دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصلح
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 123

پاسخ : دستاورد ???

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    خصدرا گام نخست خریداری شد.
    بنده پیشنهاد نمی کنم سهمی پرریسک وباآینده مبهم

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

صف فروش دی هم بسیار جذاب شده. ولی امکانش هست که جذاب‌تر هم بشود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
        بنده پیشنهاد نمی کنم سهمی پرریسک وباآینده مبهم
        سلام جناب مصلح.
        بسیار بسیار متشکرم که راهنمایی می‌فرمایید. اگر توانستید جزئیات بیشتری هم بفرمایید. در آینده هم اگر توانستید درباره‌ی دیگر نمادهایی که اینجا بنده پیشنهاد می‌دهم یا بررسی می‌کنم نقطه‌نگرهای خودتان را بفرمایید.

اما در مورد خصدرا... بنده بیشتر به خاطر افت زیادش از این نماد خریدم و اگر پایین‌تر هم بیاید می‌خواهم یک پله دیگر هم بخرم. بیشتر خریدهای من به دید کوتاه‌مدت یا میان‌مدت است... (که با این تفاسیر که شما گفتید احتمالا تنها باید به کوتاه مدت بیاندیشم.)

@};-
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Ali
          ستاره‌دار(64)
          • Mar 2011
          • 2536

با سلام
          اگر بسته ارزی بانک مرکزی ارز حاصل از صادرات شرکت ها را راهی بازار توافقی کند قطعا خوراک اینگونه شرکت ها هم با همان نرخ ارز محاسبه خواهد شد // خوراک گاز برای پتروشیمی های گازی از جمله متانولی ها و اوره ای ها و خوراک نفتا برای پتروشیمی های خوراک مایع مثل شاراک و همچنین نرخ سنگ اهن برای فولادی ها و یا خاک روی برای رویی ها و تولید کنندگان کنستانتره ی روی و سرب ولی در این بین برخی شرکت ها دو سر سود خواند بود از جمله کاما و کبافق که حق بهره برداری از معدن را دارا هستند امروز هم علی رغم منفی بودن شرکت های صادرات محور این دو نماد خیلی خوب معامله شدند

