کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعد از باگشایی سهم و عرضه حقوقی 4 شخص حقیقی اومدن جزو سهامداران درصدی !
در عرضه دیروز سه شخص حقیقی از ما بهتران تشریف آوردند
معاملات چنان بود که به نظرم یک حقیقی هم نمیتوانست خرید کند
احتمالا در قله بعدی جایشان با حقوقی عوض خواهد شد
در عرضه دیروز سه شخص حقیقی از ما بهتران تشریف آوردند
معاملات چنان بود که به نظرم یک حقیقی هم نمیتوانست خرید کند
احتمالا در قله بعدی جایشان با حقوقی عوض خواهد شد
درود بر شما
اول مطلب عرض کنم این نوشته رو به قصد داغ کردن و یا پیشنهاد خرید نمی نویسم و مخاطب همین دوستان صاحب سهم هستند
ثانیا همین مطلبی که فرمودین...نشان دهنده فساد در سازمان و مِن حولهاست!
مچینگ اولی رو هم ابطال کردند....هیچ بعید نیست علتش عدم هماهنگی در رسیدن سهم به همین عزیزان و سروران مکرم بوده باشه!
من امروز هم برای خرید نشستم....و پیشبینی میکنم سهم به قیمت های بسیار بالاتری برسه قبل از ثبت افزایش سرمایه...هم حضرات باید منتفع بشن...و هم سهمی در کار نیست... فقط 74 میل سهم که عملا بخشیش معامله نخواهد شد.
جهت چلوگیری از ریزش بعد از ثبت هم ابزار هایی دارند....یکی اعلام سود برای سال آینده....دومی اعلام رسمی زمان اسباب کشی به بازار بالاتر....
در کل وقتی قبل از بازگشایی اون مطلب خروج از زیان و اسباب کشی به بازار بالاتر رو اعلام میکنن...مصمم به اجرای برنامه ای هستند که دایره قیمتی فراتری رو شامل میشه!
با سلام
این سهم که تا الان سود خوبی خدا را شکر داده.
ببینم شپترو، دادم، تکنار، فسدید، وسدید و ...... هم همین سودو میدن یا نه./.:blushsmiley:./
درود...شپترو..ددام..هم همین بازدهی را خواهند داشت..بی شک....ارادت...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
ظاهرا علت و دلیل عرضه های اخیر حقوقیهای عمده #فبیرا یعنی شرکت #سرمایه_گذاری_صنایع_بهشهر و شرکت #سرمایه_گذاری_ملی_ایران چه قبل و چه بعد از مجمع افرایش سرمایه از قیمتهای ۴۰۰ تومان تا کنون ، همه برای بدست آوردن نقدینگی لازم و خوب برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه به شرکت #فبیرا برای تامین اورژانسی سرمایه درگردش شرکت برای افزایش تولید و فروش و رساندن آن به ظرفیت واقعی تولید شرکت و ادامه روند و طرح تحول شرکت برای برون رفت از زیان بوده .
زیرا فرآیند افزایش سرمایه و پروسه اداری آن چندین ماه به طول می انجامد که منتهی به خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ میشود تا از تسهیلات ارزان قیمت بانکهای دولتی استفاده کند .
بنابراین طبق قولهای قبلی مدیران شرکت و سهامدار عمده #فبیرا که گفته بودند تا اخذ تسهیلات بانکی کمکهایی از طرف سهامداران عمده در غالب تسهیلات قرض انجام خواهد شد جهت جلوگیری از هدر رفتن فرصت و زمان ، هم به مرحله عمل رسیده باشد .
بنابراین عرضه های حقوقی از قیمتهای ۴۰۰ تومن قبل مجمع افزایش سرمایه تا امروز هر چه بوده در جهت تخریب هیچگاه نبوده و همیشه عرضه ها با حساب و کتاب بوده و درضمن ، با وجود این عرضه ها هیچگاه شناور سهم را بالا نبرده که باز این هم قابل تامل است و در کل همه اینها کاربلدی و تجربه و کاردانی مدیران شرکت #فبیرا و سامداران عمده آن را به اثبات میرساند .
@Chatin15
==================================
به نظرم توجیه بسیار ضعیفی است
تامین نقدینگی آن هم برای فبیرا که متعلق هست به هلدینگ عظیم بهشهر از آن استدلال های نچسب است
از اواخر سال 95 که فبیرا به هلدینگ پیوست یک برنامه برای تحول ارائه شده
همین که این شرکت در مجموعه بهشهر قرار گرفته یعنی تضمین لازم را برای تامین سرمایه دارد
همچنین فروشش کاملا تضمین شده است
به صنایع موجود در این هلدینگ توجه کنید. همه محصولات غذایی که نیازمند بسته بندی هستند
اگر شفافیتی بود و معلوم میشد این کدهای از ما بهتران حقیقی مربوط به چه اشخاصی هستند ، آنگاه معلوم میشد که این شرکت نیازمند وام قرض الحسنه هست یا نه؟!!!!
سلام دوستان عزیز
سهام جایزه کی به پرتفوی اضافه میشه؟
فبیرا از انرژی3 هم داره بیشتر بازدهی میده
خدا را شکر
درود...اول اطلاعیه ثبت.کدال می اید..بعد بین 5 تا 15 روز کارهای سپرده..گذاری و رد بدل سی دی ها طول..میکشه..و..سپس...قابل فروش میشه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خب اکثر کسانی که این چند روز خریده بودن...و دارندگان سهام قبل از افزایش فروختن...مرز روانی دویست هم رد شد و رفتیم برای راند بعدی احیانا :))
»»»»»»»»»»»»»»»
پ.ن:
حقوقی مهربان هم اومد...
ایشونم خواهد رفت :))
نظر