بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid-reza
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 367

صرفا جهت اطلاع

آینده ومعادن چگونه است؟ بورکس
    bourexpro.com (٣٤ بازدید)
    - توجه کنیم که فلسفه تاسیس سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ، تقویت صندوق بازنشستگی فولاد بوده و هست ، شبیه شستا برای تامین اجتماعی یا ساتا برای صندوق نیروهای مسلح . - کمک شرکتهای فولادی قبلا هم وجود داشته ولی با این قضیه در قالب منسجم تری انجام خواهد شد و طرحهای توسعه و قیمت کف فولاد جهانی همه نوید بخش روزهای بهتری برای آنهاست . - مدیران فولادی و سنگ آهنی همه یکی هستند و یه زمانی همه زیر مجموعه شرکت ملی فولاد بودند و حالا دست روزگار کمی اونها رو پخش کرده ولی کماکان از طریق ایمیدرو همه یکی میشوند . - بسیاری از مشاوران و مدیران تصمیم ساز یا بازنشته شده اند و یا در شرف بازنشستگی هستند و با تقویت صندوق فولاد موافق . - به نظر من تصمیمات اخیر در دید کلی باعث تقویت ومعادن خواهد شد زیرا موسس و سهامدار عمده آن صندوق بازنشستگی فولاد است . و همه این قصه ها برای تقویت این صندوق است . کاهش فشار روی صندوق فولاد یعنی کاهش فشار روی ومعادن . - حال شما در نظر بگیرید که بسیاری از معادن سنگ آهن که حتی دارای اسامی غلط انداز مانند گل گهر ۲ ، گل گهر ٣ یا امثالهم هستند و البته دولتی ، اینها هم پول بیشتری به صندوق فولاد بدهند ، باز هم تقویت صندوق فولاد و کاهش فشار به ومعادن بارز میباشد . به این مقوله سنگ آهن میشدوان ، بافق و امثالهم را هم بیفزایید . - ضمنا طرحهای توسعه شرکتهای سنگ آهن و احتمال کمبود سنگ آهن برای صنعت فولاد در سالهای آتی ،افزایش نرخ ارز ، ارز آوری ملی مس و گل گهر و ... که شما نیز اشاره داشتید ، همگی به نفع این شرکتها و نهایتا ومعادن خواهد بود .

نظر

• hamid-reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 367

بعدازاعلام خبر دولت برای عزم اجرای مرحله دوم هدفمندیها در سه شنبه گذشته هیچ فولادسازی محصولاتشان راعرضه نکرده اندوبدون معامله ٤٠تومان قیمت افزایش داشته وشایددرفولادی هاخبری شود.

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        این صحبت را در ان سایت بغلی نوشتم البته میدونید تکنیکال برای من وسیله نوسانگیری یا دور زدن بازار نیست ما بیشتر باید به دنبال فاکتورهایی باشیم که به من بگوید روند نزولی تمام شده نه اینکه مثلا سهم تا کجا بالا میره کجا اصلاح میزنه و ..
        دوستان در مورد حفاری بحث میکردند که این مقاومت را 3 شنبه بشکانیم و ...

این صحبت را در مورد شبریز هم میزنم

حالا باید دید ایا روند نزولی سهم تمام شده یا خیر سوال اول من از دوستان ایا موجشماری درستی از سهم کسی داشته ؟ من شخصا طول موج دوم را در موج اول بزرگ نمیپسندم و فکر میکنم شبریز یک موجشماری دیگر دارد البته اینکه سهم موج سوم بزرگ را شروع کند احتمال انرا زیاد میدانم
        نکته جالب دیگر واگرایی مثبت سهم در تایم هفتگی میباشد یک جورایی به من ارامش خاطر زیادی در افق سهم به من میدهد

در مورد شبریز با احتیاط برخورد کنید بنظرم فعلا باید اصلاح کنه رشد خیره کننده سهم واگرایی مثبت هفتگی بود

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

ماشین سازی اراک یک دیدگاه ساده البته کوتاه مدت با دید نوسانگیری قیمتهای کنونی تا 175 هدف اول میباشد به اندازه عرض کانال نزولی شکسته شده

نظر

• habib1362
            عضو جدید
            • Jan 2012
            • 19

دوستان يه تحليل از رمپنا ميخواستم،سپاسگذارم.

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

در اصل توسط habib1362 پست شده است View Post
              دوستان يه تحليل از رمپنا ميخواستم،سپاسگذارم.
              تاریخ و مقدار افزایش سرمایه را به من بگین عالی میشه اما در اینکه سهم موج بزرگ سی هست مطمنم
              در مپنا ما شاهد موج b قدرتمند بودیم باید هدف موج سی را دقیق محاسبه کنم

نظر

• boursbazan
                Banned
                • Dec 2011
                • 30

خانوم صفا، لطفا یه تحلیل هم از وساپا بفرمایید

نظر

• امیر
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 144

با سلام و تشکر از شما در صورت امکان یک تحلیل از کسرا بفرمایید.

نظر

• rezaei360
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 22

سلام خانم صفا. نمودار شبریز من چرا اینطوری هستش؟ خط مقاومت را شکونده.

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

در اصل توسط rezaei360 پست شده است View Post
                      سلام خانم صفا. نمودار شبریز من چرا اینطوری هستش؟ خط مقاومت را شکونده.

احتمالا نمودارتان خطی است و لگاریتمی نیست بازهم با معاملات امروز باید بررسی کنیم

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

حفاری شمال فرض میکنیم ریز موج 4 تمام شده باشه هدف صعود جدید پله اول 275 و دوم 261.8 درصد میباشد
                        برای من شکست 275 اهمیت زیادی داره اگر فرض کنیم سهم در موج سی از ریز موج 4 قرار بگیره تا 210 میتونه پایین بیاد انوقت الگو سرو شانه کف چارت هفتگی قوت میگیره بنظر میرسه سهم وارد صعود جدیدی شده ریزموج دو را نیز توجه کنید نسبت به ساختار قوی بوده
                        فردا روز مهمی برای کلا گروه تجهیزات و حفاری هست
                        در کوتاه مدت تثبیت سهم بالای 238 240 اهمیت دارد

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

با سلام خدمت مارال خانم
                          با توجه به معاملات صدرا میشه به این نتیجه رسید که شناور سهم به شدت کاهش پیدا کرده
                          به نظر بنده همیشه بعد از یک روند نزولی و خسته کننده باید منتظر یک موج صعودی قوی باشیم
                          چیزی شبیه مخابرات 158 تومنی یا مپنای 315 تومنی و البته صدرای 145 تومنی دو سال پیش
                          صدرا در حال حاضر زیان انباشته داره ولی با انجام تجدید ارزیابی و همچنین استمهال بدهی ها،وضعیت بنیادی سهم کاملا عوض میشه
                          به شخصه منتظر یک موج صعودی قوی مثل 2 سال پیش برای صدرا هستم
                          به احتمال زیاد صدرای 400 تومنی رو یک بار دیگه خواهیم دید
                          البته در یک بازه 3-2 ماهه
                          البته این مواردی که عرض کردم نظر بنده است
                          حالا به نظر شما از نظر تکنیکی هم میشه به این قیمتها تا 3-2 ماه آینده فکر کرد ؟
                          اگه طولانی شد بنده رو ببحشید
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

سلام ممنونم
                            در صدرا من سعی کردم نظر زیاد ندهم و بیشتر این سهم را به عنوان سهم استراتزیک معاملات خودم مد نظر داشته باشم مقداری سهام از سهم دارم
                            اما صدرا قبل از مجمع تکنیکالی که من بلد بودم توانستم روند را تشخیص بدم اما عملا از 280 انتظار سقوط سهم را نداشتم
                            در ظاهر امروز نکته منفی سهم از دید من تکمیل نشدن نزول ایده ال در واقع همین قیمتها اما macd جا داشت روزانه بهتر عمل کند
                            نکته مثبت سهم شکلگیری مثلث دیاگونال میتواند نوید اتمام روند نزول باشد و تارگت کوتاه مدت سهم 195 230 که بازهم قبلا نوشته بودم همچنان اعتقاد دارم
                            فردا سهم در 171 باید پرحجم عمل کند اما در صورت نزول مجدد بازهم نگرانی نداره فکر میکنم هم حفاری هم صدرا در 2 سناریو فعلا باید عمل کنند

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

این یک دید کلی به صدرا فعلا خارج شدن از مثلث باید مد نظر داشت نزول مجدد به منزله پر کردن مجدد گپ قرمز میشخص کردم فردا سهم 171 با ضلع بالایی مثلث درگیر میشه
                              من شخصا هم در صدرا هم حفاری نزول مجدد را میپسندم گرچه فرق چندانی ندارد
                              الگو سرو شانه را نیز هم در صدرا و هم حفاری شاهد هستیم من در بلند مدت صدرا را بالای 500 میبینم

سطوح مهم در این چارت مشخص شده

نظر

• alireza64
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 156

فن اوا و فولاژ با توجه به اخبار موجود به نظر خوب باشن،نظر دوستان؟
                                :-?:-?

نظر

در حال کار...
                                X