کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز فایراها را (تقریبا کامل) فروختم و حفاری خریدم. در این نماد حقوقی مکار قصد بازی دارد! حالا باید ببینیم چه میشود... اگر اوضاع خطری بود... خوب... ما هم با قبول اشتباه خارج میشویم... ولی من خیلی به این امید دارم.
بگذار کلا خریدهای امروزم را بگویم... تا آنجا که حضور ذهن دارم! چون خریدهایم زیاد بود... شتولی
بخاور
شزنگ
حفاری
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
پیشنهاد خرید ضعیف: پترول کلوند وبرق فلوله
فسرب
کیمیا
وسینا
شتولی (اگر ضعیف بود برای چه خریدم؟)
وسنا
میدکو
گپارس
فرآور (که جناب محمد۶۶ دربارهاش میگویند ۱۰۰۰ ریال هم ارزش ندارد.) (به هیچ وجه ازش نخرید. نموداری زیاد جالب نیست.)
فاهواز
توضیحات:
نمادهای درپیت: تسه۹۵۱۱ تسه۹۵۰۹ تسه۹۵۱۰ تسه۹۶۰۲ تسه۹۷۰۴ وپسا دجابر ببینید... این گونه بگویم خدمتتان... اگر می دانستم این قانون احمقانهی هر کسی بخرد تا چند ماه نمیتواند بفروشد اجرا نمی شود... همین اکنون برای خرید تسه اقدام میکردم!
اینقدر پر برکت شده این روزها که حتی چندین نماد که پیشنهاد خرید اصلی نیست هم خوب هستند.
یا علی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
برای روز ششم را هم انگار خوب و کامل نگفته بودم...
هر چند اکنون دیر است و توضیح واضحات... ولی... بهتر از هیچ است...
پیشنهادهای خرید سامانه - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
سلام.
پیشنهاد خرید اصلی: فایرا
پیشنهاد خرید ضعیف: کیمیا
فزرین
شزنگ
وبرق
توضیحات:
البته این را اکنون یعنی در زمان روز هفتم دارم درج میکنم! ولی همان روز هم گفتیم که فایرا خریدیم و روز بعدش فروختیم. انصافا.
نکته مهم: اکنون نگاه کردم دیدم کیمیا وضعش خوب است. برای روز هفتم هم همین پیشنهاد خرید ضعیف است.
یا علی
«محمد حسین» هستم.
[*=right]کیمیا، وبیمه و خیلیهای دیگر هم پیشنهاد خرید ضعیف بودند که دیگر جا نشدند...
[*=right] وسنا و وتعاون و خیلی از تسهها هم جزء در پیتهای خوب هستند که پیشنهاد خرید ضعیف میتوانند باشند.
[*=right] امروز تمام نقدینگی را خرید کردم به علاوه مقداری هم وام گرفتم که خرید کردم. خریدهایم در اینها بود: پترول و فلوله و کلوند و شاوان و وبرق (کاش به جای خرید کلوند به شزنگهایم میافزودم.)
[*=right] در این فهرستی که مینویسم معمولا تلاش میکنم آنهایی که بهتر هستند را بالاتر بنویسم.
[*=right]حقیقتش امروز انتظار داشتم روند برگردد. اصلا وقتی برنگشت خیلی تعجب کردم! همینهایی که از صف فروش امروز و دیروز خریده بودم را باورتان نمیشود که گذاشته بودم در صف خرید امروز بفروشم! منفی امروز اشتباه بازار بود! حالت مانایی (ممنتوم - اینرسی) بود که شبیه انتهای موج پنج است. نکتهی خوبش این است که در این حالت هرچقدر اشتباه بیشتر باشد بعدا بازار بهتر همین اشتباه را جبران خواهد کرد! یعنی اگر موضوع غیر عادیای وجود نداشته باشد (مانند دستور از بالا یا مسئله خارج از بورس مثلا سیاسی و ...) یکی دو تا مثبت۵ شیرین را باید ببینیم. انشاءالله.
در بین نمادهای مزخرف (در پیت - کم نقدشونده - ضایع - بدـنمودار) سخزر هم خوب است امروز. قابل توجه دوستان گرامیام که به نمادهای در پیت علاقه دارند.
البته میانگین ارزش خرید و فروشهایش ۲ میلیارد ریال هم نیست... تو این وضعیت میتواند مصیبت باشد...
اگر دوستان میخواهند مطمئنتر بخرند روی ۲۵۵۵ ریال حمایت دارد، آنجا بخرند باز مطمئنتر است. (البته وارد شدنت با خودت... خارج شدنت با خدا...)
«محمد حسین» هستم.
نظر