یادآوری?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : یادآوری!

در کارهای پژوهشی در پایان کار حتما باید جمع‌بندی و نتیجه‌گیری (تصمیم‌گیری) وجود داشته باشد.
    و از آغاز هم باید به دید همین نتیجه‌گیری پیش رفت.
    پژوهش بدون نتیجه‌گیری مانند سامانه‌ی بدون پیشنهاد خرید و فروش است.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/01/03, 14:44.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

هیچ چیز بهتر از این نیست که پس از خرید یا فروش حس خوبی نسبت به کاری که انجام داده‌ای داشته باشی.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

هر کسی روش خودش را دارد.
        با هر روشی هم می‌شود کار کرد. اشکالی هم ندارد. جواب می‌دهد.
        اصلا باید هم این‌گونه باشد و هر کسی راه متناسب با خودش را بیابد.
        مهم این است که برایش آدم قشنگ وقت بگذارد و کار کند و ثمره‌ی خوبی از دلش بیرون بیاورد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

(هزار بار یادآوری کرده‌ام ولی باز یادم می‌رود که)
          زمانی که چیز خوبی برای خرید نیست نباید جنس آشغال بخری. باید صبر کنی.
          (برای خرید در کف زمانی که نماد خوبی در کف نیست نباید از نمادهای به‌دردنخور یا نمادهایی که نزدیک به کف هستند خرید کنی. یا باید صبر کنی یا اینکه باید بروی سراغ خرید در روند. البته باز هم از نمادهای خوب و نمادهایی که قدرت پیشنهادشان (یعنی احتمال سودرسانی‌شان) بالا است.) (اکنون یک مقدار سبهان و سفانو خریده‌ام که باد کرده روی دستم. باز هم عبرت نشد و اکنون هم می‌خواستم جنس مزخرف بخرم!)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پاسخ : یادآوری?

در هر حالی سکان‌دار کشتی خودت باش.

===========================
            مبسوط:

نگذار بالا پایین شدن امواج اختیار کشتی‌ات را از تو بگیرند. در هر حال سکان را دست خودت بگیر و با قدرت بدان چه باید بکنی، چه می‌خواهی و چه داری می‌کنی.

پیش از تصمیم حسابی بالا پایین کن ولی تصمیمت را بسیار محکم بگیر.

سکان را هرگز ول نکن.

هر چه پیش آمد سریع نگاه کن ببین بهترین تصمیم چیست و همان تصمیم را اجرایی کن. حتی اگر تصمیم‌های پیشین اشتباه بودند باز با قاطعیت (و نه کورکورانه و با جهالت و تعصب!) ببین بهترین تصمیم چیست و همان را اجرا کن.

دلهره و ترس و طمع نباید اراده‌ی افعالت را از دست تو (از دست عقلت) خارج کنند. هر چند وقت یک بار به احساساتت بگو یک لحظه ساکت باشید می‌خواهم تصمیم (درست) بگیرم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

اگر می‌خواهی در آینده به کسی فحش بدهی... همین اکنون بده.

یادمان باشد در بازار خرسی به کسی (زیاد) فحش ندهیم. حتی اگر (مطمئن شدیم) آن شخص مسئول افت سهام ما بود. یا دست کم اول یک بار به خودمان فحش دهیم که در بورس هستیم و نمی‌توانیم درست روند را (در جای درستش، همان آغازش) تشخیص دهیم بعد حالا دیگران را هم مورد عنایت قرار دادیم اشکال ندارد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در هر حالی سکان‌دار کشتی‌ات باش.

برای هر حالتی برنامه داشته باش. (مثلا اگر فلان شد قرار است فلان کنم و فلان نکنم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نخ تسبیح .
                  همین.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کلیه‌ی کارهای پژوهشی باید با یک چکیده و نتیجه‌گیری همراه باشند.
                    و از اول هم باید با همین هدف آغاز شوند و پیش روند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مهمترین آفت کارهای مهم پرداختن به کارهای مهم دیگر (البته با درجه‌ی اهمیت کمتر) است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

هنگام تصمیم گیری برای خرید و فروش به میزان سود و زیانی که در گذشته کرده‌ایم نباید بیاندیشیم.
                        به میزان سود و زیانی که در آینده متوجه ما خواهد بود باید بیاندیشیم.

======================
                        توضیح اینکه...
                        در سهامی ۲۰ درصد در زیانیم و نمی‌فروشیم. در حالی که گمان قوی داریم رشدش ضعیف است و افت بیشترش قوی.
                        در سهامی ۲۰ درصد در سودیم و تند می‌فروشیم. در حالی که می‌دانیم رشدش ادامه‌دار است به گمان قوی و افتش ضعیف.
                        اینها اشتباه است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

اگر از روی خرد تصمیم بگیریم و مسئولیت تصمیم خودمان را همین اکنون به عهده بگیریم در آینده پشیمان نمی‌شویم.
                          ======================
                          توضیح اینکه:
                          می‌اندیشیم: این سهام خرید دارد؟ فروش دارد؟ نگهداری دارد؟ بالاخره با عقل خودمان (به‌دور از احساسات) یکی را برمی‌گزینیم.
                          حالا در واقعیت یا مطابق آن چیز که ما تخمین زده بودیم و محاسبه کرده بودیم پیش می‌رود (که فبهاالمراد) یا محاسبات ما اشتباه بوده. که اگر محاسبات اشتباه باشد باز چون از روی عقل بوده پشیمانی ندارد.

(و البته اگر از روی عقل (و نه احساس) تصمیم‌گیری کنیم نتایج هم یواش یواش خوب می‌شوند.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

هر کاری باید با قدرت انجام شود.
                            در هنگام اندیشیدن و پیش از تصمیم‌گیری جای تزلزل هست ولی هنگام عمل باید با قاطعیت عمل کرد.
                            با مسئولیت اعمال به صورت کامل توسط شخص پذیرفته شود.
                            شخص باید بداند دقیقا چه کار دارد می‌کند و دقیقا چه می‌دهد و چه می‌گیرد و با این تصمیمی که می‌گیرد (یا اگر تصمیم دیگری بگیرد) چه سود و زیانی متوجه اوست. اینها را باید قشنگ بسنجد و تصمیم را محکم بگیرد.

(اینها را همه می‌دانیم! از بهریم! ولی صدی نود عمل نمی‌کنیم! این جستار (یعنی «یادآوری») هم برای همین است اصلا.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

همواره مطمئن حرکت کن.
                              بدان چه می‌خواهی و چه داری می‌کنی و احتمالا نتیجه‌ی کارت چه خواهد شد.
                              سناریوهای مختلف را دور نیانداز و به آنها توجه کن. ولی همواره یکی را (که محتمل‌ترین می‌دانی) برگزین، پیروی کن و با قدرت در آن پیش برو.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

هدف گرفتن بالاترین سودهای ممکن/محتمل به هر قیمتی نیست.
                                هدف گرفتن بالاترین سودهای مطمئن با اولویت حفظ سرمایه (زیان نکردن) است.

مطمئن قدم بردار.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X