامه عمل کردم.)
                      حاریا بازیگر کاربلد و چیره‌دستی دارد... و نیز خوش قلق.
                      دزهراوی دارد جان‌های آخرش را می‌کند. فروشنده‌اش تقریبا (در این قیمت) تمام شد.
                      در
                      سخزر بازی جالبی دارند! می‌آیند یک مقدار در سقف پیشنهاد فروش می‌گذارند!
                      بساما هم که بازی‌های مسخره‌ی روزانه و هفتگی خاص خودش را دارد... /:.weirdsmiley.:/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ای گندت بزنن... بخت هم نداریم... معلوم نیست بسته می‌شود چگونه می‌خواهد باز شود... کاش سازمان بورس این بستن‌ها را تمامش کند... :( نام مسدودی و ممنوعیت و این‌جور چیزها که می‌آید یاد فاذر و وقوام و کچینی می‌افتم تنم می‌لرزد...

توقف نماد (وایران1) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف11:17:54 1397/05/23به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت لیزینگ ایرانیان (وایران1) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید. نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
                        البته این احتمالا چیز خوبی باید باشد... چون ملت این آخری خوب می‌خریدن... ولی به هر حال بستن یعنی «خطر» (Risk).
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پرداخت هم انگار بیشتر از این زورش نمی‌رسد... با این خداحافظی کنیم؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در سخز نخستین درگیری با خرید ۷۵۰ هزار سهم از سوی حقوقی آغاز شد... خدا به داد برسد...
                            حقیقی در این نماد یک رنج منفی از مثبت کامل تا منفی کامل کشیده...

تخمه آفتا‌گردان از نوع شمشیری و نمکی فراموش نشود. گلپری هم بود زیاد اشکال ندارد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خشرق شد ۲۶ میلیارد ارزش داد و ستدها و فروش ۸/۵ میلیون سهمی حقوقی!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

حآسا دارد می‌رود برای افت دومش و امروز به نتایج سامانه افزوده شده... افت دومش را خوب انجام دهد بسیار بسیار جذاب خواهد شد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X