كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

نا اميد نيستم.
    يک خبر کوچولو اين سهم را منفجر خواهد کرد.انوقت بازار از سهم حمايت خواهد کرد .
    با بکام هستم .

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در 18 ارديبهشت
      شرح.
      کیانوش جان ببین بکام هنوز موج 4 بزرگ هستش یعنی شما اگر سهم رو دارین حفظ کنید اما اگر قصد اضافه کردن داری من انتهای موج 4 ام را رو خیلی پایینتر احتمال میدم اما حرکت موقت و سازماندهی موج صعود سهم در شرایط فعلی شاید تا 210 تومان بیشتر نباشد بعد از ان وارد فاز اخر نزول موج 4 ام میشود رو تارگت موج 4 هنوز نتونستم به نتیجه ای برسم در بلند مدت من معتقدم موج 5 ام تا حوالی 1000 پیشروی کند
      بنابراین شما الان هر خریدی انجام بدی تارگت رو باید 200 210 در نظر بگیریb
      پايان شرح.
      سهم تا 182 رفت و 14 تومان هم تقسيم کرد.الان شده است 150 تومان در 12 تير
      ..................................................
      مارال صفا از معدود افرادي بود که برگشت شاخص اصلي را در بورکس پيش بيني کرده است.
      اي کاش پاسخ سوال من را مي داد.
      سوال من اين بود ايا شروع حرکت صعودي به طرف تارگت 1000 تومان اينجاست.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        نا اميد نيستم.
        يک خبر کوچولو اين سهم را منفجر خواهد کرد.انوقت بازار از سهم حمايت خواهد کرد .
        با بکام هستم .
        1 ميليون صف خريد شد.
        فقط حيف که قيمت خريدهاي من بالاي 170 هست.و من هيچ نصيبي از قيمتهاي زير 170 نداشته ام و پولي هم براي خريد ندارم.

نظر

• 2691
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 320

دو سه روز با خسته كردن سهامدارا در حال جمع كردن بودن. اونقدر سهم خشك بود كه با يه رنج كوچيك ميشد صف خريدش كرد كه بالاخره اين اتفاق افتاد.
          شايد بحث افزايش سرمايه در كنار تعديل مناسب و يا خبر خوب ديگري باعث اينچنين صفي باشد. به اميد رسيدن به تارگت اشاره شده با همين صف سنگين =d>

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در 18 ارديبهشت
            شرح.
            کیانوش جان ببین بکام هنوز موج 4 بزرگ هستش یعنی شما اگر سهم رو دارین حفظ کنید اما اگر قصد اضافه کردن داری من انتهای موج 4 ام را رو خیلی پایینتر احتمال میدم اما حرکت موقت و سازماندهی موج صعود سهم در شرایط فعلی شاید تا 210 تومان بیشتر نباشد بعد از ان وارد فاز اخر نزول موج 4 ام میشود رو تارگت موج 4 هنوز نتونستم به نتیجه ای برسم در بلند مدت من معتقدم موج 5 ام تا حوالی 1000 پیشروی کند
            بنابراین شما الان هر خریدی انجام بدی تارگت رو باید 200 210 در نظر بگیریb
            پايان شرح.
            سهم تا 182 رفت و 14 تومان هم تقسيم کرد.الان شده است 150 تومان در 12 تير
            ..................................................
            مارال صفا از معدود افرادي بود که برگشت شاخص اصلي را در بورکس پيش بيني کرده است.
            اي کاش پاسخ سوال من را مي داد.
            سوال من اين بود ايا شروع حرکت صعودي به طرف تارگت 1000 تومان اينجاست.
            کیانوش عزیز من متوجه نشدم چه کسی گفته بکام موج 4 هست آیا مارال عزیز گفتند؟ ،میشه از ایشون یا هر کسی که این متن رو ازشون نقل قول کردید بخواین لطف کنند و شمارش سهم رو بگذارند ،چون من معتقدم موج صعودی که قراره شروع بشه (زمانش رو نمیدونم) موج 3 هست نه 5
            ممنون

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
              کیانوش عزیز من متوجه نشدم چه کسی گفته بکام موج 4 هست آیا مارال عزیز گفتند؟ ،میشه از ایشون یا هر کسی که این متن رو ازشون نقل قول کردید بخواین لطف کنند و شمارش سهم رو بگذارند ،چون من معتقدم موج صعودی که قراره شروع بشه (زمانش رو نمیدونم) موج 3 هست نه 5
              ممنون
              تو تايپيک بررسي روند شرکتهاي بازار سرمايه صحبتهاي استاد مارال انجاست.که من سوال کردم ايشون پاسخ دادند18 ارديبهشت بود.
              که گفتند.
              شرح.
              من دیدگاهم به بکام این شکلیه الان موج c از ریز موج چهارم تا 210 تکمیل میشه موج 5 از موج بزرگ چهارم رو شروع میکنه تا حدود 150 میتواند باشد بازهم باید به وقتش تحلیل کرد الان تارگت فروش به اعتقاد من باید حوالی 210 باشد خیلی جالبه اما بعد از اتمام موج بزرگ چهارم این سهم اهداف بالایی در موج بزرگ 5 خواهد داشت
              آخرین ویرایش توسط مارال صفا ، دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 در 14:47.
              پايان شرح.
              انوقت سهم بود 162 تومان گويا که رفت تا 182 بالا . 14 تومان تقسيم کرد.170 باز شد تا 149 ريخت.و حالا مجددا صف شده است.
              استاد مارال پيداش نيست بيشتر تو بورکس هست انجا هم من را راه نمي دهند(پسپورتم را گم کردم المثني هم برام صادر نميشه)

