بسته‌ بندي‌ ايران‌ (فبيرا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : بسته‌ بندي‌ ايران‌ (فبيرا)

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
    دوستان سابقه بازگشايي اين سهم بعد از مجمع افزايش سرمايه وزمان تقريبي تبديل سهام جايزه چگونه است ؟
    ..بستگی به سرعت..عمل..شرکت..داره...میتواند..10..روزه.ثبت کنه..میتواند..2..ماهه........
    اینا..مهم..نیست...مهم...سودیست..که در قبال..تایم...نگهداری...انتظار داریم...فبیرا..بسیار بیشتر از انتظارات...سود خواهد رساند..
    کسی..که فولاد 140..تومانی را برای 2 روز خرید باخت..ولی..کسی..که طبق پلن...و بر اساس..تحلیل..سهامداری..کرد برد...
    مطمئن باشید..بعد از ثبت...شما بسیار شاد تر از فروشندگان..فعلی..خواهید بود..
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

..توصیه اکید دارم..حداقل.5 تا 10 درصد سبد را به این سهم اختصاص بدهید...
      سهمی که در 3 ماهه سوم...سود عملیاتی ساخته..و 3 ماهه..چهارم..هم..سودی فوق العاده خواهد ساخت...با این شناور...71..تومان..نخواهد بود...

سهمی که در 6 ماهه اول 50.زیان..میسازه..و 3 ماهه سوم..16..سود...و 3 ماهه چهارم..چندین برابر 3 ماهه سوم...سود خواهد ساخت..به راحتی از این..تحول بزرگ..نگذرید..
      خود دانید...بزودی...این سهم بعد.مجمع..نقل..محافل..میشه...و مطمئنم..که با فروش فبیرای فعلی انهم..در شب..مجمع....پشیمانی بزرگی گریبانگیرتان.خواهد شد..
      هر چه به..مجمع نزدیکتر بشویم...حجم..ها..کمتر..و خرید هم...سخت تر..خواهد شد...تقربا قسمت اعظم...کسانی..که...فبیرای 71 تومانی را درک..نکرده بودند..خارج...شدند...
      در بازار ب..سهمی زیر 100..110..نداریم...حالا فبیرا با این شناور..و..فاند..متحول..جای خود...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

فروشندگان..مغبون..اینده...از خودتان بپرسید..فبیرای 71 تومانی..چه..چیزی را..میتواند از شما..بگیرد...همین..یادمه در شفارس هم..همین..داستان..بود...و..بسیاری سودی 10..15..درصدی را با سود بالا 100 درصد عوض کردند...شما..نکنید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

سهم را اینجوری..خشک..میکنند....حجم..امروز نصف..دیروز...حجم..دیروز..نصف..پریروز...

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

می خان دادا سلام،
            یک سوال دارم و آن اینکه آیا من که سهامدار میلیونی بعد از بسته شدن می گردم می شود راحت بفروشم؟ اگر سفارش 50 هزارتایی باشد تا آخرین سنگ الحد را رویم بگذراند هی باید سفارش فروش بزنم.
            امروز مقدار دیگری افزودم به فبیرا و یک مقدار دیگر هم شپترو نمودم. شپترو خلافم می کند و بسیار نقش زالوصفتان درش پر رنگ می باشد.
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              می خان دادا سلام،
              یک سوال دارم و آن اینکه آیا من که سهامدار میلیونی بعد از بسته شدن می گردم می شود راحت بفروشم؟ اگر سفارش 50 هزارتایی باشد تا آخرین سنگ الحد را رویم بگذراند هی باید سفارش فروش بزنم.
              امروز مقدار دیگری افزودم به فبیرا و یک مقدار دیگر هم شپترو نمودم. شپترو خلافم می کند و بسیار نقش زالوصفتان درش پر رنگ می باشد.
              با تشکر
              ارادت داریم..درود...
              ..بازاری..که فاهواز ..را با زیان و شناور...5..6..برابری.....و..فاندی غیر قابل..مقایسه..77.....میخره...مطمئن..باش...برای فبیرا سینه..چاک.خواهد...داد...احتمال داره بعد ثبت...اردر از 50..به 100..تغیر پیدا..کنه...
              شناور واقعی سهم..بسیار..کمتر از...شناورعددی است.....
              به جان امام..قلی خان عزیز....به بازدهی بسیار عالی سهم...فوق العاده..امیدوارم...
              اگر به اردرگذاری سهم..دقت..کرده باشید......نقش پر رنگ..زالو صفتان...بسیار هویداست...
              به امید..خدا..گزارش 3 ماهه چهارم..سهم..بیاد....بازار 2 زاریش خواهد افتاد...
              سهامداری..کن..حالش را ببر...ارادت...وافره

