جناب ساده ی ساده با این حال شما انتظار داری تعدیل منفی بده!! در این صورت به نظرت سود امسال بکام چقدر میشه!!
كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )
Collapse
X
-
-
در اكثر مواقع بايد گزارش شركت رو با پارسال مقايسه كرد. شركت نه ماهه پارسال كلا 17 ريال ساخته بوده كه اخر سال 285 ريال دراورده امسال نه ماهه 118 ريال ساخته پارسال تا 9 ماهه 44 ميليارد فروش داشته كه 33 درصد كل فروشو پر كرده بوده كه تا اخر سال كل فروش رو پر كرده به مبلغ133 ميليارد امسال هم مثل پارسال تا اخر سال اون مبلغ فروش رو پر خواهد كرد شركت قيمت مس رو توي بودجه 10500 دلار در نظر گرفته كه الان 8500 هست شركت ماهيتش پيمانكاريه شركتاي پيمانكاري اصل گزارششون 3 ماهه چهارم هستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجناب ساده ی ساده با این حال شما انتظار داری تعدیل منفی بده!! در این صورت به نظرت سود امسال بکام چقدر میشه!!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سود عملياتي شركت پارسال 9 ماهه بوده 5.5 ميليارد تومن كه 9 ماهه امسال كرده12 ميليارد يعني بالاي 100 درصد نسبت به پارسال بهتر كار كرده پارسال تا 9 ماهه 42 درصد سود عملياتي رو پر كرده ولي امسال 68 درصد سود عملياتي رو پر كردهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنگاه كنيد تراز ارزي شركت با نرخايي كه اعلام كردم به ميزان 3 ميليارد تومن مثبته يعني واسه هر سهم 10 تومن....اما تسعير ارز معلوم نيست كه لحاظ بشه يانه....اما وضعيت عملياتي شركت اصلا جالب نيست ...اگه فرض كنيم ارزشو تسعير كنه و در حالت خوشبينانه 10 تومن به سود شركت بشه ازون ور تعديل منفي عملياتي سهم اين اثرو خنثي ميكنه....شركت يه سري مطالبات داره كه اگه اينا وصول بشه خيلي خوبه و تو 12 ماهه ميتونه سودشو اونم به صورت درآمدهاي متفرقه پوشش بده و گرنه با تعديل منفي مواجه ميشه........حالا اگه خبر افزايش سرمايه يا اطلاعات رانتي تو سهم باشه من ديگه ازون بي اطلاعم...شركت در حال عادي تا پايان سال نميتونه بيشتر از 15 16 تومن پوشش بده
منظورتون از وضعیت عملیاتی شرکت اصلا جالب نیست چیه؟؟ عملکردش رو نسبت به سال قبل مقایسه کنید.
نمیدونم بازم ولی نرود میخ اهنین بر سنگ حداقل سودی که من پیش بینی میکنم بسازه 30 تومن عملیاتیه///
نظر
-
گزارش شركت نسبت به پارسال تو خيلي از زمينه ها بهتر شده هم عملياتي هم فروش اين سهم ي بازي مشتي داره مثل پارسال فروردين ماه حالا يا بازيش قبل افزايش سرمايست يا ميره براي بعد افزايش سرمايه توي عيد ولي با اين افزايش سرمايه هزينه مالي شركت براي سال ديگه مياد پايين كه اين خوبهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنمیدونم شاید من اشتباه میکنم .
منظورتون از وضعیت عملیاتی شرکت اصلا جالب نیست چیه؟؟ عملکردش رو نسبت به سال قبل مقایسه کنید.
نمیدونم بازم ولی نرود میخ اهنین بر سنگ حداقل سودی که من پیش بینی میکنم بسازه 30 تومن عملیاتیهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
شركت پيمانكاري اصل گزارششون براي 3 ماهه اخر ساله گزارش بكام هر ساله اينو ميگه امسال و پارسال ندارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
از نظر تکنیکالی این سهم در یک روند صعودی میان مدت قرار گرفته است .
این گزارش های ساختگی نمیتونه حداقل من یکی رو گول بزنه ...:d
خرید و فروش های ومعادن هم همیشه راهگشاست .>:d<زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنگاه كنيد تراز ارزي شركت با نرخايي كه اعلام كردم به ميزان 3 ميليارد تومن مثبته يعني واسه هر سهم 10 تومن....اما تسعير ارز معلوم نيست كه لحاظ بشه يانه....اما وضعيت عملياتي شركت اصلا جالب نيست ...اگه فرض كنيم ارزشو تسعير كنه و در حالت خوشبينانه 10 تومن به سود شركت بشه ازون ور تعديل منفي عملياتي سهم اين اثرو خنثي ميكنه....شركت يه سري مطالبات داره كه اگه اينا وصول بشه خيلي خوبه و تو 12 ماهه ميتونه سودشو اونم به صورت درآمدهاي متفرقه پوشش بده و گرنه با تعديل منفي مواجه ميشه........حالا اگه خبر افزايش سرمايه يا اطلاعات رانتي تو سهم باشه من ديگه ازون بي اطلاعم...شركت در حال عادي تا پايان سال نميتونه بيشتر از 15 16 تومن پوشش بده
خوب ساده جان تاپیکشو اوردم بالا ;)///
نظر
-
من دستی جستجو میکنم یعنی اگه صفحه اول نبود میرم تو صفحه دوم اگه اونجا هم نبود میرم صفحه سوم اگه اونجا هم نبود خودم یکی میسازم :d///
نظر
-
بر اساس شنیده ها بکام افزایش سرمایه 25 درصدی از سود انباشته رو در دستور کار داره .
امروز ومعادن حدود 35 هزار سهم دیگه رو جمع کرد و به این 60 هزارتایی که معامله شده هم رحم نکرد :))///
نظر
-
-
امور سهام ميگه تعديل مثبته راست يا دروغش گردنه خودشونالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر