یادآوری?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : یادآوری?

در دید کوتاه مدت:

نمادی که می‌خواهی بخری یا نگهداری کنی دو حالت بیشتر نباید داشته باشد: یا دقیقا همین امروز (و همین لحظه اصلا) برگردد یا اینکه در حال رشد باشد.

===================================
    پی‌نوشت: غیر از این هر چه باشد اشتباه است. دارد جمع می‌شود و اواخر افت است و
    پی‌نوشت: برای دید میان‌مدت و بلند مدت هم همین است!!! حالا شاید به جای «امروز» چیز دیگری مانند «این‌هفته» بنشیند، ولی اصول کار همین است!
    پی‌نوشت: توانایی خروج در این دیدگاه دیده نشده (ماشاءالله هم که همه در محافل بورسی دو خصوصیت بارز دارند: ۱- همواره در سود هستند و ۲- سهامدار عمده‌ی ده تا شرکت هستند). برای این مشکل: ۱- با تمام پولت لازم نیست این کار را بکنی. حتی اگر امروز ۱۰ میلیون ریال هم سود کنی یا جلوی زیان را بگیری بهتر از این است که از آن محروم باشی! نه؟؟؟ و ۲- در نمادهایی برو که بتوانی از آنها خارج شوی! ورودت با خودت نباشد و خروجت با خدا!
    پی‌نوشت: این متن بیشتر دارد یک دیدگاه را منتقل می‌کند. این را منتقل می‌کند که چرا الکی به چیزی که خودت می‌دانی در آن سود نمی‌کنی دل بسته‌ای؟
    پی‌نوشت: تشخیص نموداری باید باشد یا بنیادی یا روانشناسی یا چه؟ خودت می‌دانی. ببین در کل که نگاه می‌کنی به نگرت می‌رسد در اولین واحد زمانی آینده‌ات (فردا/هفته‌ی‌آینده/ماه‌آینده) این نماد با احتمال بالا رشد کند یا نه؟ همین.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

تصمیم‌گیری:
      * با اطمینان
      * بدون دخالت احساسات (عجله/ترس/طمع)
      * پیش از انجام، یک بار مرور شود: آیا این تصمیم عقلانی است؟ آیا از روی احساس دارم عمل می‌کنم؟ دلایل من دقیقا چه بوده؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

با اطمینان قدم بردار.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

با ناخودآگاه (به قول دوستان دید شهودی) هم می‌توان خیلی جاها تشخیص داد قیمت در حال بالا رفتن است یا پایین آمدن؟، فلان نماد آینده دارد یا نه؟، سبک کار آدم درست است یا اشتباه؟ (و حتی اینکه دقیقا کجایش نیاز به اصلاح دارد.) فقط کافی است جلوی احساسات را بگیریم که غالب نشود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

آیا دوست داری تک‌نماد بشوی؟ اگر در راهبرد خودت تک‌نماد شدن جایز بود و اگر افت برایت مهم نبود، روی کدام نماد (با اطمیان) این کار را می‌کردی؟ از همان همین اکنون برو بخر.

پی‌نوشت: منظور از اطمینان:
            مثلا در دلت خیــــلی خوش‌بین باشی که زیان نمی‌دهد یا اگر بدهد کم می‌دهد + و نیز اینکه از آن نمادهایی نیست که سازمان بورس محترم (!) ببندد و برود قاطی باقالی‌ها + و دلت قرص باشد که یک سود تمیــــــز و زیبا قرار است به تو بدهد.
            دلت قرص باشد هم یعنی جمع‌بندی ناخودآگاهت پس از ابراز دلایل با خودآگاهت این‌گونه باشد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

کدام نمادها در سبدت هستند که اگر می‌فروختی یا کلا نداشتی احتمالا دوباره در خرید مجدد آنها دو دل بودی؟ همان‌ها را همین‌ اکنون بفروش.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

برای کارهای پژوهشی
                ============

یک کار ژرف انجام دادن بهتر است از صد کار سطحی.
                +
                همواره باید انتهای کار جمع‌بندی و نتیجه گیری داشته باشیم. وگرنه آن کار باز می‌ماند. و ثمرش را از دست می‌دهد.
                +
                نخ تسبیح باید وجود داشته باشد. (معمولا هدف نخ تسبیح است.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  برای کارهای پژوهشی
                  ============

یک کار ژرف انجام دادن بهتر است از صد کار سطحی.
                  +
                  همواره باید انتهای کار جمع‌بندی و نتیجه گیری داشته باشیم. وگرنه آن کار باز می‌ماند. و ثمرش را از دست می‌دهد.
                  +
                  نخ تسبیح باید وجود داشته باشد. (معمولا هدف نخ تسبیح است.)
                  در طی مراحل یادگیری و تحلیل بورس به تکنیکال که رسیدم الیوت را انتخاب کردم و شاید نزدیک به دو سال است درگیر ان هستم ...و مطالب زیاد دیگری هم در نوبت از جمله پرایس اکشن ....
                  البته با تمرین های واقعی ... !!!!
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

باید به تک تک نمادهای درون سبدت حس خوبی داشته باشی.

(دوستشان داشته باشی. یک حس بسیار خوب. حس خوش‌بینی. انگار حتما گل می‌کنند. حتما حتما.)

اگر حس خوبی نداری (یا حتی اگر مشکوکی) بیاندازشان دور.
                    (هزینه‌اش هم ۱٫۵ درصد است... که مهم نیست. مهمتر نیست.)

و به جایشان چند تا از آنهایی که حس خوبی در باره‌شان داری جایگزین‌شان کن.

اگر هیچ چیزی پیدا نکردی که حس خوبی به آن داشته باشی... نقد شو و نقد بمان.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

به عقب نگاه نکن.
                      مگر برای گرفتن عبرت.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اگر می‌دانی روند افزایشی است همراه بازار/نماد باش.
                        اگر می‌دانی روند کاهشی است یا نمی‌دانی روند چیست از بازار/نماد دور باش.
                        همین.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پیش از زدن دکمه‌ی خرید/فروش یک آن درنگ کن.
                          دلیل‌های خرید/فروش دقیقا چه بوده؟

مرور کن. خیلی واضح. و بدون «حالا ببینم...» یا «شاید بشود...».
                          دلیل‌ها باید تو را به اطمینان بالایی برسانند.
                          دلایل نباید احساس ترس و طمع و عجله و حرف دیگران و مانند اینها باشد.
                          اگر دلیل‌ها قانع کننده بود اقدام کن. و اگر نبود... خدا را شکر که از یک حماقت نجات پیدا کردی.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در بازارهای خرسی (اگر سهامداری) یکباره ناامید نشو و افسردگی نگیر و همه‌چیز را رها نکن.
                            یک لحظه همه چیز را بگذار کنار.
                            احساس کن ناخدای یک کشتی هستی که در طوفان قرار گرفته.
                            ببین درست‌ترین تصمیم چیست؟
                            اگر اوضاع هنوز ناآشکار و یا مقداری ناامید کننده است با شجاعت بفروش.
                            ممکن است فردا بالا داشته باشیم. ممکن هم هست پایین داشته باشیم. مهم نیست. مهم این است که تو تصمیم منطقی و درست را گرفته‌ای. تنها این مهم است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در بازارهای گاوی زمانی که با اطمینان مناسبی به یک نماد خوب رسیدی دست دست نکن و معطل نمان که بیاید پایین بخری. با شجاعت اقدام به خرید کن و همراه شو.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

منم دوس دارم اینجا به خودم یادآوری کنم. ولی واقعا هنوز نمی دونم یادآوری هام هم درست هستند یا نه. :p

مثلا می تونم به خودم یه یادآوری بکنم در مورد تریدهای اخیرم:

یادآوری 1: وقتی در بازار خرسی یه مدت طولانی سهامداری کردی، یهو تو دقیقه ی نود ناامید نشو و با کمترین قیمت نفروش. (خب سوال ذهن من: من از کجا بدونم که اون روزی که فروختم دقیقه ی نود بوده، اخه فرداش که بازار مثبت میشه من متوجه میشم که دیروز توی بدترین حالت ممکن فروختم.) شاید پاسخ سوالم و بدونم: علم بورسیت رو بالا ببر. قدرت تحلیل و بالا ببر. و پاسخم به این: این نیاز به زمان داره. یه شبه که نمی تونم تمام علم رو تزریق کنم. من دارم یاد می گیرم یواش یواش

یادآوری 2: اگه توی بدترین حالت هم فروختی و از فرداش سهمی که فروختی هر روز صف خرید بود ناراحت نباش شاید با همون پول وارد یه سهم دیگه شدی که توی اون سهم سود فوق العاده بهتری از موندن توی قبلی کردی. (فروش نیرو، وارس، خودرو، خرید دتوزیع، خرید فسپا. ببینم این اتفاق می یوفته که من از یادآوری دو خوشحال بشم.؟؟؟ اگه بشه چی میشه؟؟؟؟!!!!)
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X