كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2691
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 320

به نظر آماده پروازه شايد از امروز;)

نظر

• 2691
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 320

بابا حتما بايد صف بشه بيايد موس موس كنيد.
      فردا كه صف شدگيرتون نيومد پشيماني سودي نداره.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

من امروز داشتم مخفیانه میفروختم نگو داشتم میدادم به زرنگ های بازار 40 درصد خریدای دیروز رو فروختم بعد دیدم دارن رقابت میکنن در خرید دیگه نفروختم :d

امروز خیلی خوب خریدن این سهمو ..........

این خریدارهایی که من امروز دیدم سهم به زودی میاد نزدیک 200 و بالای 190 ;) امیدوارم فرصت بده سهم فروخته شده رو بزارم سر جاش ;)
        ///

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

اگه ما اعتقاد داريم قيمتهاي جهاني مس ريزشي هست و ممکنه حتي به 3000 دلار بريزد.چنانچه قيمت فولاد امد زير 400 دلار و شده است 385 دلار.
          پس بايد قسمتي از پرتفوي خودمان را به خريد بکام و فباهنر اختصاص دهيم.به قول استاد مسلم نمودار تکنيکي بکام صعودي عمودي هست .
          با بکام مي مانيم.

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            من امروز داشتم مخفیانه میفروختم نگو داشتم میدادم به زرنگ های بازار 40 درصد خریدای دیروز رو فروختم بعد دیدم دارن رقابت میکنن در خرید دیگه نفروختم :d

امروز خیلی خوب خریدن این سهمو ..........

این خریدارهایی که من امروز دیدم سهم به زودی میاد نزدیک 200 و بالای 190 ;) امیدوارم فرصت بده سهم فروخته شده رو بزارم سر جاش ;)
            تارگت بلند مدت اين سهم بيش از 900 تومانه هست.

ايا ارزشش را نداره رو اين سهم صبور باشيم.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              تارگت بلند مدت اين سهم بيش از 900 تومانه هست.

ايا ارزشش را نداره رو اين سهم صبور باشيم.
              چند ساله ؟؟

البته دارم بهش فکر میکنم . 170-180 تومن مفته در مقابل اهداف قیمتی که دوستان و شما اعلام میکنید یه بازدهی فوق العادست که تو کمتر سهمی اتفاق میوفته.

من حتی خرید 156 هم داشتم روی بکام ولی روز بازگشاییش دادم رفت چند وقت پیش ...

دارم فکر میکنم به سرمایه گذاری روش ....

این بازدهی که شما میگی یه کم دور از ذهنه و نیاز به بررسی بیشتری داره ...بکام یه وام و هزینه مالی هم داره باید ببینیم اون کی تسویه میشه و مقدار وامش چقدر بوده ...تا بشه مدت رسیدن به این هدف رو تشخیص داد.
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/28, 12:42.
              ///

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

چند ساله ؟؟

البته دارم بهش فکر میکنم . 170-180 تومن مفته در مقابل اهداف قیمتی که دوستان و شما اعلام میکنید یه بازدهی فوق العادست که تو کمتر سهمی اتفاق میوفته.

من حتی خرید 156 هم داشتم روی بکام ولی روز بازگشاییش دادم رفت چند وقت پیش ...

دارم فکر میکنم به سرمایه گذاری روش ....

این بازدهی که شما میگی یه کم دور از ذهنه و نیاز به بررسی بیشتری داره ...بکام یه وام و هزینه مالی هم داره باید ببینیم اون کی تسویه میشه و مقدار وامش چقدر بوده ...تا بشه مدت رسیدن به این هدف رو تشخیص داد.
                اگه فرض کنيم طبق بررسيهاي تکنيکالها تا پايان سال 2013 قيمتهاي جهاني مس به بين 3000 الي 4000 دلار سقوط کند لذا بکام تا پايان سال 92 احتمالا به قيمتهاي 900 الي 1000 تومان خواهد رسيد.
                در سال 92 بکام بيش از 60 ميليون يورو درامد ارزي خواهد داشت که اگر داستان فروش ارز صادراتي از اين يک بام و دوهوايي درايد (يعني غير از شصفها و زاگرس و پرديس و باما بقيه شرکتهاي صادراتي بتوانند ارزشون را ازاد يا توافقي بفروشند) انوقت با يوروي 2100 توماني و مس 4500 دلاري بکام به سود حداقل 150 توماني خواهد رسيد.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  اگه فرض کنيم طبق بررسيهاي تکنيکالها تا پايان سال 2013 قيمتهاي جهاني مس به بين 3000 الي 4000 دلار سقوط کند لذا بکام تا پايان سال 92 احتمالا به قيمتهاي 900 الي 1000 تومان خواهد رسيد.
                  در سال 92 بکام بيش از 60 ميليون يورو درامد ارزي خواهد داشت که اگر داستان فروش ارز صادراتي از اين يک بام و دوهوايي درايد (يعني غير از شصفها و زاگرس و پرديس و باما بقيه شرکتهاي صادراتي بتوانند ارزشون را ازاد يا توافقي بفروشند) انوقت با يوروي 2100 توماني و مس 4500 دلاري بکام به سود حداقل 150 توماني خواهد رسيد.
                  این محاسبات اشتباهه به نظرم .

قیمت جهانی مس بیاد پایین >>>> قیمت کابل هم میاد پایین>> جتی قیمت کابل های موجودی انبارشون هم میاد پایین و چه بسا ضرر هم کنن >> قیمت کابل بیاد پایین دیگه فروش شرکت 60 میلیون دلار نیست مثلا میشه 40 میلیون دلار

در مورد بکام به نظرم فقط تسعیر ارز + تسویه وام + افزایش تولید میتونه روی روند سود اوریش تاثیر بزاره که سهم تسعیر ارزش برو روی سهم میتونه قابل توجه باشه .

از طرفی شرکت واردات هم داره ...

با این حال ارزش ذاتی شرکت بالای 500 تومنه (فقط 150 میلیون دلار خطوط تولیدش ارزش داره غیر از زمین و سایر دارایی های دیگش) ;) ولی الان قیمت سهم 180 تومنه . کی این پتانسیل ازاد بشه معلوم نیست .......
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/28, 17:02.
                  ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

میثم جان این پتانسیلا با آرامش سوریه باید آزاد بشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      میثم جان این پتانسیلا با آرامش سوریه باید آزاد بشه
                      انشالله . حالا سوریه کی به ارامش میرسه؟
                      ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

#-o نمیدونم
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در مورد تسعیر ارز به نظرم شرکت اگه تسعیر ارز نکنه میره تو ضرر چون مس رو داره با دلار ازاد میخره !!!!!! البته من اینو جساب نکردم ولی قیمت مس رو قبلا بررسی کردم تو بورس کالا با دلار ازاد فروخته میشد.

تو همین داخل اگه بفروشه بهتره

اگه>>>>>>>>>>>>>>>>>>> قراره باشه صادرات داشته باشه ولی تسعیر ارز نداشته باشه !!!!!!!!!!

البته قیمت های کابلشو از توی گزارش هنوز در نیاوردم ببینیم چند میفروشه !!! وبا قیمت های مس فعلی مقایسه کنیم .....
                          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

میثم جان مشکل اینه که فروش داخلش رو واقعی اعلام نمیکنه.
                            کاملا مشخصه که نرخ فروش نسبت به سال گذشته ثابت در نظر گرفته شده

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              میثم جان مشکل اینه که فروش داخلش رو واقعی اعلام نمیکنه.
                              کاملا مشخصه که نرخ فروش نسبت به سال گذشته ثابت در نظر گرفته شده
                              یعنی تو حسابرسی شده 12 ماه هم میتونه اعلام نکنه؟ البته گزارشاتش که همه از دم مشکوک بوده وهست و تغییراتش زیاد بوده.

البته میتونه دیگه کی به کیه . کی خبر داره .......:)) این ور کابل و مس یه قیمته اونور اب یه قیمت دیگه ..........
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/28, 17:24.
                              ///

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

ایران یک دعوتی از اسد به عمل اورده شهریور ماه منتقدین دولت اسد میگویند به این دعوت نمیرسد

نظر

در حال کار...
                                X