کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاذر کوتاه مدت تا 320 رشد میکند و شکست این کانال را تایید میکند
اما این پایان راه نیست احتمالا سهم از همان محدوده یا مجمع میرود یا وارد افزایش سرمایه میشود
پس کوتاه مدتیها تا 320 رشد سهم را ببینند
من از چارت مپنا خوشم میاد
اولا گپ محدوده 420 تا 450 را باید پر کنه
افت اخیر سهم در کف چنگال قرار گرفته حرکت بالینگر باند قابل توجه است
سوالی که مطرح میشود ایا مپنا ارزان است خودتان قضاوت کنید
موج تلخی که اخیرا بازار سرمایه تجربه کرد افت شدید گروه تجهیزات بود
در پستی نوشتم اخر این بازی مشخص است خیلی از سهامدارن جز کف قیمت سهام را شناسایی خواهند کرد
با این تفاسیر ایا کف قیمت این گروه ثبت شده است؟
اما هدف من از این تاپیک تحلیل این گروه نیاز به یک همفکری چه از نظر بنیادی و تکنیکی است ایا شروع رشد این گروه موقتی است یا اهدافی بالا دارند برای این منظور بنده فکر میکنم نیاز به شناخت دقیق ساختارها و الگوهای برگشتی است بنده به تنهای نتوانستم نتیجه ای بگیرم چه بسا ادامه افت و تعدیل قیمت این گروه را به واسطه افزایش سرمایه دانسته ام خب خیلی ها با این نظر مخالف هستند
به هر حال یک همفکری همگانی در تشخیص روند این گروه از دید من خالی از لطف نیست
اما تحلیل خود من چون تصمیم گرفتم پله پله جلو بروم
حرکت مثبت این گروه را فعلا کوتاه مدت دیده ام
مثلا فاذر تا 320
و فاراک را خوشبینانه تا 245
خصدرا 235 تا 245 همچنین سطوح 210 تا 225 سابقه عرضه بالایی دارد با این حال 225 را برای صدرا سطح استراتزیک قرار دادم
موج تلخی که اخیرا بازار سرمایه تجربه کرد افت شدید گروه تجهیزات بود
در پستی نوشتم اخر این بازی مشخص است خیلی از سهامدارن جز کف قیمت سهام را شناسایی خواهند کرد
با این تفاسیر ایا کف قیمت این گروه ثبت شده است؟
اما هدف من از این تاپیک تحلیل این گروه نیاز به یک همفکری چه از نظر بنیادی و تکنیکی است ایا شروع رشد این گروه موقتی است یا اهدافی بالا دارند برای این منظور بنده فکر میکنم نیاز به شناخت دقیق ساختارها و الگوهای برگشتی است بنده به تنهای نتوانستم نتیجه ای بگیرم چه بسا ادامه افت و تعدیل قیمت این گروه را به واسطه افزایش سرمایه دانسته ام خب خیلی ها با این نظر مخالف هستند
به هر حال یک همفکری همگانی در تشخیص روند این گروه از دید من خالی از لطف نیست
سلام مارال جان
ممنون از مطلب خوبتون
منم با شما هم نظرم و افت تجهیزات از نظر قیمتی به نظرم تمام شده ولی از نظر نموداری نه و این به همون معنی افزایش سرمایه است
کما اینکه وامید و روز قبل از مجمع من از ریزشش نوشتم و از اون طرف واگرایی مخفی مثبت داده بود که گیج شدم
یعنی هم الگوی ریزشی داشت و هم واگرایی مخفی مثبت و نتیجه این شد که سهم بی سر و صدا رفت مجمع و افزایش سرمایه داد
به نظرم با توجه به واگرایی هایی که تجهیزات دادن و از اون طرف الگوی های ریزشی که دارن می شه تا درصد بالا یی به این ریزش با اعمال فزایش سرمایه خوش بین بود
من از چارت مپنا خوشم میاد
اولا گپ محدوده 420 تا 450 را باید پر کنه
افت اخیر سهم در کف چنگال قرار گرفته حرکت بالینگر باند قابل توجه است
سوالی که مطرح میشود ایا مپنا ارزان است خودتان قضاوت کنید
اما مپنا یک 5 موجی تا حوالی 480 داشتیم موج بزرگ A تا حوالی 360 اصلاح کرد صعود اخیر تا سقف چنگال موج B قدرتمند بوده و نهایتا موج بزرگ c تا کف چنگال من انتظار دارم سهم در یک 5 موجی به بالای 500 بلند مدت برسد
جناب موسوی این تحلیلها نیاز به نقد داره من نمیدونم اما الان در چند سهم من دیدم افزایش سرمایه گپ عمل کرده و عامل رشد سهم در بلند مدته خیلیها این تحلیلهای منو قبول نمیکنند اما شخصا به این نتیجه رسیدم مپنا در این قیمتها باید سهامداری کرد فاراک همینطور فاذر همینطور
فاراک موج B میره 245 تا 255 ریزش و نهایت افزایش سرمایه 2 هدف خواهد داشت یا 155 تا 165 یا 138 تا 140 موج C را تمام خواهد کرد
صدرا نیز موج C میباشد اما تحلیل این سهم در موج c کار من نیست کوتاه مدت مانند الگوی فاذر برای لمس کانال گام برمیدارد 225 تا 235 نهایت 245
شحصا فکر میکنم سهامدارانی که در گروه تجهیزان تا پایان سال 91 سهامداری کنند تا 200 درصد هم میتوانند بازدهی بگیرند
در این تاپیک قصد دارم به انالیز روند مپنا فاراک خصدرا فاذر بپردازم از مپنا شروع میکنیم نظر دوستان برای من بسیار مهم است
فقط دوستان خواهشمندم با توجه به صحبتی که با مدیریت سایت داشتم با توجه به سیاست عدم پراکندگی مطالب اگر تحلیل تکنیکی یا بنیاد از سهام فوق را داشتین بجز این تاپیک در در تاپیک مختص ان موضوع یک نسخه از تحلیل را کپی کنید ممنونم
به نظرمن تازمانی که اوضاع سیاسی درست نشوددرمورد تجهیزاتی ها وکل بازار نمی شود نظر چندانی داد
من خودم به شخصه به تکنیکال در بازار ایران اعتقادچندانی ندارم کمااینکه افت اساسی بازار هم به دلیل سیاسی بوده
وبادرست شدنش هم به راحتی بازمی گردد بورس ایران غیرقابل پیش بینی است چون بیشترش دستوری ونه براساس یک تحلیل درست وحسابی است آینده گروه تجهیزات در گرو اوضاع سیاسی و اتفاقاتی است که درآینده خواهد افتاد
ویا اینکه سهامداران عمده از تجهیزاتی ها بخصوص صدرا حمایت خواهندکرد یانه ..
هرچند به نظرمن ریزش اصلی صورت گرفته و افت دیگری را شاهد نخواهندبود مگراینکه ...
(نظر شخصی )
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
ممنونم ریسک سیاسی همواره هست اما برای یک تکنیکالیست ریسک سیاسی در موج سوم معنایی ندارد که البته شخصا سیاست را در بورس دخیل نمیکنم اما خب نظر همه دوستان محترم است
اما نکتهای که در مورد این گروه من نتیجه گرفته ام یا موج b هستند یا موج c موج b را با تعدیل و عرضه و تقاضا پرخواهد کرد موج c را با افزایش سرمایه به پایان خواهند برد دوستان میدانند پس از اتمام یک سیکل نزول ABC شاهد شکلگیری یک 5 موجی خواهیم بود حالا شرایط بنیادی این گروه بسیار قابل توجه است مخصوصا تا پایان سال 91 اولا شرکتهای زیانده به سود رسیده اند دوما افزایش سرمایه باعث تسریع روند سوداوری شرکتها میشود برای همین است فکر میکنم با دید 1 سال الی 2 سال فاذر فاراک صدرا تا 200 درصد میتوانند بازدهی دهند
بازهم تکرار میکنم بنده در موج شماری افزایش سرمایه را اعمال نمیکنم
نظر