در اصل توسط bluetooth پست شده است
View Post
كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )
Collapse
X
-
-
-
فک نمیکنم گزارشش بد یاشه چون ومعادن دو ماهه داره سهم رو جمع میکنه.و یکی دو بار هم جلوی رشد قیمت سهم رو گرفت روزایی که صف خرید بود عرضه کرد. کلا این سهم مشکوکه ولی قرارداهاش که عالی بوده و نباید مشکلی داشته باشه. من احتمال تعدیل مثبت دادم که خریدم (-: یعنی برعکس میشه؟؟؟؟///
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postشاید در گزارشش خبر خوبی نباشه
البته معلوم نیست
اگر گزارش منفی نباشه جای رشد داره
ولی اگه زیر 200 بیاد حال میده بخری و بندازی یه گوشه[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
من موندم با 205 میلیون دلار قرارداد خارجی + 110 میلیارد تومان قرارداد داخلی + 106 هزارمتر زمین تفکیک شده اماده برای ساخت وساز مسکونی و تجاری + حمایت ومعادن +اینکه گزارش 3 ماهش نسبت به 3 ماه پارسال 100 درصد رشد داشته برا چی باید تعدیل منفی داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا نبینم باورم نمیشه اصلا و ابدا اصلا رااااااااااااااا نداره///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن موندم با 205 میلیون دلار قرارداد خارجی + 110 میلیارد تومان قرارداد داخلی + 106 هزارمتر زمین تفکیک شده اماده برای ساخت وساز مسکونی و تجاری + حمایت ومعادن +اینکه گزارش 3 ماهش نسبت به 3 ماه پارسال 100 درصد رشد داشته برا چی باید تعدیل منفی داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا نبینم باورم نمیشه اصلا و ابدا اصلا رااااااااااااااا نداره
بلکه صحبت از عدم پوشش مناسب در گزارش 6 ماهه است (اونهم فعلا در حد صحبت)[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
خوب پوشش واقعی سهم در گزارشات 9 ماهه و 12 ماهه نمایان خواهد شد (موقع تسویه حساب قرارداد ها تازه من امروز شنیدم دلار شده 1300 تومن باز)
البته به نظرم پیش بینی درامد سهم درگزارشات 6 ماهه بالاتر از 25 تومن پیش بینی ثبلی باشه . حالا مینشینیم تا گزارش بیاد دیگه ولی این قیمتش جذاب بود و چشم مارو گرفت حداقل برای یه نوسان 7-8 درصدی///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب پوشش واقعی سهم در گزارشات 9 ماهه و 12 ماهه نمایان خواهد شد (موقع تسویه حساب قرارداد ها تازه من امروز شنیدم دلار شده 1300 تومن باز)[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
من قبلا شنیده بودم میانگین ومعادن قبلا 320 تومن بوده الان نمیدونم با این خریدها روی 220 تومنو 230 تومن میانگینش چند شده پس باید قید قیمت های زیر 200 رو بزنیم (-:
الان میرم گزارش ومعادن رو ببینم اول چقدر بکام داره و بعدش میانگین بکامشو در بیارم ببینم چی به چیه (-:///
نظر
-
زده 70.53 درصد سهم بکام رو داره با ثیمت تمام شده 3182 پس میانگینش فک کنم 3182 ریاله دیگه؟؟؟؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن قبلا شنیده بودم میانگین ومعادن قبلا 320 تومن بوده الان نمیدونم با این خریدها روی 220 تومنو 230 تومن میانگینش چند شده پس باید قید قیمت های زیر 200 رو بزنیم (-:
الان میرم گزارش ومعادن رو ببینم اول چقدر بکام داره و بعدش میانگین بکامشو در بیارم ببینم چی به چیه (-:[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
طي تماسي كه امروز گرفتم امور سهام گفتن كه شركت هيچ مشكلي نداره و گزارشو تا چند وقته ديگه ميدن مشكله بكام اينه كه خورد توي بازار خراب از طرفي شركت گزارش رو هم نميده تا تكليف مشخص بشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر