بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

فاسیمین بنظر میرسه ورود به سهم در این محدوده کم ریسک باشد
    هدف اول سهم حوالی 1200 تومان

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

فاذر کوتاه مدت تا 320 رشد میکند و شکست این کانال را تایید میکند
      اما این پایان راه نیست احتمالا سهم از همان محدوده یا مجمع میرود یا وارد افزایش سرمایه میشود
      پس کوتاه مدتیها تا 320 رشد سهم را ببینند

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

من از چارت مپنا خوشم میاد
        اولا گپ محدوده 420 تا 450 را باید پر کنه
        افت اخیر سهم در کف چنگال قرار گرفته حرکت بالینگر باند قابل توجه است
        سوالی که مطرح میشود ایا مپنا ارزان است خودتان قضاوت کنید

نظر

• iq_son
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 705

با تشکر از تحلیل های نابتان
          خانم صفا
          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

در افت اخیر گروه تجهیزات ....

موج تلخی که اخیرا بازار سرمایه تجربه کرد افت شدید گروه تجهیزات بود
            در پستی نوشتم اخر این بازی مشخص است خیلی از سهامدارن جز کف قیمت سهام را شناسایی خواهند کرد
            با این تفاسیر ایا کف قیمت این گروه ثبت شده است؟
            اما هدف من از این تاپیک تحلیل این گروه نیاز به یک همفکری چه از نظر بنیادی و تکنیکی است ایا شروع رشد این گروه موقتی است یا اهدافی بالا دارند برای این منظور بنده فکر میکنم نیاز به شناخت دقیق ساختارها و الگوهای برگشتی است بنده به تنهای نتوانستم نتیجه ای بگیرم چه بسا ادامه افت و تعدیل قیمت این گروه را به واسطه افزایش سرمایه دانسته ام خب خیلی ها با این نظر مخالف هستند
            به هر حال یک همفکری همگانی در تشخیص روند این گروه از دید من خالی از لطف نیست

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

اما تحلیل خود من چون تصمیم گرفتم پله پله جلو بروم
              حرکت مثبت این گروه را فعلا کوتاه مدت دیده ام
              مثلا فاذر تا 320
              و فاراک را خوشبینانه تا 245
              خصدرا 235 تا 245 همچنین سطوح 210 تا 225 سابقه عرضه بالایی دارد با این حال 225 را برای صدرا سطح استراتزیک قرار دادم

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                موج تلخی که اخیرا بازار سرمایه تجربه کرد افت شدید گروه تجهیزات بود
                در پستی نوشتم اخر این بازی مشخص است خیلی از سهامدارن جز کف قیمت سهام را شناسایی خواهند کرد
                با این تفاسیر ایا کف قیمت این گروه ثبت شده است؟
                اما هدف من از این تاپیک تحلیل این گروه نیاز به یک همفکری چه از نظر بنیادی و تکنیکی است ایا شروع رشد این گروه موقتی است یا اهدافی بالا دارند برای این منظور بنده فکر میکنم نیاز به شناخت دقیق ساختارها و الگوهای برگشتی است بنده به تنهای نتوانستم نتیجه ای بگیرم چه بسا ادامه افت و تعدیل قیمت این گروه را به واسطه افزایش سرمایه دانسته ام خب خیلی ها با این نظر مخالف هستند
                به هر حال یک همفکری همگانی در تشخیص روند این گروه از دید من خالی از لطف نیست
                سلام مارال جان
                ممنون از مطلب خوبتون
                منم با شما هم نظرم و افت تجهیزات از نظر قیمتی به نظرم تمام شده ولی از نظر نموداری نه و این به همون معنی افزایش سرمایه است
                کما اینکه وامید و روز قبل از مجمع من از ریزشش نوشتم و از اون طرف واگرایی مخفی مثبت داده بود که گیج شدم
                یعنی هم الگوی ریزشی داشت و هم واگرایی مخفی مثبت و نتیجه این شد که سهم بی سر و صدا رفت مجمع و افزایش سرمایه داد
                به نظرم با توجه به واگرایی هایی که تجهیزات دادن و از اون طرف الگوی های ریزشی که دارن می شه تا درصد بالا یی به این ریزش با اعمال فزایش سرمایه خوش بین بود

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                  من از چارت مپنا خوشم میاد
                  اولا گپ محدوده 420 تا 450 را باید پر کنه
                  افت اخیر سهم در کف چنگال قرار گرفته حرکت بالینگر باند قابل توجه است
                  سوالی که مطرح میشود ایا مپنا ارزان است خودتان قضاوت کنید
                  اما مپنا یک 5 موجی تا حوالی 480 داشتیم موج بزرگ A تا حوالی 360 اصلاح کرد صعود اخیر تا سقف چنگال موج B قدرتمند بوده و نهایتا موج بزرگ c تا کف چنگال من انتظار دارم سهم در یک 5 موجی به بالای 500 بلند مدت برسد

نظر

• Mousavi
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 196

بسیار عالی
                    از زحماتتون کمال تشکر رو دارم

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

جناب موسوی این تحلیلها نیاز به نقد داره من نمیدونم اما الان در چند سهم من دیدم افزایش سرمایه گپ عمل کرده و عامل رشد سهم در بلند مدته خیلیها این تحلیلهای منو قبول نمیکنند اما شخصا به این نتیجه رسیدم مپنا در این قیمتها باید سهامداری کرد فاراک همینطور فاذر همینطور
                      فاراک موج B میره 245 تا 255 ریزش و نهایت افزایش سرمایه 2 هدف خواهد داشت یا 155 تا 165 یا 138 تا 140 موج C را تمام خواهد کرد
                      صدرا نیز موج C میباشد اما تحلیل این سهم در موج c کار من نیست کوتاه مدت مانند الگوی فاذر برای لمس کانال گام برمیدارد 225 تا 235 نهایت 245
                      شحصا فکر میکنم سهامدارانی که در گروه تجهیزان تا پایان سال 91 سهامداری کنند تا 200 درصد هم میتوانند بازدهی بگیرند

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

در این تاپیک قصد دارم به انالیز روند مپنا فاراک خصدرا فاذر بپردازم از مپنا شروع میکنیم نظر دوستان برای من بسیار مهم است
                        فقط دوستان خواهشمندم با توجه به صحبتی که با مدیریت سایت داشتم با توجه به سیاست عدم پراکندگی مطالب اگر تحلیل تکنیکی یا بنیاد از سهام فوق را داشتین بجز این تاپیک در در تاپیک مختص ان موضوع یک نسخه از تحلیل را کپی کنید ممنونم

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

ساختار روند مپنا از دید من

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

ساختار روند صدرا که پایان موج C میتواند 140 تا 155 باشد

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

به نظرمن تازمانی که اوضاع سیاسی درست نشوددرمورد تجهیزاتی ها وکل بازار نمی شود نظر چندانی داد
                              من خودم به شخصه به تکنیکال در بازار ایران اعتقادچندانی ندارم کمااینکه افت اساسی بازار هم به دلیل سیاسی بوده
                              وبادرست شدنش هم به راحتی بازمی گردد بورس ایران غیرقابل پیش بینی است چون بیشترش دستوری ونه براساس یک تحلیل درست وحسابی است آینده گروه تجهیزات در گرو اوضاع سیاسی و اتفاقاتی است که درآینده خواهد افتاد
                              ویا اینکه سهامداران عمده از تجهیزاتی ها بخصوص صدرا حمایت خواهندکرد یانه ..
                              هرچند به نظرمن ریزش اصلی صورت گرفته و افت دیگری را شاهد نخواهندبود مگراینکه ...
                              (نظر شخصی )
                              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

ممنونم ریسک سیاسی همواره هست اما برای یک تکنیکالیست ریسک سیاسی در موج سوم معنایی ندارد که البته شخصا سیاست را در بورس دخیل نمیکنم اما خب نظر همه دوستان محترم است
                                اما نکتهای که در مورد این گروه من نتیجه گرفته ام یا موج b هستند یا موج c موج b را با تعدیل و عرضه و تقاضا پرخواهد کرد موج c را با افزایش سرمایه به پایان خواهند برد دوستان میدانند پس از اتمام یک سیکل نزول ABC شاهد شکلگیری یک 5 موجی خواهیم بود حالا شرایط بنیادی این گروه بسیار قابل توجه است مخصوصا تا پایان سال 91 اولا شرکتهای زیانده به سود رسیده اند دوما افزایش سرمایه باعث تسریع روند سوداوری شرکتها میشود برای همین است فکر میکنم با دید 1 سال الی 2 سال فاذر فاراک صدرا تا 200 درصد میتوانند بازدهی دهند
                                بازهم تکرار میکنم بنده در موج شماری افزایش سرمایه را اعمال نمیکنم

نظر

در حال کار...
                                X