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

استاد راشين به استاد مارال دسترسي نيست.اينجا هم سر نمي زنند.
                لطفا يک تحليل و موج شماري جديد از بکام برامون يادگاري بزن .
                سپاسگزارم.

نظر

• 2691
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 320

صف فروشش جاي تعجب داشت. يهو بغضش تركيد.:p

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
                    صف فروشش جاي تعجب داشت. يهو بغضش تركيد.:p
                    يک روزي هم بغض بازار را خواهد ترکاند.
                    همچنان با بکام هستم.و منتظر تحليل جديد اين سهم براي خريد سنگين.
                    در سال 91 شرکتهاي بورسي را بايد با توجه به ارز صادراتيشون تحليل کرد.چون اينگونه شرکتها مي تواند بخاطر حذف پيمان ارزي ارز حاصل از صادرات خود را در بازار ازاد بفروشند.مثل پتروشيميه و باما و....
                    بکام هم در گزارش خود اعلام کرده ارز خود را به صرافي فروخته است و 28 ميليون از طلب خود را به سال 91 انتقال داده .سال 91 هم 40 ميليون يورويي 1665 توماني دارد که مي تواند 2500 تومان بفروشد.
                    ..................................
                    فروش ارز صادراتي شبندر و بکام و فباهنر و شصفها را به اوج خواهد رسانيد.فقط بايد صبور باشيم.

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

يک روزي هم بغض بازار را خواهد ترکاند.
                      همچنان با بکام هستم.و منتظر تحليل جديد اين سهم براي خريد سنگين.
                      در سال 91 شرکتهاي بورسي را بايد با توجه به ارز صادراتيشون تحليل کرد.چون اينگونه شرکتها مي تواند بخاطر حذف پيمان ارزي ارز حاصل از صادرات خود را در بازار ازاد بفروشند.مثل پتروشيميه و باما و....
                      بکام هم در گزارش خود اعلام کرده ارز خود را به صرافي فروخته است و 28 ميليون از طلب خود را به سال 91 انتقال داده .سال 91 هم 40 ميليون يورويي 1665 توماني دارد که مي تواند 2500 تومان بفروشد.
                      ..................................
                      فروش ارز صادراتي شبندر و بکام و فباهنر و شصفها را به اوج خواهد رسانيد.فقط بايد صبور باشيم.
                      در گزارش اخير فباهنر فروش ارز صادراتي مشهود بود.فباهنر ارز صادراتيش را مثل بکام به سال 91 منتقل نکرده بود لذا 9 ماهه اول سال 18 ميليارد تومان سود عملياتي ساخته بود ولي 3 ماهه اخر سال 15 ميليارد تومان.
                      بکام بد جنس 28 ميليون دلار را به سال 91 منتقل کرده است.البته به اسم مطالبات
                      امسال بکام و شبندر و شصفها و فباهنر خواهند ترکوند.
                      با اينها هستيم.

نظر

• 2691
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 320

يهو چش شد اين صف فروش موضوعش چيه؟

حدود 300 تاشو من برداشتم ولي سمبه پرزوره دوستان مطلع اطلاع رساني كنند

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
                          يهو چش شد اين صف فروش موضوعش چيه؟

حدود 300 تاشو من برداشتم ولي سمبه پرزوره دوستان مطلع اطلاع رساني كنند
                          ظاهرا کسي بوده است بعلت خريد شبندري يا سهم ديگري مجبور به فروش شده است.
                          ولي هر کي اين تعداد تو اين قيمت خريد برد.نوش جونش.

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

طبق اطلاع رساني دوستان در سايت همسايه ظاهرا فروشنده بيمه كارآفرين بوده كه تتمه سهامش را چوب حراج زده بود.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

رفقا منتظر چي هستيد مگه نديديد گزارش فباهنر را که فروش ارز صادراتي را به نرخ توافقي و ازاد تاييد شده است.
                              بکام فباهنر شصفها شبندر شيران شفن شخارک شپترو باما کرمانشا شاراک شپديس و........اينها همه از يک جنسند.
                              منتهي 4 تاي اولي امسال تعديلاتشون وحشتناکتر خواهد بود.

نظر

• 2691
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 320

بازار كمي منفي شد و جو ناشي از اون حالي واسه سهامدار نميذاره خدا كنه فباهنر هم تو اين بازار باز نشه كه تعديلش سوخت شه

نظر

در حال کار...
                                X