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مجمع فاذر (آذرآب) بودم... وقت نشد... می‌خواستم قشنگ بنویسم... چون کامل یادداشت کرده بودم همه چیز را...
            در مجمع حرف‌های امیدوار کننده‌ای شنیده می‌شود... ولی خوب... یواش یواش... مثلا قراردادهای بزرگی مانند نیروگاه اتمی بوشهر می‌افتد برای سال ۹۸! امسال می‌خواهند زیان نکنند و اگر شد یک سودی هم بکنند...
            جو مجمع بد نبود که هیچ خیلی خوب بود... این هیات مدیره‌ی جدید خوبند... به خصوص قلعه‌بانی. (از یک نفر دیگر هم به نام آقای شیخ یا شیخ‌الاسلامی هم نام برده می‌شد...)
            مدیرعامل هم بسیار امیدوار کننده صحبت می‌کرد و این‌جور که می‌گفت (اگر راست گفته باشد) همین پروژه‌های مرده‌ی پیشین را که زنده کرده‌اند (حتی بدون سیراف که زنده نشده) می‌تواند تا دو سال فروش شرکت را ببرد روی ۶۵۰۰ میلیارد ریال که در این سطح از فروش شرکت می‌تواند بدون زیان شود! (یعنی هر چه به این پروژه‌ها افزوده شود می‌شود سود. حتی و مخصوصا سیراف)
            سیراف را هم می‌گفت نامه‌اش را از وزیر گرفته و از خود مدیرعامل بانک صادرات هم گرفته که حتما باید با همین فاذر ادامه داده شود! می‌گفت چون تنها کسی هستیم که در داخل این کار را می‌توانیم انجام دهیم آنها هم هم باید با ما انجام دهند (طبق بخش‌نامه‌ی نمی‌دانم چه...) و هم باید دوست داشته باشند که با ما انجام دهند... فقط مدیرعامل سپهرانرژی‌صادرات انگار بازی در می‌آورد که انگار مسئله‌ای نیست...
            دو تا ۱۴۰-۱۵۰ میلیارد ریال هم بخشودگی دیرکرد مالیاتی و تامین اجتماعی دارند. که برای مالیات کامل تمام شده و مالیات سنوات گذشته هم تقسیط شده و چک‌هایش هم دانه به دانه داده شده و وصول شده توسط اداره مالیات و انگار یک مقدارش بیشتر نمانده.
            نقطه‌قوت بلند مدت شرکت همین شرکت چینی‌ای است که در یکی از زیرمجموعه‌ها با آذرآب شریک شده (در نفت و گاز آذرآب؟). که شرکت چینی راحت فاینانس می‌کند و آذرآب اجرا می‌کند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
              با سلام
              اگر بسته ارزی بانک مرکزی ارز حاصل از صادرات شرکت ها را راهی بازار توافقی کند قطعا خوراک اینگونه شرکت ها هم با همان نرخ ارز محاسبه خواهد شد // خوراک گاز برای پتروشیمی های گازی از جمله متانولی ها و اوره ای ها و خوراک نفتا برای پتروشیمی های خوراک مایع مثل شاراک و همچنین نرخ سنگ اهن برای فولادی ها و یا خاک روی برای رویی ها و تولید کنندگان کنستانتره ی روی و سرب ولی در این بین برخی شرکت ها دو سر سود خواند بود از جمله کاما و کبافق که حق بهره برداری از معدن را دارا هستند امروز هم علی رغم منفی بودن شرکت های صادرات محور این دو نماد خیلی خوب معامله شدند
              سلام و درود. بسیار متشکرم بابت بررسی‌های نابتان.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                مجمع فاذر (آذرآب) بودم... وقت نشد... می‌خواستم قشنگ بنویسم... چون کامل یادداشت کرده بودم همه چیز را...
                در مجمع حرف‌های امیدوار کننده‌ای شنیده می‌شود... ولی خوب... یواش یواش... مثلا قراردادهای بزرگی مانند نیروگاه اتمی بوشهر می‌افتد برای سال ۹۸! امسال می‌خواهند زیان نکنند و اگر شد یک سودی هم بکنند...
                جو مجمع بد نبود که هیچ خیلی خوب بود... این هیات مدیره‌ی جدید خوبند... به خصوص قلعه‌بانی. (از یک نفر دیگر هم به نام آقای شیخ یا شیخ‌الاسلامی هم نام برده می‌شد...)
                مدیرعامل هم بسیار امیدوار کننده صحبت می‌کرد و این‌جور که می‌گفت (اگر راست گفته باشد) همین پروژه‌های مرده‌ی پیشین را که زنده کرده‌اند (حتی بدون سیراف که زنده نشده) می‌تواند تا دو سال فروش شرکت را ببرد روی ۶۵۰۰ میلیارد ریال که در این سطح از فروش شرکت می‌تواند بدون زیان شود! (یعنی هر چه به این پروژه‌ها افزوده شود می‌شود سود. حتی و مخصوصا سیراف)
                سیراف را هم می‌گفت نامه‌اش را از وزیر گرفته و از خود مدیرعامل بانک صادرات هم گرفته که حتما باید با همین فاذر ادامه داده شود! می‌گفت چون تنها کسی هستیم که در داخل این کار را می‌توانیم انجام دهیم آنها هم هم باید با ما انجام دهند (طبق بخش‌نامه‌ی نمی‌دانم چه...) و هم باید دوست داشته باشند که با ما انجام دهند... فقط مدیرعامل سپهرانرژی‌صادرات انگار بازی در می‌آورد که انگار مسئله‌ای نیست...
                دو تا ۱۴۰-۱۵۰ میلیارد ریال هم بخشودگی دیرکرد مالیاتی و تامین اجتماعی دارند. که برای مالیات کامل تمام شده و مالیات سنوات گذشته هم تقسیط شده و چک‌هایش هم دانه به دانه داده شده و وصول شده توسط اداره مالیات و انگار یک مقدارش بیشتر نمانده.
                نقطه‌قوت بلند مدت شرکت همین شرکت چینی‌ای است که در یکی از زیرمجموعه‌ها با آذرآب شریک شده (در نفت و گاز آذرآب؟). که شرکت چینی راحت فاینانس می‌کند و آذرآب اجرا می‌کند.
                سلام خدمت محمد حسین عزیز!!!
                خب با این تفاسیر و تعریفهایی که از فاذر میشه به نظرت کی بازگشایی میشه و اوضاع چه جوریاس در پس این تعریفا؟!!!
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام خدمت محمد حسین عزیز!!!
                  خب با این تفاسیر و تعریفهایی که از فاذر میشه به نظرت کی بازگشایی میشه و اوضاع چه جوریاس در پس این تعریفا؟!!!
                  سلام. مشکل مجمع و صورت‌های مالی بود دیگر... ان‌شاءالله به زودی باز شود...
                  آقای قلعه‌بانی هم بسیار تاکید داشت که از سهامداران خرد حمایت شود و از حقوقی‌های شرکت (صندوق کشاورزی و بانک انصار و گروه بهمن و کارگزاری ؟) خواست که هنگام گشایش از نماد حمایت کنند و نفروشند و صندوق کشاورزی هم گفت ما اصلا اگر بخواهیم بفروشیم بلوکی می‌فروشیم.
                  باز هم جزئیاتش هست که خدمتتان عرض می‌کنم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ثعتما نمی‌دانم چرا شل نمی‌کند بیاید پایین... همین‌جاها می‌تواند برگردد؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دشیمی کفش را شکست و این برای ما بهتر هم هست. منفی پنج فردا را ببینیم چگونه می‌شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ثباغ ۱۸۰۰ ریال حمایت دارد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

گکوثر هم بد نیست... تنها بد نیست...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خشرق در ۲۰۹۰ حمایت دارد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دی انگار از این حمایت پایین‌تر نمی‌خواهد بیاید.
                              امروز هم حجم خوبی خورد و هم اینکه آسان مثبت می‌رفت و برمی‌گشت... فردا را حتما باید دید چه می‌کند.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/05, 11:52.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در خصدرا حقوقی شدید عرضه می‌کند. معلوم نیست چه به چه است... در سایت همسایه نگاه می‌کردم مردم بسیار افسرده و ناامید بودند... انگار اختلاسی چیزی شده.
                                امروز می‌خواستم نیمی از خصدراهای دیروز را بفروشم دیدم خرید پیشینم را که انجام داده بودم تغییر کارگزار ناظر را نزده بودم! /:.mellowsmiley.:/ برای خودم نتوانستم بفروشم. ولی برای یکی از کدها سفارش فروش روی سقف زدم... ببینم آخر کار (حراج آخر روز) به سقف رسیده برایش فروخته باشند یا نه...
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/05, 11:37.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X