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

فقط سهامداری..کنید..گول شیاد بازی اینا را..نخورید....فروش فبیرای 70.تومانی..و..کمتر..بی شک..خیانت به جیبتان..است.....دارن زور میزنند با هر دوز..کلکی در 3 روز باقی..مانده سهم..جمع..کنند...حقوقی..که 1640..نمیفروخت..امروز 1580...فروخت....فروش فبیرای 70..تومانی..سود بسیار..مناسبی.که حقتان است را..میریزه به..جیب این شیادا...
                البته به این سادگی هم..نمیتوانند..جارو..کنند..در بازاری..که 3600واحد شاخص ریخت..سهم..محکم..معامله شد....زورشان.نرسید از کد..حقوقی...استفاده..کردند..

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

دارن..همین اندک..شناور سهم را..جمع..میکنند..اگر ذره ایی شک..داشتم..با فروش 69000 سهمی امروز..بهشهر...مطمئن...شدم...
                  دوو دستی سهمتان را بچسبید..که بازدهیش بسیار بالا..خواهد بود.... اینا دیدن بخواهن سهم..جمع..کنند...نمیتوانند با کد..حقیقی...ترس..و فشار روانی..ایجاد..کنند...با کد..بهشهر.....کارشان را پیش بردند.....بعد..مجمع..معلوم..میشه...کیا این..وسط سهم..را دارند..جمع..میکنند...قبلا همین..کثافت..کاری را درشوینده..پیاده..کردند...395...10..میل فروختند..سهم..چند روز بعد شد..600...
                  برید..مجمع....در بازدهی فوق العاده سهم..هم..شک..نکنید...سهمی..که شب مجمع..برای جمع..کردنش دست به دامن..بهشهر..میشوند...بازدهیش عالی خواهد بود...

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

دیگه از این تالبو تر..نمیتوانستند...سهم..جمع...کنند..فروش 69000..تایی دیروز..و 13 تایی..امروز..هم...برای جمع..کردن..سهم..از دست..ملت بود...
                    میان تا 1620..سهم..میخرند...سریع بالای سهمو..میبندند...رفتار..معاملاتیشان دقیقا..شبیه زمانیست..که سهم..400.بود.....توصیه..میکنم..مچینگ را ببینید..چه جوری با اردر 50..تایی..ملت را سمت فروش هل دادن.

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      دیگه از این تالبو تر..نمیتوانستند...سهم..جمع...کنند..فروش 69000..تایی دیروز..و 13 تایی..امروز..هم...برای جمع..کردن..سهم..از دست..ملت بود...
                      میان تا 1620..سهم..میخرند...سریع بالای سهمو..میبندند...رفتار..معاملاتیشان دقیقا..شبیه زمانیست..که سهم..400.بود.....توصیه..میکنم..مچینگ را ببینید..چه جوری با اردر 50..تایی..ملت را سمت فروش هل دادن.
                      درسته تو محدوده 400-500 تومان دقیقا همین رفتارو داشتن !

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

...در مچینگ....1600...فقط 13000 سهم..فروشنده..وجود..داشت...سهم..امده..توچشم..بازار ...پول خوبی هم..واردش شده..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

.فساد شاخ دم..نداره...1..دانه هم..حقوقی بالا 1700...عرضه..نکرد...سهامداری..کنید سهمی..که اینجوری کد به..کد...میزنند..جمع..میکنند..تارگتش بالاست

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

ول کن نیست حقوقی تو روز آخر هم !

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              ول کن نیست حقوقی تو روز آخر هم !
                              در قیمت 500 تومان مردد به قیمت فبیرا نگاه می کردم و خرید نکردم ....
                              ما هم در 1650 تومان 15 هزار تا اوردر خرید گذاشتم ببینم خرید می شود یا نه .....
                              مرتب رصد کرده ام برای کسب تجربه
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

خوشبین بودم...با این معاملات امروز خوشبین تر شدم! امیدوارم یک سود خوبی برای ما داشته باشه،حالا که قراره یکی دو ماه حبس سرمایه داشته باشیم!
                                دو میلیون حجم.....بیش از 40 میلیون بعد از افزایش میشه...و سهم در روز بسته شدن در درصدهای مثبت معامله میشه...بسیار روان و خوب....
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X